taraji p henson Zaskia Adya Mecca Louis Tomlinson - instagram lists #feedolist

louist91

TARAJIPHENSON

I ❀️ U right back. Thank you #ArtIsLife #honored πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

I was so new to the gameπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @romonakeveza ・・・ FLASHBACK FRIDAY | @tarajiphenson wears @romonakeveza in the @hollywoodreporter #fbf #tarajiphenson #romonakeveza #hollywoodreporter

TARAJIPHENSON

Hey everyone check out my trainer @forcefitnessinc 30 Day Challenge with @meagangood. Make sure you join now to get 50% off .. Link is in their bio!!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

#FBF Me and my baby celebrating @joerich77 40TH #ThatNightWasLITTYupInHarlem πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ’ͺπŸΎπŸ’ƒπŸ½πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

louist91

TARAJIPHENSON

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Selfie with the birthday boy πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ @kelvinhayden I love you so much!!! πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ–€πŸ–€πŸ–€

TARAJIPHENSON

AMAZING!!!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @dawnmarie46 ・・・ Taraji my friend capture your eyes perfectly #tarajiphenson #cookie

tarajiphenson

Absolutely amazing!!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @quaycope ・・・ 3’x4’ Acrylic & Oil on Canvas @tarajiphenson

louist91

Studio

louist91

1883 magazine coming soon. @jackalexanderuk @1883magazine @helenseamons @krystlemakeup

tarajiphenson

All naTUral and I fuckin LOVE IT!!! can’t WAIT to share my hair care system with you #TPHBeauty coming VERY SOON!!! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Sweat baby JESUS IN THE MANGER!!!!! πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Steal my heart away ❀️❀️❀️ #GODblessTheBabies πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @lusterspinkkids ・・・ Thank you @serenity_reign13 for trusting #LustersPinkKids πŸ’— . This was so creative. You do look like baby @Tarajiphenson πŸ’—πŸ˜πŸ˜Šβ˜ΊοΈ. Your hair always slays no matter if it’s short or long! Pretty girl, pretty Curls! Pretty slays, any day. πŸ’œπŸ–€

tarajiphenson

Every lil girl should be able to dream BIG LIKE THIS!!! #GODIS congrats and SHINE BABY SHINE!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @chloexhalle ・・・ dream come true... πŸ§œπŸ½β€β™€οΈπŸŒŠ #thelittlemermaid

tarajiphenson

I πŸ‘€ you πŸ˜œπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Please support my God Baby @fairyunime_ #Repost. The Realigned Dance Company was formed to combat the idea that only β€œdancers” can dance. Dance was made for everyone! Our mission is INCLUSIVITY, no matter your size, looks, or experience. Registration for the company (ages 16 and up) will be held on July 13TH at Dance Place Brookland Arts Studio, DC. WE ARE SO EXCITED! So again, welcome to Realigned, we can’t wait to meet you πŸ”₯! @fairyunime_ @realigneddance

tarajiphenson

#FlashBackFriday backstage at my #WhiteHotHolidays Variety Christmas show. I miss that show. 😩 That was and STILL IS my passion and dream to Exec produce and lead my own variety show. Need to set that up somewhere else @caseypattersontv ‼️ @itscarolburnett was one of the MAIN inspirations for putting that show together. Was planning on getting her majesty to do a comedic skit with me. 😩 WE WILL PLAY TOGETHER FOR SURE!!! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @foreva4raji

tarajiphenson

Him😍😍😍 #MyHittah4life @kelvinhayden πŸ’ͺπŸΎπŸ–€πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

#TBT boy did we have fun this day in Miami!!!! @mundig @moniqueidlett πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Y’all did that!!!! Thank you!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Yaaaaaasssssss‼️ You did that!!! @londa_monnee πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

@tylerperry PERIODTTTTTTT πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

@tylerperry πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

louist91

Tonight #LateLateLondon

tarajiphenson

Happy Father’s Day!!! I miss you EVERYDAY!!! I wish we had more time on earth together!!! I still get mad sometimes and ask God why........I am human πŸ€·πŸΎβ€β™€οΈ #Forgiveme #RipDaddy πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ #Sudan

TARAJIPHENSON

#fauxfur πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

@kballhenson May I please have my meditation chair back πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€·πŸΎβ€β™€οΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

With you ANYTHING is possible!!! Thank you for standing with me @kelvinhayden πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @iamjessiemiles ・・・ @tarajiphenson got emotional while speaking in front of congress on mental health! @blhensonfoundation Photos: @gettyimagesβ € Taraji P. HensonΒ got emotional as she testified before Congress on Friday about the need for mental health counselors and education, especially in the black community, in wake of a rise in suicides of young people. TheΒ EmpireΒ star, who has an adult son, also talked about her own battle with depression and anxiety, which she has been open about, as she spoke before the Congressional Black Caucus Emergency Taskforce on Black Youth Suicide and Mental Health. "I really don't know how to fix this problem, I just know that the suicide rate is rising," she said. "I just know that ages of the children that are committing suicide are getting younger and younger." A study published inΒ JAMA PediatricsΒ earlier this year showed that between 2007 and 2015, annual ER visits relating to suicide by people aged 5 to 18 rose from 2.2 percent to 3.5 percent, and from 580,000 to 1.2 million. "It breaks my heart to know that 5-year-old children are contemplating life and death," Henson said. "I just...I'm sorry. That one is tough for me. So I'm here to appeal to you, because this is a national crisis. When I hear of kids going into bathrooms, cutting themselves, you're supposed to feel safe in school." "I'm here using my celebrity, using my voice, to put a face to this because I also suffer from depression and anxiety," sheΒ continued.Β "And if you're a human living in today's world, I don't know how you're not suffering in any way, I mean if you turn on the news, that's PTSD right there. We need each other.Β This is me reaching across the table, trying to lend a helping hand in the best way I can. We have to save the children." β€’

TARAJIPHENSON

My little pony last night at my first @blhensonfoundation #borislawrencehensonfoundation conference benefit!!! WE HAVE SOOOO MUCH WORK TO DO!!!! I AM HERE FOR IT!!! #GodIS πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Please join me!! I will be going live at 7pm #Instagram TONIGHT where I will be discussing #MentalHealthAwareness #Trauma #Grieving #Depression #Anxiety happening within the African American community. This conversation is an inclusive one for all. When we learn from each other that’s when we can create real change. It’s time to stop hurting and start healing... #blhf #CanWeTalk? #BenefitDinnerTonight

TARAJIPHENSON

#CanWeTalk WE MUST TAKE CARE OF OUR #MentalHealth @blhensonfoundation #BorisLawrenceHensonFoundation πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

I am taking the #MentalHealth crisis in the black community to Capitol Hill!!! God calls us ALL to fulfill a purpose that is much bigger than ourselves. YOU MUST ANSWER THE CALL!!! FOLLOW @blhensonfoundation FOR ALL INFO on my mental health foundation named after my father the #borislawrencehensonfoundation Eradicating the stigma around mental illness one convo at a time!!! #IssaMovement #CanWeTalk #GodIs πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

THANK YOU @ava @netflix @oprah ENTIRE CAST AND CREW!!!!! So many emotions.....so many feelings. Thank you ALLπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Thank you @variety πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @variety ・・・ Taraji P. Henson remembers the moment she renegotiated her paycheck on #Empire: "Cookie had become iconic at this point. Now you need her, so now I need my money." For the full story on the star's salary, visit the link in bio. (πŸ“Έ: @shayanhathaway)

TARAJIPHENSON

So proud of you sis @moniqueidlett KEEP SHINNING!!!! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @moniqueidlett ・・・ Thank you @werque_dominique @forbeswomen #Repost @werque_dominique with @get_repost ・・・ I’m back writing for @forbeswomen this month and I’m so excited! I had the amazing opportunity to speak to entertainment mogul and tech investor, @moniqueidlett about her VC firm, @reign_ventures.

TARAJIPHENSON

@MuhammadAli fought for justice and social change. To commemorate the anniversary of the his passing, I’m sharing #WhatIFightFor : Helping others in need. What do you fight for? For every post with #WhatIFightFor, @Bombas will donate 100 pairs of socks (the most requested clothing item at shelters) to the homeless community in Ali’s hometown, Louisville, KY. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

#TBT Lil TJ she was serious bout summthin πŸ˜©πŸ‘€πŸ˜‚πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

The BLHF Conference and Benefit Dinner is SOLD OUT!! πŸ’ƒπŸ½πŸ˜¬πŸ₯°Thank you so much for all of your support and commitment to eradicating the stigma surrounding mental health in the African-American community! We know that many of you are still interested in attending, we are doing our best to open more seats!! Follow our NEW page @blhensonfoundation and stay tuned for updates! . You may also join our waitlist by sending an e-mail to reservations@borislhensonfoundation.org. . . BIG thanks to our sponsors and regional partners @btstservices @ehehealth @black_minds_matter_ @mckissacknyc The Family Institute at Northwestern University @octetproductions ... Our community partners @kennedycenter @entertain_dc - Thanks @lyft for the lifts! Looking forward to an AMAZING WEEKEND!!πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎ πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Happy birthday to my lil seeeeeeessssstar!!!! You need to be where I am @apryl_henson πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

louist91

Recorded a special acoustic version of Two Of Us for all of you and it's out at midnight !

TARAJIPHENSON

πŸ‘‹πŸΎπŸ‘‹πŸΎπŸ‘‹πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

β€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Thank you sooooooo much @bykilian for my treats. Thank you @ashuntasheriff YOU ARE THE πŸ”ŒπŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

The other day at @foxtv #Upfronts Thanx #glamsquad @tymwallacehair @ashuntasheriff @jasonbolden πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @tymwallacehair ・・・ Chic AF #tossedbytym

louist91

The official video for Two of Us comes out tomorrow at 5pm BST. I had a proper good day filming it, can’t wait for you to see it!!!

TARAJIPHENSON

Happy Birthday to my heart beat!!! Son I love you soooooo much and I am very proud of you @filet_marcell !!! #GodIs πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

The Finale TONIGHT πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹#Repost @empirefox ・・・ Will the Lyons be defeated? Find out on the #Empire SEASON FINALE tonight at 8/7c on @foxtv.

tarajiphenson

So happy to surprise my stepmother with an amazing home renovation.Β Β Check it out on the latest My Houzz. I love you Angie! Link in @houzz Bio. Check out before and after pics in my IG story!! #happymothersday

tarajiphenson

Time to break up that boy’s club. @WhatMenWant is now on Blu-ray! paramnt.us/Buy.WMW πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Y’all I was supposed to be @verawang date tonight for the #metgala but as some of you may know I had to bury my dear sweet friend #JohnSingleton today in LA. I had to back out of the #Met because My head would NOT have been in the game. @verawang is such a classy Lady she sent flowers and totally understood my position. I LOVE YOU FOREVER @verawang NEXT YEAR WILL BE THE CHARM FOR US!!! GOOD LUCK TONIGHT!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Rest in heaven my dear sweet friend!!! #johnsingleton #SoHardToSayGoodbyeπŸ’”πŸ’”πŸ’” πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

louist91

Loved it last night!

TARAJIPHENSON

#TBT Lil TJ at age 13 #simplertimes #innocence #SheLikedToDress β˜ΊοΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Tarajiphenson

YOU saw in me what I did not see in myself!!! YOU taught me about the power of my eyes!!! MY GOD MY GOD!!! I will FOREVER miss you my dear sweet John Singleton. I can NOT believe it. GOD BLESS YOUR MOTHER AND BABIES AND FAMILY!!! PRAYING FOR ALL OF US!!! You touched and changed so many lives!!!! #RIHJOHNSINGLETON πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’

louist91

#LouisAndRichard Link in bio.

louist91

Wanted to get this off my chest

louist91

Studio

louist91

louist91

Thank you so much for the support ! @spotify

louist91

#TwoOfUs // 7th March. Link in bio.

LouisT91

LouisT91

It’s coming...

louist91

☠️

LouisT91

Ready for tomorrow!

louist91

Gogglebox from 7pm on Friday! #standuptocancer

louist91

Thank you so much to @nilerodgers and @liampayne . Loved it!

louist91

This Saturday....

louist91

louist91

@jordangreen

louist91

zaskiadyamecca

My Squad !! πŸ’ͺπŸ»πŸ‘ΈπŸ» #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou ☺️ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

β€œKemana lagi kita kali ini, Bi?!” β€œExplore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..” #bhrekata

zaskiadyamecca

β€œBiaa, boleh aku loncat?!” Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean πŸ˜”πŸ˜” #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa 😭😭😭😭 #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre β€œjangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!” 🀣🀣 Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii πŸ™πŸ»β€οΈ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek 🀣🀣 still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan 😝✌🏻 kali ajaa aba yang dapet 🀣🀣 colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami πŸ€— kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo ❀️❀️ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii β€οΈπŸ€—selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka β€œrumah” saya πŸ€—β€οΈ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

louist91

louist91

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi β€œtahan banting” .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah πŸ€—πŸ™πŸ» namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) 😝 dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan 😹😹 lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) πŸ€ͺπŸ€ͺ alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil πŸ™ˆπŸ˜… di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan 🀣🀣 fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista πŸ˜†πŸ’œ nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa πŸ’ƒπŸ» langsung lah pesen wat di pake malem mingguan 😹😹 #haiyaah dan kesampean kannn hahaha 😝✌🏻 kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan ❀️❀️ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh 😽😽 . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa πŸ˜†β€οΈ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos πŸ€—πŸ€—πŸ€—

louist91

@thexfactor

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd 😁 ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga 😝😝 jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official 😎😎😎 wihiiy gaya banget deh ah πŸ˜‚πŸ˜‚ bismillah semoga berkah bersamaa πŸ€— #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official 😍 oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda 😹 hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado πŸ€—β€οΈ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee 😽😽😽 . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah πŸ’œπŸ™πŸ»

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa πŸ€—πŸ’œ ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk 😹😹 antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih πŸ€—πŸ€— Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo πŸ˜… ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya 🀣

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : β€œDee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nya” β€œamaann kooo!!” Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan πŸ€—β€οΈ berasa kompak rukun akur damai gitu 🀣🀣 emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! πŸ’ƒπŸ» cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa 😽😽 . . Managed by @bff_management

louist91

louist91

louist91

Morning

louist91

Back in the day

louist91

8 years ago today. The skinny tie and shirt combo was a must back then 😝

louist91

Boyo

louist91

louist91

louist91

louist91

louist91

Check out the #MissYou vertical video on the @spotify #TeenParty playlist http://smarturl.it/MissYouVertical