Sonam K Ahuja Enrique Iglesias Jessica Iskandar - instagram lists #feedolist

enriqueiglesias

we always take work seriously ๐Ÿคฃ

sonamkapoor

Take a stand and be the change. What a beautiful event for a wonderful cause! #NightForFreedom @YouCanFreeUs Thank you @nandinijsingh for being such a fabulous host! โค๏ธ Outfit @safiyaa_official Earrings @anmoljewellers Rings @anmoljewellers & @hcraftjewellery Shoes @manoloblahnikhq Makeup @artinayar Hair @bhiral Styled by @rheakapoor Assisted @sanyakapoor Shot by @thehouseofpixels

sonamkapoor

A little pink me up! Outfit @safiyaa_official Earrings @anmoljewellers Rings @anmoljewellers & @hcraftjewellery Shoes @manoloblahnikhq Makeup @artinayar Hair @bbhiral Styled by @rheakapoor Assisted @sanyakapoor Shot by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Life is always better in pink!๐Ÿ’– Outfit @safiyaa_official Earrings @anmoljewellers Rings @anmoljewellers & @hcraftjewellery Shoes @manoloblahnikhq Makeup @artinayar Hair @bbhiral Styled by @rheakapoor Assisted @sanyakapoor Shot by @thehouseofpixels

inijedar

๐Ÿ’˜

sonamkapoor

During the beautiful but confusingly warm summer in london @anandahuja and I joined @upfitnesslive . We were assigned trainers who were complete opposites, But strangely exactly what anand and I needed. Thanks @milestone_fitness for calling me out on my addiction to chocolate and timeouts in the loo, and getting my body fat down in that order. Thanks @aliwoodwarduppt for pushing Anand in ways he likes to be pushed and answering his gazillion qs with unending enthusiasm! The journey has just begun for all of us as you guys are coming to INDIA!!! See you soon! #weloveyoulikewehateyou #appreciationpost ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ

inijedar

Buruan kak di halalin. Nikah dulu kak!! Belum nikah uda jalan bareng! Yang cewe kayaknya nempel banged. Mereka sekamar ga ya? #sekebon

sonamkapoor

Glimpses of my talk @jamavarlondon with my darling @samyuktanair . Thank you for inviting me ! And a special thanks to my biggest cheerleader @anandahuja ! You stole the show baby!

inijedar

Santai heula bersama si anak kesayangan di @rosewoodbangkok seneng banged.. @alexanderbarackel yang photo si yangski @richo_kyle

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

inijedar

Secangkir latte di pagi hari @rosewoodbangkok memberikannya dengan penuh gaya dan kemewahan. Love it!

inijedar

Cie.. senengnya ada yang sayangin, yang nemenin, yang milikin. Hidup serasa penuh warna, bergejolak di dinding hati. Terima kasih Tuhan untuk perasaan indah ini.. yang tersayang @richo_kyle Photo @erickbanaiskandar

inijedar

Duh aku jatuh cinta deh sama KRIM 88 soalnya dijamin bisa TUMPAS TUNTAS Infeksi Jamur pada kulit. BTW KRIM 88 ini juga lembut loh di kulit, plus ada sensasi dinginnya untuk mengurangi rasa gatal akibat infeksi jamur ๐Ÿ’— . Nah selain itu KRIM 88 juga lagi ada 88 Merah Putih Challenge nih ~ Caranya gampang banget: 1. Cari produk KRIM 88 di : Alfamart, Indomaret, Century, FamilyMart, Kimia Farma & Apotek terdekat โœ” 2. Tulis Nama dan Nomor HP di Struk belanja KRIM 88 โœ” 3. Foto Struk beserta Produk KRIM 88 โœ” 4. Kirim Foto lewat DM ke IG @salep88id โœ” 5. Jangan lupa mention 3 orang temanmu di komen postingan pertama challenge ini sertakan juga #88MerahPutihโœ” 6. Follow IG @salep88id sebagai syarat keikutsertaan โœ” . Oia bukan main-main Hadiah 88 Merah Putih mantul punya nih ๐ŸŽ - 1 x Samsung Galaxy S10+ - 2 x Samsung Smart Tv 40" - 8 x Philips Rice Cooker - 88 x Voucher Belanja . Oia periode challenge ini dari 8 Agustus - 8 September 2019 yah. ๐Ÿ˜Ž Jangan lupa cek syarat dan ketentuan lengkapnya pada link di bio @salep88id โ˜ . #Salep88 #Krim88 #TumpasTuntas #GatalJamur #InfeksiJamur #BebasGatal #BebasJamur #Challenge #JessicaIskandar #Jedar #SamsungGalaxyS10+ #SamsungSmartTV #RiceCooker #VoucherBelanja #KuisBerhadiah #BursaKuis #PejuangKuis #KuisGratis #88MerahPutih

sonamkapoor

So guys I am what my mother likes to call accident prone! And the person who has been fixing me excellently with humour and kindness is dear Brett ! Thanks @leskupu for fixing my wrist ( that two supposedly brilliant doctors from nyc and london messed up by giving unnecessary steroid shots that have damaged my wrist) and for also fixing my ankle sprain! Forever grateful! See you soon ! ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง #appreciationpost

sonamkapoor

This is one for the books! Creating a movie around social issues always has its challenges. Itโ€™s truly humbling to have received the acceptance of our country and the National Film Award committee, this is the only gratification one can ask for. Thank you to everyone who was a part of this amazing journey, each and everyone one of you was an integral part of this labour of love. #PadMan #NationalFilmAward

sonamkapoor

Happy Birthday Roh! Hope you had a marvellous day and truly wish you have the most amazing year ahead! I love you so much! Hugs and Kisses๐Ÿ’–

inijedar

Kalau bikin geng, kita namain apa ya?

inijedar

Jakarta rasa negeri dongeng!! Uda nonton vlog kita di youtube chanel, jessica iskandar? Ini beneran masih di Jakarta loh, alias di DUFAN. Jadi DUFAN sekarang punya kawasan baru bertema DUNIA KARTUN nih gengs, didalamnya ada 7 dari 9 WAHANA BARU dengan warna - warni yang bikin gemes dan instagrammable banget buat foto - foto. Menurut aku DUFAN bukan hanya kebanggan orang Jakarta, tapi udah jadi kebanggan Indonesia dengan banyak inovasi dan WAHANA WAHANA BARU. Naah kalau mau beli tiket DUFAN lebih hemat, beli di www.ancol.com dan sebelum check out ke pembayaran ketik kode โ€œParalayangโ€ buat dapetin harga lebih hemat ke DUFAN.. Yuuk cuss gengs.. . . #dufan #SelaluAdaYangBaru

inijedar

Anak kecil penuh gaya. #myel @alexanderbarackel Thanks for the photo @richo_kyle

inijedar

Kalau flu harus istirahat. Siapa aja yang kena flu?

inijedar

Aku jatuh cinta sama Brightening Serum Everwhite ini! Udah 2 mingguan aku pakai hasilnya beneran bikin wajah aku putih glowing, bekas-bekas jerawat perlahan hilang jadi mulus. Bikin aku makin cantik dan jadi makin disayang Richard deh. I love youuu Everwhite! @everwhiteid . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Selamat pagi. Tebak aku uda mandi belum?

enriqueiglesias

#ThankYou @daryasabooniha for these photos and thank you to all my fans in #Iran ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ท for your endless dedication to make it to shows!!!! love you guys.

inijedar

Kalau kita bikin youtube chanel, apa nama yang keren? Pemenangnya hadiah 1juta plus roti @babyelbakery dan make up @jedarcosmetic

inijedar

Kalian lebih suka aku rambut blonde atau warna gelap?

sonamkapoor

Happy happy birthday my darling @poojadhingra.. it took me a while to find a photo of just you and I.. so we have to take some ha.. I love you, you bundle of insanely positive energy. Your warmth and spirit are so inspiring and motivating. I hope to always have you in my life.. all my love my ๐Ÿง queen! โค๏ธ

inijedar

Buat kamu yang di bully, tenang kamu ga sendiri, dulu aku juga di bully. #saynotobullying

inijedar

Kalau untuk kebersihan tempat tidur dan soft furniture aku sangat selektif ya.. dan pilihan aku tepat jatuh ke @dustbunnycleaning ๐Ÿ‘ . Karena Staff sangat Profesional, SOP pengerjaannya jg detail sekali, mesin vacuum dipakai jg terbaik dikelasnya, dan juga harga yang layak.. jadi senang deh bersih-bersih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ TOP deh!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Memang kasur atau soft furniture tidak boleh dibersihkan dengan cara biasa loh.. karena banyak sekali hewan-hewan mikro seperti Tungau yang perlu dibersihkan dengan cara khusus, biar gak gatal-gatal dan tidak alergi pernafasan. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” DustBunny Cleaning, ada di 6 Kota: *Jakarta: 0813.10000.173 , @dustbunnycleaning . *Surabaya: 0816.82.83.88 , @dustbunnysurabaya . *Medan: โ€ญ0813.8282.0085โ€ฌ , @dustbunnymedan . * Bali: โ€ญ0816.582.099โ€ฌ , @dustbunnybali . * Bandung: 0816.97.1387 , @dustbunnybandung . * Bogor: 0816.97.1316 , @dustbunnybogor . Thank you DustBunny Cleaning, buat kalian gak usah panjang pikir untuk masalah debu & tungau, hubungi DustBunny Cleaning sesuai daerah kalian ya..๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ . . . #jasavacuum #jasavakum #vacuumkasur #vakumkasur #vacuumdebu #vakumdebu #vacuumtungau #vakumtungau #dustbunnycleaning #jasavakumterbaik #cucikasur #vacuumspringbed

inijedar

Selamat pagi. Semoga harimu menyenangkan.

inijedar

Sebenarnya EL adalah anggota incredibles. Ini rahasia.

inijedar

Take a deep breathe, smile and start again.

inijedar

Banyak banget yang tanyain rahasia Pipi V-Shape nya jedar apa sih? Nih jedar udah buktikan sendiri hasilnya dalam 3x pakai aja terbukti Ampuh banget lho meniruskan pipi dalam sekejab ordernya hanya di @kerin_beautycare. Kamu merasa kurang pede dengan pipi tahu bulat? Double chin? Lipatan lemak di bawah dagu? Goodbye!! ORIGINAL hanya di @kerin_beautycare . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Total kita sudah ke 4 benua, Amerika, Afrika, Eropa dan Asia berdua, soon kita ke Australia.. dan sisa Antartica dan South America. Wohoooooo

inijedar

Happiness is everywhere

sonamkapoor

Steady in the soul and free in the spirit #TravelThursday #Throwback

inijedar

๐Ÿข

inijedar

[GIVEAWAY ALERT] Siapa yang mau dapat emas logam mulia dari aku? ayo komen kenapa kamu pengen punya emas. Emas nya nanti akan diberikan oleh Lakuemas, penyedia cara baru beli emas batangan. Syaratnya gampang banget: -Komen kenapa pengen punya emas? di postingan dengan tag mengajak 3 teman dan wajib sertakan hastag #giveawayemasjedar #lakuemas #carabarubeliemas -Peserta giveaway wajib follow akun IG @Lakuemas dan @namulifesnailwhite_indonesia -Peserta giveaway wajib download dan registrasi di aplikasi Lakuemas di Playstore/App store dan kasih rating 5-stars -Periode giveaway 1 โ€“ 9 Agustus 2019. Pengumuman pemenang : 9 Agustus 2019 di akun IG @Lakuemas 3 pemenang yang beruntung akan dapat saldo emas masing-masing 5 gram. Akun IG nya jangan diprivate yaa. Good luck guys

sonamkapoor

Sari chic for Bridal Asia @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @rahulmishra_7 Jewellery: @goenkaindia Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

When you can't find the light, be the light. @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @papadontpreachbyshubhika Jewellery: @jewelsofjaipur Shoes: @5_elementsbyradhikagupta Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

๐Ÿ’š @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @taruntahiliani Jewellery: @shriramhariramjewellers Shoes: @5_elementsbyradhikagupta Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

Playing dress up for life โœจ @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @amitaggarwalofficial Jewellery: @rareheritage Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

Are you ready for some amazing wedding couture & jewellery inspiration? Check out the latest edition of the @bridalasiamagazine for @bridalasia. Get your exclusive collector's copies in Mumbai on the 17th - 19th August, Dome, NSCI, SVP stadium, Worli. Outfit: @ritikamirchandani Jewellery: @raniwala1881 Shot by : @arjun.mark Styling and conceptualisation : @mohitrai Set and art direction :@gopalikavirmani Hair and make up : @namratasoni Produced by : @mmcworld_official Co-ordinated by : @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

inijedar

Apa sih konten yang paling digemari? Konten apa yang harus aku buat? Yang seru hadiah jedar lipmatte

inijedar

Bulan agustus, semangat merah putih. #girlsquad

inijedar

Empat jempol deh buat Everwhite Micellar Water! Sebagus itu! Sekali usap bersih tanpa sisa ini sih ajaib banget. Kandungannya water tanpa ada oil dan alkohol. Hasilnya super, harganya murah cuma 47rb aja. Bisa dibeli di @everwhiteid ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

sonamkapoor

Couldn't wait to share the gorgeous cover of @thebridalasiamagazine, showcasing stunning wedding couture & jewellery inspiration! I loved being a part of this shoot with @bridalasia. Get your hands on the exclusive collectorโ€™s copy in Mumbai on the 17th-19th August 2019 at NSCI, DOME, Worli, Mumbai. Outfit : @anamikakhanna.in Jewellery : @hazoorilaljewellers by Sandeep Narang Shot by : @arjun.mark Styling and conceptualisation : @mohitrai Set and art direction :@gopalikavirmani Hair and make up : @namratasoni Produced by : @mmcworld_official Co-Ordinated by : @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

Happy happy birthday to the love of my life. To the kindest, noblest and most idealistic person I know. You are the best thing that happened to me. I hope you get to do all that you dream of. And contribute in all the ways you have always wanted to. โ€œYouโ€™re simply the best, better than all the rest!โ€ @anandahuja #everydayphenomenal

sonamkapoor

Please help! An FIR has been registered with the Worli Police Station by Bombay Animal Rights on 27/7/19 as Nishank had stopped responding to all our calls All videos & evidence available & provided to the police We need help for this Pup from our animal welfare community BOMBAY ANIMAL RIGHTS 9920388000

sonamkapoor

Many many happy returns of the day @dqsalmaan! They say the number 28 represents leadership, self-determination and independence! Guess lady luck has always been generous to you! Hope you have a great year ahead!

inijedar

Emangnya hanya Ratu Inggris atau Artis Hollywood aja yang bisa pakai kandungan Bee Venom buat perawatan kulitnya? Ini dia.. My new fav skincare!! Pertama kali nyoba @janeetabeauty karena penasaran banget dengan kandungan utamanya, Bee Venom dan Madu. Ternyata sebagus dan sepengaruh itu sama hasilnya! Aku love banget sama varian Brightening Seriesnya ini! Selain bikin wajah jadi lebih cerah, setelah aku coba pakai day creamnya buat sebelum makeup, ternyata hasilnya bisa bikin wajahku jadi super glowing bangeett! Gak ngerti lagi deh pokoknya! Fix ini akan aku pakai terus.. Yuk langsung cek ignya aja buat yang mau jadi reseller . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Lagi-lagi dikirimin tas sama @shoescialita.luxury. Tas mereka gak pernah mengecewakan sih. Ini ethnic bucket bag lucu banget. Kamu bisa dapetin tas Import murah tapi kualitas oke juga di @shoescialita.luxury. Cek deh. Thanks @shoescialita.luxury . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Yeay!!! New Lipmatte moist dari @jedarcosmetic sudah ready via WA 081333716270 ada 6 pilihan Warna #cantik #kenangan #jelita #setia #mesra #idola . Dan skr aku mau kasih kuis pertanyaan yang berhadiah lipmatte moist dari @jedarcosmetic . Ada berapa kata JEDAR yg tersembunyi di dalam foto yg aku post di atas??? . Hadiah terbatas, pemenang akan langsung di hubungin oleh admin @jedarcosmetic . GOOD LUCK GIRLS

inijedar

Pujaan hati

inijedar

A cup of tea makes everything better. ๐Ÿต Whatโ€™s your favorite drink? ๐ŸŒธ Dakota bag from @jims_honey

inijedar

Aku adalah bouquet bunga yang mewangi sepanjang massa.

inijedar

Kemarin di acara ulang tahun EL ibu-ibu yang pulang bawa bucket bunga dari @le.roseville senenh banged semua tamu.

inijedar

Hi guys,, aku tuh selektif banget soal memilih skincare. aku cuma percaya skincare dari @orkkayskin_beauty ,, karena Produknya 100% sudah mengantongi ijin dari BPOM yg bisa kita cek langsung di web resmi BPOM & yg pasti Real Testinya Orkkay banyaakk bangettt lho, bukan kaleng2 ๐Ÿ˜œ, So kalian gak usah bingung lagi cari2 skincare yang hasilnya terbukti bagus & aman jangka panjang ๐Ÿ˜, buruan beralih ke Orkkay sekarang juga .thank you @orkkayskin_beauty ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Happy Tearss๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Seneng banget lihat EL Barack merayakan ulang tahun yang ke 5. Thank you @official.littleboss to host this memorable event for him. All of us enjoy it LOTSS๐Ÿฅฐ You guys are the best! Karna hari ini special daynya El, kalian bisa dapat discount 20% di Little Boss Play & Eat Dengan cara screenshoot IG Story dan tunjukin langsung ke Little Boss berlaku hingga 21 Agustus 2019. Don't miss it !!! Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel ke 5!!! Mama berdoa semoga EL selalu sehat, pintar dan bahagia. Hari ini kami merayakan ulang tahun di @official.littleboss dengan tema NinjaGo Luar biasa bersyukur sama Tuhan diberikan berkah dan kegembiraan yang melimpah ini. Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel 5th

IniJedar

Ini luar biasa, serum baru aku MS Glow Peeling, yang berfungsi untuk eksfoliasi secara alami dari dalam, menghilangkan sel kulit mati, mencerahkan, menghilangkan jerawat, dan menjaga kelembapan kulit. Formulasinya ringan sehingga mudah diserap oleh kulit. MS Glow Peeling! The best! @msglowbeauty hari ini launching, buruan cobain keajaibannya #goodbyedullness #helloglowingskin

IniJedar

Semangat terus karena jadi seorang ibu itu, ga ada liburnya.

IniJedar

Be cool and @play_nomore

sonamkapoor

So I met this wonderful young girl @_.roshnimiss._ (all of 13) who has started a wonderful initiative called @upcycledme ! This T-shirt is completely made of recycled cotton and plastic and I canโ€™t tell you how soft and amazing it is.. thank you @shalinimisraltd for introducing me to this! โค๏ธโ™ป๏ธ ๐Ÿข

IniJedar

Dress ini jedar suka banget, glamour banget ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒYuk kembaran sama aku, belinya di @luxuriouswholesaler.. Masih banyak baju" kerennnn style korea" gitu.. thanks @luxuriouswholesaler ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . . Handled by @iconic_sister

sonamkapoor

Happy Birthday my dearest @anamikakhanna.in. Youโ€™ve been the most amazing friend and confidant a girl could ask for. Youโ€™re a creative powerhouse with a design sensibility thatโ€™s pure brilliance! Thank you for always being there for me. I love you. Iโ€™m missing you loads today. ๐Ÿ˜˜

IniJedar

Hakuna matata, it means no worries for the rest of your days! Itโ€™s our problem free, philosophy... Seneng banged nonton bareng Lion King kemarin. @disneyindonesia @cinema.21 #TheLionKingID

IniJedar

Dua anak cukup ๐Ÿฅฐโค๏ธ

sonamkapoor

Iโ€™ve always been the happiest while travelling! ๐Ÿ˜ƒโœˆ๏ธ #80sKid #TravelThursday #throwback

IniJedar

Rahasia kulit glowing dan cerah jedar? Cuma colla melody mykana dari @coco_thierry collagen drink dgn ikan salmon hokkaido buat kulit kenyel kencang kilat dan cerah glowing biar tetep awet muda always 17 dong , aman ya sudah label halal dan FDA APPROVED . . . Handled by @iconic_sister

IniJedar

GIVEAWAY! โฃ @ruangguru, bimbel online terbesar dan terinovatif di Indonesia lagi merayakan ulang tahunnya yang ke-5 dan bagi-bagi DISKON 50% jadi cuma 400ribuan UNTUK SETAHUN! Udah dapet semua; video belajar, latihan soal, tryout, dan masih banyak lagi. Buruan pakai kode diskon JADIJUARA! Tersedia dari kelas 1 SD - 12 SMA. โฃ โฃ Dan hadiahnya lebih gila lagi, ada GRAND PRIZE 100 JUTA RUPIAH! Ikutin live quiz-nya di perayaan #Ruangguru5Tahun, tanggal 18 Juli jam 19.00 WIB, serentak di 10 TV nasional bersama TULUS, VIA VALLEN, ANNETH, NASWHA, YUKI KATO, ANDHIKA PRATAMA, dan masih banyak lagi. Denger-denger juga ada kejutan spesial. Nonton dan ikutan live quiz-nya ya!โฃ โฃ Tapi kalau nggak sabar nunggu, AYO IKUT GIVEAWAY sekarang. โฃโฃHadiah giveaway dari @ruangguru ada: - Pulsa 25ribu untuk 1000 orangโฃ - 200 tiket nontonโฃ - 5 smartphoneโฃ โฃ Caranya gampang. Tinggal post foto di instagram kalian dengan gaya kaya gue gini dan bikin caption sekeren mungkin. Jangan lupa cantumin hashtag #Ruangguru5Tahun dan #GiveawayRuangguru dan follow @ruangguruโฃโฃโฃ โฃ Luar biasa lah jaman sekarang, bimbel aja sudah bisa di handphone. Praktis, jadi nggak ada lagi alasan untuk malas belajar. Ada kemauan, pasti ada jalan๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ BURUAN LANGGANAN SEKARANG!

IniJedar

Kemana lagi kita?

sonamkapoor

The quintessential occasion wear ensembles for the wedding season. The double layer tulle gown with the beautiful flower capelet embraces with fur, glitter and tassels. @neerusindia #NeerusIndia #NeerusSantacruz #NeerusBride #WeddingCollection

IniJedar

Kami 50 tahun kemudian, saat sekitar 80tahun usianya. Masih jalan-jalan ke pegunungan salju, masih travelling berdua, masih ngelihatin anak muda yang cakep-cakep, masih main ski, masih pegangan tangan, masih perhatiin kalau ada makanan nyelip di gigi, masih menjaga penampilan, masih saling sayang. Amin. #biarkekinian #agechallenge @richo_kyle

inijedar

Happy birthday my yang! We are yin and yang! Always together forever @dr.irene13 Semoga selalu sehat, panjang umur, bahagia, sukses dan lancar menjadi seorang ibu. I love you so much! Miss you

inijedar

Yeay besok ada yang pulang

SonamKapoor

I support @iamanimalofficial and encourage All of you to take on the #unleashchallenge for the animals and the health of our planet. 7 days of living #crueltyfree !! I challenge 1. @anushkasharma 2. @aliaabhatt 3. @jacquelinef143 to take this on !! Donโ€™t forget to challenge 3 of your Friends once youโ€™ve completed the challenge with a video or image of yourself ! You Can Do This โค๐Ÿ”ฅโœŒ๐Ÿฟ #unleashchallenge #unleash #iamanimal

SonamKapoor

What a lovely dinner my darling @gaiarepossi โค๏ธ

SonamKapoor

Dear Radha youโ€™re the best! @radhaarora โค๏ธ๐Ÿค—

sonamkapoor

White shirt with a bow.. isnโ€™t it lovely @atsusekhose ๐Ÿ“ธ @anandahuja

sonamkapoor

Happy Happy Birthday Alisha! You deserve to have the best day and year ever, I wish you all the love and happiness in the world. Iโ€™m really missing you today! ๐Ÿ˜˜ @alisha5dave

SonamKapoor

Yes hello? I have a tribe of 20000000 Dress @emiliawickstead Bag @judithleiberny Earrings @mahesh_notandass ๐Ÿ’„ @vickybanatkar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @alpakhimani STYLE @rheakapoor @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ @thehouseofpixels

SonamKapoor

Trying to be cool but jumping inside coz 20000000 ๐Ÿ‘— @emiliawickstead ๐Ÿ’Ž @maheshnotandas ๐Ÿ‘› @judithleiberny ๐Ÿ’„ @vickybanatkar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @alpakhimani STYLE @rheakapoor @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ @thehouseofpixels

SonamKapoor

Whaaat 20 million followers??? ๐Ÿ’„ @vickybanatkar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @alpakhimani ๐Ÿ‘— @emiliawickstead ๐Ÿ’Ž STYLE @rheakapoor @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ @thehouseofpixels

sonamkapoor

Forget glass slippers, this princess wears boots.๐Ÿ‘ข Jackets & pants @anamikakhanna.in Earrings @kapoor.sunita Boots @stuartweitzman Makeup @savleenmanchanda Hair @alpakhimani Style @rheakapoor Assisted by @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Iโ€™ve got a secret smile and I use it only for you! Jackets & pants @anamikakhanna.in Earrings @kapoor.sunita Boots @stuartweitzman Makeup @savleenmanchanda Hair @alpakhimani Styled by @rheakapoor Assisted by @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Dreaming in Technicolour ๐ŸŒˆ #pride#loveislove#instalove#lovewins Jackets & pants @anamikakhanna.in Earrings @kapoor.sunita Boots @stuartweitzman Makeup @savleenmanchanda Hair @alpakhimani Styled by @rheakapoor Assisted by @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Guys Iโ€™ll be going live on my twitter today at 7.00 pm for a FUN and Relevant Q&A with @parmeshs @luv_polly and @anjalilama00 #SeeUsHearUsย  #prideย  #PrideMonth ๐ŸŒˆ @ELLEINDIA @TwitterIndia @Twitter

sonamkapoor

This is happening tomorrow! Post or tweet your questions using #SeeUsHearUsย  and I will ask @parmeshs @luv_polly and @anjalilama00 for you! #pride

sonamkapoor

Searching for Serendipity For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„@artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ@bbhiral Outfit @Arthur_avellano @muglerofficial @sacaiofficial Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

๐Ÿ–ค For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral Outfit @ashistudio Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

Ainโ€™t nobody caging me in For @filmfare Styled by @mohitrai ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral Outfit @petarpetrovofficial @zanabayne Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

The Noire Code ๐Ÿ–ค For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral Outfit @Balmain @t_h_y_m Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

Many moods of me For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„by @artinayar ๐Ÿ’‡by @bbhiral Outfit @marmarhalim @balmain Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

I love this cover!!!! For @filmfare styled for the first time by the adorable @mohitrai in @tomford and @oscartiye ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral shot by the amazing Suresh Natrajan

sonamkapoor

Looking back at that last piece of cake ๐Ÿ˜‰ #MoreCakeLessFake #Relaxistan @rheaKapoor @wearerheson

SonamKapoor

โ€œI ask myself every dayโ€ฆ How did I get so lucky to marry my best friend in this world.โ€ @anandahuja Anand and I didnโ€™t get a honeymoon so this was honeymoon/anniversary/birthday trip all rolled into one. And let me tell you it was worth the wait. I had the best time of my life. Thank you my love .

SonamKapoor

We wear our thoughts on our sleeves #NoRhesonWeCant ๐Ÿ˜‰ #MoreCakeLessFake #Relaxistan @rheaKapoor @wearerheson

enriqueiglesias

๐Ÿ“ธ

enriqueiglesias

Gracias Monterrey!!

enriqueiglesias

#tbt First flying lessons ๐Ÿ˜œ

enriqueiglesias

#nofilter ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

enriqueiglesias

#TBT this was one of those unforgettable daysโ€ฆ we almost didnโ€™t make it in time to see the pyramids and ran into these kids with smiles a mile wideโ€ฆ they made this moment unforgettable.ย ย Still one my favorites of all time โœŒ๏ธ

enriqueiglesias

#homesweethome #familia

enriqueiglesias

#ThankYou for all the love #Switzerland!!!

enriqueiglesias

Grazie #Roma! See you soon #krakow, #cologne and #Zurich!

enriqueiglesias

#Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น #Poland ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑ #Germany ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช #Switzerland ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญcanโ€™t wait to see you in May!

enriqueiglesias

โ€œwhen somebody plays music, you listen. you just follow those sounds, and eventually you understand the music. the point can't be explained in words because music is not words, but after listening for a while, you understand the point of it, and that point is the music itself.โ€ - Alan Watts - #DESPUESQUETEPERDI #Music #Video @jonzmen

enriqueiglesias

good times behind the scenes #DESPUESQUETEPERDI #TBT @jonzmen

enriqueiglesias

My thoughts are with the thousands of kids and families affected by #CycloneIdai in #Mozambique #Malawi and #Zimbabwe. Please consider giving to @SavetheChildren who is helping those in need.

enriqueiglesias

Behind the scenes #DESPUESQUETEPERDI @jonzmen

enriqueiglesias

DESPUES QUE TE PERDI #tomorrow!!! @jonzmen #despuesqueteperdi

enriqueiglesias

Celebrating all the women around the world today, and every day!! Celebrando las mujeres hoy y todos los dรญas #internationalwomensday

enriqueiglesias

๐Ÿš€๐Ÿš€ @jonzmen #duet

enriqueiglesias

working on something ๐Ÿค˜๐Ÿค˜๐Ÿค˜

enriqueiglesias

El Calafate muchas gracias por todo vuestro cariรฑo!!!! ๐Ÿ™๐Ÿปโ„๏ธ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ˜

enriqueiglesias

Sending love to everyone on #ValentinesDay #HappyValentinesDay @SavetheChildren #Hearts4Kids

enriqueiglesias

Friday night doubles ๐ŸŽพ๐ŸŽพ๐ŸŽพ

enriqueiglesias

๐Ÿ™๐Ÿป

EnriqueIglesias

EnriqueIglesias

๐Ÿ‘…๐Ÿ‘…

enriqueiglesias

๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

enriqueiglesias

merci #France!!! ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท

EnriqueIglesias

dank je #Holland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

enriqueiglesias

Thank you #Brussels for an incredible night!!!!

enriqueiglesias

#Brussels ready for tonight... just need 12 more hours of sleep ๐Ÿคช๐Ÿ˜‚#jetlag

enriqueiglesias

#Dublin #Ireland I f#$*king #love you

ENRIQUEIGLESIAS

enriqueiglesias

๐Ÿ”ฌ...

enriqueiglesias

Thank you for two great nights in #LasVegasโ€ฆ love you guys!!!

enriqueiglesias

ZELA is coming to #London!! Gracias @cristiano, @rafaelnadal & @paugasol #London see you guys at The O2 Oct. 19!! #Repost @cristiano ใƒปใƒปใƒป Very excited to be part of @zelarestaurants and bring to London my fav Meppon restaurant! See you soon @zelalondon ๐Ÿฆ‹!!! #MEPPONcuisine

enriqueiglesias

Getting ready for the weekend #LasVegas

enriqueiglesias

One week till Las Vegas!! Canโ€™t wait to see you guys!!

enriqueiglesias

#BTS #NosFuimosLejos

enriqueiglesias

#BTS #MOVETOMIAMI

enriqueiglesias

So much love for my friends at @SaveTheChildren!!! Thank you guys for all the incredible work you do. ย Link to donate is in my profile.

enriqueiglesias

#sundayvibes ๐Ÿ‘…๐Ÿ‘…

enriqueiglesias

#Weekend #MoveToMiami๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

enriqueiglesias

Good times with my friend Froggy on our way to KTUphoria