Shakira Ayu Tingting Dan Bilzerian - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u ❤️😘👏🏻 hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother ❤️😘💃 blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo 🎂💋🎊🎁💋😘

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis ❤️👍🏻👏🏻😘😍🏆

shakira

Con esta bici seguro que no llego hasta el Tayrona! Well... it was really a rental with a soothing sound! Shak

ayutingting92

Lomba disekolah ❤️👍🏻semangat nak muaah 😘

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y 🎊💗😍

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar 😍😘😆 colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria 💃🥰😘

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg 👍🏻❤️😍

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv 🎂😝🎊💋😍❤️💃😘🥰

ayutingting92

Last night 💃 KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh ❤️💖🥰

ayutingting92

Merah putih ❤️💪🏻😘

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial ❤️😍🥰

shakira

Ok that wasn’t too bad, I survived! Shak

shakira

Colombian coffee is a must when you’re about to get Kaisered! Shak

shakira

Los equipos femeninos de la @fpiesdescalzos de Barranquilla son imparables! Campeonas de fútbol prejuvenil y juvenil! Shak

shakira

Until Aug 28, take a selfie with Shak in select @theofficialpandora stores in 🇺🇸🇨🇦🇲🇽🇨🇱🇨🇴🇪🇨🇳🇮🇨🇷🇭🇳🇬🇹🇸🇻🇵🇾🇺🇾🇧🇴🇵🇪 and post to Instagram using #ShareTheLovePANDORA and PANDORA will donate $1 to Shak’s @fpiesdescalzos, via the Genesis Foundation! Hasta el 28 de Agosto, si se toman un selfie en tiendas de @theofficialpandora en 🇺🇸🇨🇦🇲🇽🇨🇱🇨🇴🇪🇨🇳🇮🇨🇷🇭🇳🇬🇹🇸🇻🇵🇾🇺🇾🇧🇴🇵🇪 y lo publican en instagram con #ShareTheLovePANDORA, Pandora aportará $1 a la @fpiesdescalzos a través de la Genesis Foundation. ShakHQ #PandoraPartner Full T&Cs: https://us.pandora.net/en/terms/shakira-selfie-terms.html

danbilzerian

Monday’s are for the mushrooms @billperkins

shakira

Twenty years ago today, Shak recorded her Grammy-winning MTV Unplugged album in New York! ~ Hoy hace 20 años, Shak grabó su MTV Unplugged en la ciudad de Nueva York. Por este álbum, Shakira ganó un Premio Grammy (Mejor álbum de Pop Latino) y nominado a dos Premios Grammy Latinos. ShakHQ

shakira

~Hoy empieza la construcción de la nueva escuela de la @fpiesdescalzos en El Bosque (Barranquilla)! 6 mil metros cuadrados de instalaciones para 1,000 alumnos de preescolar a bachillerato que beneficiará a 60,000 habitantes de mi ciudad natal. En un año tendremos un colegio de primer nivel con 28 salones, una biblioteca, dos laboratorios, cocina, comedor,... Gracias a todos los socios por ayudarnos a hacer posible este sueño! ~ Construction starts today on the new Fundación Pies Descalzos school in El Bosque in Barranquilla. 1,000 students and 60,000 community members will benefit from it. 6000 square meters, 28 classrooms, library and cafeteria...thank you to all our partners for making this dream possible! Shak

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! ✨ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid 💖

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u 🎂🎁🎊💃🍻❤️😘😍

ayutingting92

With mom cantik 😘😍❤️

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh 😝❤️😍

ayutingting92

Bugün seninle görüştüğüm için çok mutlu oldum, tekrar görüşmek üzere 😘💃😆 abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis 💋❤️😝

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original 👌🏻 dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! 💕 . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap 😍 . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

danbilzerian

We coming @ignite

shakira

Miles de alumnos empezaron un nuevo ciclo escolar en las escuelas de la @fpiesdescalzos! Imágenes como éstas nos recuerdan que la educación debe ser un derecho para todos los niños y niñas del planeta. La educación no solamente rompe el ciclo de la pobreza sino que también se convierte en una escalera para lograr los sueños de toda una generación. Thousands of students have begun the new school year at the @fpiesdescalzos schools. Images like these remind us that education must be a universal right for everyone. Education not only breaks the cycle of poverty but also serves as a ladder to help an entire generation reach for their dreams. Shak

shakira

So proud of my fellow Colombians in the Tour de France - 3 in the Top 10! Congrats @EganBernal on your incredible victory! 🇨🇴🚴‍♂️🥇‬ Orgullosa de mis compatriotas en @letourdefrance! 3 colombianos en el Top 10! Felicidades Egan Bernal por tu impresionante victoria!! 🇨🇴🚴‍♂️🥇‬ Shak‬ 📷 @letourdefrance ‬

danbilzerian

Iceland is such a cool place, volcanic hot springs at 5am

danbilzerian

There’s always time for the gym @thorbjornsson

danbilzerian

Last supper w @billperkins

shakira

Congratulations to all of the @theofficialpandora #whoiam contest winners! Enjoy your prizes! Muchas felicitaciones a todos los ganadores del concurso de @theofficialpandora #whoiam! Esperemos que disfruten de los premios! ShakHQ #PANDORApartner

danbilzerian

🐌

shakira

Me and the stingray (without the sting!) in absolute peace and harmony at the fantastic Balmoral island! Shak

danbilzerian

My boat bigger than your sugar daddies boat

danbilzerian

Love me some Italy

shakira

Daniela, egresada nuestra de la @fpiesdescalzos, en la @NASA! Elegida para participar como ponente por América Latina. Súper orgullosa de ti Daniela!! Shak

danbilzerian

London launch @ignite

shakira

Fernando querido, Te has ido para siempre amigo. Tus hijos, tu esposa Inés, tus nietos, tus amigos y yo, te recordaremos con un grande y profundo cariño por tu humildad y el fondo tierno de tu alma que bien conocíamos quienes te queríamos. Has realizado tantas luchas, muchas de ellas inmerecidas y aquella por tu vida la has librado como siempre, con la dignidad y fortaleza que tanto admiraba. Ahora descansa y vuela hacia un mejor lugar donde no hay traiciones, ni desilusiones, ves a buscar la tranquilidad y el refugio en tus padres, tu hermano y todos los que también te han amado y de verdad conocido. Seré siempre tu amiga, a pesar de cualquier cosa, en el más allá, como en esta vida. Te quiero amigo, Shakira.

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuu❤️💋

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi 👏🏻👏🏻 Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047👩🏻‍💻 WA: 0822 5000 0064👩🏻‍💻 Wa : 0858 7087 1335 👩🏻‍💻 Wa : 0852 1100 3300 👩🏻‍💻 Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

💫Wow🌟

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus • • Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen ‘MAU’ di Foto ini • Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ • Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak ❤️😘 love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh 🎂🍻🎁💃❤️😍😘💃🙏🏻🥰

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

ayutingting92

🌞 one of my fav ...... 😍❤️

ayutingting92

Brownis guys 😘💃

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda ❤️❤️❤️😘😘😘😍😍😍

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. 🤭😅 _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. 😱 _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... ❤️😍 #bismillah

ayutingting92

😘 "Apalah cinta" ❤️ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche 🎂🎉🎁🍻💃😘❤️🙏🏻😆

shakira

Kissed by Mickey, a little angel of the sea! Shak

ayutingting92

Enjoy weekend ❤️😍✌🏻

shakira

Picture taken by Sasha Piqué Mebarak my new 4-year-old photographer! Foto tomada por Sasha Piqué Mebarak, mi nuevo fotógrafo de 4 años! Shak

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda ❤️ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support😘 sizi çok seviyoruz beyler, çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻 #IndoXTurki

ayutingting92

Bismillah ❤️🙏🏻 #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love ❤️and support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top ❤️😍 seni çok seviyoruz ve çok teşekkürler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a şükür ❤️😘 i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" 😍 keep it as always......çok teşekkür ederim ve sizleri seviyorum ❤️❤️ #IndoXTurki #begratefulforeverything

ayutingting92

In @angelaprisa ❤️ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

danbilzerian

Always good getting in the gym with my brother @jasonhugehuh

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker 😘🇳🇱🍃

Shakira

Ok... última foto en vestido de baño... por ahora 😜... Solo una pregunta: quién quiere que le diseñe uno? Ok last bathing suit pic for now 😜... Only one question: who wants me to design a bathing suit for you girls? Shak

danbilzerian

Didn’t take many pics this trip, but here’s me paddleboarding

Shakira

En paz / peace. Shak

Shakira

Gracias por esas palabras y ese recibimiento!!! Si yo soy un planeta tú eres un astro y ayer brillaste como solo tú sabes @AlejandroSanz!!! Shak

Shakira

Esta es la pose de “miren mis flecos” Shak

Shakira

Gracias Ale - @alejandrosanz - por regalarme ese momento con un público inolvidable! Te quiero!! Shak

Shakira

Un abrazo de un amigo - @alejandrosanz - es un bálsamo para el corazón! Shak

Shakira

Minutos antes de salir con @alejandrosanz esta noche, a última hora cortando flecos y agregando flecos! Shak

danbilzerian

I sell weed for a living

Shakira

Check out these exclusive, unseen images from Shak’s shoot with @theofficialpandora! Hoy les compartimos estas imágenes inéditas de la sesión de fotos de Shak con Pandora! #PandoraPartner ShakHQ

danbilzerian

Life’s really about the journey 🍄

Shakira

Soy un koala! I’m a koala! Shak

danbilzerian

Not today flies

Shakira

Gracias Adrián!!! Increíble! Shak #Repost @adriantorres_art ・・・ Mi último retrato, "Shakira", 200x140 cm. Acrílico sobre lienzo. #2019

Shakira

Cherries!! Cerezas!! Shak

Shakira

Today, Paddle surf! Hoy, Paddle Surf! Y para compensar por todo el sufrimiento humano... Dios creó mar / And to make up for all human suffering...God created the sea. Y qué me dicen de ésta con la palmera en la cabeza! And here with a palm tree head! Shak

shakira

Con los estudiantes emprendedores de nuestras escuelas de la @fpiesdescalzos que han viajado de Colombia a Barcelona gracias a @fundlacaixa, @fpiesdescalzos, @fundaciofcb @fcbarcelona y @fundaciontelefonica_co, a contarnos los proyectos innovadores que han desarrollado para mejorar las condiciones de pobreza y vulnerabilidad de sus comunidades. Shak

shakira

Felicidades a la mía y a todas nuestras madres; Por creer, cuidarnos, enseñarnos, y por el amor que nos han dado desde siempre y que durará por siempre! Shak

danbilzerian

Field trip

shakira

Gracias Barça. Por regalarnos tantas alegrías, por una temporada impresionante. Gracias porqué en la derrota también crecemos. Gracias por enseñarnos que no pueden desvanecerse los momentos buenos cuando fallamos. Gracias por recordarnos que somos solo humanos y que hay que valorar el éxito en medio del fracaso. Gracias por darnos la oportunidad de madurar como afición. Gracias por hacernos generosos y justos. Gracias por dejarse la piel en cada partido. Y cada mañana levantarse comprometidos y trabajar tan duro. Gracias por hacernos soñar con tocar el cielo pero siempre con los pies en el suelo. Gracias al Barça, y a su entrenador y staff por ser más que un club. Las mujeres, los hijos de los jugadores y sus familias queremos hoy enviarles toda la fuerza para continuar y decirles que estamos listos para la revancha porque en el fútbol siempre hay una. Un abrazo sentido en este día gris... Y sobretodo... Gracias. Shak

shakira

Muchísimas gracias a todos por los premios @LatinBillboards y un beso muy muy grande! Los quiero mucho! Thank you everyone for the @latinbillboards awards! It means a lot to me! Thank you! Thank you! Thank you! Shak

shakira

My team at @sonymusiclatin... Best team in the world, better than Barça 😜 Shak

shakira

Hay que ver sus caritas de felicidad! To see their happy faces is priceless! Shak

shakira

Good Friday drawings! Shak

shakira

Tratar de resumir una persona tan grande en pocas palabras como Gabo es una tarea muy difícil pero intentar recordar alguien como él es realmente muy fácil. Todos conocemos, millones de personas conocemos, la magia de sus libros y de sus historias pero pocos hemos tenido la fortuna de conocer la magia de la que estaba hecho él mismo. Yo en este sentido puedo considerarme una afortunada cuando a los 21 años - creo que tenía 21 años cuando lo conocí en su casa de Bogotá - porqué quería escribir sobre mí. La verdad que no tenía ni idea porqué alguien como Gabo quería escribir sobre mí ya que nunca me creí tan interesante… En realidad quien quedó cautivada en ese encuentro fui yo y sí, quedé cautivada por su sentido del humor, por su calidez, por su humanidad y por su forma de hablar adornada de tantos aires costumbristas que solo a él le pertenecían. Realmente conversar con Gabo era cómo entrar en otra dimensión ajena al resto de los mortales. Era ver a un hombre entrado en años explorar el mundo de los otros como si fuese un niño, con una curiosidad inagotable, con una sed de saber y de inventar también… Me acuerdo cuando me decía “Shakira, si no me lo cuentas, me lo invento”… Así que para mí fue un honor cuando me pidió escribir para la película que trataba de abarcar “El Amor En Los Tiempos Del Cólera” y sí, escribí dos de mis mejores canciones hasta la fecha que fueron “Hay Amores” y “Despedida”… Como podía negarme a semejante honor y lujo de poder participar en un proyecto en el que estuviera involucrado Gabriel García Márquez? Él lo dijo una vez: “Recordar es fácil para aquellos que tienen buena memoria y olvidar es difícil para los que tienen corazón”. Que sepas Gabo que mantenemos en nuestros corazones todo lo que dejaste en ellos y te seguimos recordando para mantenerte vivo. Shak #TBT

shakira

Querido Gabo, te recordamos para mantenerte vivo. Shak

shakira

To look taller always put yourself at the front row of a pic! Learned this lesson on perspective from Beyoncé while shooting “Beautiful Liar” Para parecer más alta hay que ponerse siempre en la primera fila de una foto. Esta lección sobre perspectiva básica la aprendí de Beyoncé rodando “Beautiful Liar”. Shak @theannakaiser @theaktstudios

shakira

Two of our @fpiesdescalzos students, Yulieth Posso and Herling Narváez, have received scholarships to study Environmental Engineering! So happy!! Estudiantes de Pies Descalzos Cartagena hoy estudiando Ingeniería Ambiental becados!! Shak

danbilzerian

Just the essentials

Shakira

Car wash cuddles! Shak

Shakira

Recordando al Joe. Genio absoluto! Esta música está mas dentro mío que la médula de mis huesos! Shak

danbilzerian

Much happier without a phone

danbilzerian

🐖

danbilzerian

🍄🌞

danbilzerian

🌴

Shakira

Happy 5th birthday to the Shakira album, released on this day in 2014 / Hoy celebramos los 5 años del álbum Shakira que fue lanzado el 21 de Marzo de 2014! ShakHQ #tbt

danbilzerian

Good interview about @ignite for CNBC with @kevinolearytv

danbilzerian

Smoke @ignite

Shakira

Me gusta ver a @Oprah bailando así! Loving this playlist 😍 Shak. Repost • @jznotthatjayz Someone tell Tim Apple to change the dancing emoji to an Oprah dancing emoji 💃🏽💃🏽💃🏽 @oprahmagazine

danbilzerian

❄️

shakira

Women are: Resilience Perseverance Intelligence Generosity Las Mujeres Somos: Resistencia Perseverancia Inteligencia Generosidad #Womensday #FelizDiaDeLaMujer @fpiesdescalzos

Shakira

Recordar es vivir. Papá con Sashi!! ⁣ To remember is to live. Dad with Sashi!!⁣ Shak

danbilzerian

Don’t take yourself too seriously

Shakira

Mi niño se me está creciendo muy rápido! My baby is growing up so fast! Shak

danbilzerian

Midnight paintball with the boys, y’all prob won’t like it cuz it’s dudes, don’t give a shit, was good night

danbilzerian

@ignite been getting the better pics of me, so I’m stealing this for my page

danbilzerian

My hair looks like shit, but my date is pretty

Shakira

Sí se puede educar en las condiciones más difíciles! Una de tantas historias de éxito! Shak @fpiesdescalzos

Shakira

Me uno a este aplauso junto con todas las madres y padres, por los niños que luchan contra el cáncer #DiaInternacionalDelCancerInfantil #AplausoJuegaterapia

danbilzerian

They can’t tell us how to act @iamcardib @ignite

shakira

Shak has been nominated in four categories at the 2019 @latinbillboards Music Awards! Shak ha sido nominada en cuatro categorías de los premios @billboardlatin de este año! ShakHQ #Billboards2019

shakira

Dead on! / Clavado! Shak

danbilzerian

Safer than a roof

danbilzerian

Battling with my brother

shakira

Gracias por todos sus mensajes profundos y cariñosos de ayer, me llegaron al corazón! Les comparto nuestro pastel. Los quiero! Thanks for all your affectionate and moving messages yesterday. Here is how we celebrated as family. Love u! Shak

danbilzerian

Let’s talk about catfish

danbilzerian

I promise I have guy friends

danbilzerian

Working out in the sun makes me happier than most things

danbilzerian

Here I am with girls in the snow

danbilzerian

Smoke @ignite

danbilzerian

Happy Holliday’s from the @ignite family to yours

danbilzerian

‪The road to the top is better than the top, dont be in such a hurry that you don’t enjoy the ride

danbilzerian

Gettin ready for work #MJbiz

danbilzerian

Vegas with my girls

DanBilzerian

Kings

DanBilzerian

We own Halloween @ignite

DanBilzerian

Wonder if I could go a year without wearing a shirt

danbilzerian

Love of my life

danbilzerian

New billboards going up, 3 of the 10 @ignite spokesmodels have been chosen, 7 remaining $100,000 contracts will be given out next month. Link in bio.

danbilzerian

More mushrooms

danbilzerian

Sister wives at play🚸

danbilzerian

I hired a photographer so you guys could see me walking with girls

danbilzerian

I’m only doing this for @ignite

danbilzerian

Vegas with my sister wives

danbilzerian

After party