Debby Ryan Jessica Mila Agnesia Shahid Kapoor - instagram lists #feedolist

DebbyRyan

...wow issa whole thing here

DebbyRyan

if you know you know... but does someone want to explain him to me?

shahidkapoor

I am excited to announce my association with Tommy Hilfiger Watches. It's a brand that echoes my sense of style and is very close to my heart. The timepieces are the perfect accessory to elevate any outfit. Go check out this blue ionic plated watch I am sporting and others from the collection at your nearest authorised watch retailer @helioswatchesย @myntra @shoppers_stopย @lifestylestores #shahidfortommy #tommyhilfiger #tommyhilfigerwatches

DebbyRyan

BudaFEST

DebbyRyan

happy birthday kawaii angel, sorry for all the photos I creep of you Existing Cutely in Rooms and On Bikes and At Picnics. youโ€™re so smart and whimsical and ilysm โœจ

shahidkapoor

#jaihind

DebbyRyan

oida vienna is leiwand ๐Ÿฅฐ ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿฐ

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain โœจโœจ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh ๐Ÿ˜ Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

DebbyRyan

running to eu/uk for a month, yโ€™all need anything? pizza moneyโ€™s on the counter

DebbyRyan

joshuaโ€™s been bringing me along to his gigs when Iโ€™m not working and the festivals are fun because sometimes I get to see my friends and they have great dumplings

DebbyRyan

mark hoppus on the analog content

debbyryan

โœ‚๏ธ visited your queen (and my angel) kristin ess to watch bachelor in paradise and get a shaggy chop, but now I gotta go back to swipe this cross stitch ๐Ÿ”œ

shahidkapoor

#traveldiaries

shahidkapoor

#soulconnection

debbyryan

Gearing up for the next few months of traveling and shoots, which is the dream and also super tricky on my skin. Sooo packing and prepping includes building a new skincare regimen with C&C by Clean & Clear, whose products are super easy to use and chic and keep my skin balanced. Just tryna stay on my glow. @CandCbyCleanandClear @UltaBeauty #ad #EverydayICandC

shahidkapoor

Happy vibes. Boys with their toys. #bikerboys @ishaankhatter @khemster2 @dr.jewelgamadia @suved

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

shahidkapoor

Nothing comes easy in life, but when it comes to inner wear and comfort one should not have to struggle. Go eazy, wear eazy and stay eazy! Eazy Premium Inner Wear @sirtexeazyindia Now available at www.sirtexeazy.com

debbyryan

๐Ÿ‰ yoooo festival szn/slipdress szn/neon szn/twenty one pilots headlining everything szn ๐Ÿ

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

debbyryan

๐Ÿงช๐Ÿœ, contโ€™d ๐Ÿ™„ >> itโ€™s just the black light. second pic shows the actual dress color

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu โœจ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian โ˜€ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus ๐Ÿ’• #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

debbyryan

canโ€™t believe I did 26 years of not white water rafting. not tryna be dramatic but the thrill of being alive crashed into me like a wild rapid and cracked open the numb dissociation and brought life back in. i get why they call her Almost Heaven. also more campfires 2k19

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema ๐Ÿฆ• Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot โค๏ธ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

debbyryan

I like swift evasions in boxing, thatโ€™s my favorite kind of slip. But a vintage slip under or as a dress is definitely my second favorite slip, especially for a sunset dinner date

debbyryan

Hbd Foster Grant โœจ 90 years of the literal OG American sunglass; special edition 90th capsule collection on sale now at FosterGrant.com. Great for sunny days or summer style or crying in public ๐Ÿ•ถ __________________ #fgshadesofyou #ad #fostergrant90

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

debbyryan

this weekend I made buckeyes for my new coworkers ๐Ÿซ๐Ÿฅœ because Chocolate Peanut Butter Mondays on set should be a thingโ€” whatโ€™s your favorite special lil treat that your people fully get and love?

debbyryan

left the house on a weekend (uncharacteristic) for this glow in the dark ramen pop-up. there was tradition and lore and lumen matcha pudding in a balloon and everything

debbyryan

This guy always made it look effortless, showing the power of creativity in creating real positive change. The Cameron Boyce Foundation launched today โœจ It aims to โ€œprovide young people artistic and creative outlets as alternatives to violence and negativity and uses resources and philanthropy for positive change in the worldโ€. Iโ€™d urge you to click the link in my bio and build a symphony of change on his heartbeat โœจ

debbyryan

Boxing Boys 2: Back In The Ring Grateful for endorphins

debbyryan

This ripped me up. I keep trying and I canโ€™t make anything make sense. He was blameless, and relentlessly joyful; he was good. Through and through, Cam is good, in all ways and to all people. And the most alive. Itโ€™s wrong. I am so confused and devastated and angry. But that isnโ€™t very Cam. Heโ€™d cast any shade of sadness or darkness in colors of positivity; he couldnโ€™t help himself but to always leave you smiling, or laughing, or dancing. So sincere, kid Truth. He was good. My heart is with his parents, Vic and Libby, full of grace, and his wonderful sister Maya. An unimaginable sorrow. Iโ€™m grateful for our Jessie family, with whom to uniquely grieve our guy โ€” Peyton, Skai, Kevin and Karan, whose soul is also far too special to have to experience this depth of grief. There are beautiful connections and beams of light, ever present, truly the fingerprints of Cam still around and showing up in the midst of this. I love him so much. Forever. Youโ€™re alive in the legacy of love you built, and I will keep that light burning in me for the rest of my journey. The world was robbed. Weโ€™re better for you.

jscmila

Don't lose focus ๐ŸŒฟ @rayban glasses from @optikseis

jscmila

๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 ๐Ÿ˜Š #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #Iโ™ฅ๏ธHavaianas

shahidkapoor

Her first picture I saved on my phone. And now almost every second picture has her in it. She is #life. I love you @mira.kapoor thank you for being you.

debbyryan

we got shirts made. #4thofjjuly

debbyryan

๐ŸŒŒ๐Ÿ”ญ๐Ÿ›ธ

debbyryan

๐Ÿšค๐Ÿ•ฏ pull up in the whip

jscmila

โ€œwedding aku harus jadi wedding of the year!!!โ€ -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

debbyryan

๐Ÿ‘

jscmila

โค Inilah Official Poster Film Bridezilla! โค Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

ShahidKapoor

These weekend numbers got us all like ๐Ÿ‘€ #kabirsingh

debbyryan

my mom got bracelets for me and my grandma ๐ŸŒน

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire โค Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua ๐Ÿ˜Š disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! โœจ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #filmimperfect

jscmila

Bali and chill ๐Ÿƒ Relaxing in @luawear_

debbyryan

dug up some of my old baby clothes. collars and mixed prints and graphic hoodies and this palette? honestly I still rock with toddler chic

ShahidKapoor

Thank you for the overwhelming love. #kabirsingh

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atasโฌ† Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! ๐Ÿ’• #FilmBridezilla #MarryYourDream

debbyryan

โค๏ธ๐Ÿœ๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ Whenever I feel burnt out from work, I like to prepare a nice hot homemade meal and eat it in the shade of the fiddle fig before even taking off my #pride shoes

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

debbyryan

oh wait hbd dork. youโ€™re my favorite thing, ok now starting now

debbyryan

last year I threw a surprise party with all his family and friends. jordan and I had a shared note file called Nickleback for the logistics it was so fun and this yearโ€™s surprise is that I will honor his discomfort with excessive attn by ignoring him all day starting now

shahidkapoor

Aaj ka ๐Ÿ‘€

debbyryan

I like that her lips are shaped like a heart, and that she has a glass of wine and I have a knife

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! โ˜€โ˜€โ˜€ . . . ๐Ÿ“ธ @dhikaananta_

debbyryan

homesicc/on the homestretch

debbyryan

๐Ÿคด๐Ÿป๐ŸŽฃโš–๏ธ๐Ÿก๐Ÿ›’๐Ÿ—ƒ๐Ÿ’˜๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง

shahidkapoor

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2๐Ÿ‘) is now on Netflix ๐ŸŽฌ #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort ๐Ÿ˜œ . . ๐Ÿ“ธ by @dhikaananta_

shahidkapoor

jscmila

When in Bali. ๐Ÿน๐Ÿ› @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions๐Ÿ’†โ€โ™€ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

shahidkapoor

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

debbyryan

๐Ÿšง

shahidkapoor

debbyryan

shahidkapoor

debbyryan

found dairy free cheese that melts like real cheese so now Iโ€™m back in the game and itโ€™s over for you nerds

shahidkapoor

debbyryan

๐Ÿฆ‡

shahidkapoor

shahidkapoor

jscmila

โค๏ธโœจ

debbyryan

from the cheerleader that was nicest to me at mascot camp, to prom dates to maids of honor and homeowners โ€” the adventures keep coming. I guess you could say weโ€™ll always have history together (we became friends in middle school history class thatโ€™s the joke). Hbd emmโœจ

jscmila

๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง @es_merah_delima

shahidkapoor

Thanks for the outfit @katrinakaif ๐Ÿ˜ฑ#kabirsingh

shahidkapoor

Feel the rush of immense energy and freshness with the new Polo Red Rush fragrance by Ralph Lauren. Available at @parcosbeauty @shoppers_stop @sephora_india @mynykaa #PoloRedRush #RalphLauren @poloralphlauren

jscmila

Starting the day with a smile ๐Ÿ˜Š

debbyryan

hey happy Thursday, I got you guys these flowers

shahidkapoor

#kabirsingh 15 days to go.

shahidkapoor

#kabirsingh

shahidkapoor

Get smitten by love! #MereSohneya, out on 6th June! . . . @kiaraaliaadvani @sandeepreddy.vanga @its_bhushankumar @muradkhetani #KrishanKumar @ashwinvarde @santha_dop @filmykothari @tseries.official @kabirsinghmovie @cine1studios #KabirSingh

debbyryan

me watching Boy play his drums. me when he takes his shirt off

jscmila

Amsterdam is beautiful โœจ, I will miss its clear skies and warm coffee โ˜• Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews ๐Ÿค— Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

shahidkapoor

#kabirsingh promotion chalu machaaaa !!!

debbyryan

hbd dream(s)girl โ€” so glad to know you in this consciousness โœจ

debbyryan

๐Ÿš‡

debbyryan

we are not The Bachelorette, but we are a few ladies who sit around a fruit salad and discuss it on the podcast Will You Accept This Rose? by @ardenmyrin (Donโ€™t Always Be Cam. For sure never be Cam)

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla ๐Ÿ‘ฐ #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

debbyryan

hydr8 when you fly, m8

shahidkapoor

Thank you @banyantreephuket for your wonderful hospitality. We really had a lovely time and will miss all the smiling faces and warmth extended by your entire team. @banyantreephuket #SanctuaryfortheSenses @globalspa_mag

shahidkapoor

#us

shahidkapoor

You had asked for it and here we are! #Bekhayali out now! #KabirSingh Link in bio @kiaraaliaadvani @sandeepreddy.vanga #BhushanKumar @muradkhetani #KrishanKumar @ashwinvarde @santha_dop @filmykothari @sachetparampara @sachettandon @thakurparampara @kamil_irshad_official @tseries.official @kabirsinghmovie @cine1studios

DebbyRyan

๐Ÿฌ๐Ÿ›ธ๐Ÿ”‹

DebbyRyan

shahidkapoor

DebbyRyan

young man??? pls get off my car!?

debbyryan

mondays am I right? donโ€™t talk to me before Iโ€™ve had my #coffee gotta have my java #mondays #java

debbyryan

love a purple hair job, esp for the rainforest. we tryna protect 30 species in 30 days ๐Ÿฆ„๐Ÿ”ฎ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽค๐ŸŒฑ you literally just post a pic of you with purple hair โ€” dye/chalk/filter/whatever โ€” and tag @sambazon with #PurpleForThePlanet, and theyโ€™ll literally protect 5 acres of the rainforest for you (from now until Biodiversity Day (May 22)! Do it bc you look cute and magical and the earth can stay that way too #SambazonPartner

debbyryan

๐Ÿš

shahidkapoor

He is a jewel of a guy.

debbyryan

feeling fully birthday spoilt with tons of material for my gratitude journal. leaving the link up in my bio for a while, in case you forgot to donate to Humanity and Inclusion โœจ๐Ÿ’Œ

shahidkapoor

#twinning

shahidkapoor

shahidkapoor

Time to get waxed ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿคช

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya ๐Ÿ‘‡

shahidkapoor

Time to wadawowow !!!!!! #kabirsingh trailer out at 1pm TODAY ! #rebelwithacause

shahidkapoor

Happy Motherโ€™s Day. Words will always fall short.

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic โœจโœจ๐Ÿ‘ #LoveinSpades

shahidkapoor

#kabirsingh promotions begin. Here we go baby.

shahidkapoor

Trailer out on 13th May! #KabirSingh . . @kiaraaliaadvani @sandeepreddy.vanga #BhushanKumar @muradkhetani #KrishanKumar @ashwinvarde @tseries.official @cine1studios @kabirsinghmovie

jscmila

Current mood be like ๐Ÿ–คโ™ฃ๏ธ๐Ÿ–ค . @3mongkis x @paolatambunann

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! โœจ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? ๐Ÿ’š Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more ๐Ÿ’” I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment ๐Ÿ’š๐ŸŒŽ #visitvictoriaaustralia

jscmila

Coffee shop ootd shot โ˜•, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! โค๐Ÿ‘œ #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! ๐Ÿ˜€ . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! ๐Ÿ˜Š๐Ÿงก

jscmila

Happy Easter ๐Ÿฃ Let us be reminded today of how much God loves all of us โค

shahidkapoor

#kabirsingh out in 2 months. 21st June. #waitforit @kiaraaliaadvani @sandeepreddy.vanga #BhushanKumar @muradkhetani #KrishanKumar @ashwinvarde @tseries.official @cine1studios @kabirsinghmovie

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah ๐Ÿ˜Š

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ˜Š Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika โค

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! โ˜

shahidkapoor

As a star one is so conditioned to showcasing oneself at ones best. But as an actor one has to have the guts to show yourself at your worst. #kabirsingh in my blood. Hope you feel him too.

shahidkapoor

Find the #kabirsingh within you. @kiaraaliaadvani @sandeepreddy.vanga #BhushanKumar @muradkhetani #KrishanKumar @ashwinvarde @tseries.official @cine1studios @kabirsinghmovie

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . ๐Ÿ“ธ by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame ๐Ÿฉ๐Ÿ˜š๐Ÿฉ

shahidkapoor

When the shoes are that good. You match the outfit to em. ๐Ÿคฉ #aztrek @reebokclassicindia

jscmila

The more I travel, the more I want to discover ๐Ÿ‘ฃ๐ŸŒ

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! ๐ŸŒˆ. . ๐Ÿ“ธ by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many โค May your weekend be as colorful โœจโœจ

shahidkapoor

Beardo's Mustache & Beard Wax, for those killer twists to your mane! #BeBeardo

shahidkapoor

Almost home. 7 days to go #kabirsingh

shahidkapoor

Prepping for the rage. #kabirsingh

shahidkapoor

Guess what my friends at Beardo just launched? Beard Softner, for a soft, suave and sassy beard ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ฏ Get your hands on it! #BeBeardo #SuchABeardo

shahidkapoor

The sun !

shahidkapoor

1250 reasons to smile. Thank you @bmwmotorrad @bmwmotorrad_in for the stunning gs1250 #bikelover gone mad ๐Ÿคฉ

shahidkapoor

Getting approvals from big daddy. #papaknowsbest ##specialmoments

shahidkapoor

Let your hair do the talking with Beardo's Strong Hold Waxย ๐Ÿ˜Ž #BeBeardo #SuchABeardo

shahidkapoor

The perfect hack for Mumbai traffic right here! So agile and nimble. Was a super fun ride. #BMW310R @bmwmotorrad_in

shahidkapoor

What real heroes look like. #jaihind