Arnold Schwarzenegger Black Star Jessica Mila Agnesia - instagram lists #feedolist

timatiofficial

И так мы стартуем @13_surfing !!! Вся исчерпывающая информация о предстоящей поездке, а также о дальнейших кэмпах 13 SURFING DEPARTMENT теперь на этой странице @13_surfing (по ссылке в шапке профиля) !!! Мест реально ограниченное количество !!! Дорогие друзья и знакомые, которые вдруг решат в конце Сентября что им срочно нужно поехать с нами, пожалуйста мне не пишите, я помочь уже не смогу !!! Нахожусь в предвкушении, старта большого движения в нашей стране, тк сам кэмп это лишь самое начало нашей «Большой Программы». Безусловно не все желающие смогут экономически потянуть подобный выезд (хотя цены относительно Мальдив более чем лояльные), но это выезд просто старт !!! Впереди нас ждут новые спортивные объекты (первые искусственные волны) под нашим брендом, и большая крытая искусственная волна, отвечающая Олимпийским стандартам 2024г для проведения соревнований !!! Всем кто когда либо хотел начать осваивать этот вид спорта, но не знал с кем и как сюда @13_surfing ⚡️

timatiofficial

🌙🌪✨

Schwarzenegger

Happy birthday to my dear friend, the great visionary @jamescameronofficial. As you know, @terminator changed my life, and I always love working with you, going on motorcycle rides together, and fighting for a clean energy future side by side. You are a big reason that I can never call myself self-made. This early storyboard you drew for Terminator reminds me of your big vision, and I cherish it.

timatiofficial

Спасибо всем за поздравления !!!

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain ✨✨ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh 😍 Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

timatiofficial

‼️И так, возвращаясь к нашему предыдущему разговору. Я изучил досконально, практически все возможные места для нашего первого Сёрфинг Кэмпа и нашёл оптимальное !!! Задача оказалась не простая )) Нужно было найти место: с красивыми пейзажами, тропической (тёплой) водой, с отсутствием случаев с акулами, с хорошими, стабильными волнами, и для тех кто уже вкатывает и отдельно для новичков, хороший отель отвечающий стандартам семейного отдыха, а так же для нормального движа в компании друзей, желательно НЕ ОЧЕНЬ ДОРОГОЙ, но при этом не менее четырёх звёзд, интертеймент, Диджеи, операторы, инструкторы весь этот движ и ещё и возможность прямого перелёта !!! И так.... с 26 Октября примерно по 6 Ноября / Мальдивы / Частный остров со своей собственной волной, доступной только для его постояльцев !!! Пакеты: 7 или 10 дней. Задача, собрать в Октябре правильный контингент на острове, который минимум два раза в год будет с нами высаживаться в разных точках мира и кататься на мирового уровня волнах. Превратим это в движение !!! Скоро предоставлю всю подробную информацию по букингу тура, наш Инстаграм итд. Кто готов с нами ? Освободите даты 🏄🏻‍♂️

schwarzenegger

For more than five decades, you have been my training partner, my chess opponent, my best friend. Happy birthday @francocolumbu, thank you for bringing so much joy to my life.

timatiofficial

Компаньон 😤✖️

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

timatiofficial

Всё-таки здорово иногда собрать компанию лучших друзей и рвануть куда нибудь вместе, толпой 🤣

Schwarzenegger

It was fantastic to join Governor @GavinNewsom and @calfire to see CA’s new firefighting aircraft. The best firefighters in the world deserve the best equipment in the world. And now they’ll have it.

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu ✨ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian ☀ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema 🦕 Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot ❤️ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

Schwarzenegger

Schpatzl, you have the biggest heart and the sharpest mind. Happy birthday! When I think about the best moments of my life, you sleeping on my chest beats every movie premiere, every fundraiser, every contest. I’m so proud of you and I love you.

Schwarzenegger

It was fantastic to host @fcbayern at my house in Los Angeles! Great food, great friends, and a few wild animals.

Schwarzenegger

We had a great time showing the crowd at Comic-Con some badass, R-rated footage. But I want to focus on the fans. Thank you to all of you for your passion and your energy. I know a lot of you camped out all night to be in that room with us, and I can’t tell you what that means to us. #terminatordarkfate @terminator

Schwarzenegger

GET TO THE REDDIT!! Join us for an AMA with the whole @terminator gang right now. #terminatordarkfate LINK IN MY BIO

schwarzenegger

I’m waiting.

schwarzenegger

These days, Republicans aren’t expected to take a stand against partisan gerrymandering. But as a governor and a former governor, @govlarryhogan and I have seen firsthand the terrible dangers of what President Reagan called an “anti-democratic and un-American practice.” Link in my bio.

timatiofficial

«Капсула» остаётся вне времени. Сегодня пересмотрев, понял это ещё раз. Многое из того что мы спрятали между строк годы назад, как нельзя актуально именно сейчас. К этому приятно возвращается через время, как к любимой книге. Один из тех самых видео-холстов сшитый музыкальными нитями @paulmurashov ✖️

timatiofficial

Самый ценный трофей именно тот, что никогда и не был в физической продаже. @fendi 🐻🔪...

jscmila

Don't lose focus 🌿 @rayban glasses from @optikseis

jscmila

🎈🎈🎈 @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 😊 #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #I♥️Havaianas

schwarzenegger

Happy Fourth of July! Enjoy your time with family and friends today as we celebrate our great country. I’m grateful to the United States every day for welcoming me with open arms and making my dreams into realities.

schwarzenegger

What was your favorite one-liner from Howard’s new video? Let me know in the comments! LINK IN BIO

timatiofficial

В поисках идеальной волны 🌊🚁

schwarzenegger

Would you buy a car from these guys?! LINK IN MY BIO!! Credit: @gujsehambi on Twitter

schwarzenegger

I’m going to be promoting this video until everyone sees it, so I’d love your help. If you guys make a gif or a meme out of it that I use, I’ll give you credit. This one was hilarious. LINK IN BIO! Credit: @richvoorhees87 on Twitter.

jscmila

“wedding aku harus jadi wedding of the year!!!” -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

schwarzenegger

Howard is back and he’s ready to kick some GAS! Link in my bio.

schwarzenegger

LINK IN MY BIO! ‪I’m back... as Howard Kleiner. This time I went undercover as a used car salesman to help non-profit @electricforall share the benefits of electric cars... by selling the opposite.‬

timatiofficial

Готов как никогда))

jscmila

❤ Inilah Official Poster Film Bridezilla! ❤ Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

timatiofficial

🤙🏼🏄🏻‍♂️🌊

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire ❤ Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua 😊 disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! ✨👌🏻 #filmimperfect

jscmila

Bali and chill 🍃 Relaxing in @luawear_

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atas⬆ Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream

Schwarzenegger

European bricklayers. Experts in marble and stone. @francocolumbu

timatiofficial

Каталог наших релизов прошедшего месяца, кому что понравилось ? 👀👇🏼 в этом месяце готовим к выходу новых артистов лейбла, а это значит куча нового крутого материала, клипов и естественно туры 🚀 где ждёте и кого ?

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! ☀☀☀ . . . 📸 @dhikaananta_

timatiofficial

🤙🏼🍼🤷🏻‍♂️

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2👁) is now on Netflix 🎬 #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort 😜 . . 📸 by @dhikaananta_

jscmila

When in Bali. 🍹🛁 @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

schwarzenegger

Gerrymandering robs the people of their right to fair representation. I was proud to fight to establish an independent commission in CA to return power to the people over a decade ago & I’m proud to stand with former AG Eric Holder for bipartisan reform in NH today. Link is in my bio.

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions💆‍♀ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

jscmila

❤️✨

jscmila

🍧🍧🍧 @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile 😊

timatiofficial

Второй год подряд телеканал ТНТ позволяет мне реализовать самый быстрый из существующих трамплинов в современной развлекательной индустрии! Из никому не известных ребят за 3 месяца, до приличного масштаба дебютантов с полноценным коэффициентом узнаваемости, своей музыкой и контрактом! @pesninatnt по факту лучший, современный музыкальный проект на телевидении! И это в первую очередь Команда! Ни в одном другом проекте я не видел такой! Ребята спасибо всем вам, без такой отдачи это было бы обычно, как у «всех», но именно вы сделали проект особенным! Ну и конечно хочу в этом году отдать должное команде GAZGOLDER в лице Василия! Где бы мы могли ещё так схлестнуться и бок о бок варить музло столько месяцев?) Было круто, азартно и интересно с вами работать, хоть мы и есть на самом деле, лютые враги))) Спасибо всем комментаторам, которые остались не равнодушными и всем кто за нас болел и топил. От себя: Да, в этом проекте у меня стояла не только цель сделать самый крутой музон, но и победить. И если бы состоялся ещё один сезон и меня бы позвали, я бы точно так же работал, взвешивая каждый шаг, так как будто это мой последний шанс. Видимо по-другому я не умею... или я уже несу пургу и мне пора отдохнуть куда нибудь сгонять)) P.S. Уважаемое руководство, звать меня на третий сезон плохая идея!! В народе говорят что я купил пакет акций канала)) Победить честно у меня просто нет шансов. Ну никаких.

jscmila

Amsterdam is beautiful ✨, I will miss its clear skies and warm coffee ☕ Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews 🤗 Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? 😤😁😭😂 Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla 👰 #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

Schwarzenegger

Join us for the @austrianworldsummit #climatekirtag today at 5pm at Heldenplatz for a good time for a good cause. Repost from @gretathunberg

Schwarzenegger

Excited to kick off our R20 @austrianworldsummit in Vienna. I have to admit I was starstruck when I met @gretathunberg. Tune in tomorrow.

schwarzenegger

It’s your LAST CHANCE to enter my @omazeworld campaign to join me for an incredible evening at my home in LA. There’ll be cigars, Scotch and so much more—plus, every donation will directly benefit After-School All-Stars! Enter with the link in my bio or go to omaze.com/arnold #onlyatomaze

schwarzenegger

Thank you, @humansofny, for using the internet for good, to bring us together, and for reconnecting me with Ephraim. Today in Johannesburg we met up again, 18 years later, so I could hear how incredible he is doing in person. Inspiring kids as a coach, raising a family, serving on the board of @specialolympicssouthafrica. He is an inspiration. We’ll see each other again next year, because I asked him to be the ambassador for @specialolympicssouthafrica to connect their events with our @arnoldsports festival. And I can’t wait.

schwarzenegger

This is why we hold @arnoldsports festivals all over the world. Not because I like to lose at ping pong to champions like this, but because we want to show that fitness is for everyone. Everyone has a right to be healthy and fit. So get off your couch!

schwarzenegger

In case you’re worried about the kick video going around.

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya 👇

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic ✨✨👏 #LoveinSpades

jscmila

Current mood be like 🖤♣️🖤 . @3mongkis x @paolatambunann

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

Schwarzenegger

Read my latest op-ed with @kdeleon in the @sacramentobee. Click the link in my bio.

jscmila

Aesthetically pleasing! ✨ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? 💚 Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more 💔 I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment 💚🌎 #visitvictoriaaustralia

timatiofficial

Официально представляю вам свою команду в рамках проекта @pesninatnt !!! Выбор каждого из участников не случаен, каждый из них обладает огромным потенциалом и был выбран мною из десятков тысяч участников. Пожелайте им удачи, и пристегните ремни, мы идём на взлёт. Это @pesninatnt 🚀

schwarzenegger

Congratulations Joseph! Four years of hard work studying business at Pepperdine and today is your big day! You have earned all of the celebration and I’m so proud of you. I love you!

timatiofficial

Не хочет отдавать победителю Порше 🤣🤣🤣

jscmila

Coffee shop ootd shot ☕, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! ❤👜 #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! 😀 . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊🧡

jscmila

Happy Easter 🐣 Let us be reminded today of how much God loves all of us ❤

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah 😊

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future 🇮🇩😊 Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika ❤

timatiofficial

Пистолет был тяжёлый, железный и с гравировкой. Затвор работал. Отказать мальчику в фото варианта не было.

schwarzenegger

The machines are taking over.

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! ☁

timatiofficial

Последние подготовительные штрихи и ровно через неделю мы откроем, лучшую гоночную площадку в городе @blackstarkarting 🏎💨💨💨

timatiofficial

Сегодня и в 20:00 завтра в 18:30 @pesninatnt 🚀 Кто смотрит? Дайте знать кто ваш фаворит ?

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . 📸 by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

Schwarzenegger

I’m back. November 1.

Timatiofficial

Казалось бы причём здесь @pesninatnt и 35и килограммовый деревянный #karimoku1000 🤔🤗 но связь все таки есть )))

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame 🍩😚🍩

jscmila

The more I travel, the more I want to discover 👣🌏

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! 🌈. . 📸 by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many ❤ May your weekend be as colorful ✨✨

Timatiofficial

Хочу поблагодарить команду молодых профессионалов из @cobragamehouse за то что помогли мне минуя все аукционные торги найти недостающие в коллекцию экземпляры !!! 5 лет поиска и я как никогда близок к тому что бы собрать весь полный сет «Компаньонов Кавс» 🙌🏼

Timatiofficial

Больше года я искал идеальную формулу: качественный звук, шумоподавление, влагоустойчивость, беспроводное подключение, ресурс работы, крутой дизайн и ДОСТУПНАЯ ЦЕНА !!! Я нашёл эту формулу и с гордостью объявляю о запуске !!! Это не коллаб с известным брендом это собственный продукт !!! Проверьте сами, соотношение цена-качество вас удивит !!! @blackstar_clicknplay 🎧🔝

Timatiofficial

Пока что, мое главное в жизни достижение )) с твоим пятым Днём рождения ❤️

schwarzenegger

I think this is a first: winning the @arnoldsports Strongman and getting married in the same weekend. Congratulations guys. I was honored to celebrate with you.

schwarzenegger

The @arnoldsports is about training your mind and your body. And believe me, this chess game was great training - for me.

schwarzenegger

Congratulations to @william_bonac on your @arnoldsports Australia victory!

schwarzenegger

13 reps of 352 pounds. This is why I love visiting the @arnoldsports Strongman. Thanks for putting on a show, @worlds_strongest_gay.

schwarzenegger

Pumped to kick off the @arnoldsports Australia! We are here in Melbourne to spread our message that fitness is for absolutely everyone!

schwarzenegger

Here’s a flashback. I grew up without running water, so I didn’t know what a shower was until I was 15 and joined the gym. This basin and a washcloth was how we bathed. My brother and I would schlep the water from the well to the house, and then we would all clean ourselves - first my mother, then my father, then my brother, then me. The water was a little dirty by the time it was our turn but my brother and I weren’t going to schlep back to the well. Tell me about the memories from your childhood that remind you how far you’ve come. #fbf

timatiofficial

Вполне согласен с этим решением суда. Удовлетворён мерой пресечения в виде 2 лет поселений, которую отбывает сейчас «экс депутат». Если бы знал что так будет, дописал бы ещё: уебан, пидр и чмошник. Но не буду.

schwarzenegger

This is what happens when @patrickschwarzenegger and I go shopping together.

schwarzenegger

Two champions. Congratulations @thorbjornsson on your second consecutive Arnold Strongman victory! And thanks @smiles_taylor for helping us celebrate with your never-ending joy.

timatiofficial

Сегодня в 20:00 @pesninatnt !!! Воронка, проходящих в финал стремительно начинает сокращаться. Впереди все самое интересное ))

schwarzenegger

When I walk through the @arnoldsports people tell me I’m their hero, and I appreciate it. But tonight I wanted to introduce the crowd to some of my heroes. I want to thank @smiles_taylor, @derick_carver, and Garrett and Jabari from @specialolympics for inspiring me and the entire crowd. They prove that fitness is for everyone. We all have the right to be fit. There is no privilege in fitness. The weight is the same - no matter if you’re rich or poor, no matter where you come from, no matter your race, no matter your sexual identity or orientation, no matter what dis❌ability you may have. If you own a successful gym but don’t welcome absolutely everyone, you do not run a successful gym. Do better. Fitness is for each and every one of us.

schwarzenegger

I signed a lot of stuff at the @weareladder booth. Go get it!

schwarzenegger

The biggest celebrity guest at this year’s @arnoldsports is without a doubt @smiles_taylor. So pumped to have breakfast with you and can’t wait to see you lift tonight!

schwarzenegger

Don’t miss the @weareladder booth for samples, merchandise, and contests to meet me. See you there. #withladder

timatiofficial

Это лишь часть нашего каталога за Январь-Февраль, послушайте (в этой публикации 11 треков), и скажите, кому что зашло ? 👇🏼

Timatiofficial

@welcomeovo x @takashipom 👁‍🗨🦉

Schwarzenegger

Today at our @afterschoolallstars board meeting we heard from Citlali, Janell and Salma about why our programs matter to them, and I was so inspired by their presentations that I wanted all of you to hear from them. This is why we do what we do.

Schwarzenegger

I am pumped for this. After traveling to a comic-con, I was inspired that we should be giving people the opportunity to meet their heroes at @arnoldsports. I also saw that the worlds of pop culture and fitness intersect - it's all about heroes. Looking forward to meeting you! The panels are free, click the link in my bio for links and photo-ops.

Schwarzenegger

Nothing like a bike ride after skiing all morning.

timatiofficial

❤️

Schwarzenegger

‪Wow, @dollyparton. I absolutely loved your performance last night. You were the best when we took this photo, and you are still the greatest today.‬

timatiofficial

Швей из меня оказался ещё хуже чем музыкант ))) но вопреки всему «шуму» этой весной выйдет наикрутейшая коллекция одежды @blackstarwear которую я уже закончил и сдал в производство. Сделано в России 🇷🇺💪🏼. Следите за новостями на @blackstarwear !!!

Schwarzenegger

I saw the most incredible performance tonight. The combination of mind-blowing music by @thisisrozzi and beautiful ballet by @isabellaboylston is fantastic. When they take this show on the road, don’t miss it. And make sure to follow them.

Schwarzenegger

This Ronald Reagan Day, let’s once again ask ourselves the question he asked in his first inaugural: “How can we love our country and not love our countrymen?”

timatiofficial

Где-то в параллельной реальности ))

timatiofficial

Какие у нас складывались отношения и почему, уже не так важно. История распорядилась так, что в 99г мы оказались в какой-то роли пионерами этого жанра. Я до сих пор с трудом верю как все это получилось тогда, и до каких масштабов выросло сегодня. Ты однозначно большая часть этой истории. Покойся с миром.

timatiofficial

46р Гамбургер !!! 48р Чизбургер !!! Никакой глубокой заморозки фарша, вся говядина охлажденная, свежая и высокого качества, булочки пекутся с утра !!! Дешевле, вкуснее и свежее чем в любой известной вам сети !!! Не веришь?) Заходи и сравни. У нас все для людей !!! @blackstarburger 💯🇷🇺💪🏼

Schwarzenegger

Life is all about balance. A 0 degree (celsius) temperature didn’t stop me from my morning bike ride, and my commitment to fitness didn’t stop me from enjoying some not-0 calorie delicious treats. #lifeisaworkout

timatiofficial

Скилз 🚀

timatiofficial

Закинул старик невод в море... ))

schwarzenegger

A lot of you asked where you can get the @arnoldsports Strongman USA shirt we sold at the pier. Check out the link in my bio - proceeds go to the firefighters!

timatiofficial

Короновали )))

schwarzenegger

Thank you to all of you who came out to the pier for our first ever @arnoldsports Strongman USA. It was a fantastic event, and most importantly, we raised a lot of money for the firefighters. We’ll be back.

schwarzenegger

Congratulations to our first @arnoldsports Strongman USA Champion, @martinslicis and congrats to @tscott1911 from @calfire on winning our first World’s Strongest Firefighter contest. Thank you to all of you who came out to support our California firefighters! We’ll be back to the pier next year!

Timatiofficial

Перестал зависать в телефоне и в соц сетях. Перестал думать о работе. Перестал считать дни. Перестал думать о том, во что одеться и куда идти вечером, хожу как бомж везде босиком. Перестал бриться, использовать гели для душа, дезодорант, парфюм итд. Перестал озираться в толпе, тк никто меня здесь не знает и толку до меня особо нет. Перестал тратить больше чем мне реально надо, что бы просто поесть. Перестал плохо спать.... быть дикарем заебись, наверное это одна из немногих реальных формул перезагрузки. К слову бросить все и уйти в такой длительный «дауншифт» мысль никогда не посещала. Это для слабаков. Мы же себя ещё покажем 😉

schwarzenegger

#tbt Stone lifting in a Munich Bar. This is a baby weight compared to what the strongmen will be lifting this weekend on the pier. Join me in supporting the firefighters! Click the link in my bio for tickets.

Timatiofficial

😎🤪

Timatiofficial

Редкий зверь ))

Timatiofficial

Островитяне 🌴🌙

timatiofficial

Новогодний трофей от любимой. Жемчужина любой коллекции #karimoku1000 полностью из дерева, весом под 35кг 😤!

timatiofficial

Томми))

timatiofficial

Сбылась ещё одна мечта. Встреча с любимым художником современности. Жан-Мишель Баския в рамках самой большой на сегодняшний день в мире экспозиции.

timatiofficial

Мир сквозь линзы @lepsjewelry 👀🤘🏼

timatiofficial

Альтернативный вариант зимней формы, для сборной по футболу ))) @in.hype ⚡️

timatiofficial

Нет времени объяснять. Ссылка в шапке профиля. Первый клип года: «АМГ» ft. @l_one_mars - Погнали в 2019 🚀

timatiofficial

@blackstar_radio 📡😤

timatiofficial

😆😘

timatiofficial

BLACK STAR MAFIA - «Над Облаками» Премьера трека‼️ Хочу сразу предупредить глупые вопросы из серии: а где тот или иной участник лейбла ? Не на всех треках Мафии всегда ВСЕ участники )) Ну и о главном: встречайте нового в банде @pabl.a.1 ⚡️

timatiofficial

Пять дней жизни потратил на этот «адский» прибор - Гидро Фоил, что бы научиться вставать, разгоняться с катера на волну и ехать самостоятельно. Летние видео это результат одного дня тренировки и Электро Фоил с пультом в руках и с пропеллером внизу самого Фоила, просто детский сад по сравнению с этим... на больших ходах при падение Гидро Фоил может раскроить череп пополам тк он острый как нож. Я знаю что такая новость могла бы многих порадовать, но вместо этого постараюсь порадовать видео длинного мощного проезда по гребню волны ))

timatiofficial

5:30am 🌊