Gillette Scout van Oranje - instagram lists #feedolist

scoutvanoranje

De winterse transferperiode πŸ”„ staat weer voor de deur! Een grote kans dat onze Oranje 🦁 talenten gaan wisselen van club. Wie hoop jij dat er tijdens deze winter wordt gescout? #linkinbio

scoutvanoranje

De tegenstanders van Oranje voor de EK kwalificatie ⚽ zijn inmiddels bekend: Laat @ronaldkoeman weten met welke selectie hij de kwalificatieronde in moet gaan. Doe mee via de #linkinbio πŸ‘†en wie weet zit jij volgende keer tegenover de bondscoach!

scoutvanoranje

Komend weekend is de loting voor de EK kwalificatie ⚽. Met welke selectie moet @ronaldkoeman de kwalificatiewedstrijden volgens jou ingaan? Maak jouw selectie via de #linkinbio

scoutvanoranje

Een scout is βœ” scherp, βœ” flexibel en βœ” kan met een neutrale blik naar voetbal kijken. Wie van jouw vrienden zou er geschikt zijn als Gillette Scout van Oranje 🦁?

scoutvanoranje

Wat een feest was het gister in Gelsenkirchen πŸŽ‰! Door de mooie resultaten tegen Frankrijk en Duitsland eindigt Nederland als eerste πŸ₯‡ in de poule en plaatst zich voor de Final Four πŸ’ͺ. Welke spelers verdienen volgens jou een plek in de selectie voor de kwalificatiewedstrijden?

scoutvanoranje

Het Nederlands Elftal maakt zich op voor de laatste wedstrijden van de Nations League ⚽. Vrijdag tegen Frankrijk πŸ‡¨πŸ‡΅ en maandag tegen Duitsland πŸ‡©πŸ‡ͺ. Op welke plaats denk jij dat Oranje eindigt πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ₯‰?

scoutvanoranje

Onze bondscoach @ronaldkoeman heeft zijn definitieve selectie bekend gemaakt πŸ‘‡! Jullie kozen afgelopen periode voor 4 andere spelers, maar zijn het grotendeels eens met de bondscoach (➑️ swipe). Wat vind jij van de selectie ⚽? #scoutvanoranje

scoutvanoranje

Justin Kluivert is door jullie toegevoegd aan de meest gekozen aanvallers πŸ’ͺ! Samen met Memphis, Babel en Promes moet hij voor Nederlandse doelpunten ⚽️ gaan zorgen. Heb jij een andere favoriet? Maak dan jouw selectie via de link in bio!

scoutvanoranje

Ook bij de middenvelders een nieuwe naam! De Roon heeft veel stemmen gekregen πŸ™Œ en staat in jullie team nu op het middenveld met Wijnaldum, PrΓΆpper en Van de Beek. Zie jij liever een ander middenveld? Laat het weten via de link in bio!

scoutvanoranje

De lijst meest geselecteerde verdedigers wordt nog steeds aangevoerd door deze 4 toppers πŸ‘†. Vind jij dat dat een andere verdediger een kans verdient? Maak jouw selectie dan via de link in bio en wie weet staat hij er volgende keer tussen πŸ™Œ.

scoutvanoranje

De kersverse Gillette Scouts van Oranje 🦁 kwamen bijeen in Zeist om hun prijs in ontvangst te nemen. Ook kregen zij tips mee πŸ“ voor hun scouttrip en hadden een belangrijke voorbespreking met @ronaldkoeman! Kans maken op deze mooie ervaring? Doe mee πŸ‘‰ #linkinbio

scoutvanoranje

Wat doet een echte scout πŸ•΅οΈ nou eigenlijk? Hierbij een checklist! πŸ—’οΈ Houd een lijst bij van alle talentvolle spelers πŸ’¬οΈ Bespreek de ontwikkeling van spelers met de trainers ⚽ G️️a langs bij wedstrijden Word jij de nieuwe Gillette Scout van Oranje? Doe mee via de link in bio en maak kans! #scoutvanoranje

scoutvanoranje

De interlands tegen Duitsland πŸ‡©πŸ‡ͺ en BelgiΓ« πŸ‡§πŸ‡ͺ bieden hoop voor de toekomst! Welke speler vond jij opvallen ❗️ en moet sowieso opgeroepen worden voor de volgende Nations League wedstrijden ⚽️?

scoutvanoranje

Het is weer mogelijk om mee te doen aan een nieuwe ronde πŸ™Œ! Wil jij kans maken om als Gillette Scout van Oranje 🦁 Europa in te gaan? Doe dan (weer) mee! #linkinbio

scoutvanoranje

Komende zaterdag speelt het Nederlands elftal πŸ‡³πŸ‡± tegen Duitsland πŸ‡©πŸ‡ͺ voor de Nations League! Denken jullie dat Koeman en zijn mannen de eerste punten binnen gaan halen?

scoutvanoranje

In de aanloop naar de interlands met Duitsland πŸ‡©πŸ‡ͺ en België πŸ‡§πŸ‡ͺ is dit de definitieve Oranje selectie van @ronaldkoeman. Die van de Scouts van Oranje wijkt daar op 8 plekken van af. Ben jij het eens met Koeman?

scoutvanoranje

Wil jij ook graag als Gillette Scout van Oranje 🦁 een Europese topwedstrijd bezoeken ⚽? Maak jouw selectie via de link in onze bio en wie weet sluit jij je aan bij het team van Scouts!