Ice Cube Sandra Dewi Taylor Swift - instagram lists #feedolist

ICECUBE

Only one week left to go in #BIG3Season3... top two teams are coached by the talented Lisa Leslie and Nancy Lieberman. @thebig3 is all about changing the game.

icecube

West Coast Warlord is returning home... Get your tickets at link in bio.

taylorswift

The thirteens really jumped out. 💗 @alexmorgan13 📸 @kevinmazur

taylorswift

Threw a party to celebrate with the people who made the ME! & YNTCD videos with me- and we had so much fun that ‘Drunk Taylor’ is trending on Twitter. CHEERS. 😆🍾👍👏

taylorswift

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

icecube

Back at it today with #BIG3Season3 in Miami. Catch all three games on @cbssports at 8pm ET.

icecube

Taking over Miami Beach tonight. Who am I seeing at LIV Nightclub?

sandradewi88

God hears a mother’s prayer 🙏 Chanel tote bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open PO Europe now! Live Shopping now! 5-19 August 2019 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

taylorswift

Can’t stop won’t stop twinning with Paddington. 🐻

taylorswift

I’d be a fearless leader. I’d be an alpha type.

icecube

@thebig3 is headed to Miami on Saturday. Only two weeks left for these teams to prove they deserve to make the playoffs. Tickets at LINK IN BIO.

taylorswift

💘

taylorswift

Wanted to thank @abbyaguirre for writing such a thoughtful piece and for diving into my pastel cryptic world of hints, Easter eggs, and numerology. We also talked about sexism, equality, and all things Lover. I ate an entire cheese plate by myself. On stands soon-ish.

taylorswift

My heart’s been borrowed and yours has been blue. All’s well that ends well, to end up with you. 💙

taylorswift

WELL SO THIS IS A THING THAT’S HAPPENING. September issue of @voguemagazine and I’m so so so grateful to Anna, @tonnegood, @sergiokletnoy and basically anyone who was like ‘yeah she can be on the Sept issue cover’. What an amazing experience shooting with @inezandvinoodh.

sandradewi88

Birthday Lunch 💋 #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Birthday lunch ❤️ LV bag & Charlotte Olympia shoes by @ewholesalee Dress by @claire.cynthiatan x Hello Kitty Lipmatte by @saintbysandra #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Makasih doa & ucapan Happy Birthdaynya.. thank you so much.. God Bless You All 🙏❤️ #inifotolamayah😆

taylorswift

💕

sandradewi88

Besok itu hari ...🥰 Can’t wait 🤣 hari semakin muda hihihi Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Lipmatte by @saintbysandra honore Open Po Europe now! Live Shopping 5-19 August 2019! #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

sandradewi88

Happy kiddos 🐳 #raphaelmoeis#19monthsold

taylorswift

💕

sandradewi88

Yeay! Ga berasa sebentar lagi baby MM bakal hadir ditengah tengah keluarga kami.. ga sabar bgt nungguin... krn udah ada pengalaman sama Rafa, tentunya skrg buat anak kedua udah tau, pakaian baby yg super nyaman yaitu @libby.baby Sudah bersertifikasi International Oeko Tex dan SNI sehingga aman dan nyaman untuk bayi.. can’t wait to see u baby ❤️

sandradewi88

Menjadi seorang ibu, pasti kita ingin memberikan yg terbaik buat si kecil.. Rafa suka sekali pasta, gimana si bikin pasta paling gampang? Cukup punya @oonew_id michelin series super gampang, enak & gizinya terjamin.. happy cooking moms #raphaelmoeisforoonew

sandradewi88

Don’t ignore your own potential 💋 Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open Po Europe now! 5-19 August! Happy shopping ladies 🥰 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

taylorswift

💕

IceCube

Tipping off from SLC tonight at 9pm ET on @cbssports. YAY YAY

IceCube

Great to see @therealtechn9ne at the #BIG3Season3 game in KC last weekend. Catch this week’s games on Saturday at 9pm ET on @cbssports.

taylorswift

What if I’m alright right here?

IceCube

Treated @thebig3 fans in OKC to a special halftime show performance. See you in Salt Lake City this weekend. Tickets at link in bio.

IceCube

Doing my thing up in London, ON on September 12 with @bustarhymes at @parkjamfestival. Tickets at my link in bio.

taylorswift

I’ve been the archer I’ve been the prey Who could ever leave me darling... But who could stay?

IceCube

Helping OKC get over their loss of Russell Westbrook with some summer ball. #BIG3Season3 on @cbstv at 1pm ET.

IceCube

@jimjonescapo showed out at the #BIG3Season3 Halftime Show in Brooklyn. BALLIN

IceCube

KC and OKC! #BIG3Season3 is comin through this weekend. The rest of y’all watch it on @cbstv, Saturday 3pm ET and Sunday 1pm ET.

IceCube

@llcoolj callin all the homies to tell them how dope @thebig3 is 😂 See you in Kansas City and OKC this weekend. Tickets at link in bio.

IceCube

#BIG3Season3 getting started today in Brooklyn at noon ET on @cbstv. What team are you reppin?

TaylorSwift

Cat lady thirst trap

IceCube

Week 4 starting at noon today in Providence, RI. Catch the games on @cbstv.

TaylorSwift

This night is ✨sparkling✨ Thank you @amazonmusic for having me and the incredible @dualipa, @iambeckyg and @sza. Thank you so much for watching it online or being there, I love you guys more than words can say, but I’ll always try. First photo taken by the lovely @sofiajain 💕 second one by @kevinmazur / Getty Images 😃

Icecube

Touched down in Charlotte, NC for @thebig3 week 2. Tip-off for today’s game at noon ET on @cbstv

Icecube

Never know what's gonna go down at a #BIG3Season3 game. Not just basketball, it's a whole night of entertainment! Catch you all in Charlotte and Philly this weekend: big3.com/tickets

taylorswift

✌️Friday calmness✌️

sandradewi88

For @attitudeliving_id #raphaelmoeisforattitudeliving Outer by @sho.style #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Congratulations @raphaelmoeis for @attitudeliving_id Ini adalah rangkaian rahasia kehalusan kulitnya Rafa loh moms ... #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #raphaelmoeisforattitudeliving #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

For @temanbumil Chanel tote bag from @authentic.lux2 Outfit from @sho.style Jewellery by @sandradewigold_id Lipmatte by @saintbysandra Rose #sandradewigold#mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Selamat buat @temanbumil yang udah meluncurkan buku Hamil tanpa galau dan parenting tanpa galau. Justru karena social media skrg ini sedang hits2nya penyebaran hoax ttg informasj kehamilan dan parenting menjadi sangat kabur dimana semua org membuat info hoax dari org org yg bukan ahlinya, jadilah ibu yg pintar yg bs memilih informasi dari sang ahlinya. Seperti buku dan applikasi hamil & parenting yg memang info infonya dari dokter ahli langsung .. jadilah ibu yang pintar krn dari ibu yg pintar menghasilkan generasi yg pintar 🥳 #sandradewifortemanbumil

sandradewi88

Sebelum menikah, Aku dan suamiku memang sudah  berencana untuk punya rumah sendiri supaya kita ngga perlu ngerepotin orang tua. Buat kalian yang masih muda perlu banget loh untuk mulai berencana punya rumah sendiri. � Kebetulan ada Program Istimewa nih dari @cimb_niaga dan @citralandcibuburofficial. Kamu bisa beli rumah dengan cicilan mulai dari Rp 3 juta/bulan, bunga KPR nya cuma 5,99% fixed 1 tahun, dan kamu juga dapet Free Provisi & Biaya Admin loh. Promo ini berlaku untuk pengajuan Booking Fee hingga 30 Juni 2019 Tunggu apa lagi? Yuk wujudkan rumah impian kamu sekarang! Untuk info lebih lanjut kamu bisa cek di website www.citralandcibubur.com. Atau hubungi Marketing Office CitraLand Cibubur di 021-82485959. � #CIMBNiagaForward #kejarmimpi#sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Life is magical. So shake your own fairy dust and make a wish, because the magic's in your hands! @sandradewigold_id #fairytale #SandraDewiGold #sdwgold

sandradewi88

Pas babymoon kemarin.. abis ini ga tau kapan bs holiday lagi krn bentar lagi ada baby no2 🥰 Chanel bag from @authentic.lux2 Outer from @nine12.official Lipmatte from @saintbysandra severin #mmiscomingsoon

sandradewi88

Jalan jalan minggu sore keliling kompleks 😆nya @raphaelmoeis #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

💝 TOKYO BELLE St. Moritz 3rd Anniversary Promo 💝 Thank you for trusting TOKYO BELLE St. Moritz (Lippo Mall Puri) for 3 years!! Let’s celebrate with us and don't miss this biggest chance ladies!! ✨All treatment Single & Package 50% OFF ✨ Get Special Gift for Every Transactions 🗓 23-25 June 2019 ( 3 days!! ) 📍Lippo Mall Puri #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #IPL #IPLhairremoval #インドネシア #ジャカルタ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛 #sandradewifortokyobelle

sandradewi88

Kejutaaaan! Teman Bumil merilis 2 buku baru, Mums. Hamil Tanpa Galau dan Parenting Tanpa Galau! Mums bisa pre-order mulai sekarang eksklusif di Gramedia.com di Tokopedia. Dapatkan diskon 10%, cashback 10% hingga Rp 10.000 khusus buku Hamil Tanpa Galau, dan free suvenir spesial. Periodenya hanya sampai 30 Juni, Mums! Yuk, order sekarang! @temanbumil #temanbumil

Icecube

Heading to Detroit with @thebig3 tomorrow. Games start at 8pm ET. Y’all got tickets yet? LINK IN BIO

sandradewi88

Hmm .. wangi @raphaelmoeis hari ini shooting buat iklan produk barunya @attitudeliving_id super fun!!! #raphaelmoeis#17monthsold#raphaelmoeisforattitudeliving

IceCube

@fiba deny Dusan his dream to play against the best.

IceCube

Why is @fiba afraid of @thebig3?

IceCube

Gangsta rap made me do it.

taylorswift

Some of us had champagne on set and it shows 🥂

taylorswift

Just like my life, this video was co-executive produced by @todrick 😸

taylorswift

A happy meal 🍔 🍟 💗

ICECUBE

Shout to everyone who showed some bday love. See you this summer when @thebig3 comes to your city. big3.com/tickets

taylorswift

Tea time! Monday morning! 💕

taylorswift

We all got crowns 👑 💕

ICECUBE

#BIG3Season3 tips off in Motor City on June 22nd! We’re back and bringing the competition to new heights. Tickets at big3.com/tickets

TaylorSwift

Can you just not step on our gowns? 💃

TaylorSwift

A delicious new video comes out Monday morning...💗🎂💗

ICECUBE

You two sons of bitches are goin to college... 22 Jump Street released 5 years ago.

TaylorSwift

Gxgjxkhdkdkydkhdkhfjvjfj

TaylorSwift

There were five posts in the fence.

TaylorSwift

Lover, album out August 23. Cover shot by the artistic genius that is @valheria123 💗 Pre-add, pre-save, pre-order (all the pre stuff you feel like doing) Can’t wait for you to hear this.

ICECUBE

Just announced some fresh summer shows in the US! Head to my link in bio to get tickets before their gone.

sandradewi88

Cintai, hargai & doakan pasangan hidupmu.. karena seluruh hidupnya bekerja keras untuk kebahagian istri & anak juga keluarganya .. i’m proud of you.. banyak hal yg bs kita pelajari dr sifat sifat baik dari suami kita.. semangat bekerja para suami diluar sana, terima kasih dedikasinya buat keluarga...Tuhan memberkati kalian semua , upahmu besar di Surga 😇🙏 ❤️ SDW #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

Motherhood is unselfishness.. Outfit from @clementine_signature Lipmatte from @saintbysandra Honore #saintbysandra

ICECUBE

How many of y’all freaks on the low? PC: @fotobudz

sandradewi88

Introducing you to Les Minimaliste. Created as an all over Crème Stick for those who loves quick, go-to makeup with less hassle! Use it on your eyelids, cheeks, and lips. This means with a few quick swipes of this amazing stick you have eyeshadow, blush and lipstick applied in under one minute. Available in 3 colors; Un, Deux, Trois, Voila! You’re good to go.. Available for purchase @saintbysandra 119.000 IDR #LesMinimaliste #LesIsMore #saintbysandra#7monthspregnant #mmiscomingsoon

sandradewi88

Semangat mulai kerja lagi 💋 Chanel bag from @authentic.lux2 Lipmatte from @saintbysandra dominique #mmiscomingsoon#7monthspregnant

sandradewi88

Saturdate 🥰 Minus Gallen #raphaelmoeis#raphaelmoeis

sandradewi88

Minuman kesehatan yang aman di konsumsi buat para Ibu menyusui yang ingin menurunkan berat badan tanpa harus diet ketat dan olahraga, ternyata @Auliaslimmingherbal , cukup minum 3 kali sehari sebelum makan. Manfaatnya tidak hanya bisa menurunkan berat badan tapi juga membantu boost ASI makin lancar & banyak, melancarkan pencernaan,memperbaiki metabolisme tubuh dan masih banyak lainnya, aman karena terbuat dari bahan bahan alami 100% dan tidak ada efek samping sama sekali,kalian wajib coba ya🤗

sandradewi88

☀ June Promo 2019 ☀ ☀ IPL Hair Removal Underarm 5x : Rp 300.000 ☀ IPL Hair Removal 3 part 1x : Rp 1.000.000 ( can mixed between face part, small part, medium part, large part ) ☀Eyelash Extensions Type A 1x: Rp 500.000 ☀ Eyelash Extensions Type B 1x: Rp 550.000 ✨ All treatment Single & Package 25% OFF ( +5% OFF if you bring member card ) ✨ MEMBER GET MEMBER✨ If new customer buy our treatment via regular customer, so the regular customer will get Discount Voucher Rp 300.000 ( Voucher Expire : 31st August 2019 ) 🗓 5th - 30th June 2019 📍 All Branch ( Jakarta & Surabaya ) #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #surabaya #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #hairremoval #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛

sandradewi88

Selamat malam takbiran dari @raphaelmoeis #17monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Happy boy @raphaelmoeis with his aunty @kartikadewi20 #raphaelmoeis#17monthsold

TaylorSwift

🌈Like a rainbow with all of the colors🌈 Thank you to everyone who came to @1027kiisfm #WangoTango! That was FUN 🥳 Ps a huge thank you to @brendonurie for surprising the crowd!! 📸: @richfury @kevinmazur @jeffkravitz @wesandalex @gettyentertainment

TaylorSwift

🌈HAPPY PRIDE MONTH!!!🌈 While we have so much to celebrate, we also have a great distance to go before everyone in this country is truly treated equally. In excellent recent news, the House has passed the Equality Act, which would protect LGBTQ people from discrimination in their places of work, homes, schools, and other public accommodations. The next step is that the bill will go before the Senate. I’ve decided to kick off Pride Month by writing a letter to one of my senators to explain how strongly I feel that the Equality Act should be passed. I urge you to write to your senators too. I’ll be looking for your letters by searching the hashtag #lettertomysenator. While there’s no information yet as to when the Equality Act will go before the Senate for a vote, we do know this: Politicians need votes to stay in office. Votes come from the people. Pressure from massive amounts of people is a major way to push politicians towards positive change. That’s why I’ve created a petition at change.org to urge the Senate to support the Equality Act. Our country’s lack of protection for its own citizens ensures that LGBTQ people must live in fear that their lives could be turned upside down by an employer or landlord who is homophobic or transphobic. The fact that, legally, some people are completely at the mercy of the hatred and bigotry of others is disgusting and unacceptable. Let’s show our pride by demanding that, on a national level, our laws truly treat all of our citizens equally. 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 Click the link in my bio to sign the petition for Senate support of the Equality Act.

sandradewi88

Nutrisi Rafa adalah yg terpenting buatku, dengan @oonew_id Michelin Series (green honeydew) yang memakai fitur double steaming membuat semua terasa lebih mudah & nutrisinya tetap terjaga #sandradewiforoonew💕

taylorswift

😻

sandradewi88

Hello! my favorite @sanaturelofficial untuk lipatan-lipatan pada kulit yang penting banget buat wanita supaya bebas begerak atau beraktivitas! @sanaturelofficial: SKIN BRIGHTENING CREAM ✨✨ . Skin Brightening Cream dirancang khusus untuk mencerahkan dan memutihkan V-Line (Selangkangan), siku, lutut, armpit dan pergelangan kaki yang nampak gelap. . Memberikan hasil yang optimal dalam waktu 2 minggu pemakaian. Tekstur kulit yang nampak gelap juga menjadi lebih halus dan putih ✨☺ Aman untuk Ibu hamil hamil dan menyusui karena sudah BPOM dan Halal ❤ _________________ 🛍 Shop Now: Operational Hours (9 am - 6 pm) (WhatsApp Only): Cosmetic +62-821-2261-5923 Skincare +62-878-7767-5529 . After Office Hour (6 pm - 9 am) & Public Holiday 24/7 (WhatsApp Only): +62-878-7286-6597 . . #SANaturel #SANaturelbyShandyAulia #ShandyAulia #SkinBrighteningCream #SkinBrightening #BeNaturallyBeautiful

sandradewi88

Selama bulan puasa, yuk tetap jaga nutrisi kulit agar tetap cerah, halus, kenyal dan sehat. Tapi di kala bulan puasa, bingung kapan harus minum hemaviton Collagen Asta Advanced? Menurut pakar dari #tanyahemaviton, saat terbaik mengkonsumsi hemaviton Collagen Asta Advanced @hemaviton.collagenasta adalah saat sahur, agar manfaatnya bekerja selama tubuh beraktivitas. Selamat berpuasa bagi yang menjalankan :) #sandradewiforhemavitoncollagenasta

sandradewi88

Halo make up lovers Gimana penampilan aku? Ini adalah tampilanku pada saat make up on Budget VS make up on Sultan Budget. Aku mau rekomendasiin barang - barang yang bisa bikin kalian tambah cantik layaknya tuan putri dengan make up yang aku pakai sekarang! Penasaran kan? Langsung aja klik link di bio aku dan kamu bisa dapetin semua nya dengan mudah 😊🙏 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu @tokopedia

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 2x only Rp 500.000 ✨ ✨ All treatment Single & Package 50% OFF ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 28 May - 4 June 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💙 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

Yang jadi tantangan untuk libur Lebaran buatku adalah menyambut keluarga yang datang dari luar kota. Nuansa kamar harus lebih nyaman dan variatif dong! Kayak aku yang percaya banget sama Vallery Quincy dari @internalgroup.id karena kualitasnya bermutu dan motif embossnya super elegan. Vallery Quincy memang Sprei dan Bed Cover yang nyaman pilihan keluarga deh!

sandradewi88

Coming soon! My new project! @sandradewigold_id 💫 Follow @sandradewigold_id & shop now! #sandradewigold (inget banget pas foto ini lg hamil 4 bulan 🥰)

sandradewi88

Weekend ini aku sama Rafa belanja kebutuhan bulanan di supermarket favorit aku, mulai dari kebutuhan makanan hingga perlengkapan Rafa sehari-hari. Aku biasanya pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious @cimb_niaga karena bisa dapet voucher belanja dan 5x lipat Poin Xtra. Tapi, kali ini aku bisa dapat 10x lipat Poin Xtra lho! Program spesial ini berlaku hingga 31 Mei, jadi moms jangan lupa pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious saat belanja groceries ya 😊 Buat moms yang belum punya kartu kredit CIMB Niaga Precious, yuk apply sekarang dengan menghubungi 14041 atau ke CIMB Niaga terdekat ya #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Semalam nobar Aladdin bareng @disneyindonesia , family & friends. Cocok bgt Aladdin tayang di bulan Ramadhan ini suasananya 🥰.. happy me 🙏 Louboutin shoes from @creamyscloset #mmiscomingsoon#7monthspregnant

taylorswift

🧡 au revoir 🧡

icecube

Who’s coming to burn this weekend?

TaylorSwift

Thank you @thegrahamnortonshow for having me and the band!! It airs tonight. Feeling pretty lucky that I got to be a guest on the same night as @sophiet, Michael Fassbender, @Jessicachastain and @Jamesmcavoyrealdeal- They were all so sweet, now I want to just walk around yelling GO SEE DARK PHOENIX. 📸: So Television / BBC

IceCube

Glad to see you finished it @laurence_m_white! Looks great man, much respect.

taylorswift

Had the best time performing with @brendonurie on @nbcthevoice finale - thank you to the fans there for being so welcoming! And a huge congratulations to @maelynmusic!! Meeting you made my day 🥰 📸: Trae Patton / NBC

IceCube

Hitting the Cannabis Cup in SoCal over Memorial Day Weekend. Tickets at link in bio.

sandradewi88

Setelah sampe si Tokyo, semalaman di pesawat @japanairlines_jal aku jalan jalan di Shibuya, super fresh & excited buat shopping hari ini #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Arrived in tokyo! Feeling refreshed and energized 🤩 Yang bikin excited adalah aku akan lanjut ke Haneda untuk terbang ke Komatsu bersama @japanairlines_jal 💕. Selalu puas dengan speedy service di airport Tokyo dan yang paling bikin aku happy adalah penerbangan bersama @japanairlines_jal yang selalu mulus dan com #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

My comfy and happy flight with @japanairlines_jal 💕 Menikmati penerbangan dengan kenyamanan dan keamanan yang sebenarnya sih ini 😍. Tidur serasa di rumah sendiri.. bangun bangun disediakan sarapan enak & mewah juga muslim friendly 😍 Bikin mood ketika mendarat jadi happy 🥰 #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #halal #halalmeal #moslemmeal#discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Sebagai seorang ibu tentunya aku perlu banget belanja berbagai persediaan bahan makanan untuk di rumah. Apalagi di bulan puasa kaya gini, persedian harus lebih lengkap dong supaya lebih mudah untuk menyiapkan makanan berbuka dan juga sahur. - Nah di bulan penuh berkah ini, @CIMB_Niaga kasih kita penawaran yang menarik banget. Kamu bisa belanja lebih hemat dan dapat bonus produk pilihan senilai hingga Rp 75 ribu dengan belanja pakai Poin Xtra & Kartu Debit CIMB Niaga di Supermarket. #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Hi moms ..sssstt sedikit bocoran ada yang excited mau jadi kakak nih moms hihihihi,, yups sebentar lagi @raphaelmoeis bakalan jadi kakak. Rafa udah gak sabar banget menyambut tibanya si adik dengan penuh kelembutan, selembut bagian dalam popok Merries @merriessmile yang selama ini selalu mendampingi Rafa. Apalagi Merries sebagai popok pemenang “Good Design Award” di Jepang, memberikan kenyamanan selama dipakai. Thank you Merries for taking care of Rafa and soon taking care of My other baby 😘 #MerriesSmileLab Ohiya Moms mau beli Merries tanpa harus keluar rumah dan murah? Yuk beli di tokopedia, karena Merries lagi promo discount up to 20% loh di Tokopedia, cari Merries di Kao Official Store yaa

sandradewi88

Kita shooting bareng 12 tahun lalu, ibu suri (panggilan sayangku buat mbak Olla) ttp baik, ramah & sangat keibuan 🤣.. dr 12 thn lalu selalu ga pernah absen bawain cemilan & susu coklat buatku hampir tiap hari di lokasi shooting .. ❤️❤️

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 1x only Rp 300.000 ✨ ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 20 - 27 May 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💚 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

A father is a man who expects his son to be as good a man as he meant to be ❤️ @raphaelmoeis #16monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Have a nice weekend @raphaelmoeis #raphaelmoeis#16monthsold

sandradewi88

Hi, Mums! Sudah memasuki puasa hari ke 13, nih. Apakah para bumil dan busui ikut puasa? Puasa bagi ibu hamil dan menyusui memang penuh tantangan ya. Selain harus menahan lapar dan haus, biasanya ada saja keluhan-keluhan yang muncul. Nah, untuk tahu bagaimana tips lancar berpuasa selama hamil dan menyusui, cek informasinya di aplikasi Teman Bumil, yuk! Download aplikasinya di app store atau play store ya Mums! @temanbumil #temanbumil#sandradewifortemanbumil

IceCube

The first tickets of @thebig3 Season 3 are available now at BIG3.com/tickets.

IceCube

Tickets on sale this Friday for @thebig3 season opener in Detroit! Getting real close to crunch time.

IceCube

Last season’s MVP is sharp. Doing his best to look as cold as me.

TaylorSwift

I know I never think before I jump...

TaylorSwift

Thank you for such a wonderful experience @EntertainmentWeekly - I loved getting to shoot with @peggysirota and talk with @alexsuskind (yep I said it, I did an actual interview with a human journalist!! 🎉) Wanted to rep as many things/people I love on the jacket 💗 and more in the interview. Hair by @riawna -Make up by @BrettGlam and styling by @josephcassell1

IceCube

Bigger, better, and most definitely badder. @thebig3 Season 3 starts June 22.

sandradewi88

Selamat berbuka puasa teman temanku yg menjalankan ibadah puasa 😍 Hermes necklace from @bagsandbeyond.id Lipmatte by @saintbysandra honore #saintbysandra

sandradewi88

To the world, you are a mother... To your family you are the world 🎀 LV mini luggage from @lustlist.id Open Po Europe now! Live Shopping now! Lipmatte by @saintbysandra Severin #6monthspregnant#mmiscomingsoon#saintbysandra

IceCube

Don’t waste the time you’ve been given.

TaylorSwift

Thank you so much for this incredible week. I wanted to sign some things for you for being the best, so we’re putting up a new autographed CD on my merch store that’s available until midnight eastern tonight. Love you guys!

icecube

Crazy draft night! The battle for the trophy starts now. @thebig3

TaylorSwift

THIS WAS THE MAXIMUM AMOUNT OF FUN POSSIBLE. And for the first time ever I’m releasing the live rehearsal audio from this performance on vinyl and CD from @bbmas on my site. Thank you to every performer up there with us tonight!!! 💗💗💗💗💗 📸: @johnshearer

TaylorSwift

I’m trying to give them a normal upbringing but when the little ones and I ran into the flawless @paulaabdul on the way to red carpet we STRAIGHT UP had to get a pic.

icecube

It’s not a game...

taylorswift

Because of you guys, this video broke the @vevo record and WE ARE NOT CALM.

taylorswift

💕💗 A huge thank you to the incredible dancers for making the video so magical and for keeping the secret for so long!!💕💗

taylorswift

This is Benjamin Button. He’s a good boy.

taylorswift

And then there were three…

taylorswift

ME! Out now! Made this song with @BrendonUrie and @iamJoelLittle. @Davemeyers and I co-directed the video. And everyone knows you can’t spell awesome without DAVEBRENDONJOEL. Oh wait...

taylorswift

WELL GUYS 4.26 is gonna be here in a few hours and my new song “ME!” featuring the extraordinarily talented and awesome @brendonurie of @panicatthedisco will be out tonight at midnight eastern. In other exciting news, the VIDEO will be out then too and I can’t wait to watch live with you (and answer some questions) as it premieres on @YouTube 🎥Click the link in my bio and I’ll meet you there a little later!! 😺

TaylorSwift

🦋

TaylorSwift

ME! by the one and only @valheria123 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

TaylorSwift

So... @kelseymontagueart helped me pull off the best surprise clue reveal today in Nashville!! Thank you to everyone who showed up, I’ve never been more proud of your FBI level detective skills. Next clue: I’ll be joining the magnificent @robinrobertsgma for a chat tonight on ABC live from Nashville 💕💕💕💕💕💕💕

IceCube

Awesome drawing by a talented fan. Credit: @lahj_sway

TaylorSwift

4.26

TaylorSwift

It’s TIME. #time100

IceCube

Red Rocks to a 4/20 show with the homie @snoopdogg. We just had ourselves a damn weekend. Thanks for showing out. PC : @bjohnsonxar

IceCube

This one’s gonna be fun. We gettin loud tomorrow? Ticket link in bio

IceCube

Boss is a commitment to excellence. What does boss mean to you? Make yours at http://BeatCancerLikeABoss.com  #BeatCancerLikeABoss

IceCube

Red Rocks never seen a show like this before... Hitting the stage with @snoopdogg tomorrow night. Tickets at LINK IN BIO.

IceCube

It’s time for a new day...

icecube

This video was a blast to make with @tooshort. “Ain’t Got No Haters” video at LINK IN BIO.

ICECUBE

Who’s coming out to North Carolina Azalea Festival on Saturday? See you there. Grab tix at LINK IN BIO.

ICECUBE

@nipseyhussle always showed up with love and respect. I’m going to miss you homie.

IceCube

The making of #AintGotNoHaters with the homie @tooshort. Watch the full video at LINK IN BIO.

IceCube

All this hate is what I don’t recognize.

IceCube

I get love wherever I go. #AintGotNoHaters video out now: LINK IN BIO

IceCube

icecube

Hit the theaters today in 2002. Drop your favorite scene ⬇️⬇️