Jen Selter Shakira Zaskia Sungkar - instagram lists #feedolist

shakira

Con esta bici seguro que no llego hasta el Tayrona! Well... it was really a rental with a soothing sound! Shak

JenSelter

Life is short. Remember to focus on what matters and let go of what doesn't. You don't need a reason for doing everything in your life. Do it because you want to, because its fun, and because it makes you happy!

JenSelter

Think about all the things you have to do in the day. Where does working out fit into that? When I first started my fitness journey, I would let every excuse get in my way. Too tired, not enough time, not sure what to do…didn’t feel like it… every excuse in the book to not follow through with a workout. When I started making my workouts a priority, rather than an obligation, is when I started to see my excuses melt away. I always remember how good I feel after a nice sweat. When you make fitness a priority, watch how quickly those excuses disappear. If you’re doing my Bikini Body Challenge on @Fitplan_app, how do you make your workouts your priority!?

shakira

Ok that wasn’t too bad, I survived! Shak

shakira

Colombian coffee is a must when you’re about to get Kaisered! Shak

jenselter

Summer, slow down please

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

shakira

Los equipos femeninos de la @fpiesdescalzos de Barranquilla son imparables! Campeonas de fútbol prejuvenil y juvenil! Shak

shakira

Until Aug 28, take a selfie with Shak in select @theofficialpandora stores in 🇺🇸🇨🇦🇲🇽🇨🇱🇨🇴🇪🇨🇳🇮🇨🇷🇭🇳🇬🇹🇸🇻🇵🇾🇺🇾🇧🇴🇵🇪 and post to Instagram using #ShareTheLovePANDORA and PANDORA will donate $1 to Shak’s @fpiesdescalzos, via the Genesis Foundation! Hasta el 28 de Agosto, si se toman un selfie en tiendas de @theofficialpandora en 🇺🇸🇨🇦🇲🇽🇨🇱🇨🇴🇪🇨🇳🇮🇨🇷🇭🇳🇬🇹🇸🇻🇵🇾🇺🇾🇧🇴🇵🇪 y lo publican en instagram con #ShareTheLovePANDORA, Pandora aportará $1 a la @fpiesdescalzos a través de la Genesis Foundation. ShakHQ #PandoraPartner Full T&Cs: https://us.pandora.net/en/terms/shakira-selfie-terms.html

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

shakira

Twenty years ago today, Shak recorded her Grammy-winning MTV Unplugged album in New York! ~ Hoy hace 20 años, Shak grabó su MTV Unplugged en la ciudad de Nueva York. Por este álbum, Shakira ganó un Premio Grammy (Mejor álbum de Pop Latino) y nominado a dos Premios Grammy Latinos. ShakHQ

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

jenselter

Lately I’ve been reading before bed, last night I felt inspired by the words “Eventually everything will fall into place. Until then, laugh at the confusion, live for the moments, and remember that everything happens for a reason “ Comment below your favorite quote.. always looking for new mottos to interpret :)

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

jenselter

Tag me in your best #Seltering pictures and I will pick 3 winners next Saturday to win some goodies 🎁

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

jenselter

Thank you everyone for the birthday wishes. You truly know how to put a big smile on my face!! Feeling so blessed, I hope everyone has an amazing weekend!

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

shakira

~Hoy empieza la construcción de la nueva escuela de la @fpiesdescalzos en El Bosque (Barranquilla)! 6 mil metros cuadrados de instalaciones para 1,000 alumnos de preescolar a bachillerato que beneficiará a 60,000 habitantes de mi ciudad natal. En un año tendremos un colegio de primer nivel con 28 salones, una biblioteca, dos laboratorios, cocina, comedor,... Gracias a todos los socios por ayudarnos a hacer posible este sueño! ~ Construction starts today on the new Fundación Pies Descalzos school in El Bosque in Barranquilla. 1,000 students and 60,000 community members will benefit from it. 6000 square meters, 28 classrooms, library and cafeteria...thank you to all our partners for making this dream possible! Shak

jenselter

LAST DAY OF BEING 25 😱 WOW WHERE DOES TIME GO?! This past year has been a transformative year filled with so much growth, which I am both proud of, and beyond grateful for. Special shout out to all of you for being there for me throughout my journey and keeping me strong. When I first started posting my fitness journey on Instagram back in 2011, I was using this platform to self-motivate and keep track of my progress. Never in my dreams did I ever think I’d one day have such an amazing social media fam to make me work twice as hard! Always remember, keep up the hard work and never give up on your dreams.

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

shakira

Miles de alumnos empezaron un nuevo ciclo escolar en las escuelas de la @fpiesdescalzos! Imágenes como éstas nos recuerdan que la educación debe ser un derecho para todos los niños y niñas del planeta. La educación no solamente rompe el ciclo de la pobreza sino que también se convierte en una escalera para lograr los sueños de toda una generación. Thousands of students have begun the new school year at the @fpiesdescalzos schools. Images like these remind us that education must be a universal right for everyone. Education not only breaks the cycle of poverty but also serves as a ladder to help an entire generation reach for their dreams. Shak

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

shakira

So proud of my fellow Colombians in the Tour de France - 3 in the Top 10! Congrats @EganBernal on your incredible victory! 🇨🇴🚴‍♂️🥇‬ Orgullosa de mis compatriotas en @letourdefrance! 3 colombianos en el Top 10! Felicidades Egan Bernal por tu impresionante victoria!! 🇨🇴🚴‍♂️🥇‬ Shak‬ 📷 @letourdefrance ‬

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

JenSelter

Tag someone you want to eat here with!! Underwater restaurant say whatttttt 🐠 🐟 🦈 @couplegoals

JenSelter

- FREE WORLDWIDE GIVEAWAY! Day 3 of my bikini body challenge! I absolutely love seeing all of your tags and stories with the #Seltering hashtag. To help keep you motivated, I’m picking 5 winners to win a new 👙 Like this picture and tag 3 friends below and I will announce winners next Wednesday!

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

JenSelter

🍯 🌙 with @stephselter ✔️ #Seltering (Link in my bio to join us on day 2 of my bikini body challenge!)

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

JenSelter

Who is ready to restart my bikini body challenge on the @fitplan_app?! I will be doing weekly giveaways for those who tag me in their stories and pictures! LINK IN BIO ( FREE week trial) let’s do this babes ❤️ 💪 #JenSelterChallenge

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

shakira

Congratulations to all of the @theofficialpandora #whoiam contest winners! Enjoy your prizes! Muchas felicitaciones a todos los ganadores del concurso de @theofficialpandora #whoiam! Esperemos que disfruten de los premios! ShakHQ #PANDORApartner

JenSelter

Happy National ICE CREAM DAY! Came back to a HEAT wave in NYC, but I’m keeping cool with these new @HalotopCreamery pops which are UNREAL. You guys know my sweet tooth is next level, so these really hit the spot🍦 Get your FREE box today by downloading @bumble and swiping in bumble date, @BumbleBFF or @BumbleBizz until you match with @halotopcreamery pops while supplies last 🙌😋 #HaloTopPartner

shakira

Me and the stingray (without the sting!) in absolute peace and harmony at the fantastic Balmoral island! Shak

JenSelter

Wow Maldives 😍

JenSelter

Life is like the ocean. It can be calm or still, rough or rigid, but in the end, it is always beautiful…. 🌊

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

JenSelter

Morning Maldives workout ✔️ BCAAs vs EAAs… luckily with @TheSpartaNutrition BCAAs I get BOTH 🙌🏽 As the building blocks of protein, amino acids have helped me maintain muscle growth 🍑 The Gum Drop flavor is so yummy and I can’t wait to get my hands on the Lemon Drop next 😍 Follow @thespartanutrition and click the link in their bio to shop #ad 💪

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

JenSelter

Up close or far away? Comment below if you see the hidden gem 🍫

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

JenSelter

Jungle vibes 🐅 RAR

shakira

Daniela, egresada nuestra de la @fpiesdescalzos, en la @NASA! Elegida para participar como ponente por América Latina. Súper orgullosa de ti Daniela!! Shak

JenSelter

Chasing palm trees 🌴 Outfit @aloyoga

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

Jenselter

Sometimes all you need is a @jenstabar to brighten up your day :). Shop the most delicious protein bars (if I do say so myself) link in my bio 😝

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

Jenselter

Throughout this trip, I haven’t had much time to workout... and THAT’S OKAY! I’ve been super present, living in the moment and enjoying all that Bali has to offer. 🌸 But, today I made a commitment to get my booty to the gym for an actual workout and it felt good!!!!! Oh and that awkward moment when I realized I was wearing my @aloyoga leggings backwards 😹 #Jetlag #seltering

shakira

Fernando querido, Te has ido para siempre amigo. Tus hijos, tu esposa Inés, tus nietos, tus amigos y yo, te recordaremos con un grande y profundo cariño por tu humildad y el fondo tierno de tu alma que bien conocíamos quienes te queríamos. Has realizado tantas luchas, muchas de ellas inmerecidas y aquella por tu vida la has librado como siempre, con la dignidad y fortaleza que tanto admiraba. Ahora descansa y vuela hacia un mejor lugar donde no hay traiciones, ni desilusiones, ves a buscar la tranquilidad y el refugio en tus padres, tu hermano y todos los que también te han amado y de verdad conocido. Seré siempre tu amiga, a pesar de cualquier cosa, en el más allá, como en esta vida. Te quiero amigo, Shakira.

Jenselter

Do more of what makes you happy 😃

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

Jenselter

Bali sunsets 😍 Hair up or down?! ⬅️➡️

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

JenSelter

How do you like your coffee?! ☕️

JenSelter

QUICK INTERRUPTION FROM BALI‼️ Who will be at @thefitexpo with me in San Jose, July 27/28⁉️ I will just be getting back from Asia, and can’t wait to meet you all with my @blendjet fam! ❤️ Don’t forget to get your tickets so we can workout and eat together :)

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

JenSelter

Happy Fourth of July loves!! Make sure to blast some Bruce Springsteen today, get grilling, and enjoy the beautiful weather! Where’s everyone watching the fireworks tonight?! 🎉

JenSelter

SO excited to be headed to a few places I’ve never been before this week! One of my favorite travel quotes is “once a year, go someplace you’ve never been before - Dalai Lama“ . Where is one place you’ve never been before, but want to check off your bucket list?

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

JenSelter

Good morning my loves 💕 Just finished a great jog along the East river and now I can’t wait to enjoy my favorite @thespartanutrition shake! One scoop of this protein powder has 25g of PROTEIN, and ONLY 1g of sugar! What do you put in your smoothies?? I’d love to try new recipes with my @TheSpartaNutrition protein powder😊 #Ad #SpartaSponsored @GNCLiveWell 🏃🏻‍♀️

JenSelter

Come get lost with me 🚣🏼‍♂️

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

shakira

Kissed by Mickey, a little angel of the sea! Shak

JenSelter

Summer feels 😍

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

JenSelter

NEW YOUTUBE - NEW YOUTUBE - NEW YOUTUBE!!!!! Just posted my first travel vlog. I take you with me to Mexico City, where I taught a bootcamp to over 3,000 incredible fans, to Prague for some family time, and Nashville for a GNC expo. Follow along for an inside look at what a #dayinmylife looks like!

shakira

Picture taken by Sasha Piqué Mebarak my new 4-year-old photographer! Foto tomada por Sasha Piqué Mebarak, mi nuevo fotógrafo de 4 años! Shak

JenSelter

Pool side 😍 My go-to virgin drink this summer is this Exotic Lemonade 🍋 I combined @TheSpartaNutrition Peach Mango BCAA, with fresh squeezed lemon juice, fresh squeezed lime juice, fresh raspberries, sparkling water, and ice. AMAZING! - One of my favorite #SpartaNutrition products is the Spartan BCAA. It is 100% free of artificial colors, packed Amino9™  and WITH 3 GRAMS OF EAAS dramatically improves my performance in the gym and helps reduce soreness post workout. - Each scoop contains 👇 💜 2500MG of Leucine 💜1250MG of Isoleucine 💜1250MG of Valine - Spartan BCAA’s come in four different flavors: Peach Mango, Watermelon, Gum Drop, & Lemon Drop. I can’t decide which one is my favorite 🤔 - You can find @TheSpartaNutrition in your local @GNCLivewell. - #Ad #SpartaSponsored

JenSelter

I get a lot of messages asking me “how did you achieve all that you have…how do you have your life figured out already?” … The truth is, I don’t have my life figured out…and THAT’S OKAY! And I don’t think I will ever have a moment or thought where I feel fully satisfied because I’ll always want to achieve more. Don’t seek the time where “everything is perfect” or “better.” Instead, be present, look within and give yourself the love that you deserve. That’s how you will really get to where you want to be.

jenselter

Happy #firstdayofsummer AND happy #internationalyogaday! Yoga has brought so much happiness and growth into my life, and has made me a #zenjen - kidding about the last part - but in all seriousness, yoga has challenged me in so many ways and has made me both physically and mentally stronger. HUGE shoutout to my @aloyoga fam - you guys are such incredible, smart, kind, and giving people that I am so lucky to know and practice with. 🧘🏻‍♀️Comment below what you love about yoga for a chance to win a FREE workout set (extra points if you are following @aloyoga!)❤️ ❤️❤️ #seltering

jenselter

This is only the beginning for you…

jenselter

You get what you focus on, so focus on what you want 🌹

Shakira

Ok... última foto en vestido de baño... por ahora 😜... Solo una pregunta: quién quiere que le diseñe uno? Ok last bathing suit pic for now 😜... Only one question: who wants me to design a bathing suit for you girls? Shak

jenselter

Summer’s in the air baby!! What is everyone up to this weekend?☀️

jenselter

YOUTUBE BIKINI GIVEAWAY HAUL! SUMMER IS HERE 👙! So I thought I would do another ** MASSIVE GIVEAWAY ** >> Subscribe and head to my Youtube channel to see HOW TO ENTER (LINK IN BIO) Would you guys want to see more of these kinds of videos? ❤️

jenselter

Consistent self work is key to being the best version of yourself. It takes a lot of focus, time, and energy. A lot of my time is dedicated to my work, so whenever I do have free time, I make sure I am spending it bettering myself or surrounding myself with people who want to help me move towards being my best self!

jenselter

On my mind 🤔

jenselter

Happy Sunday fam :) I wanted to remind everyone today that you never really know what someone is going through. Although some might say my life looks “perfect,” that is just a social media facade. I love the phrase “Don’t judge a book by its cover”. I decided to post about my panic attack the other day to bring attention to the severity of mental health and the stigma that surrounds it. I am going to share all the things that I find helpful with you guys on my stories and my blog in the upcoming weeks. I want to use my platform to help others going through what I am going through. Always remember you are not alone and to ask for help, this is only a small bump in the road that you will overcome and learn from!

Shakira

En paz / peace. Shak

Shakira

Gracias por esas palabras y ese recibimiento!!! Si yo soy un planeta tú eres un astro y ayer brillaste como solo tú sabes @AlejandroSanz!!! Shak

Shakira

Esta es la pose de “miren mis flecos” Shak

Shakira

Gracias Ale - @alejandrosanz - por regalarme ese momento con un público inolvidable! Te quiero!! Shak

Shakira

Un abrazo de un amigo - @alejandrosanz - es un bálsamo para el corazón! Shak

Shakira

Minutos antes de salir con @alejandrosanz esta noche, a última hora cortando flecos y agregando flecos! Shak

Shakira

Check out these exclusive, unseen images from Shak’s shoot with @theofficialpandora! Hoy les compartimos estas imágenes inéditas de la sesión de fotos de Shak con Pandora! #PandoraPartner ShakHQ

Shakira

Soy un koala! I’m a koala! Shak

jenselter

How are my loves doing today?!

Shakira

Gracias Adrián!!! Increíble! Shak #Repost @adriantorres_art ・・・ Mi último retrato, "Shakira", 200x140 cm. Acrílico sobre lienzo. #2019

jenselter

Some thoughts I wrote down while I couldn’t sleep on the plane : •Stop thinking about what your life should be like and accept what it is •Decide to let every obstacle be a learning experience instead of a negative experience. •Be kind and brave •Be present •Don’t talk down to yourself •Release the negative people and energy from your life and accept the fresh, new and unknown. •Choose to be persistent instead of jealous and envious •Don’t be someone you are not, in an attempt to fit in And always…BE TRUE TO YOURSELF!

jenselter

Mexico City!!!! It was such a blast training and meeting you guys @poweradereach. I am so blown away by the love and support you all showed me. It means more to me than you will ever know. Fun fact: my biggest following is from Mexico City! Comenta abajo si te encontré ayer ❤️ Now back to NYC for a quick 24 hours and then off to Prague! ✈️

jenselter

Good morning loves! Training my #MexicoCity babes this morning and I could not be more excited. Let’s crush this workout and have a great day!

jenselter

Training with these angels - tag someone you want to workout with @joja Leggings: @aloyoga

jenselter

Guess who is visiting Prague for the first time next week?! Your girl over here 🙋🏻‍♀️ Where should I go while Im there?! I’m so humbled to be nominated for the Inspiration & Influence award @socialawards. Not sure how I ended up here again, but I am beyond grateful and love you all so much. Thank you 🙏

Shakira

Cherries!! Cerezas!! Shak

jenselter

Sliding into summer ☀️

jenselter

HAPPY SUNDAY LOVES! I’m heading to MEXICO CITY next weekend!!! On May 25th, I’ll be going to the @PoweradeReach Festival! I can’t wait to train all of you 💦💪🏼 Comment below if you are planning on coming - I am SO excited to meet you all!

jenselter

@JENSTABAR 💃🏻🎉 This Monday May 20th at 12pm, I’ll be rolling up in Times Square (On 46th between 7th and 8th ave ) for the LIVE LAUNCH of @Jenstabar!!! Lots of FREE bars and hugs! See you all there! I AM SO EXCITED! 😊 For those who can’t make it, @jenstabar is ready for purchase!

Shakira

Today, Paddle surf! Hoy, Paddle Surf! Y para compensar por todo el sufrimiento humano... Dios creó mar / And to make up for all human suffering...God created the sea. Y qué me dicen de ésta con la palmera en la cabeza! And here with a palm tree head! Shak

jenselter

✨ LIKE AND SAVE THIS WORKOUT FOR LATER✨ Here are five moves you can do with just a set of dumbbells and a workout bench! MOVE 1: weighted bulgarian split lunge MOVE 2: weighted step ups MOVE 3: weighted step up and curl MOVE 4: jump overs MOVE 5: elevated curtsey lunge Comment below if you guys prefer these types of videos where you swipe to follow along to the moves. Check out the @fitplan_app for all of my workout programs 💪

shakira

Con los estudiantes emprendedores de nuestras escuelas de la @fpiesdescalzos que han viajado de Colombia a Barcelona gracias a @fundlacaixa, @fpiesdescalzos, @fundaciofcb @fcbarcelona y @fundaciontelefonica_co, a contarnos los proyectos innovadores que han desarrollado para mejorar las condiciones de pobreza y vulnerabilidad de sus comunidades. Shak

shakira

Felicidades a la mía y a todas nuestras madres; Por creer, cuidarnos, enseñarnos, y por el amor que nos han dado desde siempre y que durará por siempre! Shak

shakira

Gracias Barça. Por regalarnos tantas alegrías, por una temporada impresionante. Gracias porqué en la derrota también crecemos. Gracias por enseñarnos que no pueden desvanecerse los momentos buenos cuando fallamos. Gracias por recordarnos que somos solo humanos y que hay que valorar el éxito en medio del fracaso. Gracias por darnos la oportunidad de madurar como afición. Gracias por hacernos generosos y justos. Gracias por dejarse la piel en cada partido. Y cada mañana levantarse comprometidos y trabajar tan duro. Gracias por hacernos soñar con tocar el cielo pero siempre con los pies en el suelo. Gracias al Barça, y a su entrenador y staff por ser más que un club. Las mujeres, los hijos de los jugadores y sus familias queremos hoy enviarles toda la fuerza para continuar y decirles que estamos listos para la revancha porque en el fútbol siempre hay una. Un abrazo sentido en este día gris... Y sobretodo... Gracias. Shak

shakira

Muchísimas gracias a todos por los premios @LatinBillboards y un beso muy muy grande! Los quiero mucho! Thank you everyone for the @latinbillboards awards! It means a lot to me! Thank you! Thank you! Thank you! Shak

shakira

My team at @sonymusiclatin... Best team in the world, better than Barça 😜 Shak

shakira

Hay que ver sus caritas de felicidad! To see their happy faces is priceless! Shak

shakira

Good Friday drawings! Shak

shakira

Tratar de resumir una persona tan grande en pocas palabras como Gabo es una tarea muy difícil pero intentar recordar alguien como él es realmente muy fácil. Todos conocemos, millones de personas conocemos, la magia de sus libros y de sus historias pero pocos hemos tenido la fortuna de conocer la magia de la que estaba hecho él mismo. Yo en este sentido puedo considerarme una afortunada cuando a los 21 años - creo que tenía 21 años cuando lo conocí en su casa de Bogotá - porqué quería escribir sobre mí. La verdad que no tenía ni idea porqué alguien como Gabo quería escribir sobre mí ya que nunca me creí tan interesante… En realidad quien quedó cautivada en ese encuentro fui yo y sí, quedé cautivada por su sentido del humor, por su calidez, por su humanidad y por su forma de hablar adornada de tantos aires costumbristas que solo a él le pertenecían. Realmente conversar con Gabo era cómo entrar en otra dimensión ajena al resto de los mortales. Era ver a un hombre entrado en años explorar el mundo de los otros como si fuese un niño, con una curiosidad inagotable, con una sed de saber y de inventar también… Me acuerdo cuando me decía “Shakira, si no me lo cuentas, me lo invento”… Así que para mí fue un honor cuando me pidió escribir para la película que trataba de abarcar “El Amor En Los Tiempos Del Cólera” y sí, escribí dos de mis mejores canciones hasta la fecha que fueron “Hay Amores” y “Despedida”… Como podía negarme a semejante honor y lujo de poder participar en un proyecto en el que estuviera involucrado Gabriel García Márquez? Él lo dijo una vez: “Recordar es fácil para aquellos que tienen buena memoria y olvidar es difícil para los que tienen corazón”. Que sepas Gabo que mantenemos en nuestros corazones todo lo que dejaste en ellos y te seguimos recordando para mantenerte vivo. Shak #TBT

shakira

Querido Gabo, te recordamos para mantenerte vivo. Shak

shakira

To look taller always put yourself at the front row of a pic! Learned this lesson on perspective from Beyoncé while shooting “Beautiful Liar” Para parecer más alta hay que ponerse siempre en la primera fila de una foto. Esta lección sobre perspectiva básica la aprendí de Beyoncé rodando “Beautiful Liar”. Shak @theannakaiser @theaktstudios

shakira

Two of our @fpiesdescalzos students, Yulieth Posso and Herling Narváez, have received scholarships to study Environmental Engineering! So happy!! Estudiantes de Pies Descalzos Cartagena hoy estudiando Ingeniería Ambiental becados!! Shak

Shakira

Car wash cuddles! Shak

Shakira

Recordando al Joe. Genio absoluto! Esta música está mas dentro mío que la médula de mis huesos! Shak

Shakira

Happy 5th birthday to the Shakira album, released on this day in 2014 / Hoy celebramos los 5 años del álbum Shakira que fue lanzado el 21 de Marzo de 2014! ShakHQ #tbt

Shakira

Me gusta ver a @Oprah bailando así! Loving this playlist 😍 Shak. Repost • @jznotthatjayz Someone tell Tim Apple to change the dancing emoji to an Oprah dancing emoji 💃🏽💃🏽💃🏽 @oprahmagazine

shakira

Women are: Resilience Perseverance Intelligence Generosity Las Mujeres Somos: Resistencia Perseverancia Inteligencia Generosidad #Womensday #FelizDiaDeLaMujer @fpiesdescalzos

Shakira

Recordar es vivir. Papá con Sashi!! ⁣ To remember is to live. Dad with Sashi!!⁣ Shak

Shakira

Mi niño se me está creciendo muy rápido! My baby is growing up so fast! Shak

Shakira

Sí se puede educar en las condiciones más difíciles! Una de tantas historias de éxito! Shak @fpiesdescalzos

Shakira

Me uno a este aplauso junto con todas las madres y padres, por los niños que luchan contra el cáncer #DiaInternacionalDelCancerInfantil #AplausoJuegaterapia

shakira

Shak has been nominated in four categories at the 2019 @latinbillboards Music Awards! Shak ha sido nominada en cuatro categorías de los premios @billboardlatin de este año! ShakHQ #Billboards2019

shakira

Dead on! / Clavado! Shak

shakira

Gracias por todos sus mensajes profundos y cariñosos de ayer, me llegaron al corazón! Les comparto nuestro pastel. Los quiero! Thanks for all your affectionate and moving messages yesterday. Here is how we celebrated as family. Love u! Shak