Zaskia Sungkar Kobe Bryant Ronaldo de Assis Moreira - instagram lists #feedolist

kobebryant

Mambas putting that work in with a few Huskies #mambamentality

kobebryant

I’m doing the NEGU hands challenge for childhood cancer awareness month 👐🏾 NEGU=Never Ever Give Up. #iNEGUdoyou?

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

kobebryant

Mambacita and @haileyvanlith11 #mambamentality

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

KobeBryant

My #mambas @sabrina_i @megwalker3 and @alexbazzell24 #mambamentality

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

Ronaldinho

🤙🏾🤙🏾#RonaldinhoArt

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

KobeBryant

Mamba and Queen #vacai

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

Ronaldinho

Chuto direto ou boto na área? kkkkkk 🤙🏾🔴🔵

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

kobebryant

Had an amazing time watching the greatest soccer team in the world with my babies Nani, Gigi and BB #uswnt

kobebryant

Bianka and the #goat named Mia #uswnt

kobebryant

Posted @withrepost@mambavolleyball Makeup tryout: Monday Aug 5th 7-8:30 pm at Liberty Baptist, Newport Beach. Girls 15-17 who are eligible to play u17 in the upcoming SCVA season who have prior Club Volleyball experience, come see what Mamba is all about. No preregistration required and no fee to try out. Email mambavolleyball@gmail.com

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

kobebryant

Girls 15-17, come tryout to be a Mamba! Must have prior club volleyball experience and be eligible to play in the u17 division during the upcoming 2019/2020 SCVA season. Tryouts will be held on Saturday, August 3rd from 1:30-3:30pm. For information on tryout location, email mambavolleyball@gmail.com ・・・ #Repost @mambavolleyball

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

ronaldinho

Muito obrigado pela visita meu parceiro @dineyoficial 👊🏾🙏🏼 tmj 💪🏼🙏🏼 @robertodeassismoreira

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

kobebryant

Greatness 🙌🏾 #wnbaallstargame

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

ronaldinho

Ensinando a minha princesa @charlottenunesdeassis os fundamentos do futevôlei kkkkkk essa vai puxar o tio! 💪🏾 🤙🏾

ronaldinho

Recebendo a visita do gênio do humor brasileiro @renatoaragao , da minha grande amiga @marlenemattosoficial e de muitos amigos hoje. Sextou!!!! 🤙🏾 @robertodeassismoreira @charlottenunesdeassis @japaafutevoley

ronaldinho

Recebendo a taça da PES League pelas mãos dos craques da @eligasul , @guifera01 , @fmestre12 e @henrykinho_mg . Parabéns pela conquista gurizada!! 👏🏾 🤙🏾 🎮

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

ronaldinho

24/07/2013 - A América é do Galo!!! 🤙🏾🏆⚫⚪ @atletico @libertadores

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

ronaldinho

Hoje o fut pegou fogo !!! Valeu rapaziada ! E o Japa como perdeu , teve q pagar essas 10 flexões kkkkkkkkkkk 😂👊🏾💪🏼

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

ronaldinho

Quero parabenizar a todos os atletas e treinadores da @ronaldinhoacademy pelo excelente trabalho e desempenho na Disney Cup, em Orlando, na Flórida. Nossa equipe sub 14 trouxe a vitória para casa, ganhando a final e se tornando campeão da categoria. 🏆 Além disso as nossas equipes sub 15 e sub 17 que ganharam a medalha de 3o lugar na competição!🏅 Esta foi a nossa primeira Disney Cup e tenho certeza que ano que vem, em nosso Camp 2020, traremos muitas outras conquistas. Após este primeiro título, os treinos continuam em todas as unidades RSA espalhadas pelo mundo para que ano que vem tenhamos mais motivos de comemorar! Parabéns a todos os envolvidos!!! 🤙🏾

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

kobebryant

#LegacyandtheQueen is dropping September 3rd and is finally available for pre-order! This novel is a powerful coming-of-age tale and enchanting sports fantasy about finding your inner magic. With the world turned against her and the orphanage at stake, Legacy has to learn to use her passion for the game to rise above those around her and shine. I am beyond proud of the lessons of sacrifice, determination, personal growth, and friendship included in this book that I can pass down to my girls. As a father, I wish you all the best in your own process of becoming a champion. Follow @Granity to keep up with the journey. Link to pre-order is in bio. #GranityStudios

ronaldinho

Conhecendo os vencedores do Tiger Street Football 2019 da @tigerbeer , cerveja do grupo @heineken na Camboja! Parabéns gurizada!! 🤙🏾👏🏾 🇰🇭

ronaldinho

Há 20 anos, levantávamos o troféu da minha primeira conquista na seleção principal! Muitos dizem que foi o momento que ouviram falar o meu nome pela 1ª vez... Não poderia existir um começo melhor, com um dos gols mais bonitos da minha carreira. Olha o que eu fiz!!! kkkkk 😂 Gratidão por tudo 🇧🇷 🤙🏾🙏🏾🏆 #CopaAmerica #TBT

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

kobebryant

Our little princess Capri Kobe Bryant “KoKo” 6/20/19 ❤️

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

kobebryant

Here’s a teaser from the first #UFC episode of #DETAIL with @dc_mma as he analyzes @amanda_leoa. Watch on @espn+ and get ready to learn.

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

ronaldinho

@grupofina da nossa restinga d Porto Alegre mt obrigado pelo carinho 🤙🏾 🎵

ronaldinho

New Tiempo. 🤙🏾 Approved. @nikefootball #nikefootball #tiempo

ronaldinho

Felicidades Leo! Te deseo todo de mejor, salud, felicidad y éxito! Espero verte pronto hermano. @leomessi

kobebryant

We are beyond excited that our baby girl “Koko” has arrived!! #bryantbunch #4princesses #blessed

ronaldinho

17 anos hoje 🤙🏾⚽️ 🇧🇷 x 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

ronaldinho

Jurerê Internacional continua linda ! E o melhor restaurante daqui @ammobeach 👊🏾🤙🏾👏🏾

ronaldinho

SPECIAL EXHIBITION With a fashion brand that represents Japan Special collaboration!! 1PIU1UGUALE3 × R [ONE] Ronaldinho VOL.3 1PIU1UGUALE3 SPORT June 19-20 (2 days) Time: 11:00-20:00 Place: The Ritz Carlton Tokyo / Cypress Room 9-7-1 Tokyo Midtown, Akasaka, Minato-ku, Tokyo [INFORMATION] AKM Corporation 1PIU1UGUALE3 Division 〒 106-0045 Minato-ku, Tokyo Azabu Juban 1-5-18 4F TEL: 03-6721-1065 http://1piu1uguale3.net Official online shop http://shop.1piu1uguale3.net

ronaldinho

Um prazer enorme encontrar nosso presidente @jairmessiasbolsonaro 🤙🏾🇧🇷

ronaldinho

Partiu Brasília, as 18h tem @flamengo x @fluminensefc !!! #LegendsFOXSports @flamaster_oficial

ronaldinho

Galera, tenho muito orgulho de informar que todos os meus vinhos podem ser adquiridos no próximo mês em todas as @dutyfreeamericas, graças à colaboração entre @fabio_cordella e @fabiocordellacantineworld 🤙🏾🍷

ronaldinho

Valeu meu parceiro @thbarbosa pelo talento que vc compartilha conosco e pela amizade de sempre! TMJ 🤙🏾

ronaldinho

top!! #RonaldinhoArt 👏🏾 🤙🏾 @federicomanasse

kobebryant

Check out these dedicated #MambaLeague players and winners of the #Wizenard book report challenge from @bgclaharbor! Your futures are as big as you can dream. It just takes consistency, determination, and perseverance. I look forward to watching what you can do! #MambaMentality #GranityStudios

ronaldinho

Hoje começam as finais da @nba, @warriors vs @raptors!! Dois irmãos estão jogando demais e irão disputar o título 🏀 @stephencurry30 @sergeibaka . Boa sorte aos dois parceiros 🤙🏾

ronaldinho

Será que errei de time? kkkkkk Homenagem muito bonita que recebi quando voltei pela primeira vez ao Camp Nou, muito emocionante 🤙🏾🔵🔴

ronaldinho

Com meu grande parceiro @k2 ! Já assistiram nosso novo clipe #OneLove? Assiste aí pelo link da bio 🤙🏾

ronaldinho

Mais novo integrante da família @nike !!! Futebol com alegria!!! 🤙🏾

ronaldinho

Junte-se a nós na @lblvonline , e nós te treinaremos para ganhar 🤙🏾

kobebryant

Congrats to my brothers the demigod and the klaw on reaching the ecf and thank you for sharing your knowledge with my girls over the summer. This is gonna be an epic matchup #mambaarmy #doepicthings

kobebryant

Happy Mother’s Day @vanessabryant we love you and thank you for all that you do for our family. You are the foundation of all that we hold dear. I love you #mybaby #lioness #mamabear #queenmamba

ronaldinho

#TBT do The Best FIFA Football Awards em Londres, evento muito bacana em que tive o prazer de participar e rever grandes amigos 🤙🏾

Ronaldinho

kkkkkkkk ficou maneiro demais! obrigado pela homenagem de outro mundo, com meu parceiro @willsmith 🤙🏾 #RonaldinhoArt

kobebryant

Happy Birthday to my beautiful baby @vanessabryant you are like fine wine baby ti amo per sempre #queenmamba #taurus

Ronaldinho

Alegria sem tamanho de estar com a minha afilhada linda, é risada garantida kkkkkkk O dindo te ama muito @charlottenunesdeassis

kobebryant

The story of #Wizenard was greatly inspired by the coaches I’ve had and the lessons they taught me throughout my life. Therefore, I’m proud to present the #WizenardCoachAward to four #MambaLeague coaches who are doing exemplary work in transforming the lives of students and have become a catalyst for enhancing growth and development in others. Congrats to coaches Elisha, April, Q and Alphonso. You’ve shown great commitment in teaching not just athletic, but social and emotional skills to the next generation. Like Q said, “the best part about being a coach is seeing the growth and development from the players when they first walk in the gym. Being a coach, mentor, teacher and leader to the players on my team is what I love the most.” 💪🏾 🏆#MambaMentality

kobebryant

Happy 13th birthday my Gigi! I love you beyond measure baby #teen #daddysgirl #tauro #mambacita

Ronaldinho

Hoje é o lançamento do primeiro torneio de street football na China. Boa sorte à todos os times. Estarei assistindo as jogadas. Nos vemos em breve! @ronaldinhogst

ronaldinho

Galera, de 25 a 26 de setembro, @fabio_cordella, @robertodeassismoreira e eu estamos ansiosos para vê-los no maior evento de vinhos da Américas do Sul: @winesouthamerica 🍷🤙🏾 @fabiocordellacatineworld @evino @james.suckling

kobebryant

Had a great time @theellenshow catching up and revealing the cover to our upcoming novel, #LegacyAndTheQueen! This is a magical story about a young female tennis prodigy who must defeat the impossible to save everything that is important to her. I really appreciate the incredible support of #Wizenard and look forward to this newest journey! It hits on September 3rd, but pre-orders are available now. Link in bio! #GranityStudios (Photo by Michael Rozman/Warner Bros.)

ronaldinho

#TBT comemorando um dos gols da vitória por 2x0 no primeiro jogo do Brasileirão de 1999 entre @gremio e @ecvitoriaoficial . 20 anos atrás!!! kkkkk 🤙🏾

ronaldinho

Rapaziada, obrigado por esse presente ficou lindo, tajon da melhor qualidade 🤙🏾 👏🏾 @fsacajons @victor.fsa @evandrotakao @joaomarcosmantello @dedesilva #tajon

ronaldinho

Será que essa entrou? kkkkkk Quem lembra desse jogo? 🤙🏾

ronaldinho

Ontem noite maravilhosa matando sds dos meus parceiros da época de Barcelona, resenha ontem foi show kkkkkkkkkkkk 🤙🏾

ronaldinho

Sempre com alegria! 🤙🏾 🇧🇷 #TBT

kobebryant

Happy 18th Wedding Anniversary baby! Ti Amo per Sempre 🎉❤️

ronaldinho

Ainda não esta investindo com a @lblvonline ? Acesse o link na bio e comece a negociar agora mesmo!

kobebryant

#mambacita and @sabrina_i aka Geppetto

kobebryant

16u champs this weekend. Two are 13. Six are 12 and one is only 11 years old. Thanks you @napheesa24 and @alexbazzell24 for coming to check us out and thank you @sabrina_i for helping me coach 💪🏾 #mambas #mambacitas #mambamentality

ronaldinho

Espero que disfrute del regalo idolo!!! En breve nos vemos para jugar un partido juntos 🤙🏾 @teqball @maradona

ronaldinho

#RonaldinhoArt @rajrv666 👏🏾🤙🏾🎨

ronaldinho

Quem lembra deste filme? 🤙🏾 #MauricioPochettino #JayJayOkocha @psg #TBT

ronaldinho

Feliz de una vez mas visitar Colombia, país que siempre me ha recibido con los brazos abiertos y al que le tengo mucha gratitud. Hasta allá! 🇨🇴 🤙🏾 #DinhoEnColombia

ronaldinho

tmj @usainbolt ⚡ 🤙🏾

ronaldinho

Carissimi amici e amiche, vi voglio invitare numerosissimi alla Fiera Internazionale di Verona @vinitaly_verona, dove insieme a @fabio_cordella e la @fabiocordellacantineworld vi faremo assaggiare i miei vini.

ronaldinho

Fala galera! Hoje tem @shootobrasil na ViVi Arena a partir das 20h, você pode assistir ao vivo nos canais @sportv 3 e no @canalcombate! Eu não perco por nada 🤙🏾 @vivipaybr

ronaldinho

Tmj @philippplein , há mts anos kkkkk parabéns amigo, a cada dia vc está melhor 🤙🏾

ronaldinho

Comemorando o título da @laliga em 2006 com meus parceiros @leomessi e Thiago Motta 🤙🏾 @fcbarcelona #TBT

ronaldinho

#RonaldinhoArt 👏🏾🎨🤙🏾 @lazzartss

ronaldinho

Valeu pelo presente meu parceiro @andersonvarejao18!! TMJ 🤙🏾 🏀

ronaldinho

#RonaldinhoArt 🤙🏾🎨👏🏾 @feritaboada

kobebryant

Going back to my hometown to visit the kids of @phillyyouthbasketball was such a meaningful moment. I’m humbled to be in the position to inspire members of the next generation and honored to share my newest story with you all. The #Wizenard Series: Training Camp is available now. Link in bio: bit.ly/kbwizenard #iampyb #GranityStudios

kobebryant

Such an awesome day celebrating the inaugural season of Mamba League in NYC with @nikebasketball and @childrensaidnyc. What a joy to see #MambaMentality come to life with the next generation of athletes at Milbank Community Center. Love that kids are building confidence on and off the court and unlocking their potential through sport. #MambaLeague #MadetoPlay #Wizenard

kobebryant

What an amazing event last night! Thank you to the @NBA and everyone who came out to support the launch of The #Wizenard Series: Training Camp. To all the young athletes and eager minds, I created this book for you to learn the lessons that were once passed down to me. Available now. Link in bio: http://bit.ly/kbwizenard (Photo by David Dow/NBAE via Getty Images) #GranityStudios

kobebryant

Thank you @fallontonight for having me! Had fun discussing @Granity’s latest projects including our newest book, The #Wizenard Series: Training Camp. Tune-in tonight at 11:35 ET to watch. The Wizenard Series is available now. Link in bio: bit.ly/kbwizenard (Photo by Andrew Lipovsky/NBC) #GranityStudios

kobebryant

Facing your fears leads to great things. The #Wizenard Series: Training Camp unfolds through five novels, each told from the perspective of a player on the team, sharing their specific challenges, hopes, and fears. I hope readers will identify with and learn more about themselves through the diverse cast of characters and their journeys to self-acceptance. #Wizenard is on-sale today! Get your copy now: http://bit.ly/kbwizenard #GranityStudios

kobebryant

I’m honored to be in the position to inspire the next generation. Thank you @slamonline for the opportunity to share my vision. I hope you all enjoy the stories to come. bit.ly/2UKx1kY #GranityStudios #Mambas #MambaMentality

kobebryant

Thank you for having me China! I had an incredible time introducing The #Wizenard Series: Training Camp to all of you and I can’t wait until the release on March 19th!

kobebryant

Really proud to have been a part of the @FIBAWC Draw. To all the 32 participating teams - Be Ready, #WorldGotGame: http://WorldCup.Basketball/Draw

kobebryant

Had a great trip to @uconnwbb for senior night and the retirement of basketball legend @promise50 with my baby Gigi. Thank you Gampel, Thank you Coach Geno and Cd for the warm welcome. Good luck the rest of the way 💪🏾 #mambamentality #wizenard

kobebryant

I hope you love reading this book just as much as I loved creating it. The #Wizenard Series: Training Camp is out March 19! Pre-order now from the link in bio and follow @Granity for more.

kobebryant

This time last year we were celebrating an #Oscar win. This year at the Vanity Fair party we are enjoying our burgers while celebrating this year’s Oscar winners

kobebryant

Proud of the way our team performed this weekend. Way to play NANI! #mambawall #thatsmybaby #slide

kobebryant

One month away until you can get The #Wizenard Series: Training Camp! I’m so proud of the work put into this book. Make sure to pre-order now. Link in bio.

kobebryant

Date night with my baby #disneyafterdark

kobebryant

Had a great time co-hosting with the ladies of @thetalkcbs today! We discussed my upcoming book The Wizenard Series: Training Camp. It’s a story for young athletes, coaches, educators, and anyone interested in the potential of team sports to unlock individual growth. Pre-order is available now! Follow @Granity for more: http://bit.ly/wizenard

kobebryant

“Faith is taking the first step even when you don’t see the whole staircase.” -Martin Luther King, Jr. #DreamEpic #MLKDay

kobebryant

I mean... #cutie

KobeBryant

My Nani at 2 #sweet16

KobeBryant

Happy 16th Birthday my baby! I’m beyond proud of the young woman you have become. You are kind, intelligent, hardworking, caring, loving and beautiful inside and out. There aren’t enough words to express how much I love you principessa. Happy #sweet16

kobebryant

Vanessa and I are beyond excited to announce that we are expecting another #mambacita to go along with Natalia, Gianna and Bianka #blessed #bryantbunch #daddysprincesses #love #2019

kobebryant

What an amazing and blessed 2018! I’m looking forward to ‘19 and the challenges it will bring. May you all have a fun and safe celebration tonight #HAPPYNEWYEAR #mambamentality

kobebryant

‪Today was truly a special day. Visiting these kids and seeing the positive impact of #GranityStudios has inspired me to keep creating meaningful stories. Beyond excited for what’s to come! Follow @Granity for more #ThePunies #Wizenard ‬ 📸 Getty Images/Michael Kovac

kobebryant

Introducing The Wizenard Series: Training Camp, our FIRST of many Young Adult novels for Granity Studios.  Sports stories meets fantasy to help inspire young athletes. It hits March 19, 2019, but pre-orders are available now. Link in bio!  #wizenard

kobebryant

Our baby girl Bianka Bella aka BB is two today. I can’t believe she is 2 ALREADY 🤦🏾‍♂️ what a blessing #Sagittarius #proudpapa

kobebryant

Excited to bring a holistic training approach to young athletes and help them reach their full potential. Let’s do this! Check us out ... link in bio. #mambamentality @mambasportsacademy

kobebryant

The team @sportsacademyhq has stepped up to help families who have lost everything in the Woolsey fire. Please consider a donation to the Academy...our friends there are doing amazing work for our community. 🙏🏾