Syahnaz Sadiqah Kris Jenner RITA ORA - instagram lists #feedolist

krisjenner

@robkardashianofficial new @halfwaydead launching tomorrow at 9am pst Halfway-Dead.com!! Follow @robkardashianofficial for updates! 💀#HWD #HalfwayDead #ProudMama

RITAORA

Quick Likkle photoshoot with @ronanpark 📸 Japan you made me so happy 😁 I can’t wait for the next few festivals 💖

syahnazs

Udh siap siap mau boboook. ngomong ngomong luv deh sama interior kamar hotelnya💛 tapi lebih luv lagi sama yg motoin aku..... suamikkkk yg motoin nih!

krisjenner

Obsessed with the new Kylie Jenner by KKW Fragrance scents!! Can’t pick a favorite... they are all so delicious! #repost @kkwfragrance KYLIE JENNER BY KKW FRAGRANCE. Three vibrant lip-shaped 30mL bottles for $40 each in red, pink and nude. Launching this Friday, 08.23 at 12PM PST at KKWFRAGRANCE.COM #KKWFXKYLIE

ritaora

Futures made of virtual reality

krisjenner

The sold out @kylieskin vac tray set is being restocked TODAY at 9am pst on KylieSkin.com 💕 #kylieskin @kyliejenner #proudmama

syahnazs

Pemilihan furniture untuk bayi itu penting banget, selain harus nyaman untuk baby nya, harus aman juga pasti nya Jadi aku mau ngenalin @claireetagnes yg merupakan brand luxury baby furniture baru di indonesia dengan european design Beberapa alasan aku milih @claireetagnes itu - design nya yg klasik dan elegan dengan sentuhan warna putih yg cocok untuk pake covers warna apa aja - water based paint - lem standart eropa dan - environmentally friendly Gak ragu sama sekali milih Claire et Agnes untuk si bayi. Super duper recomend untuk para calon ibu😘 #ClaireEtAgnes #CraftingYourVisonToLife #PremiumBabyFurniture #babyfurniture #kidsfurniture #childfurniture #furnitureforchildren #childrenbedroom #premiumbabystuff #premiumbabybed #richkidsofindonesia #jualbabybox #jualbabybed #jualkasurbayi #lemaripopokbayi #kamarbayi #perlengkapanbayi #babycrib #tokobayi #tempattidurbayi #ranjangbayi #lemaribayi

syahnazs

Siapa ibu hamil yang kesulitan cari posisi tidur? Sebelum punya bantal hamil aku juga sering mengalami sulit tidur karena perut yang semakin membesar. Alhasil kurang tidur membuat moodku berantakan, padahal ibu hamil harus selalu happy kan? Beberapa waktu lalu aku kenalan dengan brand MOOIMOM yang ternyata punya solusi terhadap masalah tidurku. Tediri dari dua item, maternity pillow dari MOOIMOM bisa membantu ibu hamil untuk tidur dengan nyaman. Multifuction Maternity Pillow bisa menopang perut saat tidur, sedangkan Anti Leg Cramp Pillow untuk mencegahkaki kram saat tidur. Untuk ibu hamil yang mengalami kesulitan tidur seperti aku, yuk cobain maternity pillow series dari MOOIMOM. Gunakan promo code SYAHNAZ saat checkout di www.mooimom.id dan dapatkan discount 20%. Have a good rest, moms! #mooimom #bantalhamilmooimom

ritaora

BTS with my @escadaofficial family ❤️

krisjenner

The Kylie Jenner by KKW Fragrance collab is almost here!!! 3 beautiful scents by Kim and Kylie launch Friday at 12pm pst on KKWFRAGRANCE.COM @kimkardashian @kyliejenner ❤️ #Repost @kkwfragrance ・・・ ‪BTS of the KYLIE JENNER BY KKW FRAGRANCE shoot. The collection features three colorful lip-shaped bottles in red, pink and nude. Launching on Friday, 08.23 at 12PM PST at KKWFRAGRANCE.COM #KKWFXKYLIE‬

ritaora

Thank you Tokyo and everyone who made @summersonic_official so amazing!!! 💕✨ 📸 @ronanpark

syahnazs

@ritchieismail punya panggilan baru dong buat aku!! EMCI yg artinya M C sama dengan Mami Cantik... hahaa aku tauu sayang, memang mnurut km aku paling cantik ya kann, menurut km doang loh gatau menurut orang😂🤭 • • 📸 @sweet.escape

ritaora

🤷🏼‍♀️

ritaora

💭

ritaora

Day off. 📸 @ronanpark

krisjenner

So fabulous!!! The @goodamerican Miami store is officially open at @aventuramall ❤️🙌🏼 #GoodAmerican #Proudmama

krisjenner

Kim’s @kkwbeauty 90s-inspired mattes collection is LIVE now on kkwbeauty.com ❤️❤️ #KKWBEAUTY @kimkardashian #proudmama

ritaora

Tokyo you got me ❤️✨ @ronanpark

syahnazs

beautiful day with pretty long dress from @luxuriouswholesaler.. follow @luxuriouswholesaler mereka sering adain promo beli 2 gratis 1 loh.. . . . Handled by @iconic_sister

RitaOra

Korea you were amazing!! Tokyo @summersonic_official let’s go!! 🇯🇵✨ 📸 @ronanpark

syahnazs

Good morninggggg! Kalo ada yg nanya akur ga sih sama tetehnya? Bukan akur lagi tapi teteh itu udh kaya mama kedua aku hahahahahahaaaa.. nikmatnya punya kaka cewe itu, aku ga ush beli baju banyak, ga ush beli tas banyak, ga ush beli sepatu banyak, karna aku berasa smua yg punya teteh itu punya aku juga jd tnggal pnjem ini ini itu ini itu sampe dia ngamuk baru aku balikin 🤣🤣🤣 #niqmatnyajadianakbungsu • • 📸 @sweet.escape

syahnazs

Sejak hamil aku jadi lebih sering istirahat di kamar dan menikmati trimester pertama dengan santai 😁 Untungnya ditemenin sama bedset yang super nyaman dari kain katun @starsprei, motif yang aku pakai sekarang ini namanya “LOVISA” warna hijaunya cantik dan lembut. Kalo kamu hobi jahit harus coba kain dari @starsprei ini ya karena bahannya lembut, adem, motifnya juga banyak sekali 😍 thankyou @starsprei bikin istirahat aku makin istimewa. . . . handled by @iconic_sister

syahnazs

Jaman sekarang bumil mah kalo bobo siang gayanya begini gais teteup ceuntil kan😂 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Alhamdulillah sebentar lagi masuk 4bulan kehamilanku💚minta doanya yaa smoga my baby twins slalu tumbuh sehat💚 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Kalo kata ka @fitrop kita adalah bumiltil alias ibu hamil centil 💛 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

RitaOra

Sardinia was amazing!! Can we all take a minute to appreciate this dress ✨ Jung-gu, South Korea 🇰🇷 it’s showtime tomorrow!! 📸 @ronanpark

syahnazs

Waaa keren banget @elmierbeauty, kulit badan aku langsung kenceng karna ada collagen nya kali ya. Suka banget karna sel kulit mati ku bisa langsung rontok! Halus.. Harum.. Yang penting aman buat bumil dan busui karna semua kandungannya itu 100% berkualitas banget . Cek aja IG nya ada proses produksi produk Elmier Peeling Spray dan Body Serum ❤ . . . Handled by @iconic_sister

RitaOra

Sardinia it’s been great. Asia I’m on my way! 📸 @ronanpark #3rdpicImshy ☺️ 🏌🏿‍♂️

RitaOra

And we back! Portugal 🇵🇹 you blew us away thank you for dancing with us. I love you! 📸 @ronanpark

RitaOra

Till next time beeeefa

RitaOra

‘Trust the process’

RITAORA

Made it to Es Vedra today (after this was taken it was so windy I literally nearly fell into jellyfish)

RITAORA

For those red lip feels 💋here is my campaign with @rimmellondonuk and has just dropped Lasting Finish Extreme Lipstick. Soft texture, bold colour, all in just one swipe. #oneswipetobold #rimmellondon #ad Hair - @brentlawler Make-up: @kathyjeung Styling: @annatrevelyan

RITAORA

Mirror mirror 💫 @escadaofficial​ ⚡​#Rita❤Escada #Ad Hair: @orlandopita Make-up: @diane.kendal Nails: @naominailsnyc Styling: @annatrevelyan Photographer: @craigmcdeanstudio

KrisJenner

Kylie’s birthday collection launches in 4 days!!! Saturday, 9am on KylieCosmetics.com @kyliecosmetics 🎉 #kyliecosmetics @kyliejenner #proudmama

KrisJenner

Kim’s new Matte Smoke and Matte Cocoa collections launch Friday August 16! Kkwbeauty.com @kkwbeauty @kimkardashian #Repost @kimkardashian ・・・ I’m so excited to announce my new 90’s inspired collection of all matte formulas- The Matte Smoke & Matte Cocoa Collections!!! I get a lot of my makeup inspiration from the 90’s and love how nostalgic this entire collection is. The collection features 2 10-Pan Eyeshadow Palettes, 6 Lipsticks in a brand new matte formula, 6 Lip Liners, and 5 Eyeliners. Matte Smoke & Matte Cocoa are two entirely different color ranges, so there are so many looks you can create with this collection. I can’t wait for you guys to try it!!! Launching to kkwbeauty.com on Friday, 08.16 at 12pm pst #kkwbeauty

RITAORA

I mean the gals are Gona hate that they’re in this but today was so relaxing and just pure bliss. 😍

RITAORA

Really in love with this shoot @escadaofficial ​🧡 #Rita❤Escada #Ad Hair: @orlandopita Make-up: @diane.kendal Nails: @naominailsnyc Styling: @annatrevelyan Photographer: @craigmcdeanstudio

RITAORA

I am so excited to announce another campaign with @escadaofficial!! It was such a pleasure working with their entire team again ❤ #Rita❤Escada #Ad Hair: @orlandopita Make-up: @diane.kendal Nails: @naominailsnyc Styling: @annatrevelyan Photographer: @craigmcdeanstudio

KrisJenner

My heart breaks for those affected by the senseless shootings in the last 24 hours. 250 mass shootings this year in America. In the last 24 hours 29 innocent people were murdered, 53 injured. Enough is enough!! 💔

KrisJenner

Shop the @kkwbeauty and @kyliecosmetics #NationalSistersDay flash sales today!! KylieCosmetics.com and kkwbeauty.com 💖

RITAORA

I’ll be here 💞

KrisJenner

The best collection yet!! So proud of you @kyliejenner 💕 #proudmama #birthdaycollection @kyliecosmetics #Repost @kyliejenner ・・・ can you guess the theme of my brand new Birthday Collection coming August 10th? 💚💗💸 stay tuned on my insta stories for the REVEAL 😍 @kyliecosmetics

RItaOra

When someone says they haven’t heard #RITUAL 💥💥

KrisJenner

That moment over the weekend when @kylerichards18 decides to teach #northwest her contortionist moves in the middle of dinner ....they are VERY flexible LOL #family

KrisJenner

Kylie’s @kyliecosmetics concealers and setting powders are now available in all @ultabeauty stores nationwide!! #proudmama #ultabeauty @kyliejenner

ritaora

Hope you’re all having a great summer holiday so far ☀️ @ronanpark

ritaora

Aug festival season starts soon! 📸 @ronanpark

KrisJenner

Kylie is celebrating #NationalLipstickDay all weekend long with the @kyliecosmetics 2 for $20 lip sale!! Go to KylieCosmetics.com now!

KrisJenner

Happy Birthday Mom! You are truly my inspiration and such a joy and a light to all of us. Thank you for raising me as a strong independent woman like you... you are the best Mom, Grandmother, friend and confidant, and I am so blessed that God chose you to be my mommy!! I love you so much Mom!!!! 🥰❤️🙏🥰 #love #family #happybirthdayMJ

KrisJenner

I am in love with the fit of this @goodamerican flight suit! Such a perfect staple for fall, I’m so glad it’s back in stock at GoodAmerican.com!! 🖤 #GoodAmerican @khloekardashian

KrisJenner

Loving all these new @halfwaydead pieces from @robkardashianofficial new streetwear brand!!! Releasing tomorrow at 9am pst on Halfway-Dead.com 🖤💀

ritaora

🖤💫

ritaora

@ronanpark

ritaora

Daydream ✨ @ronanpark

syahnazs

Pagi ini aku ke @diagnoslab buat test NIPT. Yg masih blm tau NIPT itu apa aku jelasin singkat ya, jadi sample darah kita diambil untuk mendeteksi sedini mungkin kelainan kromosom supaya bisa mencegah nantinya bayi kita lahir dgn kelainan kromosom, Dan bisa ketauan juga jenis kelamin babynya nih.. NIPT bisa dilakukan di usia kandungan mulai dari 10weeks loh. Dan skrg tinggal nunggu hasilnya dua minggu. Deg2an? Ya pastiiiiii Bismillah.. mohon doanya babyku sehat duaduanya 👶🏼👶🏼💕

KrisJenner

Morning!! A little @azzedinealaiaofficial is never a bad idea 🖤🖤 #love #alaia #thejetlagisreal hair: @leajourno makeup: @miyakemakeup

KrisJenner

The @kylieskin @kylietruck is coming!! Shop @kyliejenner’s new summer body products and drop 1 skincare items 💕 Are you ready LA and San Diego? #proudmama #kylietruck #kylieskin

ritaora

NEW LOOK VIDEO OUT NOWW 🧡 Swipe up in my stories or link in bio to watch!! 💫 Thanks for your amazing support so far!! 🔥✨ @vicearabia @moschino @marvindesroc @gerrit_jacob @karenclarkson @samiknighthair @mariebruce #VisitDubai

krisjenner

Happy birthday to my beautiful cousin Cici!!! @cicibussey You have been such a special and important part of my life as long as I can remember!!! I met you when I met Robert when I was 17!!! Thank you for being my ride or die, for all of our beautiful crazy amazing memories, for all of the therapy sessions in my closet, for being there through thick and through thin, and for being the most joyful positive person in the world, even when you were sick 🙏.... you are such an inspiration to me and my kids and so many others. I feel so grateful and blessed God put us together to grow old together and always be here for each other. Wow what a gift you are. Happy Birthday my fabulous cousin and friend I love you more than you can ever imagine. ❤️❤️❤️

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhoo…

krisjenner

Good morning from @hotelducapedenroc ! Love you @fancyncr @coreygamble @funthingstodoinlife #outoftheoffice

ritaora

Watchu gonna do when the sun goes down? 🧡 New Look video out tomorrow!!

ritaora

Last night Hungary 🇭🇺 headlining @efott_official festival was amazing! Thank you for rocking out with us! 🔥❤️🔥/ 📸 @timmsy

krisjenner

Happy Anniversary to these two !!! I Love you @thomasjhilfiger @mrshilfiger @coreygamble 🥰🥰🥰 #italiancelebration

ritaora

It’s time for NEW LOOK 🧡 The new video is coming Mondaaay!! I can't wait for you all to watch it 🙌🏼 Who’s excited?

krisjenner

Good Morning!!!! ☀️ 🧡💛🧡 #blessed

ritaora

Budapest we have arrived!! @efott_official see you soon 💫🔥

ritaora

If you found a new look now, would you kick the old one out? 🧡

ritaora

I’m so proud of my brother for graduating your so smart and the kindest human. Here’s to your future! The world is yours @thereal_donora ❤️❤️❤️

krisjenner

OK, Well, Someone has to drive the ship.

syahnazs

Hi Lazadians! Jangan lupa ya ikut “GUESS IT!”, kuis tebak harga pertama di Indonesia hanya di aplikasi LAZADA! Kamu bisa menangin berbagai hadiah menarik, mulai dari TV, handphone sampai motor! Ditambah lagi ribuan voucher setiap harinya!!! Catat tanggalnya 1-20 Juli 2019 jam 11.00,13.00,18.00,19.00,20.00 dan 21.00 WIB. Guess It! Tebak harga, hadiahnya MILYARAN! #LazadaID #guessitlazada

ritaora

I proper had the giggles today 😆 @amazonmusic #primeday 📸 @timmsy

krisjenner

Kylie’s SUMMER ‘19 #UndertheSea collection launches at 3pm pst TODAY!!! Only at KylieCosmetics.com 🧜‍♀️💕🌴 @kyliecosmetics @kyliejenner #proudmama #summerishere

krisjenner

Last night with @siqueiragui #portifino #heaven @dolcegabbana

krisjenner

#JusticeForRocky Sign the petition at Change.org #Repost @scooterbraun ・・・ I stand in support of @ASAPRocky and my friend @johnehmann and request his release from Swedish officials! Sign the petition and join the movement at change.org #JusticeForRocky

syahnazs

Bener aja kalo seharian jalan jalan tuh ga begitu mual mual hahahaha ada yg kaya aku gaaak? 💜🧡💛 #seriusgakalesanbiarjalanjalan

syahnazs

#MyHeartbeats soo hard pas lagi banyak-banyaknya wishlist, trus pas banget Lazada lagi adain Mid Year Festival dengan diskon sampai 99% untuk beraneka ragam produk! Langsung semangat add to cart sih dari sekarang 🙈 Inget yaa! 12 Juli nanti bakal ada Mid Year Festival di @lazada_id! Jangan sampai kelewatan ya, add to cart dari sekarang atau klik link di bio-ku!

ritaora

Yesterday at @montreuxjazzfestival it was so amazing and so nice you came out to watch the show @shaniatwain it was a honour! 📸 @ronanpark

ritaora

Back to London!!! Had an amazing weekend performing all over Europe nearly time for a break!!! 🖤 @gaelle_paris #gaelleparis #ad

syahnazs

Haii haiii ! Jadi kita mau buat QnA di youtube kitaaa nih.. naaah kalian boleh kasi pertanyaan seputar kita di comment foto ini yaa, nanti kita pilih pertanyaan2 yg menarik buat kita jawab 😊 Kita tunggu pertanyaannya gais 💜

RitaOra

9pm tonight @montreuxjazzfestival!! ✨❤

krisjenner

Kim on the cover of @wsjmag! @kimkardashian #proudmama #Repost @kimkardashian: "WALL STREET JOURNAL MAGAZINE @wsjmag Photographer: @studio_jackson stylist: @georgecortina writer: @christinabinkley Hair: @chrisappleton1 Make Up: @maryphillips Read all about my new Shapewear Brand. Link in my bio."

krisjenner

Happy Birthday to my beautiful granddaughter Penelope!!!!!! You are the sunshine of our lives and I am so blessed to have you to love and watch you grow up!!! Thank you for bringing me so much joy and being the best sister, daughter, granddaughter and cousin!!! I love you so much my little P ... #happybirthdaypenelope #lovebug #love

RitaOra

So excited to be here at @montreuxjazzfestival can’t wait to perform for you all tonight at 9pm. I love this festival! 📸 @ronanpark

RitaOra

Found some weird lighting on my balcony so here it is. Lol

RitaOra

Take me to the 90’s...💫 @ronanpark

RitaOra

Friday In Finland. 📸 @ronanpark

syahnazs

Hamil itu lucu yaaa! Sblm hamil dulu kata org nanti kalo hamil bisa yg disuka jadi ga suka loh! Daaaan aku ngerasain skrg, aneh bgt dulu aku sukaaa bgt bgt bgt nyiumin suamikk karna suka wanginya dia, nah sekarang kok mual ya klo sun apalagi hirup aroma badannya 😅 Tapi dia slalu pemaksaan ttp sun sun aku ihhhh....

syahnazs

Dari dulu slalu blg mau selamanya deket ibunnnnndakuuuuu 💛💛💛

ritaora

Made it Frankfurt Germany 🇩🇪 see you at @wirelessfest main stage 5.20pm! #daddyshome

ritaora

Frankfurt we have arrived see you on the main stage at 5.20pm @wirelessfest 🇩🇪🇩🇪🇩🇪

syahnazs

Biasanya kalau ditanya suami mau makan apa aku jawabnya terserah karna bingung hahaha. Tapi “TERSERAH” kali ini bikin aku untung bgt karena sekarang lagi ada #TraktiranEatigo buat kita semua yeaaay! Mending sekarang kalian download aplikasi @eatigo_id dan jgn lupa pake kode “TERSERAH” di aplikasi atau website saat resrvasi ya. Dengan kode itu kalian bisa dapetin Voucher Tunai Eatigo SENILAI 100K loh!!🎊 Btw, promo ini Cuma ada di tanggal 5 hingga 7 juli 2019 aja. Ada 500 restoran se-JABODETABEK yg diskon sampai 50% setiap harinya. Kapan lagi makan enak tapi tetep hemat? Cuma tinggal download aplikasi @eatigo_id ! #EnakanEatigo #TraktiranEatigo #EatigoIndonesia

Krisjenner

Wishing everyone a safe and happy Fourth of July!! 🇺🇸❤️ #IndependenceDay #FourthofJuly

Krisjenner

Shop @kimkardashian’s @kkwbeauty #FourthofJuly sale now!! KKWBEAUTY.COM #IndependenceDay 🇺🇸

ritaora

What you know about a pic In a marble bathroom with some tan lines? @thomassabo #Ambassador

Krisjenner

The @kyliecosmetics July 4 sale starts now!! KylieCosmetics.com 🇺🇸❤️❤️#IndependenceDay #July4

syahnazs

Selamat pagiiiii 🌻💛

Krisjenner

Happy Birthday to my beautiful BFF of over 30 years @fayeresnick!!! You have been there for me since the day we met and I love you so much. Thank you for all of the amazing memories we share and for always being the ying to my yang through thick and thin...you are an amazing friend, mommy, grandma, and an auntie to all of my kids....I love you!!!!!! 🥰😍💋💃🏻🍸🎂

syahnazs

Menurut kalian kita bernang beneran atau cuma ktawa ktiwi aja? Kalo aku jelas cuma nyelup foto trus keluar kolam lagi😅 Staycation dadakan dan cuma semalem doang tapi happyyyyyy!

ritaora

Soooo excited to announce my new campaign with @thomassabo jewellery is such an important part of how i feel everyday and helps me set the mood for the day so this was something i was so thrilled to be a part of. Thank you to my amazing team for this gorgeous shoot 😊❤️ #Ad . #RITAORAxTS #magicbyTS @thomassabo . Photography @cassblackbird Hair @shonju Make Up @mariebruce Styling @annatrevelyan

ritaora

This weekend was Rad.

krisjenner

Thank you so much @harpersbazaararabia!! Such an honor to be on the cover of the July/August issue... three generations ❤️❤️!!! @kyliejenner   @HarpersBazaarArabia Editor-in-Chief: Salma Awwad @salmaawwadofficial Photography: Morelli Brothers @morellibrothers #Repost @harpersbazaararabia: "Women On Top: @krisjenner and @kyliejenner have permanently transformed our cultural landscape and unapologetically influenced modern-day life with their profound impact on pop culture. But what’s their magic formula? The Instagram juggernauts reveal all in the July/August issue of #HarpersBazaarArabia. Tap the link in our bio to read the full interview. لقد غيرت كل من كريس كايلي جينر معالم مشهدنا الثقافي بشكل دائم وتركتا بكل جرأة أثراً في حياتنا اليومية المعاصرة. وذلك من خلال الأثر العميق الذي تركتاه في ثقافة البوب، فما هي خلطتهما السحرية؟ تكشف هاتان العملاقتان في عالم الإنستغرام كل ما بجعبتهما في عدد مجلة هاربرز بازار أريبيا لشهر يوليو وأغسطس. لقراءة المزيد الرابط في أعلى الصفحة Editor in Chief: @salmaawwadofficial Photographers: @morellibrothers Stylist: @gemmalouisedeeks Calligrapher: @angelabardakjian" Glam by @etienneortega and @jorgeserranohair

ritaora

Sound vision / no fs to give ✅

ritaora

When everything’s delayed so you gota do what you gota do... @lizmartinsmakeup moment caught courtesy of my main squeeze @rio_hair

ritaora

Last night 💫

krisjenner

Happy birthday to my beautiful bunny Khloé!!! I love you more than words can ever describe and I am so happy God chose me to be your mommy.... you are truly one of the most amazing souls I have ever known and I am so blessed every single day to have you in my life. I love you my precious girl and I’m so proud of you... you are the best daughter mom sister and friend.... 💕💕💕💕💕 @khloekardashian #HappyBirthdayKhloe

krisjenner

@robkardashianofficial’s new @halfwaydead pieces launching today at 9am pst HALFWAY-DEAD.COM 🖤

krisjenner

This is so exciting!! 15 years in the making and @kimkardashian’s shapewear line @kimono is finally here!! Kim is so passionate about shapewear and I’m so proud to see her vision come to life. You guys are going to love these pieces!! #kimono #proudmama #kimonobody #Repost @kimkardashian: "Finally I can share with you guys this project that I have been developing for the last year. I’ve been passionate about this for 15 years. Kimono is my take on shapewear and solutions for women that actually work. I would always cut up my shapeware to make my own styles, and there have also been so many times I couldn’t find a shapeware color that blended with my skin tone so we needed a solution for all of this. The third pic is the solution short. I developed this style for all of those times I wanted to wear a dress or skirt with a slit and still needed the support. Introducing Kimono Solutionwear™ for every body. Coming Soon in sizes XXS - 4XL in 9 shades. I can’t wait for you to feel this fabric!#KimonoBody @kimono Photos by Vanessa Beecroft"

krisjenner

#Ad I’m so excited to give ONE of YOU the chance to take home all these luxury pieces + 10k USD CASH!!!! - YES FOR REAL 💰👜 . . TO ENTER . . 1️⃣ Go to @curatedbusinesses NOW > & follow everyone they follow (takes just 90 seconds). . . 2️⃣ Then come back here & tell me if you’ll share or keep this all for yourself 💁🏼‍♀️ ! . . You MUST enter over at @curatedbusinesses (tagging here on my page isn’t your entry). Winners will be announced at www.curatedbusinesses.com no later than ‪7pm, Sunday 30th June‬ PST..... This is for real! Open worldwide. Profiles must be set to public until winner is announced. This sweepstake is only live on my page for 48 hours, so enter now! ⬇️👛💵 . . . Please Note: This sweepstake is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram, PayPal OR the brands seen in this picture. By entering, entrants confirm they are 18+ years of age, release Instagram of responsibility, and agree to Instagram's term of use. No purchase necessary. VOID WHERE PROHIBITED BY LAW.  PERMIT NUMBER TP/19/03613

Krisjenner

Kim’s body makeup is available now at 12pm!! KKWBEAUTY.COM @kimkardashian @kkwbeauty

krisjenner

So stunning, Kim!! 3 @voguejapan covers!! #Vogue #VogueJapan #ProudMama #DreamComeTrue @kimkardashian #Repost @kimkardashian: "3 VOGUE JAPAN COVERS!!! This was an absolute dream come true for me! Styled by the legendary @anna_dello_russo and shot by @luigiandiango Make Up @makeupbymario Hair @chrisappleton1 @voguejapan @kkwbeauty"

krisjenner

❤️❤️ #Repost @robkardashianofficial ・・・ Best picture ever 😭😍 @KimKardashian

krisjenner

#ad I take 2 @SugarBearSleep gummies before I wash my face and head to bed on the nights I need a little help to fall asleep 😴 SugarBear Sleep has clinical studies proving they work, they’re the best tasting sleep vitamins I’ve ever tried. These purple bear gummies are more than just melatonin. #SugarBearSleep works!❤️

krisjenner

@robkardashianofficial new @halfwaydead t-shirts available now!!! HALFWAY-DEAD.COM

krisjenner

Wearing the new #kokokollection today!! Available now at KylieCosmetics.com 💛 Glam by @ash_kholm #Repost @ash_kholm ・・・ Mornings with The Boss @krisjenner !! Using the Koko collection from @kyliecosmetics • Koko collection eyeshadow palette on eyes, True Mama highlighter, Hand Bag Hoe lip liner & Allergic to bullsh*t liquid lipstick 💄 Hair @leajourno

krisjenner

The original KOKO KOLLECTION Set is launching in all @ultabeauty stores tomorrow!! Head to your store to pick up @khloekardashian’s beautiful lip shades, Damn Gina, Okurrr, Khlo$ and Gorg in stunning new packaging and updated formulas!! #soexcited #kokokollection @kyliecosmetics @kyliejenner

krisjenner

Happy Birthday to my little Angel Northie!!!! What a bright light you are and such a blessing to our family!! Your magic and sunshine lights up every room and I adore how creative and smart you are. You are so kind and loving to everyone you know and have a beautiful heart and soul...I love you so much precious North and it is a pleasure and a privilege to be your Grandmother. I love you ❤️ Lovey xo #HappyBirthdayNorth

syahnazs

Malem mingguannya didorong suamik. Sekarang suamik posesip benerrr... aku blm boleh terlalu banyak jalan soalnya usia kandungan masii muda sekaliiiii, daaan karna hari ini bakal keliling mall daaaan kita kalo di mall itu pasti ga bisa sebentar karna suamik ini doyan bgt muterin mall berkalikali entah apa yg dia cari... jadi demi keamanan bebina dan kenyamanan maminya didorong doronglaaaaaah aku, jd sok welaah mau keliling mall 10 kali juga aku siaappp 😜

krisjenner

The beautiful new Koko Kollection is available now at KylieCosmetics.com 💗 @khloekardashian @kyliejenner @kyliecosmetics

krisjenner

Kylie and Khloé’s new @kyliecosmetics KOKO KOLLECTION launches today at 3pm pst!! Only on KylieCosmetics.com 💗 @kyliejenner @khloekardashian

krisjenner

@robkardashianofficial NEW @halfwaydead dead items just launched at HALFWAY-DEAD.COM

krisjenner

@robkardashianofficial new @halfwaydead items are launching today at 9am pst on HALFWAY-DEAD.COM

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhoo…

syahnazs

Pengen posting foto, tp bingung ga ada foto terbaru jadii yaudah deh nemu foto lama, foto ini diambil pas lagi latian dansa buat nikahan. Yampunnn time flies so quick deeeh! #waktumasihgadis

syahnazs

Nemenin ibu @medinazein yang lagi ngidam makan makanan india! Bergaul sama bumil, eeh alhamdulillah ketularan hamil 🥰

syahnazs

Dikasih hadiah lebaran sama Allah, Alhamdulillah ✨ Minta doanya yaaa semuanyaaa supaya aku dan babynaaaa sehat terussssssss 💛

syahnazs

Idul fitri 1440 H 💖 #familyportrait

syahnazs

Mohon maaf lahir batin yaaaaa semuanyaaa... selamatt lebarann, selamat kumpul sama keluarga yaaa! Selamat naik timbangannyaaa gais tp jgn banyak banyak yaaa ! 🙏🏻♥️✨

syahnazs

Metttt berukaaa puassaaaaa gaissss!! Kita sama sama makan banyak tp kok skrg timbanganku melebihi si ibu anak tiga iniiii.. gaswaaaaattt kan #adikaka

syahnazs

Ga bisa berenti makan kueeeeee @delightful_gulagaram enyakk bgt! Nii yg lg cari kue kue lebarannnnnn cobain dehhh 💋

syahnazs

Jangan tunda! Makan Aice Mochi itu beneran bisa bikin bahagia, rasanya yang enak, kekenyalan bikin kangenn 😍😍😍 Aice Mochi enak dinikmati kapan saja, apalagi saat buka puasa pas dijadiin dessert yang super yummyy! Aku aja bergegas ke booth Ramadan Aice di modern market buat borong Mochi Family Pack, jadi bisa berbagi manisnya Mochi bareng orang-orang termanis!! 🤩🤩🤩 Momen Ramadan kamu bakal makin AiceSyik kalau ikutan #BerkahRamadanAice yang kasih hadiah total 130 JUTA! Caranya nggak ribet, kamu cuma perlu follow Instagram @AiceIndonesia, foto dan kirim struk pembelian Mochi Aice via DM. Jangan tunda lagi nikmatin Mochi Aice, udah enak berhadiah lagi!!! 👯‍♀👯‍♀ #BerbagiDenganYangManis #AiceMochiDessert #HaveAnAiceDay

syahnazs

#nanasjeje edisi ramadhan 🌸

syahnazs

Pengalamanku bersama @mdglowingskin selalu menyenangkan selama beberapa tahun ini.. Apalagi, saat saat Aku mendapatkan hasil kulit yang lebih sehat. Banyak sekali manfaat yang beragam saat kamu mencoba produk @mdglowingskin penasaran? Segera konsultasikan kulitmu, penuhi kebutuhan kulitmu, they will be always listening to your skin ❤

syahnazs

Instagram back to normal, let’s try to post this one 😉

syahnazs

Bekerja di dunia entertain itu menuntut aku untuk terus bergerak dinamis. Begitu banyak kejutan dan aku harus selalu hati-hati dan merencanakan semuanya dengan teliti, termasuk soal keuangan. . Itu alasan kenapa aku selalu semangat menabung. Tabungan #bjbTandamata dari @bankbjb jadi ruangku merencanakan masa depan. Apalagi banyak transaksi yang bisa aku pakai dengan aplikasi #bjbDigi. . Kalau pakai bjb Digi, aku enggak perlu ribet keluar rumah kalau butuh sesuatu, tinggal buka aplikasinya dan segala kebutuhan seperti beli tiket, bayar listrik, transfer, dan lainya bisa beres cuma dengan handphone. Praktis banget! #terimakasihbjb Yuk ikut nabung di @bankbjb dan download aplikasi #bjbDigi di handphone kamu! #bankbjb #bjbtandamata #hanyadibjb

syahnazs

Pas abis foto terus liat hasilnya kesel sendiri kenapa kesetnya ga diawasin dulu yahhh padahal aku gayanya ngeliat kebawah loh hmmmm... yasudalayaaaaa,happy friday 🧡

syahnazs

!!GIVEAWAY ALERT!! . Seneng banget mudik tahun ini bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga😁 Belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR! . Ada GRATIS ONGKIR 10x TANPA MINIMUM BELANJA! Selain itu ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB bisa dapet Gratis Umroh di @shopee_id!! Diskon gede2an ini puncak nya BESOK, 24 Mei! Jangan lupa juga nonton acara meriah Shopee malam ini di SCTV dan ANTV pukul 19.00 WIB yaa. 😍 . Oh iya, ada surprise Ramadhan lagi nih dari Shopee. Dapetin HP Xiaomi A2 caranya gampang banget! 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Satu orang yg beruntung akan di DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊

syahnazs

Untung photobombnyaa cantueeq yaaaa!

syahnazs

Whaaaa happy bgt nih aku mau makan puding kelapa dari @hollandbakeryindonesia rasaaaanyaaa enakkk sekaliii! Pas banget buat nemenin buka puasa nihh Kalian harus coba gaisss❣ #HollandBakery #HollandBakeryIndonesia #TeratasKarenaKualitas

syahnazs

Lagi nungguin suami pulang tapi gak dasteran lagi dong.. Aku pake sleepwear tergemes kesayangan aku dari @le.bellavita . Bahannya adem, lembut dan kece banget, all in one @le.bellavita 💕 . Btw aku juga uda beli sleepwear baru @le.bellavita buat Lebaran, kamu udah belum? . . Handled by @iconic_sister

syahnazs

Bismillah, Yang lagi program kehamilan, atau haid gak teratur, punya Kista atau Miom ? Bisa dcoba nih konsumsi kurma muda dan buah zuriat nya dari @kurmamuda_id Sudah banyak testimoni yg berhasil, makanya aku mau coba ikhtiar pakek buah ini Yuk promil bareng di bulan suci ini Paket2 promil nya ramah di kantong looo cek deh @kurmamuda_id . . Managed by @klik_management

syahnazs

Got this awesome keyboard 🖤 from @aziocorp #azio #aziocorp

syahnazs

Disela sela pemotretan tadii, teteup sempetin selfieeeeee 📸 #gayanyatetepnyampingkiri🤣

syahnazs

Difotoin sama yang lagi ulang taun 🌸

syahnazs

Rayain ulang taun pernikahan sama ulang taun suamikkkk.... pintar diaa memilih tanggal pernikahan beda sehari sama ulang taun jd digabungin deh ngerayainnya hahahaha ( ngirit ) 💋💋 #luvvvvsuam

syahnazs

Happy birthday my dearest suamik, Doaku smoga km selalu bahagia♥️ Lotssss of love for you suammm!

syahnazs

🌺 Happy day 🌺

syahnazs

Satu taun lalu kita duduk disini 🍃 #satutaunanmenikah

syahnazs

Hari ini satu taun kita jadi suamik istri. I love youuu so much suam kekasih hatiiii emciiiii...... ♥️ ♥️ #istricintasuamikselamanya