Sonam K Ahuja Syahnaz Sadiqah David Guetta - instagram lists #feedolist

syahnazs

Udh siap siap mau boboook. ngomong ngomong luv deh sama interior kamar hotelnya๐Ÿ’› tapi lebih luv lagi sama yg motoin aku..... suamikkkk yg motoin nih!

syahnazs

Pemilihan furniture untuk bayi itu penting banget, selain harus nyaman untuk baby nya, harus aman juga pasti nya Jadi aku mau ngenalin @claireetagnes yg merupakan brand luxury baby furniture baru di indonesia dengan european design Beberapa alasan aku milih @claireetagnes itu - design nya yg klasik dan elegan dengan sentuhan warna putih yg cocok untuk pake covers warna apa aja - water based paint - lem standart eropa dan - environmentally friendly Gak ragu sama sekali milih Claire et Agnes untuk si bayi. Super duper recomend untuk para calon ibu๐Ÿ˜˜ #ClaireEtAgnes #CraftingYourVisonToLife #PremiumBabyFurniture #babyfurniture #kidsfurniture #childfurniture #furnitureforchildren #childrenbedroom #premiumbabystuff #premiumbabybed #richkidsofindonesia #jualbabybox #jualbabybed #jualkasurbayi #lemaripopokbayi #kamarbayi #perlengkapanbayi #babycrib #tokobayi #tempattidurbayi #ranjangbayi #lemaribayi

syahnazs

Siapa ibu hamil yang kesulitan cari posisi tidur? Sebelum punya bantal hamil aku juga sering mengalami sulit tidur karena perut yang semakin membesar. Alhasil kurang tidur membuat moodku berantakan, padahal ibu hamil harus selalu happy kan? Beberapa waktu lalu aku kenalan dengan brand MOOIMOM yang ternyata punya solusi terhadap masalah tidurku. Tediri dari dua item, maternity pillow dari MOOIMOM bisa membantu ibu hamil untuk tidur dengan nyaman. Multifuction Maternity Pillow bisa menopang perut saat tidur, sedangkan Anti Leg Cramp Pillow untuk mencegahkaki kram saat tidur. Untuk ibu hamil yang mengalami kesulitan tidur seperti aku, yuk cobain maternity pillow series dari MOOIMOM. Gunakan promo code SYAHNAZ saat checkout di www.mooimom.id dan dapatkan discount 20%. Have a good rest, moms! #mooimom #bantalhamilmooimom

davidguetta

Good morning world , Iโ€™m full of energy today and ready to enjoy life โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

syahnazs

@ritchieismail punya panggilan baru dong buat aku!! EMCI yg artinya M C sama dengan Mami Cantik... hahaa aku tauu sayang, memang mnurut km aku paling cantik ya kann, menurut km doang loh gatau menurut orang๐Ÿ˜‚๐Ÿคญ โ€ข โ€ข ๐Ÿ“ธ @sweet.escape

syahnazs

beautiful day with pretty long dress from @luxuriouswholesaler.. follow @luxuriouswholesaler mereka sering adain promo beli 2 gratis 1 loh.. . . . Handled by @iconic_sister

syahnazs

Good morninggggg! Kalo ada yg nanya akur ga sih sama tetehnya? Bukan akur lagi tapi teteh itu udh kaya mama kedua aku hahahahahahaaaa.. nikmatnya punya kaka cewe itu, aku ga ush beli baju banyak, ga ush beli tas banyak, ga ush beli sepatu banyak, karna aku berasa smua yg punya teteh itu punya aku juga jd tnggal pnjem ini ini itu ini itu sampe dia ngamuk baru aku balikin ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #niqmatnyajadianakbungsu โ€ข โ€ข ๐Ÿ“ธ @sweet.escape

syahnazs

Sejak hamil aku jadi lebih sering istirahat di kamar dan menikmati trimester pertama dengan santai ๐Ÿ˜ Untungnya ditemenin sama bedset yang super nyaman dari kain katun @starsprei, motif yang aku pakai sekarang ini namanya โ€œLOVISAโ€ warna hijaunya cantik dan lembut. Kalo kamu hobi jahit harus coba kain dari @starsprei ini ya karena bahannya lembut, adem, motifnya juga banyak sekali ๐Ÿ˜ thankyou @starsprei bikin istirahat aku makin istimewa. . . . handled by @iconic_sister

syahnazs

Jaman sekarang bumil mah kalo bobo siang gayanya begini gais teteup ceuntil kan๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Alhamdulillah sebentar lagi masuk 4bulan kehamilanku๐Ÿ’šminta doanya yaa smoga my baby twins slalu tumbuh sehat๐Ÿ’š โ€ข โ€ข Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Kalo kata ka @fitrop kita adalah bumiltil alias ibu hamil centil ๐Ÿ’› โ€ข โ€ข Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

sonamkapoor

Take a stand and be the change. What a beautiful event for a wonderful cause! #NightForFreedom @YouCanFreeUs Thank you @nandinijsingh for being such a fabulous host! โค๏ธ Outfit @safiyaa_official Earrings @anmoljewellers Rings @anmoljewellers & @hcraftjewellery Shoes @manoloblahnikhq Makeup @artinayar Hair @bhiral Styled by @rheakapoor Assisted @sanyakapoor Shot by @thehouseofpixels

sonamkapoor

A little pink me up! Outfit @safiyaa_official Earrings @anmoljewellers Rings @anmoljewellers & @hcraftjewellery Shoes @manoloblahnikhq Makeup @artinayar Hair @bbhiral Styled by @rheakapoor Assisted @sanyakapoor Shot by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Life is always better in pink!๐Ÿ’– Outfit @safiyaa_official Earrings @anmoljewellers Rings @anmoljewellers & @hcraftjewellery Shoes @manoloblahnikhq Makeup @artinayar Hair @bbhiral Styled by @rheakapoor Assisted @sanyakapoor Shot by @thehouseofpixels

syahnazs

Waaa keren banget @elmierbeauty, kulit badan aku langsung kenceng karna ada collagen nya kali ya. Suka banget karna sel kulit mati ku bisa langsung rontok! Halus.. Harum.. Yang penting aman buat bumil dan busui karna semua kandungannya itu 100% berkualitas banget . Cek aja IG nya ada proses produksi produk Elmier Peeling Spray dan Body Serum โค . . . Handled by @iconic_sister

sonamkapoor

During the beautiful but confusingly warm summer in london @anandahuja and I joined @upfitnesslive . We were assigned trainers who were complete opposites, But strangely exactly what anand and I needed. Thanks @milestone_fitness for calling me out on my addiction to chocolate and timeouts in the loo, and getting my body fat down in that order. Thanks @aliwoodwarduppt for pushing Anand in ways he likes to be pushed and answering his gazillion qs with unending enthusiasm! The journey has just begun for all of us as you guys are coming to INDIA!!! See you soon! #weloveyoulikewehateyou #appreciationpost ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง ๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ

sonamkapoor

Glimpses of my talk @jamavarlondon with my darling @samyuktanair . Thank you for inviting me ! And a special thanks to my biggest cheerleader @anandahuja ! You stole the show baby!

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Video: @shakeelbinafzal Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

sonamkapoor

Outfit: @maisonvalentino Jewelery: @messikajewelry Shoes: @stuartweitzman Shot by: @moeez Styled by: @rheakapoor Assisted by: @manishamelwani @ria.kothari Hair: @michaelgrayhair. Makeup: @official_maria_asadi

davidguetta

Happy 25th anniversary @dancevalley ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

davidguetta

Boat party in #Ibiza with @jessledon ๐Ÿ˜

sonamkapoor

So guys I am what my mother likes to call accident prone! And the person who has been fixing me excellently with humour and kindness is dear Brett ! Thanks @leskupu for fixing my wrist ( that two supposedly brilliant doctors from nyc and london messed up by giving unnecessary steroid shots that have damaged my wrist) and for also fixing my ankle sprain! Forever grateful! See you soon ! ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง #appreciationpost

sonamkapoor

This is one for the books! Creating a movie around social issues always has its challenges. Itโ€™s truly humbling to have received the acceptance of our country and the National Film Award committee, this is the only gratification one can ask for. Thank you to everyone who was a part of this amazing journey, each and everyone one of you was an integral part of this labour of love. #PadMan #NationalFilmAward

sonamkapoor

Happy Birthday Roh! Hope you had a marvellous day and truly wish you have the most amazing year ahead! I love you so much! Hugs and Kisses๐Ÿ’–

davidguetta

On nโ€™a pas le temps !๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

davidguetta

Absolute madness @ushuaiaibiza

davidguetta

Mondays be like ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ @big.theparty #mondaymotivation

sonamkapoor

Happy happy birthday my darling @poojadhingra.. it took me a while to find a photo of just you and I.. so we have to take some ha.. I love you, you bundle of insanely positive energy. Your warmth and spirit are so inspiring and motivating. I hope to always have you in my life.. all my love my ๐Ÿง queen! โค๏ธ

davidguetta

@fmifofficial @hiibizaofficial #madlife

sonamkapoor

Steady in the soul and free in the spirit #TravelThursday #Throwback

sonamkapoor

Sari chic for Bridal Asia @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @rahulmishra_7 Jewellery: @goenkaindia Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

When you can't find the light, be the light. @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @papadontpreachbyshubhika Jewellery: @jewelsofjaipur Shoes: @5_elementsbyradhikagupta Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

๐Ÿ’š @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @taruntahiliani Jewellery: @shriramhariramjewellers Shoes: @5_elementsbyradhikagupta Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

Playing dress up for life โœจ @bridalasiamagazine @bridalasia Outfit: @amitaggarwalofficial Jewellery: @rareheritage Shot by: @arjun.mark Styling and conceptualisation: @mohitrai Set and art direction: @gopalikavirmani Hair and make up: @namratasoni Produced by: @mmcworld_official Co-ordinated by: @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

Are you ready for some amazing wedding couture & jewellery inspiration? Check out the latest edition of the @bridalasiamagazine for @bridalasia. Get your exclusive collector's copies in Mumbai on the 17th - 19th August, Dome, NSCI, SVP stadium, Worli. Outfit: @ritikamirchandani Jewellery: @raniwala1881 Shot by : @arjun.mark Styling and conceptualisation : @mohitrai Set and art direction :@gopalikavirmani Hair and make up : @namratasoni Produced by : @mmcworld_official Co-ordinated by : @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

davidguetta

Ibiza , you make me happy !

sonamkapoor

Couldn't wait to share the gorgeous cover of @thebridalasiamagazine, showcasing stunning wedding couture & jewellery inspiration! I loved being a part of this shoot with @bridalasia. Get your hands on the exclusive collectorโ€™s copy in Mumbai on the 17th-19th August 2019 at NSCI, DOME, Worli, Mumbai. Outfit : @anamikakhanna.in Jewellery : @hazoorilaljewellers by Sandeep Narang Shot by : @arjun.mark Styling and conceptualisation : @mohitrai Set and art direction :@gopalikavirmani Hair and make up : @namratasoni Produced by : @mmcworld_official Co-Ordinated by : @bling_entertainment @quirk_india #bridalasia #bridalasia2019 #bridalasiamagazine #indianfashion #weddinginspiration

sonamkapoor

Happy happy birthday to the love of my life. To the kindest, noblest and most idealistic person I know. You are the best thing that happened to me. I hope you get to do all that you dream of. And contribute in all the ways you have always wanted to. โ€œYouโ€™re simply the best, better than all the rest!โ€ @anandahuja #everydayphenomenal

davidguetta

Backstage @tomorrowland the 2 bad asses and the lost child ! @djsnake @anitta @i donโ€™t know where the photographer is ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

sonamkapoor

Please help! An FIR has been registered with the Worli Police Station by Bombay Animal Rights on 27/7/19 as Nishank had stopped responding to all our calls All videos & evidence available & provided to the police We need help for this Pup from our animal welfare community BOMBAY ANIMAL RIGHTS 9920388000

sonamkapoor

Many many happy returns of the day @dqsalmaan! They say the number 28 represents leadership, self-determination and independence! Guess lady luck has always been generous to you! Hope you have a great year ahead!

davidguetta

This crew is so amazing , this ibiza writing camp was the best ever. I love you so much guys โค๏ธ people get ready for the music thatโ€™s gonna hit you soon!! We wrote the sickest songs @iamworldwidefresh @raye @iamstacybarthe @itsdyo @kennedi @j_n_fels

davidguetta

@fmifofficial @hiibizaofficial #partyallthetime

davidguetta

Last weekend at @electrobeach was INSANE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโฃ la fรชte du 14 juillet en france !!!! โฃ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Canโ€™t wait to be back in France tomorrow for @vieillescharruesofficiel โฃ โฃ๐Ÿ“ท by @sebdevinc

sonamkapoor

So I met this wonderful young girl @_.roshnimiss._ (all of 13) who has started a wonderful initiative called @upcycledme ! This T-shirt is completely made of recycled cotton and plastic and I canโ€™t tell you how soft and amazing it is.. thank you @shalinimisraltd for introducing me to this! โค๏ธโ™ป๏ธ ๐Ÿข

sonamkapoor

Happy Birthday my dearest @anamikakhanna.in. Youโ€™ve been the most amazing friend and confidant a girl could ask for. Youโ€™re a creative powerhouse with a design sensibility thatโ€™s pure brilliance! Thank you for always being there for me. I love you. Iโ€™m missing you loads today. ๐Ÿ˜˜

sonamkapoor

Iโ€™ve always been the happiest while travelling! ๐Ÿ˜ƒโœˆ๏ธ #80sKid #TravelThursday #throwback

syahnazs

Pagi ini aku ke @diagnoslab buat test NIPT. Yg masih blm tau NIPT itu apa aku jelasin singkat ya, jadi sample darah kita diambil untuk mendeteksi sedini mungkin kelainan kromosom supaya bisa mencegah nantinya bayi kita lahir dgn kelainan kromosom, Dan bisa ketauan juga jenis kelamin babynya nih.. NIPT bisa dilakukan di usia kandungan mulai dari 10weeks loh. Dan skrg tinggal nunggu hasilnya dua minggu. Deg2an? Ya pastiiiiii Bismillah.. mohon doanya babyku sehat duaduanya ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ๐Ÿ’•

sonamkapoor

The quintessential occasion wear ensembles for the wedding season. The double layer tulle gown with the beautiful flower capelet embraces with fur, glitter and tassels. @neerusindia #NeerusIndia #NeerusSantacruz #NeerusBride #WeddingCollection

davidguetta

BIG with @thechainsmokers was totally insane again

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhooโ€ฆ

davidguetta

Back from my show in ibiza i ve been a dj for 60 years and I still love it. July 15 2040

syahnazs

Hi Lazadians! Jangan lupa ya ikut โ€œGUESS IT!โ€, kuis tebak harga pertama di Indonesia hanya di aplikasi LAZADA! Kamu bisa menangin berbagai hadiah menarik, mulai dari TV, handphone sampai motor! Ditambah lagi ribuan voucher setiap harinya!!! Catat tanggalnya 1-20 Juli 2019 jam 11.00,13.00,18.00,19.00,20.00 dan 21.00 WIB. Guess It! Tebak harga, hadiahnya MILYARAN! #LazadaID #guessitlazada

davidguetta

Que fiesta increรญble gracias @jbalvin !!!

davidguetta

#ThingForYou with @martinsolveig is coming on friday!!! Get readyyyyy

syahnazs

Bener aja kalo seharian jalan jalan tuh ga begitu mual mual hahahaha ada yg kaya aku gaaak? ๐Ÿ’œ๐Ÿงก๐Ÿ’› #seriusgakalesanbiarjalanjalan

syahnazs

#MyHeartbeats soo hard pas lagi banyak-banyaknya wishlist, trus pas banget Lazada lagi adain Mid Year Festival dengan diskon sampai 99% untuk beraneka ragam produk! Langsung semangat add to cart sih dari sekarang ๐Ÿ™ˆ Inget yaa! 12 Juli nanti bakal ada Mid Year Festival di @lazada_id! Jangan sampai kelewatan ya, add to cart dari sekarang atau klik link di bio-ku!

davidguetta

Enconter of the third kind @ushuaiaibiza BIG !!! @realblackcoffee @martinsolveig

syahnazs

Haii haiii ! Jadi kita mau buat QnA di youtube kitaaa nih.. naaah kalian boleh kasi pertanyaan seputar kita di comment foto ini yaa, nanti kita pilih pertanyaan2 yg menarik buat kita jawab ๐Ÿ˜Š Kita tunggu pertanyaannya gais ๐Ÿ’œ

SonamKapoor

I support @iamanimalofficial and encourage All of you to take on the #unleashchallenge for the animals and the health of our planet. 7 days of living #crueltyfree !! I challenge 1. @anushkasharma 2. @aliaabhatt 3. @jacquelinef143 to take this on !! Donโ€™t forget to challenge 3 of your Friends once youโ€™ve completed the challenge with a video or image of yourself ! You Can Do This โค๐Ÿ”ฅโœŒ๐Ÿฟ #unleashchallenge #unleash #iamanimal

SonamKapoor

What a lovely dinner my darling @gaiarepossi โค๏ธ

SonamKapoor

Dear Radha youโ€™re the best! @radhaarora โค๏ธ๐Ÿค—

sonamkapoor

White shirt with a bow.. isnโ€™t it lovely @atsusekhose ๐Ÿ“ธ @anandahuja

syahnazs

Hamil itu lucu yaaa! Sblm hamil dulu kata org nanti kalo hamil bisa yg disuka jadi ga suka loh! Daaaan aku ngerasain skrg, aneh bgt dulu aku sukaaa bgt bgt bgt nyiumin suamikk karna suka wanginya dia, nah sekarang kok mual ya klo sun apalagi hirup aroma badannya ๐Ÿ˜… Tapi dia slalu pemaksaan ttp sun sun aku ihhhh....

davidguetta

Well!!! Iโ€™ve been @simpsonized ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

syahnazs

Dari dulu slalu blg mau selamanya deket ibunnnnndakuuuuu ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›

davidguetta

I donโ€™t give a f*** about your #Instagram ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œโฃ โฃNew track OUT NOW ! โฃโฃLink in Bio ๐Ÿ“ฒ

sonamkapoor

Happy Happy Birthday Alisha! You deserve to have the best day and year ever, I wish you all the love and happiness in the world. Iโ€™m really missing you today! ๐Ÿ˜˜ @alisha5dave

davidguetta

1M streams in 20hours!

syahnazs

Biasanya kalau ditanya suami mau makan apa aku jawabnya terserah karna bingung hahaha. Tapi โ€œTERSERAHโ€ kali ini bikin aku untung bgt karena sekarang lagi ada #TraktiranEatigo buat kita semua yeaaay! Mending sekarang kalian download aplikasi @eatigo_id dan jgn lupa pake kode โ€œTERSERAHโ€ di aplikasi atau website saat resrvasi ya. Dengan kode itu kalian bisa dapetin Voucher Tunai Eatigo SENILAI 100K loh!!๐ŸŽŠ Btw, promo ini Cuma ada di tanggal 5 hingga 7 juli 2019 aja. Ada 500 restoran se-JABODETABEK yg diskon sampai 50% setiap harinya. Kapan lagi makan enak tapi tetep hemat? Cuma tinggal download aplikasi @eatigo_id ! #EnakanEatigo #TraktiranEatigo #EatigoIndonesia

davidguetta

Welcome to the booth ๐ŸŽง

syahnazs

Selamat pagiiiii ๐ŸŒป๐Ÿ’›

syahnazs

Menurut kalian kita bernang beneran atau cuma ktawa ktiwi aja? Kalo aku jelas cuma nyelup foto trus keluar kolam lagi๐Ÿ˜… Staycation dadakan dan cuma semalem doang tapi happyyyyyy!

davidguetta

Catch me if you can !!! Summer Tour 2019 ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ

SonamKapoor

Yes hello? I have a tribe of 20000000 Dress @emiliawickstead Bag @judithleiberny Earrings @mahesh_notandass ๐Ÿ’„ @vickybanatkar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @alpakhimani STYLE @rheakapoor @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ @thehouseofpixels

SonamKapoor

Trying to be cool but jumping inside coz 20000000 ๐Ÿ‘— @emiliawickstead ๐Ÿ’Ž @maheshnotandas ๐Ÿ‘› @judithleiberny ๐Ÿ’„ @vickybanatkar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @alpakhimani STYLE @rheakapoor @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ @thehouseofpixels

SonamKapoor

Whaaat 20 million followers??? ๐Ÿ’„ @vickybanatkar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @alpakhimani ๐Ÿ‘— @emiliawickstead ๐Ÿ’Ž STYLE @rheakapoor @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ @thehouseofpixels

davidguetta

Canโ€™t wait for another @big.theparty at @ushuaiaibiza ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

davidguetta

I donโ€™t like to show off.... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

davidguetta

1 week to go!!! Pre-save our new track with #dimitrivegasandlikemike #daddyyankee #nattinatasha #afrobros now! โฃ โฃLink in Bio ๐Ÿ“ฒ

sonamkapoor

Forget glass slippers, this princess wears boots.๐Ÿ‘ข Jackets & pants @anamikakhanna.in Earrings @kapoor.sunita Boots @stuartweitzman Makeup @savleenmanchanda Hair @alpakhimani Style @rheakapoor Assisted by @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Iโ€™ve got a secret smile and I use it only for you! Jackets & pants @anamikakhanna.in Earrings @kapoor.sunita Boots @stuartweitzman Makeup @savleenmanchanda Hair @alpakhimani Styled by @rheakapoor Assisted by @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Dreaming in Technicolour ๐ŸŒˆ #pride#loveislove#instalove#lovewins Jackets & pants @anamikakhanna.in Earrings @kapoor.sunita Boots @stuartweitzman Makeup @savleenmanchanda Hair @alpakhimani Styled by @rheakapoor Assisted by @sanyakapoor ๐Ÿ“ธ by @thehouseofpixels

sonamkapoor

Guys Iโ€™ll be going live on my twitter today at 7.00 pm for a FUN and Relevant Q&A with @parmeshs @luv_polly and @anjalilama00 #SeeUsHearUsย  #prideย  #PrideMonth ๐ŸŒˆ @ELLEINDIA @TwitterIndia @Twitter

sonamkapoor

This is happening tomorrow! Post or tweet your questions using #SeeUsHearUsย  and I will ask @parmeshs @luv_polly and @anjalilama00 for you! #pride

davidguetta

Iโ€™m so glad to be able to welcome the most talented Djs every friday at @fmifofficial @hiibizaofficial

sonamkapoor

Searching for Serendipity For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„@artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ@bbhiral Outfit @Arthur_avellano @muglerofficial @sacaiofficial Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

๐Ÿ–ค For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral Outfit @ashistudio Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

Ainโ€™t nobody caging me in For @filmfare Styled by @mohitrai ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral Outfit @petarpetrovofficial @zanabayne Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

The Noire Code ๐Ÿ–ค For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral Outfit @Balmain @t_h_y_m Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

Many moods of me For @filmfare styled by @mohitrai ๐Ÿ’„by @artinayar ๐Ÿ’‡by @bbhiral Outfit @marmarhalim @balmain Photographer: Suresh Natarajan

sonamkapoor

I love this cover!!!! For @filmfare styled for the first time by the adorable @mohitrai in @tomford and @oscartiye ๐Ÿ’„ by @artinayar ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ by @bbhiral shot by the amazing Suresh Natrajan

sonamkapoor

Looking back at that last piece of cake ๐Ÿ˜‰ #MoreCakeLessFake #Relaxistan @rheaKapoor @wearerheson

davidguetta

๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ Lucky me !! The most beautiful dancers of Ibiza are performing at @big.theparty @ushuaiaibiza

davidguetta

My Mondays are BIGGER than yours ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Special thanks to @oliverheldens @mortenofficial @lovra

davidguetta

Morocco ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฆ I โค๏ธYOU !!! @mawazine

SonamKapoor

โ€œI ask myself every dayโ€ฆ How did I get so lucky to marry my best friend in this world.โ€ @anandahuja Anand and I didnโ€™t get a honeymoon so this was honeymoon/anniversary/birthday trip all rolled into one. And let me tell you it was worth the wait. I had the best time of my life. Thank you my love .

Davidguetta

Once again, last night was UNREAL!!!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œโฃ โฃ @fmifofficial @hiibizaofficial

Davidguetta

New track incoming July 5th ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #instagram

SonamKapoor

We wear our thoughts on our sleeves #NoRhesonWeCant ๐Ÿ˜‰ #MoreCakeLessFake #Relaxistan @rheaKapoor @wearerheson

Davidguetta

This is @fmifofficial and itโ€™s happening tonight @hiibizaofficial , @idriselba rocking the @jackback room every Friday ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Davidguetta

This is @fmifofficial and itโ€™s happening tonight @hiibizaofficial

Davidguetta

This is @fmifofficial at @hiibizaofficial and itโ€™s happening tonight!!!!

Davidguetta

Sad awakening here :( I just heard Philippe Zdar from @cassius passed away. I canโ€™t stop remembering amazing parties we had all together. All my loving to your family, BoomBass and Pedro. RIP dg

Davidguetta

Dubai always gives me the warmest welcome! Love how my name looks in this beautiful Arabic calligaphry. Thank you @warnermusicme East for the really cool gift!

Davidguetta

Brothers ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

syahnazs

Malem mingguannya didorong suamik. Sekarang suamik posesip benerrr... aku blm boleh terlalu banyak jalan soalnya usia kandungan masii muda sekaliiiii, daaan karna hari ini bakal keliling mall daaaan kita kalo di mall itu pasti ga bisa sebentar karna suamik ini doyan bgt muterin mall berkalikali entah apa yg dia cari... jadi demi keamanan bebina dan kenyamanan maminya didorong doronglaaaaaah aku, jd sok welaah mau keliling mall 10 kali juga aku siaappp ๐Ÿ˜œ

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhooโ€ฆ

syahnazs

Pengen posting foto, tp bingung ga ada foto terbaru jadii yaudah deh nemu foto lama, foto ini diambil pas lagi latian dansa buat nikahan. Yampunnn time flies so quick deeeh! #waktumasihgadis

DAVIDGUETTA

Wow opening of BIG was the best party of the year!!! Thank you @ushuaiaibiza and we presented our new record with @dimitrivegasandlikemike and @Afrobros

davidguetta

A new chapter is starting in my life. After more than twenty years at pacha that I loved, I decided to move @fmifofficial to @hiibizaofficial in order to put together the stage production of my dream ,the result is priceless : a unique experience for my fan and a new level of creativity. New music new visual new production new life !!!! Thank you @hiibizaofficial for beleiving in me. We already broke the ticket sales record so we re up to write history together this summer.

davidguetta

We were having a beauty contest at @fmifofficial yesterday night but I think they won ! @hiibizaofficial

syahnazs

Nemenin ibu @medinazein yang lagi ngidam makan makanan india! Bergaul sama bumil, eeh alhamdulillah ketularan hamil ๐Ÿฅฐ

davidguetta

We were having a red beard competition with @teddysphotos last night at my @fmifofficial opening night @hiibizaofficial but I think he won ...

syahnazs

Dikasih hadiah lebaran sama Allah, Alhamdulillah โœจ Minta doanya yaaa semuanyaaa supaya aku dan babynaaaa sehat terussssssss ๐Ÿ’›

syahnazs

Idul fitri 1440 H ๐Ÿ’– #familyportrait

syahnazs

Mohon maaf lahir batin yaaaaa semuanyaaa... selamatt lebarann, selamat kumpul sama keluarga yaaa! Selamat naik timbangannyaaa gais tp jgn banyak banyak yaaa ! ๐Ÿ™๐Ÿปโ™ฅ๏ธโœจ

syahnazs

Metttt berukaaa puassaaaaa gaissss!! Kita sama sama makan banyak tp kok skrg timbanganku melebihi si ibu anak tiga iniiii.. gaswaaaaattt kan #adikaka

syahnazs

Ga bisa berenti makan kueeeeee @delightful_gulagaram enyakk bgt! Nii yg lg cari kue kue lebarannnnnn cobain dehhh ๐Ÿ’‹

davidguetta

Ibizaaaaaa!!! Iโ€™m coming home pic @hunterandgatti

davidguetta

This is a message to all my nerdy brothers djs and producers. I just tried the new trio 11 from focal and they sound soooo insane , you have to check them out. @focalofficial

syahnazs

Jangan tunda! Makan Aice Mochi itu beneran bisa bikin bahagia, rasanya yang enak, kekenyalan bikin kangenn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Aice Mochi enak dinikmati kapan saja, apalagi saat buka puasa pas dijadiin dessert yang super yummyy! Aku aja bergegas ke booth Ramadan Aice di modern market buat borong Mochi Family Pack, jadi bisa berbagi manisnya Mochi bareng orang-orang termanis!! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Momen Ramadan kamu bakal makin AiceSyik kalau ikutan #BerkahRamadanAice yang kasih hadiah total 130 JUTA! Caranya nggak ribet, kamu cuma perlu follow Instagram @AiceIndonesia, foto dan kirim struk pembelian Mochi Aice via DM. Jangan tunda lagi nikmatin Mochi Aice, udah enak berhadiah lagi!!! ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๐Ÿ‘ฏโ€โ™€ #BerbagiDenganYangManis #AiceMochiDessert #HaveAnAiceDay

syahnazs

#nanasjeje edisi ramadhan ๐ŸŒธ

syahnazs

Pengalamanku bersama @mdglowingskin selalu menyenangkan selama beberapa tahun ini.. Apalagi, saat saat Aku mendapatkan hasil kulit yang lebih sehat. Banyak sekali manfaat yang beragam saat kamu mencoba produk @mdglowingskin penasaran? Segera konsultasikan kulitmu, penuhi kebutuhan kulitmu, they will be always listening to your skin โค

syahnazs

Instagram back to normal, letโ€™s try to post this one ๐Ÿ˜‰

syahnazs

Bekerja di dunia entertain itu menuntut aku untuk terus bergerak dinamis. Begitu banyak kejutan dan aku harus selalu hati-hati dan merencanakan semuanya dengan teliti, termasuk soal keuangan. . Itu alasan kenapa aku selalu semangat menabung. Tabungan #bjbTandamata dari @bankbjb jadi ruangku merencanakan masa depan. Apalagi banyak transaksi yang bisa aku pakai dengan aplikasi #bjbDigi. . Kalau pakai bjb Digi, aku enggak perlu ribet keluar rumah kalau butuh sesuatu, tinggal buka aplikasinya dan segala kebutuhan seperti beli tiket, bayar listrik, transfer, dan lainya bisa beres cuma dengan handphone. Praktis banget! #terimakasihbjb Yuk ikut nabung di @bankbjb dan download aplikasi #bjbDigi di handphone kamu! #bankbjb #bjbtandamata #hanyadibjb

syahnazs

Pas abis foto terus liat hasilnya kesel sendiri kenapa kesetnya ga diawasin dulu yahhh padahal aku gayanya ngeliat kebawah loh hmmmm... yasudalayaaaaa,happy friday ๐Ÿงก

syahnazs

!!GIVEAWAY ALERT!! . Seneng banget mudik tahun ini bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga๐Ÿ˜ Belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR! . Ada GRATIS ONGKIR 10x TANPA MINIMUM BELANJA! Selain itu ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB bisa dapet Gratis Umroh di @shopee_id!! Diskon gede2an ini puncak nya BESOK, 24 Mei! Jangan lupa juga nonton acara meriah Shopee malam ini di SCTV dan ANTV pukul 19.00 WIB yaa. ๐Ÿ˜ . Oh iya, ada surprise Ramadhan lagi nih dari Shopee. Dapetin HP Xiaomi A2 caranya gampang banget! 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Satu orang yg beruntung akan di DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! ๐Ÿ˜Š

syahnazs

Untung photobombnyaa cantueeq yaaaa!

syahnazs

Whaaaa happy bgt nih aku mau makan puding kelapa dari @hollandbakeryindonesia rasaaaanyaaa enakkk sekaliii! Pas banget buat nemenin buka puasa nihh Kalian harus coba gaisssโฃ #HollandBakery #HollandBakeryIndonesia #TeratasKarenaKualitas

syahnazs

Lagi nungguin suami pulang tapi gak dasteran lagi dong.. Aku pake sleepwear tergemes kesayangan aku dari @le.bellavita . Bahannya adem, lembut dan kece banget, all in one @le.bellavita ๐Ÿ’• . Btw aku juga uda beli sleepwear baru @le.bellavita buat Lebaran, kamu udah belum? . . Handled by @iconic_sister

syahnazs

Bismillah, Yang lagi program kehamilan, atau haid gak teratur, punya Kista atau Miom ? Bisa dcoba nih konsumsi kurma muda dan buah zuriat nya dari @kurmamuda_id Sudah banyak testimoni yg berhasil, makanya aku mau coba ikhtiar pakek buah ini Yuk promil bareng di bulan suci ini Paket2 promil nya ramah di kantong looo cek deh @kurmamuda_id . . Managed by @klik_management

syahnazs

Got this awesome keyboard ๐Ÿ–ค from @aziocorp #azio #aziocorp

davidguetta

@edc_lasvegas was insane!!!

DavidGuetta

Happy birthday to my little broโ€™ @martingarrix ๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐ŸŽ๐ŸŽ‰

DavidGuetta

If you heard @calvinharris joke you would be laughing too!!!

DavidGuetta

#Stay the music video is on the way!!! With @raye and @salif_crookboyz

DavidGuetta

#STAY (Donโ€™t Go Away) feat. @raye is out NOW!!!!!โฃ โฃ(link in bio)

davidguetta

Good to see you brother! @kygomusic s music is making everyone happy ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

davidguetta

Happy to share with you my next single โ€˜Stay (Donโ€™t Go Away)โ€™ feat. โฃ โฃ @raye!!! (link in bio)โฃ โฃOut on May 10. hope you gonna like it ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ

syahnazs

Disela sela pemotretan tadii, teteup sempetin selfieeeeee ๐Ÿ“ธ #gayanyatetepnyampingkiri๐Ÿคฃ

syahnazs

Difotoin sama yang lagi ulang taun ๐ŸŒธ

syahnazs

Rayain ulang taun pernikahan sama ulang taun suamikkkk.... pintar diaa memilih tanggal pernikahan beda sehari sama ulang taun jd digabungin deh ngerayainnya hahahaha ( ngirit ) ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #luvvvvsuam

syahnazs

Happy birthday my dearest suamik, Doaku smoga km selalu bahagiaโ™ฅ๏ธ Lotssss of love for you suammm!

syahnazs

๐ŸŒบ Happy day ๐ŸŒบ

syahnazs

Satu taun lalu kita duduk disini ๐Ÿƒ #satutaunanmenikah

syahnazs

Hari ini satu taun kita jadi suamik istri. I love youuu so much suam kekasih hatiiii emciiiii...... โ™ฅ๏ธ โ™ฅ๏ธ #istricintasuamikselamanya