Starbucks Coffee โ˜• Ayu Tingting Paul Labile Pogba - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

paulpogba

Congratulations bro for you 1st trophy ๐Ÿ† @florentinpogbaofficial claro que si ! ๐Ÿ˜‰

starbucks

Here's to soft pinks and cold drinks. ๐Ÿ’• Regram: @kayleetaylorphotography

starbucks

The happiest and most magical duo. โœจ๐Ÿ’– Regram: @murilopapareli

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

starbucks

Coffee has the power to connect us across continents, languages and cultures. The same is true for football. โฃ โฃ We are proud to team up with @amazonprimevideo on This Is Football, a six-part documentary series exploring inspirational stories of how football unites the world. Watch now by visiting the link in our bio.

paulpogba

Good luck hermano @mathiaspogbaofficial! Mucho suceso! ๐Ÿ‘Š๐Ÿพ ใƒปใƒปใƒป #repost @mathiaspogbaofficial ใƒปใƒปใƒป Aujourdโ€™hui une nouvelle aventure commence merci @cdmanchegocr pour la confiance que vous mโ€™avez donnรฉ. Que la saison commence!!! Al hamdoulilah dieu est trรจs grand ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ hoy es una nueva adventura gracias @cdmanchegocr para la confiansa que me ha dado que la temporada empieza !!!

Starbucks

We are proud to announce we have reached our goal of hiring 25,000 veterans and military spouses. โฃ โฃ To all of our partners (employees) in the military community who have made us a better company over the years with your leadership and integrity, thank you. ๐Ÿ’š

paulpogba

๐ŸŒด๐Ÿ˜Ž#singapore

paulpogba

My sweat ๐Ÿ’ฆ name is โ€œย almost there โ€ more I sweat closer I get to my goals ๐Ÿ†#motivationalquotes

Starbucks

The choice is yoursโ€”and so is the adventure. ๐ŸŒต Cold Brew โ˜€๏ธ Iced Guava White Tea ๐ŸŒณ Mocha Cookie Crumble Frappuccinoยฎ drink ๐Ÿ๏ธ Mango Dragonfruit Starbucks Refreshers

Starbucks

Summer you can sip. ๐Ÿ’• Mango Dragonfruit Starbucks Refreshers

Starbucks

Tropical, fruity, happy. #TieDye โฃโฃ โฃโฃ Regram: @lynn_rin_oโฃโฃ โฃโฃ ๐Ÿ“US + Canada

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

starbucks

Refreshment comes in every color (especially pink.)โฃ ๐Ÿ’– Pink Drinkโฃ ๐Ÿ’ž Dragon Drinkโฃ โค๏ธ Strawberry Acai Starbucks Refreshersโฃ ๐Ÿ’• Mango Dragonfruit Starbucks Refreshers

paulpogba

Come hangout with me and @adidasnyc, July 2 at 1pm. Meet and greet is first come first serve. 565 5th Ave New York, NY 10017. See you guys there!#adidasNYC

Starbucks

Just add ahhhh. ๐Ÿ‹ #IcedGreenTeaLemonade

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

paulpogba

โšฝ๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜œ 2v1 thatโ€™s not fair #football#nutmeg

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

paulpogba

Con El conejo Malo @badbunnypr ๐Ÿ”ฅ

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

paulpogba

Fiers de nos โ€œBleusesโ€ much love girls @equipedefrance

Starbucks

Sweet and salty and smooooth. โ„๏ธ #ColdBrew with Salted Cream Cold Foam

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

paulpogba

Son! the world is full of surprises

Starbucks

Donate to Born This Way Foundation through June 30 and The Starbucks Foundation will match up to $250K. โฃ โฃ Together we can help improve access to mental health resources and support organizations around the country who are making a difference in LGBTQ+ communities. To donate please visit the link in our bio. #BTWFxStarbucks #Pride #ExtraShotofPride

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

paulpogba

La Pogbance part 2 ! Enjaillement ๐Ÿ’ฏ

Starbucks

All the ahhh you need in three new ways. โฃ ๐Ÿ’› Iced Peach Green Tea Lemonadeโฃ ๐Ÿงก Iced Guava White Tea Lemonadeโฃ ๐Ÿ’™ Iced Blueberry Black Tea Lemonade

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

paulpogba

No caption needed ๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฃ.. @florentinpogbaofficial we wait for you #dance#pogdance

Starbucks

Great minds sip alike. ๐Ÿ’– #MangoDragonfruitStarbucksRefreshers

starbucks

Give caramel swirls a whirl. ๐Ÿ’› #CaramelRibbonCrunchFrappuccino drink

paulpogba

Now thatโ€™s a wall โšฝ #PPAsiatour @adidasfootball

paulpogba

๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต #PPAsiatour @adidasfootball

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ

Starbucks

Hannah is a barista who is proud to be surrounded by a supportive community that knows love, struggle, survival and the meaning of friendship. To her, the LGBTQ+ community is more than just a communityโ€”itโ€™s a family that loves and supports each other. For more on Hannah, check out our story ๐Ÿงก #ExtraShotOfPride #Pride

paulpogba

happy father day to all the dads in the world ๐ŸŒ So blessed ๐Ÿ™๐Ÿพ #bestdadinthesevenkingdoms #rippapa#blessed#fatherlikeson

Starbucks

Sam started working for Starbucks shortly after he came out. The support he found in his peers carried through his now 12-year career with Starbucks. The best part? He even found love in his store. For more on Sam, check out our story. ๐Ÿ’š#ExtraShotOfPride #Pride

starbucks

Christiana celebrates Pride through their voice and representation. Throughout their journey, Starbucks was a safe space for them. For more on Christiana, check out our story. ๐Ÿ’™#ExtraShotOfPride #Pride

starbucks

When Derik becomes Dolly, sheโ€™s sparkling with glitter, seven-feet fabulous and owns the spotlight. ๐Ÿ’— #ExtraShotOfPride #Pride

paulpogba

Asia Iโ€™m here #PPadidastour @adidasfootball

paulpogba

Celle lร  last game of the season we finish well .. time to relax ๐Ÿค™๐Ÿพ.. congratulations to my brother @kurtzouma for his first goal ๐Ÿ™๐Ÿพ @equipedefrance #fiersdetrebleus #ANDFRA

Starbucks

Bliss in a bottle. #NationalIcedTeaDay @teavanatea

Starbucks

Side by side. Hand in hand. Weโ€™re marching with you. Grab your own poster for Pride in our story. #ExtraShotOfPride #Pride

paulpogba

Quel honneur, Monsieur le Prรฉsident!๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ™๐Ÿพ @emmanuelmacron @equipedefrance . What an honor, Mr. President! ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ™๐Ÿพ @emmanuelmacron @equipedefrance

Starbucks

Many unique takes on self-expression, all inspired by the bold color of dragonfruit. ๐Ÿ’– โฃ โฃ Swipe through to see how our community answered our call for #DragonfruitInspired creations. ๐Ÿ“ธ by: @thesusanpresley, @brownpaperbunny, @nastazsa, @cameronpulido, @clothandtwig, and @hailiebarber

Starbucks

Weโ€™re teaming up with @LadyGaga and @btwfoundation as allies, partners, community members, supporters, friends and family. The Starbucks Foundation is matching donations up to $250,000 to make a kinder, braver world. Donate now through June 30. (Link in bio) #ExtraShotOfPride #Pride

paulpogba

Belle victoire โœŒ๐Ÿพ @equipedefrance ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท...bolivia somos siempre familia ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ด๐Ÿค—โค๏ธ

Starbucks

What do you get when you ask artists @brian__sanchez and @neonsaltwater to collab on a #DragonfruitInspired mural? The words OMG come to mind. โœจ๐ŸŽจโœจโฃ โฃ โ€œThe color and transparency of dragonfruit is bold and exciting. We wanted to express this vibrancy through a monochromatic color palette and a wilderness of shapes.โ€ @neonsaltwaterโฃ โฃ โ€œThere are so many tools around us to create art, and each one has a special freedom. To me, self-expression is that freedom. The ability to be unique and take risks.โ€ @brian__sanchez

paulpogba

I guess the orange are the winners๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ โ˜๐Ÿพ @equipedefrance

Starbucks

Why settle for just a pop of pink? #DragonfruitInspired ๐Ÿ“ธ by: @GoodToMicha

Starbucks

A colorful creation made for sip-cations. ๐Ÿ’• Mango Dragonfruit Starbucks Refreshers

starbucks

When you ask Naomi Smalls to create a #DragonfruitInspired look, she creates a โœจ LOOK โœจ. What does the bold color of dragonfruit inspire you to make? Regram: @naomismalls

Starbucks

Bold. Vibrant. One-of-a-kind. โœจ All things Kim Chi and her #DragonfruitInspired look have in common. How do you express your boldest self? Regram: @kimchi_chic

paulpogba

pogfamilly โค๏ธ๐Ÿ•Œ

paulpogba

๐Ÿคฒ๐Ÿพblessed๐Ÿโ˜€๏ธ#dubai

paulpogba

Daddyโ€™s life ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœˆ๏ธ#nosnapchat

paulpogba

Grande uomo e grande calciatore. E ora? Sicuramente sarai top qualunque cosa farai. Sei un esempio per tutti i calciatori @andreabarzagli15 @juventus

Starbucks

A sight for sโ€™more eyes. ๐Ÿ”ฅ #SmoresFrappuccino drink Available at US and Canada stores while supplies last.

Starbucks

Cookie crumbles and mocha yum-bles. ๐Ÿซ #MochaCookieCrumbleFrappuccino drink

paulpogba

Never forget the important things in life ๐Ÿ•‹๐Ÿคฒ๐Ÿพโค๏ธ

Starbucks

Do it for the graham. ๐Ÿ”ฅ

starbucks

For the person whoโ€™s always there. How are you celebrating the moms in your life? #MothersDay #StarbucksCards . . . #workmom #newmom #dogmom #momlove #expectingmom #plantmom #dogmom #mominlaw #catmom #friendmom

starbucks

โฃTo every #militaryspouse wearing the green apron on Military Spouse Appreciation Dayโ€”thank you!โ € โ € Your leadership and strength make our stores and communities better. ๐Ÿ’š

paulpogba

@manchesterunited players awards with Mrs @zulaypogba

starbucks

โฃCongratulations to the 500+ partners (employees) who graduated this week from @ASUOnline! ๐ŸŽ“โ € โ € And thank you to our customers, who helped us make 100% tuition coverage possible through the Starbucks College Achievement Plan. ๐Ÿ’šLearn more by visiting the link in our bio.

starbucks

Dragonfruit and coconutmilk. ๐Ÿ’–Introducing a match made in paradise. #DragonDrink

paulpogba

Little surprise to my g @itsme_jmo very strong man .. I pray for you hope you get well very very soon ๐Ÿคฒ๐Ÿพโค๏ธ

paulpogba

Ramadan Mubarak โค๏ธ๐Ÿคฒ๐Ÿพ

starbucks

#MayThe4thBeWithYouโฃ โฃ This cup is not available in galaxies nearby or far, far awayโ€ฆ Itโ€™s a solo illustration made just for this photo.

starbucks

Tastes like summer. Looks like ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’• Mango Dragonfruit Starbucks Refreshers

starbucks

โฃNeed. We. Say. Sโ€™MORE?? The #SmoresFrappuccino drink is back!!โ € โ € Available at US and Canada stores while supplies last.

starbucks

โฃ๐Ÿ”ฅ S'MORES RETURNS APRIL 30! ๐Ÿ”ฅ Tag your epic reunion* with #SmoresLifeContest for a chance to win ALL of the prizes on our โœจ Sโ€™mores Life Highlight. โœจ โ € โ € *No Purchase Necessary. Open to legal residents of the 50 United States (D.C.) and Canada, 18 years or older. Enter Contest from 4/30/19 at 12:00 a.m. ET to 5/3/19 at 11:59 p.m. ET. For Official Rules, including prize descriptions, visit sbux.co/smoreslifecontest. 10 grand prizes available to be won. Prize valued at approx. $587 USD. Void where prohibited.

starbucks

โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ

starbucks

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Starbucks

A small step in the right direction can make a big difference. Thank you to our customers who take those steps everyday with their reusable cups. ๐ŸŒŽ #EarthDay Regram: @xnicolehernandez, @__y.m_____, @happyhealthy_fit_mom, @_girlvsfood_ & @mya_mateo_mommy

Starbucks

There are many ways to celebrate the slow-steeped flavors of cold brew on #NationalColdBrewDay. ๐Ÿ’š Regram: @j0n_medina, @starbuckspartners, @indy_the_doxen & @emma.chessani

paulpogba

3 points ๐Ÿค @manchesterunited @marcusrashford #mufc #daretocreate

starbucks

The perfect light at the end of the week. โœจ #StrawberryAcai #StarbucksRefreshers Regram: @stefanimariah

starbucks

We traveled to the rich volcanic slopes of Costa Rica and brought back whole bean coffee thatโ€™s worth exploring.

starbucks

Spring is in the air! And in your step! And in your cup!โ˜€๏ธ #IcedCaramelMacchiato

paulpogba

Mini golf Master๐Ÿ˜Ž โ›ณ๏ธ

starbucks

Of all the ways to make #IcedCoffee your own, coconutmilk and illustrations are two of our favorites. ๐ŸŒˆ Regram: @lexjann

paulpogba

Nice boots hein โ˜‘๐Ÿ‘Ÿ @adidasfootball #predator

starbucks

Every cloud has a caramel lining. Introducing the new Iced Caramel #CloudMacchiato. โ˜๏ธโ˜๏ธ *Cloud foam contains egg whites

paulpogba

I support every fight against racism, weโ€™re all equal. Bravi italiani svegliatevi, non potete lasciare un piccolo gruppo razzista parlare per voi. @moise_kean @blaisematuidiofficiel #equalgame #respect ใƒปใƒปใƒป BIANCO + NERI โšช๏ธโšซ๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿฟ #NoToRacism

starbucks

โœจ Werk it. โœจ #SpringFashion Regram: @theangelinos_, @ryanxcarroll, @gigirella_, @imedben89, @saraisabelpateiro, @cameronisaiah_ & @ainaquach

PaulPogba

Manchessssster la street ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ”ฅ @adidasfootball

starbucks

Take a sip of sunshine. โ˜€๐ŸŒฟ๐Ÿ‹ #MatchaLemonade

PaulPogba

Squad ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ @equipedefrance #lesbleus#100years

starbucks

Catch a caramel-y cloud and float away with the new light, fluffy Iced Caramel #CloudMacchiato. *Cloud Foam contains egg whites

PaulPogba

La force de la famille et la coupe bien soignรฉ chez @mathiaspogbaofficial @laruche_ink_barber @suggamaya @patrice.evra ๐Ÿ๐Ÿ#lesabeilles

PaulPogba

TEAM ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ @equipedefrance #fiersdetrebleus

paulpogba

๐Ÿ’๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ทworld champion ring๐Ÿ’๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท +celebration ๐Ÿ‘๐Ÿพ like @nglkante ๐Ÿ˜‚ @equipedefrance

paulpogba

Caption this ๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฃ... @equipedefrance #pogba #daretocreate

paulpogba

Happy to be Back with @equipedefrance ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‘๐Ÿพ#pogba #daretocreate

PaulPogba

Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall ๐Ÿ‘Š๐Ÿพ La plus grande gloire cโ€™est pas de ne jamais tomber mais de ce relever de sa chute @manchesterunited #confucius #mufc

paulpogba

Never give up! Great come back ๐Ÿ‘Š๐Ÿพ @manchesterunited #mufc #daretocreate

paulpogba

Rrrrrrrrhhhhh ๐Ÿฆ never give up @manchesterunited #mufc #daretocreate

paulpogba

๐Ÿฆ rrrrhh ๐Ÿ‘๐Ÿพ3point #pogba #manchesterunited

paulpogba

You donโ€™t know nothing John snow .. great to meet the legend @kitharingtonig #pogba #johnsnow @manchesterunited #gameofthrones

paulpogba

Good effort from everyone! Hope we get all players back very soon ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ @manchesterunited #mufc #daretocreate

paulpogba

Great win, great performance, great celebration, come on United!! @manchesterunited #mufc #daretocreate

paulpogba

โ˜€๏ธ no-look and the hiii-haaa to @ericbailly24 #championsleague

paulpogba

Happy with another win, focus on the next one ๐Ÿ‘Š๐ŸพFrench connection๐Ÿ™Œ๐Ÿพ @manchesterunited #mufc

paulpogba

I am nothing without you .. you are the greatest ๐Ÿคฒ๐Ÿพโ˜๐Ÿพ

paulpogba

Happy Year of the Pig to everybody celebrating Lunar New Year!! ๐Ÿฒ๐Ÿท Check out my new Pogmojis and play around. Search for 'Pogmoji' at App Store and Google Play. #pogmoji #chinesenewyear

paulpogba

๐Ÿ˜‹ @manchesterunited #mufc