Brittanya Razavi Sandra Dewi Hilary Duff - instagram lists #feedolist

brittanya187

Loving my @PremFit Ab training! Electrical muscle stimulation (EMS) technology contracts your muscles mimicking your bodies own natural response to exercising. So happy with the results 🙌

brittanya187

Follow my sexy friend @aundreanarene 😻

brittanya187

Get yo mans 👀 @fashionnova

brittanya187

I can’t wait to see my girl @alvajay soon 😻

brittanya187

Might seduce your dad type 🖤 @fashionnova

hilaryduff

My person.

brittanya187

I think he wants to make me his next wife😛 @fashionnova

hilaryduff

Ahhhh a long quiet car ride .... driving to the beautiful wine country for @moflo1 to tie the knot!!! No diaper bags .... or grubby hands putting stains on my clothes, just sleep, celebrations of love and WINE (ahhhh) letsgooooo 🥂 👰 🤵 🥂 #andygoestomollywood

sandradewi88

God hears a mother’s prayer 🙏 Chanel tote bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open PO Europe now! Live Shopping now! 5-19 August 2019 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

sandradewi88

Birthday Lunch 💋 #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Birthday lunch ❤️ LV bag & Charlotte Olympia shoes by @ewholesalee Dress by @claire.cynthiatan x Hello Kitty Lipmatte by @saintbysandra #mmiscomingsoon#9monthspregnant

hilaryduff

I call this one....Banks destroys a blackberry

sandradewi88

Makasih doa & ucapan Happy Birthdaynya.. thank you so much.. God Bless You All 🙏❤️ #inifotolamayah😆

hilaryduff

Had a little sit with @winterstone today♥️ thank you for my ☀️ she’s a bright addition 😉

sandradewi88

Besok itu hari ...🥰 Can’t wait 🤣 hari semakin muda hihihi Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Lipmatte by @saintbysandra honore Open Po Europe now! Live Shopping 5-19 August 2019! #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

brittanya187

𝒟𝓇𝓊𝓃𝓀 𝒾𝓃 𝐿𝓸𝓋𝑒 🧡

sandradewi88

Happy kiddos 🐳 #raphaelmoeis#19monthsold

sandradewi88

Yeay! Ga berasa sebentar lagi baby MM bakal hadir ditengah tengah keluarga kami.. ga sabar bgt nungguin... krn udah ada pengalaman sama Rafa, tentunya skrg buat anak kedua udah tau, pakaian baby yg super nyaman yaitu @libby.baby Sudah bersertifikasi International Oeko Tex dan SNI sehingga aman dan nyaman untuk bayi.. can’t wait to see u baby ❤️

sandradewi88

Menjadi seorang ibu, pasti kita ingin memberikan yg terbaik buat si kecil.. Rafa suka sekali pasta, gimana si bikin pasta paling gampang? Cukup punya @oonew_id michelin series super gampang, enak & gizinya terjamin.. happy cooking moms #raphaelmoeisforoonew

brittanya187

Who wants to chill with @theashlynsingh 🙋🏻‍♀️😍Follow her @theashlynsingh

sandradewi88

Don’t ignore your own potential 💋 Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open Po Europe now! 5-19 August! Happy shopping ladies 🥰 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

hilaryduff

Nom nom nom 🧟‍♀️ gunna eattttt youuuuu 🍪 🍪 🍪 send help for Banks!!! She’s gunna get it!

hilaryduff

I like him a lot. Also he’s checking me out. Also @paigesaraphoto thank you for this moment 📸 (big flash) lol

brittanya187

Keep your cookie clean 👏🏼

hilaryduff

What you doing tonight?

hilaryduff

Ahhh my own piece of work from @portrai.me these are some very key ingredients for making my days go round! Its very sweet to take a moment to think of little funny or special things that feel good to you or make you tick! Here are mine .... who’s with me ?? (Shane, TY!)

hilaryduff

My babies with their baby blues

brittanya187

Eye contact is important 👀

hilaryduff

Mom& dad

hilaryduff

💄 🙋🏼‍♀️ 🤳🏻

brittanya187

I’m a good influence😛 @fashionnova

hilaryduff

Bright light number 2 has been earth side for 9 months today! She’s a wild one and we couldn’t imagine it any other way♥️

hilaryduff

Sometimes you just need a moment to yourself… @glassesusa #MusexHilaryDuff 👓 – JOAN Link in bio #GlassesUSAPartner

hilaryduff

Who’s 👀?????

hilaryduff

He told me we need to take more photos without our kids sooooo

brittanya187

Hey babes! ❤️ GIVEAWAY: my friends at @team10official are giving away 100k & prizes! How to be entered: 1. Go to @TEAM10OFFICIAL 2. Follow everyone that account is following 3. Tag 10 friends & tell us why you should win Prizes will be given away everyday for the next 14 days LIVE from the @team10official account VIEW FULL TERMS & CONDITIONS TAP LINK IN @team10official BIO #sp

hilaryduff

Who’s smiling for friyay???

hilaryduff

One of us is happy to be hanging.

hilaryduff

Ol Grammy in her cap 2052 baby

brittanya187

I call this fine dining 😊 @fashionnova

hilaryduff

🛁

hilaryduff

@youngertv on tonight!! But @bollymernard is watching game of thrones back there 😂😂 #GOT #youngertv

brittanya187

Do it right 😽 @fashionnova

brittanya187

Tomorrow’s my Birthday babies!🎉♋️

hilaryduff

Watching fireworks with my long legged boy. Will cherish this mem forever ♥️ Hope everyone had a happy 4th of July 🎆🎇

brittanya187

My girl thick @alejandramercedesx 😍

brittanya187

Can you even see this pic or are you missing out? 👀 @fashionnova

brittanya187

I’m gonna give it to you well done 👌🏼😉

Hilaryduff

Mama and 🍓 📷 @matthewkoma

brittanya187

Let’s play twister? 🍒 @fashionnova

brittanya187

Let me hold your... 🍆😏 @fashionnova

HilaryDuff

Oh hey, summer! @glassesusa #MusexHilaryDuff 👓 – EVA Link in bio #GlassesUSAPartner

sandradewi88

For @attitudeliving_id #raphaelmoeisforattitudeliving Outer by @sho.style #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Congratulations @raphaelmoeis for @attitudeliving_id Ini adalah rangkaian rahasia kehalusan kulitnya Rafa loh moms ... #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #raphaelmoeisforattitudeliving #mmiscomingsoon#8monthspregnant

HilaryDuff

Breezy friends

brittanya187

Can’t take me anywhere😛 @fashionnova

HilaryDuff

We’re on tonight! Don’t miss it! 😘

sandradewi88

For @temanbumil Chanel tote bag from @authentic.lux2 Outfit from @sho.style Jewellery by @sandradewigold_id Lipmatte by @saintbysandra Rose #sandradewigold#mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Selamat buat @temanbumil yang udah meluncurkan buku Hamil tanpa galau dan parenting tanpa galau. Justru karena social media skrg ini sedang hits2nya penyebaran hoax ttg informasj kehamilan dan parenting menjadi sangat kabur dimana semua org membuat info hoax dari org org yg bukan ahlinya, jadilah ibu yg pintar yg bs memilih informasi dari sang ahlinya. Seperti buku dan applikasi hamil & parenting yg memang info infonya dari dokter ahli langsung .. jadilah ibu yang pintar krn dari ibu yg pintar menghasilkan generasi yg pintar 🥳 #sandradewifortemanbumil

sandradewi88

Sebelum menikah, Aku dan suamiku memang sudah  berencana untuk punya rumah sendiri supaya kita ngga perlu ngerepotin orang tua. Buat kalian yang masih muda perlu banget loh untuk mulai berencana punya rumah sendiri. � Kebetulan ada Program Istimewa nih dari @cimb_niaga dan @citralandcibuburofficial. Kamu bisa beli rumah dengan cicilan mulai dari Rp 3 juta/bulan, bunga KPR nya cuma 5,99% fixed 1 tahun, dan kamu juga dapet Free Provisi & Biaya Admin loh. Promo ini berlaku untuk pengajuan Booking Fee hingga 30 Juni 2019 Tunggu apa lagi? Yuk wujudkan rumah impian kamu sekarang! Untuk info lebih lanjut kamu bisa cek di website www.citralandcibubur.com. Atau hubungi Marketing Office CitraLand Cibubur di 021-82485959. � #CIMBNiagaForward #kejarmimpi#sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Life is magical. So shake your own fairy dust and make a wish, because the magic's in your hands! @sandradewigold_id #fairytale #SandraDewiGold #sdwgold

sandradewi88

Pas babymoon kemarin.. abis ini ga tau kapan bs holiday lagi krn bentar lagi ada baby no2 🥰 Chanel bag from @authentic.lux2 Outer from @nine12.official Lipmatte from @saintbysandra severin #mmiscomingsoon

sandradewi88

Jalan jalan minggu sore keliling kompleks 😆nya @raphaelmoeis #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

💝 TOKYO BELLE St. Moritz 3rd Anniversary Promo 💝 Thank you for trusting TOKYO BELLE St. Moritz (Lippo Mall Puri) for 3 years!! Let’s celebrate with us and don't miss this biggest chance ladies!! ✨All treatment Single & Package 50% OFF ✨ Get Special Gift for Every Transactions 🗓 23-25 June 2019 ( 3 days!! ) 📍Lippo Mall Puri #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #IPL #IPLhairremoval #インドネシア #ジャカルタ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛 #sandradewifortokyobelle

sandradewi88

Kejutaaaan! Teman Bumil merilis 2 buku baru, Mums. Hamil Tanpa Galau dan Parenting Tanpa Galau! Mums bisa pre-order mulai sekarang eksklusif di Gramedia.com di Tokopedia. Dapatkan diskon 10%, cashback 10% hingga Rp 10.000 khusus buku Hamil Tanpa Galau, dan free suvenir spesial. Periodenya hanya sampai 30 Juni, Mums! Yuk, order sekarang! @temanbumil #temanbumil

brittanya187

2 on 1? 🎾 @fashionnova

HilaryDuff

Guys..

HilaryDuff

Guys.....

sandradewi88

Hmm .. wangi @raphaelmoeis hari ini shooting buat iklan produk barunya @attitudeliving_id super fun!!! #raphaelmoeis#17monthsold#raphaelmoeisforattitudeliving

hilaryduff

Babe. You are the most natural papa bear I’ve seen. You always put us first. You know exactly what to say. Affectionate beyond. Calm and strong. The kids don’t even know how lucky they are that it’s you.... but they will. It’s a gift I get to witness everyday. We love you more than words. This is my favorite picture of you and Banksy on her arrival day. It’s burned into my memory for life, the joy and disbelief on your face makes me smile and warms my heart every time i see it♥️ Happy Father’s Day! Now let’s go get coffee because we still don’t sleep 📷: @rebeccacoursey_photosandfilm

hilaryduff

First try was too good not to post. Oh and we saw third eye blind last night.

brittanya187

I finally found her @thefitacademy 😍

hilaryduff

Luca the photographer

hilaryduff

Did anyone see me on @thetalkcbs today? Anyone watching @youngertv tonight??? Cmon tell me tell me! Thank you @allanface @jill901 + @highheelprncess for really turning this girl around from what she looked like rolling out of bed this am 😘😘

hilaryduff

Buckle up buttercup.

brittanya187

Follow my beautiful babe @theashlynsingh 😍🤗

hilaryduff

Younger season 6 premiere TOMORROW!!!!!!! Who’s ready for the drama?

brittanya187

She’s hot af! 🔥 @jojo_babie @jojo_babie @jojo_babie 🔥

sandradewi88

Cintai, hargai & doakan pasangan hidupmu.. karena seluruh hidupnya bekerja keras untuk kebahagian istri & anak juga keluarganya .. i’m proud of you.. banyak hal yg bs kita pelajari dr sifat sifat baik dari suami kita.. semangat bekerja para suami diluar sana, terima kasih dedikasinya buat keluarga...Tuhan memberkati kalian semua , upahmu besar di Surga 😇🙏 ❤️ SDW #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

Motherhood is unselfishness.. Outfit from @clementine_signature Lipmatte from @saintbysandra Honore #saintbysandra

brittanya187

You make me melt🍦 @fashionnova

sandradewi88

Introducing you to Les Minimaliste. Created as an all over Crème Stick for those who loves quick, go-to makeup with less hassle! Use it on your eyelids, cheeks, and lips. This means with a few quick swipes of this amazing stick you have eyeshadow, blush and lipstick applied in under one minute. Available in 3 colors; Un, Deux, Trois, Voila! You’re good to go.. Available for purchase @saintbysandra 119.000 IDR #LesMinimaliste #LesIsMore #saintbysandra#7monthspregnant #mmiscomingsoon

hilaryduff

Right home to a sick baby 😢😔

sandradewi88

Semangat mulai kerja lagi 💋 Chanel bag from @authentic.lux2 Lipmatte from @saintbysandra dominique #mmiscomingsoon#7monthspregnant

hilaryduff

@moflo1 bachelorette Success!!! 🥳🥳🥳

sandradewi88

Saturdate 🥰 Minus Gallen #raphaelmoeis#raphaelmoeis

sandradewi88

Minuman kesehatan yang aman di konsumsi buat para Ibu menyusui yang ingin menurunkan berat badan tanpa harus diet ketat dan olahraga, ternyata @Auliaslimmingherbal , cukup minum 3 kali sehari sebelum makan. Manfaatnya tidak hanya bisa menurunkan berat badan tapi juga membantu boost ASI makin lancar & banyak, melancarkan pencernaan,memperbaiki metabolisme tubuh dan masih banyak lainnya, aman karena terbuat dari bahan bahan alami 100% dan tidak ada efek samping sama sekali,kalian wajib coba ya🤗

brittanya187

I’ll just put @slimexoticax right here for you! 😍

brittanya187

Follow my baby girl right now!❤️ @alahnaly

sandradewi88

☀ June Promo 2019 ☀ ☀ IPL Hair Removal Underarm 5x : Rp 300.000 ☀ IPL Hair Removal 3 part 1x : Rp 1.000.000 ( can mixed between face part, small part, medium part, large part ) ☀Eyelash Extensions Type A 1x: Rp 500.000 ☀ Eyelash Extensions Type B 1x: Rp 550.000 ✨ All treatment Single & Package 25% OFF ( +5% OFF if you bring member card ) ✨ MEMBER GET MEMBER✨ If new customer buy our treatment via regular customer, so the regular customer will get Discount Voucher Rp 300.000 ( Voucher Expire : 31st August 2019 ) 🗓 5th - 30th June 2019 📍 All Branch ( Jakarta & Surabaya ) #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #surabaya #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #hairremoval #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛

brittanya187

You guys know I have no shame in my game, I’m super open with my beauty up keeps💯 I have to Thank @californiacosmetics for keeping my face young & fresh! And guess what!! They’ve been so kind to offer 10% off to any of my supporters🙌🏼 Just say Brittanya10 for 10% off anything they offer😍💉

hilaryduff

Cheesy IM GETTING MARRIED As of one month ago post!

sandradewi88

Selamat malam takbiran dari @raphaelmoeis #17monthsold#raphaelmoeis

brittanya187

Your mom & dad can get it too 😛😏 @fashionnovamen

hilaryduff

“ughhh she wins all the staring contests...does she never need to blink??” -Luca

sandradewi88

Happy boy @raphaelmoeis with his aunty @kartikadewi20 #raphaelmoeis#17monthsold

hilaryduff

Babe remember when we had a baby and didn’t sleep for 3 1/2 months. I could only survive that with you! You make everyday the funniest, comfiest adventure! My best friend...I love you beyond. Happy birthday! 35! Feel alive! 😘

hilaryduff

It’s cool @bollymernard I’ll carry Banks all day

hilaryduff

👓 by meeeee🙋🏼‍♀️ @glassesusa -Diana

hilaryduff

Summer bod

brittanya187

Let’s talk business🤑 @fashionnovamen

Hilaryduff

Well @nikkilee901 came thru with these fly 70s summer bangers and @allanface face painted me up right and @highheelprncess got me this gorgeous flowing dress with some sassy ass boots. Mama feeling good

sandradewi88

Nutrisi Rafa adalah yg terpenting buatku, dengan @oonew_id Michelin Series (green honeydew) yang memakai fitur double steaming membuat semua terasa lebih mudah & nutrisinya tetap terjaga #sandradewiforoonew💕

Hilaryduff

Mom and dad have plans

sandradewi88

Hello! my favorite @sanaturelofficial untuk lipatan-lipatan pada kulit yang penting banget buat wanita supaya bebas begerak atau beraktivitas! @sanaturelofficial: SKIN BRIGHTENING CREAM ✨✨ . Skin Brightening Cream dirancang khusus untuk mencerahkan dan memutihkan V-Line (Selangkangan), siku, lutut, armpit dan pergelangan kaki yang nampak gelap. . Memberikan hasil yang optimal dalam waktu 2 minggu pemakaian. Tekstur kulit yang nampak gelap juga menjadi lebih halus dan putih ✨☺ Aman untuk Ibu hamil hamil dan menyusui karena sudah BPOM dan Halal ❤ _________________ 🛍 Shop Now: Operational Hours (9 am - 6 pm) (WhatsApp Only): Cosmetic +62-821-2261-5923 Skincare +62-878-7767-5529 . After Office Hour (6 pm - 9 am) & Public Holiday 24/7 (WhatsApp Only): +62-878-7286-6597 . . #SANaturel #SANaturelbyShandyAulia #ShandyAulia #SkinBrighteningCream #SkinBrightening #BeNaturallyBeautiful

sandradewi88

Selama bulan puasa, yuk tetap jaga nutrisi kulit agar tetap cerah, halus, kenyal dan sehat. Tapi di kala bulan puasa, bingung kapan harus minum hemaviton Collagen Asta Advanced? Menurut pakar dari #tanyahemaviton, saat terbaik mengkonsumsi hemaviton Collagen Asta Advanced @hemaviton.collagenasta adalah saat sahur, agar manfaatnya bekerja selama tubuh beraktivitas. Selamat berpuasa bagi yang menjalankan :) #sandradewiforhemavitoncollagenasta

sandradewi88

Halo make up lovers Gimana penampilan aku? Ini adalah tampilanku pada saat make up on Budget VS make up on Sultan Budget. Aku mau rekomendasiin barang - barang yang bisa bikin kalian tambah cantik layaknya tuan putri dengan make up yang aku pakai sekarang! Penasaran kan? Langsung aja klik link di bio aku dan kamu bisa dapetin semua nya dengan mudah 😊🙏 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu @tokopedia

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 2x only Rp 500.000 ✨ ✨ All treatment Single & Package 50% OFF ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 28 May - 4 June 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💙 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

Yang jadi tantangan untuk libur Lebaran buatku adalah menyambut keluarga yang datang dari luar kota. Nuansa kamar harus lebih nyaman dan variatif dong! Kayak aku yang percaya banget sama Vallery Quincy dari @internalgroup.id karena kualitasnya bermutu dan motif embossnya super elegan. Vallery Quincy memang Sprei dan Bed Cover yang nyaman pilihan keluarga deh!

brittanya187

Who ate it better? Me or the girl in the back? 🙈 @fashionnova

sandradewi88

Coming soon! My new project! @sandradewigold_id 💫 Follow @sandradewigold_id & shop now! #sandradewigold (inget banget pas foto ini lg hamil 4 bulan 🥰)

sandradewi88

Weekend ini aku sama Rafa belanja kebutuhan bulanan di supermarket favorit aku, mulai dari kebutuhan makanan hingga perlengkapan Rafa sehari-hari. Aku biasanya pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious @cimb_niaga karena bisa dapet voucher belanja dan 5x lipat Poin Xtra. Tapi, kali ini aku bisa dapat 10x lipat Poin Xtra lho! Program spesial ini berlaku hingga 31 Mei, jadi moms jangan lupa pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious saat belanja groceries ya 😊 Buat moms yang belum punya kartu kredit CIMB Niaga Precious, yuk apply sekarang dengan menghubungi 14041 atau ke CIMB Niaga terdekat ya #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Semalam nobar Aladdin bareng @disneyindonesia , family & friends. Cocok bgt Aladdin tayang di bulan Ramadhan ini suasananya 🥰.. happy me 🙏 Louboutin shoes from @creamyscloset #mmiscomingsoon#7monthspregnant

Hilaryduff

2 🦖’s + 2 🦄’s = 🌪

brittanya187

Business meeting, then sneaking away to seal the deal with you 🤫 Tap bio to watch

brittanya187

Am I on everyone’s grocery list?🤷🏻‍♀️ @fashionnovamen

hilaryduff

Dreamy morning strolls

brittanya187

I got your girl in my back seat👻 @fashionnovamen

hilaryduff

Das almost a wrap season 6!!!!! Whoop whoop!! take me to Cali these legs need some ☀️ #season6 @youngertv June 12th who’s ready???

sandradewi88

Setelah sampe si Tokyo, semalaman di pesawat @japanairlines_jal aku jalan jalan di Shibuya, super fresh & excited buat shopping hari ini #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Arrived in tokyo! Feeling refreshed and energized 🤩 Yang bikin excited adalah aku akan lanjut ke Haneda untuk terbang ke Komatsu bersama @japanairlines_jal 💕. Selalu puas dengan speedy service di airport Tokyo dan yang paling bikin aku happy adalah penerbangan bersama @japanairlines_jal yang selalu mulus dan com #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

hilaryduff

If this face doesn’t make you smile well.... youre doomed

sandradewi88

My comfy and happy flight with @japanairlines_jal 💕 Menikmati penerbangan dengan kenyamanan dan keamanan yang sebenarnya sih ini 😍. Tidur serasa di rumah sendiri.. bangun bangun disediakan sarapan enak & mewah juga muslim friendly 😍 Bikin mood ketika mendarat jadi happy 🥰 #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #halal #halalmeal #moslemmeal#discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Sebagai seorang ibu tentunya aku perlu banget belanja berbagai persediaan bahan makanan untuk di rumah. Apalagi di bulan puasa kaya gini, persedian harus lebih lengkap dong supaya lebih mudah untuk menyiapkan makanan berbuka dan juga sahur. - Nah di bulan penuh berkah ini, @CIMB_Niaga kasih kita penawaran yang menarik banget. Kamu bisa belanja lebih hemat dan dapat bonus produk pilihan senilai hingga Rp 75 ribu dengan belanja pakai Poin Xtra & Kartu Debit CIMB Niaga di Supermarket. #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Hi moms ..sssstt sedikit bocoran ada yang excited mau jadi kakak nih moms hihihihi,, yups sebentar lagi @raphaelmoeis bakalan jadi kakak. Rafa udah gak sabar banget menyambut tibanya si adik dengan penuh kelembutan, selembut bagian dalam popok Merries @merriessmile yang selama ini selalu mendampingi Rafa. Apalagi Merries sebagai popok pemenang “Good Design Award” di Jepang, memberikan kenyamanan selama dipakai. Thank you Merries for taking care of Rafa and soon taking care of My other baby 😘 #MerriesSmileLab Ohiya Moms mau beli Merries tanpa harus keluar rumah dan murah? Yuk beli di tokopedia, karena Merries lagi promo discount up to 20% loh di Tokopedia, cari Merries di Kao Official Store yaa

sandradewi88

Kita shooting bareng 12 tahun lalu, ibu suri (panggilan sayangku buat mbak Olla) ttp baik, ramah & sangat keibuan 🤣.. dr 12 thn lalu selalu ga pernah absen bawain cemilan & susu coklat buatku hampir tiap hari di lokasi shooting .. ❤️❤️

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 1x only Rp 300.000 ✨ ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 20 - 27 May 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💚 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

hilaryduff

Sib love

hilaryduff

Shakeshake 🍔 😋

sandradewi88

A father is a man who expects his son to be as good a man as he meant to be ❤️ @raphaelmoeis #16monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Have a nice weekend @raphaelmoeis #raphaelmoeis#16monthsold

sandradewi88

Hi, Mums! Sudah memasuki puasa hari ke 13, nih. Apakah para bumil dan busui ikut puasa? Puasa bagi ibu hamil dan menyusui memang penuh tantangan ya. Selain harus menahan lapar dan haus, biasanya ada saja keluhan-keluhan yang muncul. Nah, untuk tahu bagaimana tips lancar berpuasa selama hamil dan menyusui, cek informasinya di aplikasi Teman Bumil, yuk! Download aplikasinya di app store atau play store ya Mums! @temanbumil #temanbumil#sandradewifortemanbumil

brittanya187

Which do you prefer?🍻 @fashionnovamen

hilaryduff

♀️ 💪🏻✌🏻🖕🏻 ♀️

brittanya187

Who stole my pants & shoes?🤷🏻‍♀️ @fashionnovamen

sandradewi88

Selamat berbuka puasa teman temanku yg menjalankan ibadah puasa 😍 Hermes necklace from @bagsandbeyond.id Lipmatte by @saintbysandra honore #saintbysandra

sandradewi88

To the world, you are a mother... To your family you are the world 🎀 LV mini luggage from @lustlist.id Open Po Europe now! Live Shopping now! Lipmatte by @saintbysandra Severin #6monthspregnant#mmiscomingsoon#saintbysandra

brittanya187

My favorite Asian! 😍🔥 Follow @jojo_babie @jojo_babie  @jojo_babie @jojo_babie

brittanya187

Is it hump day yet ? 🐫 @fashionnovamen

brittanya187

Hoping I don’t get recognized from being kicked out last week. @fashionnovamen

brittanya187

It’s my girl @sweetmayraaa bday today!😍 Everyone go wish her a happy bday🎉@sweetmayraaa you are amazing I hope all your bday wishes come true🤗

brittanya187

the thighs don’t match🍗 IDGAF😂 @fashionnovamen

brittanya187

Missing my girl @cassie.curses can’t wait to collab with her again 😍

brittanya187

Got my Plastic Floaties on Deck😂 @fashionnovamen

brittanya187

How to 25cm? Checkout link program in bio @menshealth.usa . . Goal: Add 2-4" To Your Willy , The most comprehensive Willy enlargement guide available. Add up to 4" in length and up to 1" in girth in just 2 months regardless of your age or race.1 . . Description: The Willy Enlargement Bible Program is your guide to the most effective natural Willy growth techniques on the planet. If you want to learn how to get MASSIVE growth using only your hands and some readily available natural supplements ... link bio @menshealth.usa . Double tab and tag your friends. Follow 👉(@menshealth.usa) for mens health daily tips #AD

brittanya187

spent the afternoon playing with balls 🎾

brittanya187

Follow @ms.sethii my Indian beautiful friend 😍 @ms.sethii

brittanya187

Our G/G show was hotter than this pizza ! Tap Link in bio to watch😋

brittanya187

It’s serious business when I’m going in on that meat 🥩🔪

brittanya187

Who wants to watch netflix with my babe @veradijkmans 😍