thefatjewish Sonakshi Sinha Sandra Dewi - instagram lists #feedolist

thefatjewish

I sold my wine company @drinkbabe to the largest alcohol conglomerate in the world while wearing assless leather chaps to meetings and having one of the stupidest haircuts of all time. Anything is possible in 2019 you guys. No, but like seriously, fucking ANYTHING.

aslisona

Happy Independence Day to all my fellow Indians! Today is even more special for me because i got to be a part of a film that highlights one of the biggest achievements of Independent India! Photo by @sunil.r.khandare 🇮🇳

aslisona

For the first screening of #MissionMangal in Delhi last night! Styled by @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani 🖤 photos by @theshutterbug.in

aslisona

#MissionMangal ki puri team aapse milne aa rahi hai sirf 2 din mein! Come bring your friends and family for a thrilling experience. Book your tickets NOW!

aslisona

#EidMubarak to everyone celebrating the festival of Eid al-Adha. Wish that everyone stays blessed, now and always ❤️

aslisona

Too glam to give a damn. #SundaySelfie

aslisona

कल white, आज black. #MissionMangal promotions today, styled by @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup @mehakoberoi and photos by @saurabhdalvi_photography 🖤 #sonastylefile

aslisona

कल white, आज black. #MissionMangal promotions today, styled by @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup @mehakoberoi and photos by @saurabhdalvi_photography 🖤 #sonastylefile

sandradewi88

God hears a mother’s prayer 🙏 Chanel tote bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open PO Europe now! Live Shopping now! 5-19 August 2019 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

aslisona

@grehlakshmi के अगस्त अंक में, मैं आ रही हूँ अपने मिशन मंगल के सुपरहीरोज़ की टीम के साथ #MissionMangal @akshaykumar @taapsee @balanvidya @sharmanjoshi @nithyamenen @iamkirtikulhari @foxstarhindi #HopeProductions #JaganShakti @zeemusiccompany

aslisona

सफ़ेदी कि चमकार! Styled by @mohitrai (tap for deets) for #MissionMangal promotions on #TheKapilSharmaShow! Hair by @themadhurinakhale, makeup by @mehakoberoi and pictures by @saurabhdalvi_photography ❤️

aslisona

सफ़ेदी कि चमकार! Styled by @mohitrai (tap for deets) for #MissionMangal promotions on #TheKapilSharmaShow! Hair by @themadhurinakhale, makeup by @mehakoberoi and pictures by @saurabhdalvi_photography ❤️

sandradewi88

Birthday Lunch 💋 #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Birthday lunch ❤️ LV bag & Charlotte Olympia shoes by @ewholesalee Dress by @claire.cynthiatan x Hello Kitty Lipmatte by @saintbysandra #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Makasih doa & ucapan Happy Birthdaynya.. thank you so much.. God Bless You All 🙏❤️ #inifotolamayah😆

sandradewi88

Besok itu hari ...🥰 Can’t wait 🤣 hari semakin muda hihihi Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Lipmatte by @saintbysandra honore Open Po Europe now! Live Shopping 5-19 August 2019! #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

sandradewi88

Happy kiddos 🐳 #raphaelmoeis#19monthsold

sandradewi88

Yeay! Ga berasa sebentar lagi baby MM bakal hadir ditengah tengah keluarga kami.. ga sabar bgt nungguin... krn udah ada pengalaman sama Rafa, tentunya skrg buat anak kedua udah tau, pakaian baby yg super nyaman yaitu @libby.baby Sudah bersertifikasi International Oeko Tex dan SNI sehingga aman dan nyaman untuk bayi.. can’t wait to see u baby ❤️

sandradewi88

Menjadi seorang ibu, pasti kita ingin memberikan yg terbaik buat si kecil.. Rafa suka sekali pasta, gimana si bikin pasta paling gampang? Cukup punya @oonew_id michelin series super gampang, enak & gizinya terjamin.. happy cooking moms #raphaelmoeisforoonew

sandradewi88

Don’t ignore your own potential 💋 Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open Po Europe now! 5-19 August! Happy shopping ladies 🥰 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

aslisona

Sex की है बात, पर देखें Family के साथ! #khandaaniShafakhana releasing tomorrow. अधिक जानकारी के लिये missed call करें +91 7069588444 पर। 📞 #BaatTohKaro Book tickets now : Link in bio! @fukravarun @badboyshah @priyanshjora @shilpidasgupta @mriglamba @gautam.m1 @tseries.official @anandpanditmotionpictures @panorama_studios

aslisona

Dressed up to get messed up (white hai na 😂) Styled by @mohitrai (tap for deets) hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani 🖤 #khandaanishafakhana on August 2nd!

aslisona

🖤 Styled by - @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani and Photographs by @rishabhkphotography!

aslisona

🖤 Styled by - @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani and Photographs by @rishabhkphotography!

aslisona

🖤 Styled by - @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani and Photographs by @rishabhkphotography!

aslisona

How i feel about #AirportLooks - “I legit do not care” 😂😂😂

aslisona

Lo ji... बेबी बेदी has jumped onto the #SundaySelfie bandwagon. But not without her helmet. आप भी पहनो अपना हेल्मेट. Cool दिखो, safe रहो! #khandaanishafakhana on August 2!

thefatjewish

2019 IS SO FUCKING WEIRD.

aslisona

Just felt like this one from behind the scenes deserved a post of its own...

aslisona

Stretch. For @elleindia Photographer @colstonjulian Stylist @malini_banerji Hair: @themadhurinakhale Makeup: @divyachablani15

aslisona

Ye kahaani hai ordinary logon ke ek extraordinary dream ki. This Independence day witness the inspiring true story India’s space mission to Mars! Catch #MissionMangal on 15 August 2019 #HopePictures #JaganShakti

aslisona

@elleindia bringing back the sportsgirl in me this July! Outfit @reebokindia @kchapters @shoplune Photographed by @colstonjulian, Styling @malini_banerji, hair by @themadhurinakhale, Makeup by @divyachablani15, Assisted by: @pujarinighosh @suhani_lotlikar 💙 #ellejuly #BeMoreElle

aslisona

#KokaChallenge accept karo, step karo, upload karo और inaam jeeto... 🤚🤙✨ तो shuru हो jao turant से pehle!!!💃🏻

aslisona

The बाप of all party numbers!😎 तैयार raho to dance on the बीट्स of #Koka. Song link in BIO! Dekho dekho... #KhandaaniShafakhana

sandradewi88

For @attitudeliving_id #raphaelmoeisforattitudeliving Outer by @sho.style #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Congratulations @raphaelmoeis for @attitudeliving_id Ini adalah rangkaian rahasia kehalusan kulitnya Rafa loh moms ... #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #raphaelmoeisforattitudeliving #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

For @temanbumil Chanel tote bag from @authentic.lux2 Outfit from @sho.style Jewellery by @sandradewigold_id Lipmatte by @saintbysandra Rose #sandradewigold#mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Selamat buat @temanbumil yang udah meluncurkan buku Hamil tanpa galau dan parenting tanpa galau. Justru karena social media skrg ini sedang hits2nya penyebaran hoax ttg informasj kehamilan dan parenting menjadi sangat kabur dimana semua org membuat info hoax dari org org yg bukan ahlinya, jadilah ibu yg pintar yg bs memilih informasi dari sang ahlinya. Seperti buku dan applikasi hamil & parenting yg memang info infonya dari dokter ahli langsung .. jadilah ibu yang pintar krn dari ibu yg pintar menghasilkan generasi yg pintar 🥳 #sandradewifortemanbumil

sandradewi88

Sebelum menikah, Aku dan suamiku memang sudah  berencana untuk punya rumah sendiri supaya kita ngga perlu ngerepotin orang tua. Buat kalian yang masih muda perlu banget loh untuk mulai berencana punya rumah sendiri. � Kebetulan ada Program Istimewa nih dari @cimb_niaga dan @citralandcibuburofficial. Kamu bisa beli rumah dengan cicilan mulai dari Rp 3 juta/bulan, bunga KPR nya cuma 5,99% fixed 1 tahun, dan kamu juga dapet Free Provisi & Biaya Admin loh. Promo ini berlaku untuk pengajuan Booking Fee hingga 30 Juni 2019 Tunggu apa lagi? Yuk wujudkan rumah impian kamu sekarang! Untuk info lebih lanjut kamu bisa cek di website www.citralandcibubur.com. Atau hubungi Marketing Office CitraLand Cibubur di 021-82485959. � #CIMBNiagaForward #kejarmimpi#sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Life is magical. So shake your own fairy dust and make a wish, because the magic's in your hands! @sandradewigold_id #fairytale #SandraDewiGold #sdwgold

sandradewi88

Pas babymoon kemarin.. abis ini ga tau kapan bs holiday lagi krn bentar lagi ada baby no2 🥰 Chanel bag from @authentic.lux2 Outer from @nine12.official Lipmatte from @saintbysandra severin #mmiscomingsoon

sandradewi88

Jalan jalan minggu sore keliling kompleks 😆nya @raphaelmoeis #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

💝 TOKYO BELLE St. Moritz 3rd Anniversary Promo 💝 Thank you for trusting TOKYO BELLE St. Moritz (Lippo Mall Puri) for 3 years!! Let’s celebrate with us and don't miss this biggest chance ladies!! ✨All treatment Single & Package 50% OFF ✨ Get Special Gift for Every Transactions 🗓 23-25 June 2019 ( 3 days!! ) 📍Lippo Mall Puri #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #IPL #IPLhairremoval #インドネシア #ジャカルタ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛 #sandradewifortokyobelle

sandradewi88

Kejutaaaan! Teman Bumil merilis 2 buku baru, Mums. Hamil Tanpa Galau dan Parenting Tanpa Galau! Mums bisa pre-order mulai sekarang eksklusif di Gramedia.com di Tokopedia. Dapatkan diskon 10%, cashback 10% hingga Rp 10.000 khusus buku Hamil Tanpa Galau, dan free suvenir spesial. Periodenya hanya sampai 30 Juni, Mums! Yuk, order sekarang! @temanbumil #temanbumil

sandradewi88

Hmm .. wangi @raphaelmoeis hari ini shooting buat iklan produk barunya @attitudeliving_id super fun!!! #raphaelmoeis#17monthsold#raphaelmoeisforattitudeliving

aslisona

Happy Fathers day to my handsome papa and all the other papas, dads, abbus, dadas, babas, bapus out there ❤️ @shatrughansinhaofficial

aslisona

Thats my weekend smile! #friyay

aslisona

Kab se pooch rahe hai picture ka naam kya hai? PICTURE KA NAAM MIL GAYA!!! I’m thrilled to announce my film KHANDAANI SHAFAKHANA releasing on 26th July! @fukravarun @badboyshah @shilpidasgupta #BhushanKumar #MahaveerJain @mriglamba @gautam.m1 @tseries.official #khandaanishafakhaana

sandradewi88

Cintai, hargai & doakan pasangan hidupmu.. karena seluruh hidupnya bekerja keras untuk kebahagian istri & anak juga keluarganya .. i’m proud of you.. banyak hal yg bs kita pelajari dr sifat sifat baik dari suami kita.. semangat bekerja para suami diluar sana, terima kasih dedikasinya buat keluarga...Tuhan memberkati kalian semua , upahmu besar di Surga 😇🙏 ❤️ SDW #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

Motherhood is unselfishness.. Outfit from @clementine_signature Lipmatte from @saintbysandra Honore #saintbysandra

sandradewi88

Introducing you to Les Minimaliste. Created as an all over Crème Stick for those who loves quick, go-to makeup with less hassle! Use it on your eyelids, cheeks, and lips. This means with a few quick swipes of this amazing stick you have eyeshadow, blush and lipstick applied in under one minute. Available in 3 colors; Un, Deux, Trois, Voila! You’re good to go.. Available for purchase @saintbysandra 119.000 IDR #LesMinimaliste #LesIsMore #saintbysandra#7monthspregnant #mmiscomingsoon

sandradewi88

Semangat mulai kerja lagi 💋 Chanel bag from @authentic.lux2 Lipmatte from @saintbysandra dominique #mmiscomingsoon#7monthspregnant

sandradewi88

Saturdate 🥰 Minus Gallen #raphaelmoeis#raphaelmoeis

sandradewi88

Minuman kesehatan yang aman di konsumsi buat para Ibu menyusui yang ingin menurunkan berat badan tanpa harus diet ketat dan olahraga, ternyata @Auliaslimmingherbal , cukup minum 3 kali sehari sebelum makan. Manfaatnya tidak hanya bisa menurunkan berat badan tapi juga membantu boost ASI makin lancar & banyak, melancarkan pencernaan,memperbaiki metabolisme tubuh dan masih banyak lainnya, aman karena terbuat dari bahan bahan alami 100% dan tidak ada efek samping sama sekali,kalian wajib coba ya🤗

sandradewi88

☀ June Promo 2019 ☀ ☀ IPL Hair Removal Underarm 5x : Rp 300.000 ☀ IPL Hair Removal 3 part 1x : Rp 1.000.000 ( can mixed between face part, small part, medium part, large part ) ☀Eyelash Extensions Type A 1x: Rp 500.000 ☀ Eyelash Extensions Type B 1x: Rp 550.000 ✨ All treatment Single & Package 25% OFF ( +5% OFF if you bring member card ) ✨ MEMBER GET MEMBER✨ If new customer buy our treatment via regular customer, so the regular customer will get Discount Voucher Rp 300.000 ( Voucher Expire : 31st August 2019 ) 🗓 5th - 30th June 2019 📍 All Branch ( Jakarta & Surabaya ) #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #surabaya #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #hairremoval #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛

aslisona

Eid Mubarak 🌟

sandradewi88

Selamat malam takbiran dari @raphaelmoeis #17monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Happy boy @raphaelmoeis with his aunty @kartikadewi20 #raphaelmoeis#17monthsold

TheFatJewish

FUCK YES SUCK DICKS! Shouts to all my bears, wolves, otters, rats, pandas, bulls, cubs, circuit boys, closet jocks, twinks, twunks, drag queens, soft butches, stone butches, high femmes, lipstick lesbians, celesbians, diesel dykes, power bottoms, classic tops, verse boiiiis, leather daddys and everyone else in the rainbow THESE COLORS DON’T RUN #pride

aslisona

What a day 💫 02.06.2019

aslisona

Can't get old if you don't grow up! Thank you for all the love you’ve sent me for my birthday! Only gratitude and good vibes, now and always ❤️

aslisona

बड़ा स्टाइल मार रही है! Styled by @mohitrai in @balmain (@mytheresa.com) for the @projectbandi launch today 💎 hair by @themadhurinakhale, makeup @mehakoberoi.

sandradewi88

Nutrisi Rafa adalah yg terpenting buatku, dengan @oonew_id Michelin Series (green honeydew) yang memakai fitur double steaming membuat semua terasa lebih mudah & nutrisinya tetap terjaga #sandradewiforoonew💕

sandradewi88

Hello! my favorite @sanaturelofficial untuk lipatan-lipatan pada kulit yang penting banget buat wanita supaya bebas begerak atau beraktivitas! @sanaturelofficial: SKIN BRIGHTENING CREAM ✨✨ . Skin Brightening Cream dirancang khusus untuk mencerahkan dan memutihkan V-Line (Selangkangan), siku, lutut, armpit dan pergelangan kaki yang nampak gelap. . Memberikan hasil yang optimal dalam waktu 2 minggu pemakaian. Tekstur kulit yang nampak gelap juga menjadi lebih halus dan putih ✨☺ Aman untuk Ibu hamil hamil dan menyusui karena sudah BPOM dan Halal ❤ _________________ 🛍 Shop Now: Operational Hours (9 am - 6 pm) (WhatsApp Only): Cosmetic +62-821-2261-5923 Skincare +62-878-7767-5529 . After Office Hour (6 pm - 9 am) & Public Holiday 24/7 (WhatsApp Only): +62-878-7286-6597 . . #SANaturel #SANaturelbyShandyAulia #ShandyAulia #SkinBrighteningCream #SkinBrightening #BeNaturallyBeautiful

sandradewi88

Selama bulan puasa, yuk tetap jaga nutrisi kulit agar tetap cerah, halus, kenyal dan sehat. Tapi di kala bulan puasa, bingung kapan harus minum hemaviton Collagen Asta Advanced? Menurut pakar dari #tanyahemaviton, saat terbaik mengkonsumsi hemaviton Collagen Asta Advanced @hemaviton.collagenasta adalah saat sahur, agar manfaatnya bekerja selama tubuh beraktivitas. Selamat berpuasa bagi yang menjalankan :) #sandradewiforhemavitoncollagenasta

sandradewi88

Halo make up lovers Gimana penampilan aku? Ini adalah tampilanku pada saat make up on Budget VS make up on Sultan Budget. Aku mau rekomendasiin barang - barang yang bisa bikin kalian tambah cantik layaknya tuan putri dengan make up yang aku pakai sekarang! Penasaran kan? Langsung aja klik link di bio aku dan kamu bisa dapetin semua nya dengan mudah 😊🙏 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu @tokopedia

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 2x only Rp 500.000 ✨ ✨ All treatment Single & Package 50% OFF ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 28 May - 4 June 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💙 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

Yang jadi tantangan untuk libur Lebaran buatku adalah menyambut keluarga yang datang dari luar kota. Nuansa kamar harus lebih nyaman dan variatif dong! Kayak aku yang percaya banget sama Vallery Quincy dari @internalgroup.id karena kualitasnya bermutu dan motif embossnya super elegan. Vallery Quincy memang Sprei dan Bed Cover yang nyaman pilihan keluarga deh!

sandradewi88

Coming soon! My new project! @sandradewigold_id 💫 Follow @sandradewigold_id & shop now! #sandradewigold (inget banget pas foto ini lg hamil 4 bulan 🥰)

sandradewi88

Weekend ini aku sama Rafa belanja kebutuhan bulanan di supermarket favorit aku, mulai dari kebutuhan makanan hingga perlengkapan Rafa sehari-hari. Aku biasanya pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious @cimb_niaga karena bisa dapet voucher belanja dan 5x lipat Poin Xtra. Tapi, kali ini aku bisa dapat 10x lipat Poin Xtra lho! Program spesial ini berlaku hingga 31 Mei, jadi moms jangan lupa pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious saat belanja groceries ya 😊 Buat moms yang belum punya kartu kredit CIMB Niaga Precious, yuk apply sekarang dengan menghubungi 14041 atau ke CIMB Niaga terdekat ya #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Semalam nobar Aladdin bareng @disneyindonesia , family & friends. Cocok bgt Aladdin tayang di bulan Ramadhan ini suasananya 🥰.. happy me 🙏 Louboutin shoes from @creamyscloset #mmiscomingsoon#7monthspregnant

sandradewi88

Setelah sampe si Tokyo, semalaman di pesawat @japanairlines_jal aku jalan jalan di Shibuya, super fresh & excited buat shopping hari ini #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Arrived in tokyo! Feeling refreshed and energized 🤩 Yang bikin excited adalah aku akan lanjut ke Haneda untuk terbang ke Komatsu bersama @japanairlines_jal 💕. Selalu puas dengan speedy service di airport Tokyo dan yang paling bikin aku happy adalah penerbangan bersama @japanairlines_jal yang selalu mulus dan com #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

My comfy and happy flight with @japanairlines_jal 💕 Menikmati penerbangan dengan kenyamanan dan keamanan yang sebenarnya sih ini 😍. Tidur serasa di rumah sendiri.. bangun bangun disediakan sarapan enak & mewah juga muslim friendly 😍 Bikin mood ketika mendarat jadi happy 🥰 #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #halal #halalmeal #moslemmeal#discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Sebagai seorang ibu tentunya aku perlu banget belanja berbagai persediaan bahan makanan untuk di rumah. Apalagi di bulan puasa kaya gini, persedian harus lebih lengkap dong supaya lebih mudah untuk menyiapkan makanan berbuka dan juga sahur. - Nah di bulan penuh berkah ini, @CIMB_Niaga kasih kita penawaran yang menarik banget. Kamu bisa belanja lebih hemat dan dapat bonus produk pilihan senilai hingga Rp 75 ribu dengan belanja pakai Poin Xtra & Kartu Debit CIMB Niaga di Supermarket. #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Hi moms ..sssstt sedikit bocoran ada yang excited mau jadi kakak nih moms hihihihi,, yups sebentar lagi @raphaelmoeis bakalan jadi kakak. Rafa udah gak sabar banget menyambut tibanya si adik dengan penuh kelembutan, selembut bagian dalam popok Merries @merriessmile yang selama ini selalu mendampingi Rafa. Apalagi Merries sebagai popok pemenang “Good Design Award” di Jepang, memberikan kenyamanan selama dipakai. Thank you Merries for taking care of Rafa and soon taking care of My other baby 😘 #MerriesSmileLab Ohiya Moms mau beli Merries tanpa harus keluar rumah dan murah? Yuk beli di tokopedia, karena Merries lagi promo discount up to 20% loh di Tokopedia, cari Merries di Kao Official Store yaa

sandradewi88

Kita shooting bareng 12 tahun lalu, ibu suri (panggilan sayangku buat mbak Olla) ttp baik, ramah & sangat keibuan 🤣.. dr 12 thn lalu selalu ga pernah absen bawain cemilan & susu coklat buatku hampir tiap hari di lokasi shooting .. ❤️❤️

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 1x only Rp 300.000 ✨ ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 20 - 27 May 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💚 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

aslisona

Sunny #SundaySelfie ☀️

sandradewi88

A father is a man who expects his son to be as good a man as he meant to be ❤️ @raphaelmoeis #16monthsold#raphaelmoeis

aslisona

Wake up and make up #lifeofanactor

sandradewi88

Have a nice weekend @raphaelmoeis #raphaelmoeis#16monthsold

sandradewi88

Hi, Mums! Sudah memasuki puasa hari ke 13, nih. Apakah para bumil dan busui ikut puasa? Puasa bagi ibu hamil dan menyusui memang penuh tantangan ya. Selain harus menahan lapar dan haus, biasanya ada saja keluhan-keluhan yang muncul. Nah, untuk tahu bagaimana tips lancar berpuasa selama hamil dan menyusui, cek informasinya di aplikasi Teman Bumil, yuk! Download aplikasinya di app store atau play store ya Mums! @temanbumil #temanbumil#sandradewifortemanbumil

THEFATJEWISH

YOU’D BE ABLE TO POSTMATES IT AND HAVE IT DELIVERED WITH A PINT OF ICE CREAM, GUARANFUCKINGTEED.

aslisona

Congratulations to me for getting out of bed #sleepyhead 📸 by @arjun.mark ▪️

THEFATJEWISH

MY MOM HAS BEEN DOING THIS PASSIVE AGGRESSIVELY FOR FREE FOR 40 FUCKING YEARS

aslisona

Errrmmmm... wasnt it friday like yesterday??? #whenmondaysneaksuponyou

aslisona

I got it from my mama!!! #HappyMothersDay ❤️

sandradewi88

Selamat berbuka puasa teman temanku yg menjalankan ibadah puasa 😍 Hermes necklace from @bagsandbeyond.id Lipmatte by @saintbysandra honore #saintbysandra

sandradewi88

To the world, you are a mother... To your family you are the world 🎀 LV mini luggage from @lustlist.id Open Po Europe now! Live Shopping now! Lipmatte by @saintbysandra Severin #6monthspregnant#mmiscomingsoon#saintbysandra

aslisona

Did you know that when both, husband and wife, have Thalassemia Minor, there is a 25% chance that their child will have Thalassemia Major and will usually not live beyond 30 years? Today, on #WorldThalassemiaDay, by posting this picture of half my face, I am supporting the #AadhiwaliZindagiMitao movement to remind everyone to get tested for Thalassemia and avoid giving their child half a life. Visit www.thewishingfactory.org or call 844-844-9544 to schedule a Thalassemia test and to donate to help patients. Post a picture of your face cropped in half on Instagram and tag three others to do the same! @TheWishingFactory

aslisona

Its Voting day in Lucknow! Was so proud to see my mom in action doing some amazing work and living out her dream...do vote for her, because the one thing she doesn’t know how to do is let people down! @poonamsinhasp

aslisona

Award night in Kochi tonight! Styled by @mohitrai (tap for deets), Makeup @ritesh.30, Hair @themadhurinakhale 🖤 #sonastylefile

aslisona

Darling im a nightmare... dressed like a daydream 🖤

aslisona

Vote kiya kya??? #mumbaikarvotekar

aslisona

आग लगी बस्ती में, मैं अपनी मस्ती में 🐒 #SundayFunday

aslisona

Lo ji... trust Pandeyji to sort out Friday, 20th December 2019 ka plan! #dabangg3

aslisona

When you ready for the weekend... but got no plans 🙄 #fridayfeels

aslisona

Watching you watch me. 📸 @saajan_singh23

aslisona

Happy #earthday2019! Taking care of our little blue planet should be on our minds not just today, but everyday... after all its the only one we have!

aslisona

Live, Laugh, Leave Me Alone... its Sunday! #sundayselfie

thefatjewish

I RECENTLY MET AN INFLUENCER MOM WHO IS PROMOTING “CBD EDAMAME FOR KIDS” AND AT THAT MOMENT I TRULY WISHED I HAD ALZHEIMER’S AND WOULD FORGET EVERYTHING I’VE EVER KNOWN ( @cxcope)

aslisona

Fighting the mid week blues, in blue! Styled by @mohitrai (tap for deets) thanks for the pictures @manav.manglani 🦋

aslisona

When you see your food coming to u at a restaurant... 📸 @saajan_singh23

thefatjewish

I'm wayyyy too consistently stoned to keep all this fucking information straight, like TARMARIUS LONGNATHINGHAM, BROTHER AND UNCLE OF BARMARIUS LONGNATHINGHAM THE THIRD, RIGHTFUL HEIR TO THE THRONE OF THE SECOND KINGDOM OF DRAGONWIG, OKKKK NERDS ( @eliasswakim)

thefatjewish

PLEASE REMEMBER THAT THE PLANS YOU MAKE WHILE PEAKING ON MOLLY AT SUNRISE DURING A DIPLO SET AREN’T ACTUALLY GOING TO HAPPEN AND THAT YOU’LL PROBABLY NEVER SEE ANY OF THOSE PEOPLE EVER AGAIN. (Twitter: @hipstermermaid)

aslisona

Its a sunny day in Delhi today, for #kalank promotions! Styled by - @mohitrai (tap for deets) Makeup by - @ritesh.30 Hair by - @themadhurinakhale

aslisona

People that feel like sunshine... gotta keep em close 💛 #kalank

thefatjewish

SPOKE AT HARVARD BUSINESS SCHOOL YESTERDAY, WAS MOST LIKELY THE FIRST PERSON EVER TO WEAR REALTREE OVERALLS WITH NO SHIRT AND USE THE WORD “HANDJOB” THREE TIMES DURING A LECTURE. ME AND @anitaelberse (WHO IS AN ACTUAL LEGEND) TALKED ABOUT SOCIAL MEDIA, HOW WE BUILT @drinkbabe, AND THE TIME ME AND MADONNA PRANK CALLED BONO DURING A SLEEPOVER. AND TO ANYBODY OUT THERE WHO HAS A SICK BUSINESS IDEA, DM ME BECAUSE I WANT TO INVEST AND HELP YOU BUILD SO YOU GET RICH ENOUGH TO BUY A FALCON FOR ABSOLUTELY NO REASON. THANK YOU FOR HAVING ME @harvardhbs, MEMORIES WERE MADE.

thefatjewish

I’m garbage at listening, but I’m honestly amazing at guessing a white girl’s name. I can pick a Lauren out of a lineup. I can spot a Lindsay/Lindsey from a block away. I CAN CALL AN ALLIE/ALLY/ALY/ALI BY ONLY SEEING THE BACK OF HER FUCKING HEAD. It’s truly a gift. ( @saradesdinn)

thefatjewish

MY WINE COMPANY @DRINKBABE IS CONSCIOUSLY COUPLING WITH THE FUCKING QUEEN, MY DEAR FRIEND/ BUSINESS GURU @EMRATA. LOOK FOR HER ON BILLBOARDS NATIONWIDE, STOMPING THROUGH CITIES LIKE GODZILLA IF GODZILLA HAD A MUCH BETTER BUTT

thefatjewish

*Names children Kayden, Jayden, Brayden, Ayden, Kaylen, Jadyn, Hayden, Peyton, Braedynn, Caiden, Zaidyn, Mackenzie, McKenna, Makayla, Jordynn and Kayleigh* (@versace_tamagotchi)

thefatjewish

HIM AND GWYNETH ON THE BOTTOM LEFT AS A LESBIAN COUPLE IN BROOKLYN WHO OWN A STORE THAT ONLY SELLS SCARVES FOR DOGS IS MY FAVE

thefatjewish

DRUNK ME RECENTLY BOUGHT SOBER ME 40 DVD COPIES OF “NATIONAL TREASURE.” I DON’T EVEN OWN A FUCKING DVD PLAYER.

thefatjewish

LAST WEEK SOMEONE I KNOW CANCELED THEIR 15-PERSON BIRTHDAY DINNER ON THE DAY OF AND I SWEAR I FELT LIKE I HAD SHOT HEROIN

thefatjewish

ALL I FUCKING CARE ABOUT IS CARBS AND LIKE 3 PEOPLE

thefatjewish

STOP BLAMING ASTROLOGY, YOU’RE ACTUALLY JUST A HUGE BITCH

thefatjewish

SO MANY PEOPLE WORKING ON A “CLEAN EATING PLAN” RIGHT NOW THAT WILL LAST EXACTLY 27 DAYS

thefatjewish

AM I DOING THIS RIGHT? @emrata

thefatjewish

SOME PEOPLE ARE AT WORK SOME PEOPLE ARE IN CABO SOME PEOPLE ARE DRUNK AT WORK, IT’S SO FUCKING CONFUSING WHAT ARE WE DOING

thefatjewish

I5 FUCKING PLANE TICKETS FROM CHICAGO TO PARIS, 10 PIZZAS, HOME ALONE DAD WAS BALLLLLINGGGGGGGG

thefatjewish

Not all heroes wear capes. Some are Armenian midgets who are slightly under the weather. ( @boujeeslut)

thefatjewish

So many $9 iced matchas, so little fucking income.

thefatjewish

“Grandpa, I’m a social media disruption specialist for a multi vertical gender fluid dating app!” said the 26 year old girl at Thanksgiving dinner to her grandfather who lost his hand in Korea and thinks Hillary Clinton worships Satan, who nods approvingly, yet is deeply confused and upset. ( @broazay)

thefatjewish

“White people love snitching so much, they invented yelp” - @desusnice

thefatjewish

HOLY FUCK THIS CANNOT BE UNSEEN ( @pizzaslime)

thefatjewish

THIS AIRPLANE PILOT IS VERY FUCKING GOOD AT HALLOWEEN

THEFATJEWISH

Wait, am I washed up because I’m worried that he’s ruining a cast iron pan with that sponge and the soap?? I NEED TO GO GET BLACKOUT DRUNK IMMEDIATELY AND RECLAIM MY FUCKING YOUTH.

thefatjewish

I WISH I WAS IN MYKONOS WITH LINDSAY LOHAN WATCHING HER DANCE ON ECSTASY IN A SILK ROMPER, IS THAT TOO MUCH TO FUCKING ASK?

thefatjewish

Heyyyyyyy Russia, can you please stop trying to politically puppeteer us and maybe use all your teen hackers for some shit that we’d all actually be into? K THANKS BYEEEEE ( @samaranieves)

thefatjewish

One time I had unprotected sex with a white woman with dreadlocks who was a vegan, and she took a shit in my bathroom that literally smelled like a corpse filled with cabbage. Burned my eyes when I walked in there.

thefatjewish

The first guy to discover milk probably did a lot of other weird shit.

thefatjewish

I’m not gay, but fucking Joe Biden would be patriotic, right?

thefatjewish

Never fucking forget. #9/11

thefatjewish

Some girls want flowers. Some want ridiculously expensive sushi. SOME JUST WANT TO WANDER AROUND COSTCO SCARFING FREE SAMPLES @hinge

thefatjewish

I’m sure this comment section is going to be super fun and reasonable!

thefatjewish

ALSO, IF YOU GAVE IT SUNGLASSES I FUCKSSSSS WITH YOU. IF YOU PUT IT IN THE CENTER YOU’RE A COMPLETE AND TOTAL PSYCHO.

thefatjewish

Remember when the world was supposed to end in 2012? What happened to that? WHO FUCKED THAT UP

thefatjewish

2022: EVERYONE IS AN INFLUENCER (THOSE WITH UNDER 100 FOLLOWERS ARE REFERRED TO AS “NANO INFLUENCERS”), BUT NOBODY CAN CHANGE A FUCKING TIRE.

thefatjewish

SHOUT OUT TO EVERYONE IN TAMPA WITH A HORRENDOUS LEG TATTOO WHO DOESN’T HAVE A RELATIONSHIP WITH THEIR DAD

thefatjewish

Hey guys, just a quick reminder that Blue Ivy’s life is sooooo much fucking better than yours. Have a great night peasants!

thefatjewish

I’ve been drinking rosé since 10:30, should I start drunk dialing celebrities I have in my phone? MICHAEL B JORDAN I’M SORRY IN ADVANCE DUDE

thefatjewish

People my age are having children on purpose and I still haven’t unpacked from a trip I took to Ibiza in fucking March. I got a UTI on that trip. ( @thekayanova)

thefatjewish

Kylie Jenner was on the cover of Forbes Magazine today for having a net worth of 900 million dollars, which is heartbreaking. I don't want to live in a world where Kylie Jenner doesn't have a billion dollars. WE MUST RAISE 100 MILLION DOLLARS TO HELP HER GET TO A BILLION, PLEASE SPREAD THE WORD, THIS IS EXTREMELY IMPORTANT. LINK IN BIO TO DONATE.

thefatjewish

Asians are soooooo future.

thefatjewish

TAYLOR SWIFT IS THE GIRL IN SCHOOL WITH ONE SUPER LONG BRAID WHO IS DEEPLY OBSESSED WITH HORSES AND HAS HORSE STICKERS ALL OVER HER BINDER

thefatjewish

It’s hotter than Djimon Hansou wearing a Montcler jacket in a sauna out there, people.

thefatjewish

I don’t care if you’re a Reddit shitposting anarchist knife enthusiast who believes Hillary Clinton is a reptile, EVERYONE SHOULD BE DOING THIS ( @doughbvy)

thefatjewish

And I never encountered quicksand, which I was told would be an issue, plus nobody ever tried luring me into a van for “free candy”. I WAS A HUSKY CHILD WHAT THE FUCK PEDOS?? ( @melecevida)

thefatjewish

I PUT DESIGNER DRUGS IN MY BUTT 2 WEEKS AGO IN LAS VEGAS AND I’M STILL NOT FEELING OK. DON’T GROW UP, IT’S A TRAP.