Teresa Freitas Jessica Mila Agnesia 5 Seconds of Summer - instagram lists #feedolist

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain ✨✨ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh 😍 Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

5SOS

EASIER // @CHARLIEPUTH REMIX OUT NOW

5SOS

EASIER // LIVE FROM THE VAULT // OUT EVERYWHERE NOW

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

5SOS

‪Coming soon.

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu ✨ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian ☀ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema 🦕 Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot ❤️ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

teresacfreitas

it’s definitely ok to play tourist

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

5SOS

The band riding the Subway in Seoul, South Korea. This photo holds a beautiful moment of reflection. We used to rely on the railway back in Sydney to get us into the city to visit radio stations to play covers and promote our tiny band from the western suburbs. 35mm 📸 @dkessler

teresacfreitas

Daydreaming afternoons away w/ @companiafantastica

5SOS

The band attempts to find their way on the subway to Gwangjang Markets in Seoul. Luckily enough, we had a fan traveling from Houston who saw us struggling & spoke Korean. They helped us use the ticketing machine. 35mm 📸 @dkessler

5SOS

Happy 23rd Birthday to our lead man @lukehemmings. You’re a kind soul and an unparalleled, ever flourishing talent. We love and appreciate you! Here’s to many more years!!! 🎂❤️

teresacfreitas

The most typical view that is hard to get tired of

teresacfreitas

Capturing people capturing places

teresacfreitas

Everyone expects Venice to be beautiful. It 100% delivers

jscmila

Don't lose focus 🌿 @rayban glasses from @optikseis

jscmila

🎈🎈🎈 @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 😊 #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #I♥️Havaianas

5SOS

EASIER // LIVE ON @thevoiceau

teresacfreitas

Doors in Palm Springs - from the essentials for every tourist visiting California

teresacfreitas

Saint Petersburg had the best of colors that day

5sos

05.07.19

5sos

05.07.19

5sos

05.07.19

5sos

Thanks to everyone who came out to last night’s Friends of Friends show in support of @blacktownbysa.

teresacfreitas

Rehearsal preparations for the military parade on Victory Day ‘18

5sos

Playing #CelebrityFamilyFeud against @thechainsmokers tonight! Thanks for joining our team @thisiswatt. Watch it at 8/7c on ABC.

teresacfreitas

Daydreaming⁣ ⁣ @companiafantastica #todayilookfantastic

5sos

5sos

Loved being in the UK and seeing our fans there the other week.

5sos

5 years ago this album was released to the most wonderful fan base on earth. It took us 18 years to make this record. This period of our lives was insane and totally life changing. Love you if you listened!

teresacfreitas

Daydreamers⁣ ⁣ @companiafantastica #todayilookfantastic

jscmila

“wedding aku harus jadi wedding of the year!!!” -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

5sos

Today we are proud to announce our second @wearefof show. We, alongside some VERY special guests, will be performing at The Factory Theatre in Sydney on Wednesday 3rd July. We have released a limited range of brand new FRIENDS OF FRIENDS merch to celebrate this special show. You can get it on the F.O.F. store NOW. ALL PROFITS generated from the event and all sales on the store will be donated to the incredible @blacktownbysa to help fund their music program. Close to where we all grew up, BYSA is a social impact organisation dedicated to nurturing young people and creating social change in the community. ALL PROFITS generated from the event and merch sales will be donated to Blacktown Youth Services Association. Merch is on sale at wearefof.com. Show tickets are now sold out.

5sos

jscmila

❤ Inilah Official Poster Film Bridezilla! ❤ Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

teresacfreitas

Muralla Roja on a sunny day

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire ❤ Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua 😊 disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! ✨👌🏻 #filmimperfect

jscmila

Bali and chill 🍃 Relaxing in @luawear_

5sos

5SOS IN CHICAGO

5sos

DK_EUROPE - Spent an amazing time over the last few weeks seeing new and familiar faces all over Europe. Here’s some photos captured of the band. -

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atas⬆ Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream

5sos

Les 30 premiers à nous envoyer un email à l’adresse suivante 5sos.showcase.paris@gmail.com avec leur nom, prénom, date de naissance et numéro de téléphone pourront assister ce soir (jeudi 20 juin 2019) à notre show acoustique chez Universal Music, 20 rue des Fossès St Jacques 75005 Paris à 20h. Vous recevrez une confirmation par email si vous avez gagné ou pas. Pour les gagnants uniquement, merci de vous présenter munis d’une pièce d’identité à l’accueil d’Universal à 20h, votre nom sera sur la liste.

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! ☀☀☀ . . . 📸 @dhikaananta_

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2👁) is now on Netflix 🎬 #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort 😜 . . 📸 by @dhikaananta_

5sos

Thanks for having us Berlin. Next stop is Milan.

jscmila

When in Bali. 🍹🛁 @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions💆‍♀ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

5sos

Ashton at The Maddox Gallery cresting a piece based on Easier. @dkessler @ashtonirwin

teresacfreitas

A surprising view in Costa Blanca

5SOS

Love watching these guys put their incredible energy into the world again. Glad you’re back @jonasbrothers.

5SOS

THANK YOU WEMBLEY STADIUM! @capitalofficial #CapitalSTB thank you for your incredible energy.

jscmila

❤️✨

jscmila

🍧🍧🍧 @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile 😊

5SOS

THE MET // NEW YORK

5SOS

#WANGOTANGO // @iHeartRadio

jscmila

Amsterdam is beautiful ✨, I will miss its clear skies and warm coffee ☕ Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews 🤗 Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

5SOS

FRIENDS OF FRIENDS // SAYERS

5SOS

FRIENDS OF FRIENDS // SAYERS

5SOS

FRIENDS OF FRIENDS // SAYERS

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? 😤😁😭😂 Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

teresacfreitas

Spring in #35mm

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla 👰 #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

teresacfreitas

In-between takes

teresacfreitas

And the livin’ is easy... ⁣ ⁣ Beautiful fruity fragrance Pomélo Paradis 🍊 by @ateliercologne #ateliercologne

teresacfreitas

A warm afternoon with Pomélo Paradis by @ateliercologne #ateliercologne

5SOS

EASIER // OUT NOW

5SOS

EASIER // OUT NOW

teresacfreitas

All things citrus with @ateliercologne Pomélo Paradis — ready to welcome summer’s sunny days with this fresh and fruity scent 🍊☀️ #ateliercologne

5SOS

Pre-save EASIER to be the first to hear it // 05/23/2019

5SOS

Pre-save EASIER to be the first to hear it // 05/23/2019

5SOS

Pre-save EASIER to be the first to hear it // 05/23/2019

teresacfreitas

Time to stop.

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya 👇

teresacfreitas

Up north; discovering 4 northern cities in Portugal ~ Porto, Braga, Guimarães e Viana do Castelo: estas foram as 4 cidades que andei a descobrir e redescobrir com os #cafeschristina, onde as fotografias serão transformadas nos pacotes de açúcar que acompanham o café. Em breve mostrarei as 12 escolhidas, fiquem atentos!

teresacfreitas

A-maze-d

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic ✨✨👏 #LoveinSpades

jscmila

Current mood be like 🖤♣️🖤 . @3mongkis x @paolatambunann

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! ✨ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? 💚 Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more 💔 I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment 💚🌎 #visitvictoriaaustralia

teresacfreitas

A place that is sure to brighten your day. Burano is an old fishing village - legend has it that the houses were painted in bright hues so fiehermen could see their way home when fog blanketed the lagoon. The colors of these houses, it is said, have been with the families for centuries.

teresacfreitas

Vaporetto green

jscmila

Coffee shop ootd shot ☕, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! ❤👜 #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! 😀 . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊🧡

teresacfreitas

Take a walk on the wild side

jscmila

Happy Easter 🐣 Let us be reminded today of how much God loves all of us ❤

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah 😊

teresacfreitas

Scene from an Italian afternoon

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future 🇮🇩😊 Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika ❤

teresacfreitas

Saison bloom 🌸 - #oeiras45anos25abril with @municipiodeoeiras & @gerador_eu

teresacfreitas

The perfect hues of La Muralla Roja

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! ☁

teresacfreitas

Pink Art Deco on a garden one can walk and dream in, could I ask for anything more?

teresacfreitas

Light as the wind, desert flower. @chloe #chloenomade #chloegirls

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . 📸 by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

teresacfreitas

The longing of yet another strange land. - Thank you @chloe for this beautiful adventure with #chloenomade #chloegirls

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame 🍩😚🍩

jscmila

The more I travel, the more I want to discover 👣🌏

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! 🌈. . 📸 by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many ❤ May your weekend be as colorful ✨✨

teresacfreitas

Welcoming spring by the sea [2/3]

teresacfreitas

Where to be the happiest, a visual board for welcoming spring by the sea. [1/3] - @mustique__ new collection launches on the 22nd

5sos

5sos

teresacfreitas

Just a happy sunny day. They’re the best #slowdownaroundtheworld

5sos

5sos

teresacfreitas

One last from the baths. For now. And people still ask where inspiration comes from. You can find it everywhere, from the surrounding architecture to that groceries bag in front of some pink flip-flops

teresacfreitas

The only reason I can love a crowded place, taking pictures

teresacfreitas

I think I like the interiors of Budapest even more than the outside!

5sos

North American Tour with @thechainsmokers // Tickets on sale now

5sos

5sos

5sos

5sos

5sos

teresacfreitas

Pink from the archives

teresacfreitas

What a pretty nice corner I thought. Sometimes, everything comes together.

5SOS

Who Do You Love // @thechainsmokers #whodoyoulove

teresacfreitas

Seeing between the lines

teresacfreitas

The best neighborhood colors

teresacfreitas

Boy how I miss this city

teresacfreitas

On my first visit to Gellert I didn’t realize I missed the sight of the most beautiful room there. So before heading to the airport to go home, I quickly got in again to see what it was like and have the opportunity to capture it. I didn’t want to take multiple shots of the same person and view, since everyone was probably already uncomfortable with the fully-dressed-but-in-slippers-girl holding a big camera. I only realized the light was beautifully coming in after I sat down and edited these images. Glad I decided to go back. There he was, in 40ºC, pondering about the meaning of life.

teresacfreitas

No wonder Wes Anderson got so inspired in Budapest. The aesthetics of the thermal baths are unreal, straight out of a movie. Thanks to @tapairportugal for taking me there and @corinthiabud for a wonderful stay!

teresacfreitas

New year’s resolution: get closer.

teresacfreitas

Palm Springs pink series continues with another curious fact that I learned recently: the girl-pink boy-blue divide only started in the mid-20th century. In 1893 an article in the New York Times stated that the rule was that you should always give pink to a boy and blue to a girl - because pink was “the more decided and stronger” color, while blue was “more delicate and dainty”... but I’m glad we’re slowly realizing that colors can be just that - colors - and each person will look at them differently, according to their personal taste. Personally, you know I love both.

teresacfreitas

In 1979, an American professor announced that he had found a way of making people less aggressive - the secret, he said, was a specific shade of bright pink: the Baker-Miller pink. I say, paint whole cities with it.

teresacfreitas

Lisbon and its magical corners. Happy 2019 everyone 🙃

teresacfreitas

Classic Lisbon and its light

teresacfreitas

As soon as I saw this pink alleyway in the corner of my eye I knew it would be a personal favorite. The tones and light coming in were just right to capture the new smart EQ fortwo in action. The silence of this 100% electric car matched perfectly with the quiet scene. This is my second shot for @smart_worldwide and last week’s #smartinstabattle - give some love to your favorite shots on their feed and vote for the winner!

teresacfreitas

Last week I had the pleasure of driving around Lisbon for the #smartinstabattle with the 100% electric smart EQ fortwo. Check out @smart_worldwide account to see some of my pictures throughout the city. This car is a blast, really. Super fun to drive and can fit everywhere - which is absolutely essential when driving around this city. And yes, I loved how it matched the size of this yellow house!

teresacfreitas

These last few days I got the chance to be a tourist in my own city. And boy was it good! - @smart_worldwide brought their 100% electric smart EQ fortwo for a new #smartinstabattle in Lisbon! 24hours to shoot around the city and show how it’s such a great solution for urban environments and busting cities. Definitely the most fun I had driving a car so far - super light, quiet and fast. Already missing it!

5sos

5SOS x @TINGSLONDON // OUT DEC 15

5sos

5SOS x ARIA’s // THANK YOU… TO EVERYONE WHO VOTED, BOUGHT THE ALBUM, SUPPORTED US IN ANYWAY THIS YEAR, THIS IS FOR YOU!

5sos

5SOS x ARIA’s // SOUNDCHECK

5sos

HAPPY BIRTHDAY @michaelclifford