dwyanewade Prilly Latuconsina - instagram lists #feedolist

dwyanewade

Shoutout @nickelodeon #KidsChoiceSports for my GOLDEN MOMENT! #OscarWade 🏆

dwyanewade

Honored to be the #KidsChoiceSports Legend award winner! Catch it on @nickelodeon TONIGHT 8pm!

dwyanewade

Touched down in Orlando and ready to see the kids compete in Year 2 of the #JrNBAGlobalChampionship. Let me see who got next!

dwyanewade

So you thought you would start a diet on the weekend 🤷🏾‍♂️!???? Not smart dad!

dwyanewade

My brother @richforever is about to bless us all‼️ #PortOFMiami2 #LiNingFamily

dwyanewade

The Invite‼️ #DwadeInvitational #FeelNoLimits

DwyaneWade

The Invite‼️

DwyaneWade

It’s about brotherhood, knowledge of the game & equipping the next generation. We putting in that work all week! #DwadeInvitational #TheInvite #FeelNoLimits 🤝: @biofreeze

DwyaneWade

The air up there was different‼️ 3️⃣⬆️

DwyaneWade

LA Wades❤️

dwyanewade

Mood: one-two stomping these grapes because @dwadecellars teamed up with @vivino to offer my Three by Wade Rosé! Link in bio #threebywade #Repost • @dwadecellars

dwyanewade

Y'all need to see my @agt golden buzzer... I was blown away! #agt @nbc #judgecuts @v.unbeatable_official_india you killed it!

dwyanewade

After my GOLDEN BUZZER moment this is how i walked back to my seat. #AGT #Goosebumps

dwyanewade

Shoutout to this amazing crew for allowing me to guest judge with them on @agt @nbc! Don't miss it tonight 8/7c! #judgecuts #agt @howiemandel @gabunion @juleshough @simoncowell @terrycrews

dwyanewade

The face you make when you get to see the first edit of your judging debut that’s airing tonite on @nbc 8/7c @agt

dwyanewade

Oh we got the time today! @gabunion and @kaaviajames want you to tune into @agt on @nbc tonight 8/7c and watch me guest judge! #judgecuts #agt

dwyanewade

Get you someone that looks at you the way @gabunion looks at me... Swipe to see how she really feel 😂 Watch us tomorrow night as I guest judge @agt on @nbc! #judgecuts #agt

dwyanewade

Day 2 of my @celebritysportsacademy in Chicago is in the books. Thank you again to all the parents for allowing their kids to join my camp and big thank you to my brother @fiftydeuce for being my special guest!

dwyanewade

Day 1 of my Chicago camp @celebritysportsacademy is in the books. It’s HOT out and inside but we still making it happen. From Basketball, Football, Soccer and Cheer! Big thanks to @chicagosky player @1_born_queen & @chicagoredstars player @agilli16 for coming thru speaking and interacting with the kids!

prillylatuconsina96

Dikirimin foto ini sama asistenku pas lagi ujian ditempat kerja. Mukaku stress bgt ternyata hahaha! Rasanya panik ujian tapi sambil ditungguin buat lanjut kerja. Deg degan haha 😂😂 buat kalian yang kuliah sambil kerja, semangatt yaaa ❤️

prillylatuconsina96

The best feeling in the world is when you feel loved by someone you love. Thanks for the lilys! Semenjak aku gak posting apapun soal kehidupan Pribadi, malah makin banyak yang kepo yaa wkwk well nanti aku jawab2in deh pertanyaanya besok di Shopee live hanya di aplikasi @shopee_id jam 11 WIB! Biar gak ketinggalan pasang pengingatnya di https://shopee.co.id/live-streaming 😊 see you guys!

prillylatuconsina96

🤷🏻‍♀️

dwyanewade

®️

prillylatuconsina96

Mama, aku mau kembali kecil... Perasaan dulu pas aku kecil gak pernah nemuin anak seganteng mereka. #nasib Tapi mereka percaya aku umur 13 tahun hahahahahhaha 😂

prillylatuconsina96

Awww i hit 30 M followers! Y’all crazy! Thank youuu! ❤️

prillylatuconsina96

Happy b’day Papa! You’re such an amazing dad! I’m so grateful that i have you in my life! Wishing you the greatest things in life, happiness and healthiness! Love you! ❤️ Ps: you’re still handsome with your sleepy face don’t worry 😂

prillylatuconsina96

Reading Danur 3! Slide 1: oke nanti adegannya gini ya.. Slide 2: shotnya juga kira-kira gini.. Slide 3: tau ah capek... numpang tidur siang ya guys. 😂😂

prillylatuconsina96

It’s always amazing to have a friend who share the same vision and love to work as much as you do! Well, what an amazing crazy experience we had in Hongkong! 17 meetings in total, late night discussion and also memorable laugh we shared! I had so much fun! Prilly's the best experience ever after LA! Ahaha but i wish this time will open “new door” for us to go to completely different world! Why not? #bestfriend #workaholicwoman

prillylatuconsina96

A million “thank yous” to @riseconfhq for the opportunity to speak on such an important stage before the brightest tech minds from around the world. Although it was nerve-wrecking at the beginning since it was my first time ever speaking at an event at this calibre, but no words can describe how I thrilled I was by the experience. I hope my two-cent would mean something to anyone that was there today. #riseconf #centerstage #hongkong

prillylatuconsina96

I feel humbly proud to be part of @riseconfhq 2019, the largest technology conference Asia. Feeling the excitement being amongst the brightest minds in digital tech from all over the world. Sincerely hope I can share my two-cent on how important it is to use social media not to merely impress people, but more importantly to impact people. Tune in for my session on RISE FB page (LIVE) : . RISE Event page on Facebook. ⬇️ - 11:45 - 12:05 Hongkong Time. Turning social presence into social good (Center stage) ⬇️ - 13:45 - 14:10 Hongkong Time. From entertainment to entrepreneurship (Strartup University) #RISEConf

DwyaneWade

We out here… #miami @thecollectionfl @mclarenauto #720SSpider @mclarennorthamerica

Dwyanewade

Picture 1~ @ud40 and I on the 10day of our China tour... vs Picture 2~ when we landed back in the states!!! #WadesChinaTour2019 was one for the books but nothing beats coming home!

Dwyanewade

Jimmy “no middle name” Butler ||| Welcome to Miami! No you can’t wear number 3 & No you can’t have my locker.

Dwyanewade

Aspire to Inspire before we Expire‼️ #MyBeliefisStrong3rThanYourDoubt

DwyaneWade

TianJin, 🇨🇳 ♥️ #WadeChinaTour2019

DwyaneWade

I don’t live my life for praise by man. DAMN that’s a good feeling! @lilduval your song is my entire M0️⃣0️⃣D forever. SMILE *****!!! #WadeChinaTour2019

dwyanewade

👀 Ok ok I see you @lining.official with the Spring/Summer 2020 looks for Paris Fashion Week.

Dwyanewade

@cannes_lions thank you for treating my family and i like royalty as you can tell by @kaaviajames face she’s still wasn’t impressed haha. Thank you @budweiser for bringing me out and making sure our campaign continues to live on. I can’t wait until next year #TheWades will be back!

Dwyanewade

First day in China MOOD! 💤 😴 🛏 #Wadechinatour2019

Dwyanewade

Blessed to be able to share the importance of @emanuelmovie from executive producers @stephencurry30 @violadavis and @therealmariskahargitay with Miami, Chicago and Omaha. In theaters one final night to honor the victims and survivors of the Charleston Church Shooting. This is our history. #biggerthanbasketball #emanuel9 #charlestonstrong #juneteenth

Dwyanewade

Kaavia James’s Dad! Daddy daughter love is a real thing. She got me wide open. I love this face aka my face 🤣😊

Dwyanewade

❤️❤️❤️ First picture @kaaviajames wants all the attention... 2nd picture her and Zion have a stare off for who’s gonna get the most attention. #AfewWades #Cannes

Dwyanewade

IAM A HERO. IAM A ROLE MODEL but that name isn’t Dwyane Wade...it’s DAD! Happy Fathers Day to ME!

Dwyanewade

Happy Father’s Day to my dad Dwyane Wade Sr! I love you! Thankful for that swag you passed down. ❤️

Dwyanewade

Happy Fathers Day Hank! I miss you and i Love you!

Dwyanewade

If you don’t live your LIFE kid! #Mylifemyway @foodandwine

DwyaneWade

Happy Earth Day to my brother from another @ud40 ...I’ll save all the mushy stuff for our talks but enjoy your day. Cake on me tomorrow @800degreesmiami Love you my brother!

DwyaneWade

My face when they tell me its #NationalRoséDay and @dwadecellars has a limited sale on the new 2018 #ThreebyWade Rosé (link in bio)

DwyaneWade

Turning 7months is a good reason to smile! @kaaviajames

DwyaneWade

Shoutout @bleacherreport for coming through with the 🔥 just in time for #fathersday... we got the Father Prime t shirt and the #3 Dad shirt. Last day to order is tomorrow to get it in time. Who's gonna get one for their dad? Link in bio

DwyaneWade

MOOD. @thecollectionfl @maseratiusa got me right #MaseratiLevante

DwyaneWade

I was honored to be the commencement speaker today for the graduation class of 2019 for @marjorystonemanhigh ...Thank you all and i love you. #MSDSTRONG #WEFIGHT

DwyaneWade

Market research. Gotta see what the competition is doing @dwadecellars ...When you left it all on the court you can enjoy your life to the fullest.

DwyaneWade

👑 👑

DwyaneWade

Happy 12th Birthday to my mini-me Zion! I’ve asked you over and over not to grow up on me and now look at you. Getting taller. Becoming more and more good looking everyday and teaching all of us along the way. I love the kid that you are and i love the young man that you’re becoming. Iam so thankful that i was chosen to be your father and guide you thru this world. Continue to be brave. Continue to be the smartest person in the room. Continue to be Zion Malachi Wade! Swipe.. #12

DwyaneWade

Happy Earth Day to a real one! I don’t call him a brother because it’s a cool thing to do. @carmeloanthony is really my brother. Everyone take a moment out your day and wish one of the best human beings i know a happy birthday. #35

DwyaneWade

Yep! We’re this kinda family.. @kaaviajames and i supporting mommy at work on @agt ..Everyone tune in tonite to @agt on @nbc 8/7c

DwyaneWade

When you’re taking a selfie and you catch her looking over your shoulder at your phone. Boo 👃

DwyaneWade

This is not an #ad. This is me. This is my life.

DwyaneWade

#NationalWineDay today so it's only right to shoutout my family at @dwadecellars and @sgwinespirits ...big things coming! 🍷

prillylatuconsina96

mana outfit @illywears_collection favorite kalian? Aku dua-duanya! Haha yang pertama outfit kalo mau jalan sama temen, yang kedua kalo mau ke kampus atau meeting sama client. ❤️ Follow our account in @shopee_id to shop! ☺️

prillylatuconsina96

Outfit dari @illywears_collection yang bisa di pakai untuk acara semi formal atau acara santai. Tergantung gimana kalian mix and match dengan accessoriesnya ☺️ Langsung cek aja di @shopee_id yaaa!

prillylatuconsina96

ILLY WEARS NEW COLLECTION! Yang ini salah satu favorite aku karena bisa di pakai berbagai macam look sesuai selera kalian! Bisa polos, pakai dalaman untuk yang berhijab atau jacket jeans untuk terlihat lebih sporty! Hari ini sudah bisa kalian dapatkan di @shopee_id yaaa dan bisa liat ignya @illywears_collection untuk liat-liat koleksinya! Selamat belanja! ❤️

prillylatuconsina96

It’s presents season and @sugarbearhair has got a surprise for you! Their biggest SALE of the year is coming up and YOU get all the perks! 😍 Get amazing deals on #sugarbearhair vitamins and Women’s Multivitamins, as well as LIMITED EDITION merchandise! 💕 Supplies are limited so get your #sugarbearhair and visit www.sugarbearhair.com 😉

prillylatuconsina96

Had a really fun time with @claurakiehl and @alvasus ! Baking a chocolate cake and thank god today is my cheat day haha thanks for today! Good luck for your movie cinta and i’ll see you soon! Hope it’ll be in LA 😛 And i’m wearing @illywears_collection for my outfit!

prillylatuconsina96

They asked me to do a quick snapshot and i still keep looking at my food cuz im not gonna let anyone to touch it. Well i only super possessive to my food. 🥞🥓🥩🍗🍖🍔🍟🍕🥗🌯🌮🥙🥘🥫🍝🍜🍲🍤🥟🍱🍣🍛🍙🍚🍘🍥🥠🍧🍡🍢🥮🍦🥧🧁🍰🎂🍮🍭🍬🍫🍿🍯🥜🍪🍩

prillylatuconsina96

Main-main di masa muda boleh kok tapi jangan lupa seimbang dengan menimba ilmu setinggi-tingginya. Menimba ilmu bisa di mana saja apalagi di era sekarang informasi bisa di cari dimana saja. So tentukan tujuan kalian, kerja keras, terus belajar dan berkarya! Dengan begitu kita bisa menjadi generasi penerus bangsa yang berkualitas. Karena millennials itu harus berdaya, berkarya dan bermakna! ❤️ @rumah.millennials

prillylatuconsina96

Happy graduation the smartest cousin in the family hahaha! Im so proud of you Aa!!! Sukses terus yaaa love you ❤️

prillylatuconsina96

Precious moment! #IndonesianSportAwards2018 Selamat untuk para pemenang. Bangga dengan athlete Indonesia! Semangat dan terus berprestasi yaaa! 🥇🏆

PrillyLatuconsina96

YEAY!!! We NAILED it!!!Akhirnya yaaa thanks for the hard work everybody! Tinggal besok @ratusekartajitheatre semangat ❤️

PrillyLatuconsina96

Gambaran mahasiswi kelas pagi yang lelah. Nemu spot enak dikit langsung tiduran 🤫 #CampusLife

PrillyLatuconsina96

Today is gonna be my last presentation for this semester! FINALLYYYYY!!! Wish me luck for today everybody! Masa-masa sulit presentasi sudah terlewatiiiii!!!💃🏻💃🏻💃🏻 #CampusLife

PrillyLatuconsina96

Jangan lupa makan siang di @nonajudesss gilaa nikmat bggtt sih ini! Follow juga @bumbunona yaaa buat menu menu kejutaan yang pasti bikin kamu gak bisa bernti makan! SOON!

PrillyLatuconsina96

Since 2000! Yang dulunya rebutan boneka teletubbies mulu! Hahaha ❤️🤫

PrillyLatuconsina96

Today’s look for #AudiSarah ( @andhitaalda ‘s big bro) Wedding! Dress by @meiriethaofficial #alvastyle

PrillyLatuconsina96

☺️

PrillyLatuconsina96

HAPPY B’DAY MONKEY! Wish gue cuma satu. Semoga gue gak nerima telfon dari lo pas lo sedih/nangis. Harus happy-happy tahun ini! No more tears gara-gara skripsi atau masalah lainnya! You’re prettier when you smile nyet! Love you!

PrillyLatuconsina96

HAPPY SWEET 17 AMEL! @amelcarla 🎊🎉🎁🎈

prillylatuconsina96

When you’re bored in class...

prillylatuconsina96

Terima kasih yang udah nonton kita di @hotmanparisofficial Show Semoga cerita yang kita bagikan bisa menginspirasi kalian untuk terus semangat melanjutkan pendidikan dan melakukan perubahan. Sukses persiapan nikahnya @tasyakamila ! Doakan aku lancar kuliah dan nyusul nyelesain S2. Bukan nyusul nikah loh yaa hahaha 😝

prillylatuconsina96

Good hair day + traffic = selfies 😝

prillylatuconsina96

Hey, kalian mau dapet THR tambahan smartphone atau Voucher belanja dengan total ratusan JUTA ??? Kayu Putih Aroma, bagi-bagi THR lagi nih di BAPER dari KPA (aBis lebAran daPEt smaRtphone) Yukk yang mau , ikutan, siapa tau kamu yang di BAPER in sama KPA :) Mekanisme lengkap cek instagram Kayu Putih Aroma yah @temanhati_id #KayuPutihAroma #guebeda

prillylatuconsina96

Akhir2 ini aku tuh lagi suka travelling banget! Seneng banget karena sekarang semuanya menjadi semakin mudah ❤ Eh pas aku cek berita terkini ternyata beberapa tahun terakhir pembangunan infrastruktur dan juga perkembangan di bidang transportasi lagi menjadi sorotan ya hahah!! #Prillvers penasaran kan pasti siapa sosok dibalik itu?? ❤ Yuk cari tau jawabannya bareng aku di acara Youth X Public Figure Vol. 5 “Connecting Indonesia” bersama Pak Menteri Basuki Hadimuljono (Menteri @Kemenpupr ) dan Pak @Budikaryas (Menteri @kemenhub151 ) ada penampilan keren juga dari @silampukau serta dipandu oleh @AkbarryNoor Siapa tau ada solusi juga buat kamu yang selama ini LDR, kalau akses semakin mudah kan hubungan jarak sejauh apapun bukan halangan haha! ❤ Dapatkan tiketnya dengan klik link yang ada di profile instagram @wetheyouth.id Sampai juga di #YouthXPublicFigure Vol. 5 ya Prillvers!

prillylatuconsina96

Nasib anak kampus yang ada 4 project dalam satu semester, jam segini baru makan siang. Kelaperaaaaannn!!! Dan ngidam @nonajudesss bangett dari kemaren! Langsung deh pesen minta anter ke kampus. Sumpah parah! Sambel petasan di campur sama kecombrang gila bggtt sih! Enak parah sampe gak stop nih makan! Buat kalian yang belom cobain, yuk langsungg mampir ke @nonajudesss Ps: maafkan kerakusan saya kalo makan gak ada jaim jaimnya! #pecintapedas #NonaJudesss

prillylatuconsina96

Hari ini seneng banget banget bisa jadi bagian dari history teh @itsrossa910 walaupun deg-degannya bukan main karena harus nyanyiin lagunya yang super tinggi haha. Makasih yaaaa teteh dan @sctv udah ajak akuuu buat kolaborasi bareng! Di tunggu yaa video aku spesial teh Rossa! ❤️

prillylatuconsina96

Hari ini! Inbox SCTV spesial teh Rossa! Live dari summarecon Bekasi jam 15:00 WIB! aduh akunya deg-degan bgt mau nyanyiin lagu teteh haha! ❤️

prillylatuconsina96

Buat kalian yang suka photo-photo kaya aku, sekarang kalian ga usah takut kehabisan memori lagi kalau pakai #VivoV9 6 GB. Bukan cuman itu prosesor 660 AIE nya juga cocok banget buat aku yang multi tasking. You should have this one guys! @vivo_indonesia

prillylatuconsina96

Im so so sorry but i just can’t help myself to post another pictures of this look! I love it! Last one i promise 😝

prillylatuconsina96

Dunia sempit sekali... Beru tau kemarin ternyata kita saudaraan haha! It was nice meeting you kaaa @iko.uwais you’re so kind and amazing 😭❤️

prillylatuconsina96

Selalu seneng banget kalo ketemu ka @titi_kamall bener-bener langsung cerita dan ketawa-ketawa. Tebak kita lgi ngomongin apa disini HAHAHA 😝😛

prillylatuconsina96

Big Smile for my 22m followers!!! I love y’all!!! ❤️

prillylatuconsina96

The most beautiful thing a woman can wear is confidence! Last Night’s Look #Imaa2018 💄 : @bubahalfian

prillylatuconsina96

“It’s 1:34 AM... Aku ngantuk tapi aku besok ujian terus aku belom belajar... hhmm” #campuslife

prillylatuconsina96

Keluarga kecil yang selalu happy haha! HAPPY BDAY MAMAKUUU!! Mama harus sehat terus dan aku akan doain mama supaya panjang umur biar mama bisa nemenin aku pas wisuda, menikah, punya anak, jalan-jalan bareng selama-lamanya! Love you mah ❤️

prillylatuconsina96

Craving for some chocolate cookies 🍪 in @wijaya_melia for #imaa2018 . Glam @bubahalfian @rere_hd @alvasus #prillylatuconsina #alvastyle

prillylatuconsina96

Busy working on being better than i was yesterday. #Alvastyle

prillylatuconsina96

Lovin my makeup today!