snoopdogg Kylie Cosmetics Ayu Tingting - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

kyliecosmetics

Youโ€™re So Money Baby ๐Ÿ’ฐ comment which shade is your favorite! โฌ‡๏ธ cute birthday palette pic by @annybeeutee ๐Ÿ’•

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

kyliecosmetics

KYLIE JENNER BY KKW FRAGRANCE launches Friday 8/23 at 12pm pst ๐Ÿ’‹ @KKWFRAGRANCE #KKWFXKYLIE

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

kyliecosmetics

Weโ€™re listening ๐Ÿ’— thanks for all the love on our first ever face primer! Available now on KylieCosmetics.com

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

kyliecosmetics

@paulaohenoja swatching the Youโ€™re So Money Baby palette ๐Ÿ˜๐Ÿ’ธ shop palette now and get a FREE makeup bag of your choice with orders $40+ on KylieCosmetics.com โœจ hurry - ends tonight 8/18 at 11:59pm pst

kyliecosmetics

Kylie velvet lip kit ๐Ÿ’—๐Ÿ’ธโœจ @cassydaraiche ๐Ÿ’• Shop now on KylieCosmetics.com and get a FREE makeup bag of your choice on orders $40+

kyliecosmetics

@makeupbyevvaโ€™s stunning eye look using the Youโ€™re So Money Baby palette ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’—โœจ

kyliecosmetics

whatโ€™s in our bag?! ๐Ÿ˜ itโ€™s the perfect time to shop our new products โœจ spend $40 or more and get a FREE makeup bag of your choice while supplies last on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’•

kyliecosmetics

did someone say FREE makeup bag?! ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ get a free makeup bag of your choice when you spend $40 or more at KylieCosmetics.com, while supplies last! โœจ hurry - ends 8/18 at 11:59pm pst

kyliecosmetics

๐Ÿ’• Lip Kits ๐Ÿ’• what shade are you wearing right now?

kyliecosmetics

๐Ÿ’ธ THE MONEY ROLL LIPSTICK TRIO ๐Ÿ’ธ available now on KylieCosmetics.com โœจ

snoopdogg

snoopdogg

๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช.

snoopdogg

kick back n go stream I WANNA THANK ME on @youtubemusic ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

kyliecosmetics

@desiperkins looks gorgeous wearing our new Youโ€™re So Money Baby palette ๐Ÿ’—โœจ #Birthday2019 KylieCosmetics.com

snoopdogg

Playa play on ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘Š๐Ÿฟ

kyliecosmetics

@nicolconcilioโ€™s birthday glam look using Youโ€™re So Money Baby palette & Kylie velvet lip kit ๐Ÿ˜โœจ

kyliecosmetics

Shop boss bae @kyliejennerโ€™s look with the new Vacation Essentials Bundle available now on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’ธโœจ #Birthday2019

Snoopdogg

Twins wit this. Good hood shiiiit๐Ÿ๐Ÿคœ๐Ÿพ๐Ÿ’™๐Ÿ™๐Ÿพ

Snoopdogg

Snoopdogg

Happy. C Day king we will never let your legacy go. ๐Ÿ๐Ÿ’™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ™๐Ÿพ

kyliecosmetics

@trendmood1 swatching our new birthday shimmer eye glazes ๐Ÿ˜๐Ÿ’—โœจ #Birthday2019

Snoopdogg

MiSs. Ya smile. Naybas๐Ÿ‘๐Ÿฟโœจ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’™๐Ÿ™๐Ÿฝ

Snoopdogg

Thank. U.

Snoopdogg

Posted

Snoopdogg

๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿคœ๐Ÿพ

kyliecosmetics

birthday matte lipsticks ๐Ÿ’‹ which shade is your favorite? โœจ pic by @theglamwoman

kyliecosmetics

๐Ÿ’‹ Whoโ€™s ready for KYLIE JENNER BY KKW FRAGRANCE collab? 3 new beautiful scents launching August 23 at 12pm on KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance @kimkardashian @kyliejenner

kyliecosmetics

Face Primer ๐Ÿ’ฆ super lightweight and hydrating โ€ข aloe extracts and coconut water to soothe and hydrate โ€ข optical blurring spheres create a flawless base for makeup ๐Ÿ’•โœจ KylieCosmetics.com ๐Ÿ“ธ by @cassydaraiche

kyliecosmetics

Yesssss Kyliner!!! โœจ @victoriavillarroel wearing the brand new Kyliner in black available now

kyliecosmetics

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น Birthday bae @kyliejenner wearing NEW Kylie Velvet from the limited edition #BirthdayCollection ๐ŸŽ‚ tap to shop or go to KyleCosmetics.com ๐Ÿ’š๐Ÿ’•

kyliecosmetics

Shimmer Eye Glaze swatches by @annybeeutee ๐Ÿ˜ Which shade is your favorite?! ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’—โœจ

kyliecosmetics

MAMA BOSS ๐Ÿ’ฐ #BirthdayCollection

kyliecosmetics

SO. MANY. LOOKS. ๐Ÿ˜ Youโ€™re So Money Baby palette available now ๐Ÿ’ธ pic by @pink4passions

kyliecosmetics

NEW Liquid Kyliner + Family is Gold Jelly Kylighter + Kylie Velvet Lip Kit ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’—โœจ #Birthday2019 is available now! Final hours left to get FREE shipping on all domestic orders! No minimums! ๐Ÿ’‹ KylieCosmetics.com

kyliecosmetics

22 ๐Ÿ’•๐ŸŽ‚ Are you guys ready for the #BirthdayCollection... 1.5 hours to go! 9am pst KylieCosmetics.com #HappyBirthday

kyliecosmetics

HAPPY BIRTHDAY KYLIE! ๐Ÿ‘‘โœจ #Birthday2019 collection drops in 2 hours at 9am pst on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’— get free domestic shipping on all orders at launch through 11:59pm pst ๐Ÿ’ธ #HappyBirthdayKylie #22

kyliecosmetics

BIRTHDAY LIPS ๐Ÿ’ธ which is your favorite? ๐Ÿ’— #Birthday2019 Collection launches 8/10 at 9am pst on KylieCosmetics.com ๐Ÿ˜โญ๏ธ

kyliecosmetics

Canโ€™t get enough of this birthday glam ๐Ÿ’—โœจ Mama Boss lipstick + Black Kyliner + Money Ainโ€™t Everything shimmer eye glaze ๐Ÿ’ซ Launching 8/10 at 9am pst!! FREE SHIPPING on all domestic orders on KylieCosmetics.com on launch day - ends 8/10 11:59pm pst

kyliecosmetics

JELLY KYLIGHTERS ๐Ÿ’—โœจ our new high shine formula is lightweight and packed with a concentrated blend of illuminating pearls ๐Ÿ’ซ mix into your foundation or wear it as a highlighter! available in 3 gorgeous shades tomorrow 9am pst on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’ธ #Birthday2019 ๐Ÿ“ธ by @annybeeutee

SnoopDogg

SnoopDogg

kyliecosmetics

Money Ainโ€™t Everything shimmer eye glaze ๐Ÿ’ซ a gorgeous metallic yellow gold shade with a lime green flip ๐Ÿ’—๐Ÿ’ธโœจ #BirthdayCollection

SnoopDogg

๐Ÿคœ๐Ÿพ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ™Œ๐Ÿฟ๐Ÿ›‘

kyliecosmetics

Glam ๐Ÿค‘๐Ÿ’— @makeupbyariel killed this look using the new Birthday Palette, High Gloss, & Black Kyliner โœจ entire collection launching 8/10 9am pst

SnoopDogg

๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐ŸŽผ

kyliecosmetics

@kyliejenner has teamed up with @theellenshow to give back with this years Birthday Collection ๐Ÿ’— read more on ellentube.com โœจ

SnoopDogg

SnoopDogg

๐ŸŽฅ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿˆ. @brianbanksfree

kyliecosmetics

๐Ÿ’ฅ WHO WANTS FREE SHIPPING? ๐Ÿ’ฅ #BirthdayCollection launches tomorrow 9am pst and we will be doing FREE SHIPPING all day on all domestic orders ๐Ÿ’— starts 9am pst and ends 11:59pm pst only on KylieCosmetics.com โœจ

kyliecosmetics

The Birthday Collection launches Saturday at 9am pst only on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’—๐Ÿค‘

SnoopDogg

SnoopDogg

SnoopDogg

Shelia E ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’•. And. The band

kyliecosmetics

๐Ÿ’ฐ KYLINER ๐Ÿ’ฐ whoโ€™s excited about our first ever liquid brush tip eyeliner?! ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’• #BirthdayCollection

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

kyliecosmetics

KYLIE velvet lip kit ๐Ÿ’‹ #BirthdayCollection ๐Ÿ’ธ

kyliecosmetics

3. MORE. DAYS. ๐Ÿ’ธ #BirthdayCollection drops 8/10 at 9am pst on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’—

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

kyliecosmetics

this palette ๐Ÿ˜๐Ÿ’ซ Youโ€™re So Money Baby palette launches 8/10 at 9am pst ๐Ÿ’ธ #Birthday2019

kyliecosmetics

birthday glam ๐Ÿ’•โœจ Dime Piece shimmer eye glaze + Mama Boss lipstick ๐Ÿ’‹ #BirthdayCollection #22

kyliecosmetics

JELLY KYLIGHTER โœจ a lightweight and high shine gel cream packed with a concentrated blend of illuminating pearls ๐Ÿ’ซ launching in 3 shades: Family Is Gold, Pink Paper and 22 Carats ๐Ÿ’ธ 8/10 at 9am pst on KylieCosmetics.com #BirthdayCollection #22

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

kyliecosmetics

Birthday Collection Prices ๐Ÿ’ธโ โ € โœจ Jelly Kylighter $22โ โ € โœจ Loose Illuminating Powder $26โ โ € โœจ Pressed Body Glow $28โ โ € โœจ Face Primer $28โ โ € โœจ Kyliner Liquid Liner Pen $18โ โ € โœจ Shimmer Eye Glaze $20โ โ € โœจ You're $o Money Baby Palette $48โ โ € โœจ High Gloss $16โ โ € โœจ Kylie Velvet Lip Kit $27โ โ € โœจ Matte Lipstick $17โ โ € โœจ Money Roll with 3 Matte Lipsticks $45โ โ € โœจ Jelly Kylighter Bundle (3) $58โ โ € โœจ Kylie's Favorites Bundle: Palette, Dime Piece Shimmer Eye Glaze, Pink Paper Jelly Kylighter, Kylie Velvet Lip Kit, Money Roll with 3 Matte Lipsticks, One in a Billion High Gloss $150โ โ € โœจ Full Collection Bundle $300โ โ €

kyliecosmetics

The bday collection launches in 5 DAYS!! Whoโ€™s ready?! ๐Ÿ’—โœจ๐Ÿ’ธ

kyliecosmetics

5 MORE DAYS! ๐Ÿ’ธ #BirthdayCollection launches 8/10 at 9am pst โœจ

kyliecosmetics

KYLIE VELVET LIP KIT + LIQUID KYLINER ๐Ÿ˜โœจ our first ever liquid eyeliner and one of our best selling lip kits now in velvet formula launch 8/10 at 9am pst with #BirthdayCollection ๐Ÿ’ธ KylieCosmetics.com

kyliecosmetics

meet your new favorite Face Primer ๐Ÿ’•this lightweight but super hydrating primer creates a smooth base for your makeup โœจ with coconut water and aloe extracts to hydrate, soothe and soften your skin! shop #BirthdayCollection 8/10 at 9am pst on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’ธ

kyliecosmetics

NATIONAL SISTER'S DAY FLASH SALE! โœจ All sister collabs are 40% off ๐Ÿ˜ Hurry! Sale ends tonight 11:59pm pst ๐ŸŒธ Shop NOW only on KylieCosmetics.com ๐Ÿ’‹

kyliecosmetics

MONEY MINDSET matte lipstick ๐Ÿ’ธ coming 8/10 at 9am pst with Birthday Collection โœจ

kyliecosmetics

Birthday Vibes ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’—๐Ÿ’š @kyliejenner is wearing the Youโ€™re So Money palette, KYLIE Velvet Matte Lip, Black Bday Liner, & 22 Carats Jelly Kylighter โœจ all launching 8/10

kyliecosmetics

๐Ÿ’ธ BIRTHDAY MATTE LIPS ๐Ÿ’ธ โ € ๐Ÿ’‹ Mama Boss - matte vibrant hot pinkโ € ๐Ÿ’‹ Hustle Honey - matte mid-tone pinkโ € ๐Ÿ’‹ Money Mindset - matte pale peachy pinkโ € โ € Available 8/10 at 9am pst on KylieCosmetics.com ๐Ÿ˜

kyliecosmetics

The Birthday Palette launches 8/10 at 9am pst ๐Ÿ’—๐Ÿ’ธ KylieCosmetics.com

snoopdogg

Blood cuzns

snoopdogg

Final 4. @f1owe

kyliecosmetics

NEW! BODY GLOW โœจ for gorgeous and glowing skin ๐Ÿ’• multi-dimensional pearls add shine and give a warm, luminous sheen โ˜€๏ธ #birthdaycollection #22

snoopdogg

snoopdogg

snoopdogg

West up

snoopdogg

CHI TOWN @liqrboxchi x 8/17 x โ€ผ๏ธ๐Ÿ‘€๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’จ @whiteboykev82 x @mdeichl c day party

snoopdogg

@officialsugafreethapimp Video. Comin soon. From the dynamic duo ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคœ๐Ÿพ๐ŸŽฅ

snoopdogg

snoopdogg

snoopdogg

snoopdogg

snoopdogg

This is amerikkka๐Ÿ‘Š๐Ÿฟ๐Ÿ‘Š๐Ÿฟ fu k both of em

snoopdogg

Eyes. Donโ€™t lie ๐Ÿ’™๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ. @bosslady_ent

snoopdogg

snoopdogg

snoopdogg

Who with me ๐Ÿคœ๐Ÿพ๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

snoopdogg

snoopdogg

snoopdogg

Mood

snoopdogg

๐Ÿ˜‚๐Ÿ€๐Ÿคซ. @clipperdarrell WerunLA

snoopdogg

Car test. @elliottwilson @tidal

snoopdogg

Yโ€™all play 2 damn much ๐Ÿ˜‚๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ

Snoopdogg

Work.

Snoopdogg

Snoopdogg

snoopdogg

Great man great friend in a great movie thatโ€™s about. To drop. Once upon a time in Hollywood ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ

snoopdogg

Um ๐Ÿค”

snoopdogg

92

snoopdogg

snoopdogg

City boy glow. @vincestaples Video shoot

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ