Versace Gabrielle Union-Wade Laudya Cynthia Bella - instagram lists #feedolist

gabunion

Love is love is love 💚Thank you @margotlosangeles for hosting our meeting of the minds to increase the representation of marginalized people. Outfit: My new @nyandcompany

gabunion

When you feel royal in blue. My new @nyandcompany collection is out now and not to be missed!!! Link in bio #celebrateyourtruth

gabunion

We are judging you. #agt

gabunion

Write your own caption 🤣😂#AGT results + special guests episode starts now (including last year’s winner @shinlimmagic )!

gabunion

@kaaviajames is not impressed you made it to the #agt live shows. She does however love her mom’s new @nyandcompany collection 🤗#celebrateyourtruth

gabunion

Today’s #wcw are the strong and amazing ladies standing beside me here in my latest @nyandcompany campaign. This group of women exemplify and embody everything my new collection is meant to stand for: changing the world by living their truth. Each of their stories have personally inspired me, and I am honored to cheer them on while they continue to change the game and embrace an Im•Perfect life. Let us lift them up in the light of goodness and hold them there. @nyandcompany

GabUnion

Tinker Bell and Peter Pan #AGT

GabUnion

Live shows! #agt

gabunion

Actually just finished bingeing @grownish last night & ran into my ❤❤👑👑 @chloexhalle at @teenchoicefox 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

gabunion

Elevated 👑 @teenchoicefox

gabunion

It's a Straight Back Sunday ❤

gabunion

This Is 9 Months @kaaviajames ❤👼🏾 Insane how fast this precious time with you has flown by. Everyday my ❤ soars, melts, breaks, expands, wouldnt change a second.

gabunion

This week’s #wcw is soon-to-be super mama Danielle Brooks. @daniebb3 stars as the dynamic and layered Taystee in Orange Is The New Black, which is now airing its last season on Netflix. She has also starred in Broadway - for which she won a Grammy and a Tony.... and released her own EP, “Four.”I first met her at an Emmy party years ago and it's always love and light and soul hugs every time I've seen her since. Can’t wait to watch you shine during motherhood!! Let us lift her up in the light of goodness and hold her there.

gabunion

Sun’s out... #Agt’s out 🤷🏾‍♀️ See you tonight

gabunion

@kaaviajames waiting for tonight’s final judge cut episode like 👀👀👀 "They BETTAH not cut my faves!" #agt

gabunion

When it's your wedding day but it's also Hot Girl Summer #agt

gabunion

Romeo & Juliet, Lola The Bunny from Space Jam & Blankman, Set It Off & Major Payne. We do this. #WLF90sSkateNight 📸 by @cassyathena

gabunion

The Wade's ❤👫🏾❤ #WLF90sSkateNight

gabunion

Strong Black Leads. Write This Movie. 👑❤👑❤👑❤👑❤👑❤👑 #yachtshit

gabunion

We ❤ Them @ryandestiny @keithpowers 👫🏾 #yachtshit

gabunion

😃😃😃👙

gabunion

Friday Feeling Goooooood ❤❤❤

gabunion

Today's #WCW is creator, show runner, executive producer, host and STAR @robinthede. Robin is one of my favorite people to hang with on the planet. She is pee your pants funny, and has a love for travel and adventure. She's fearless and compassionate, which manifests in her brand of tireless activism. Her accolades and accomplishments are monumental. She's the first black woman to be a head writer in late night (The Nightly Show) and fourth black woman ever to host a late Night show (The Rundown with Robin Thede). She was also named one of Variety's Top Ten Comics to Watch for 2019. Charity wise, she has been fighting for opportunities for black women writers and POC for the better part of a decade, including spearheading legislation that would create writing jobs in NYC from the NY tv/film tax credit. Her new show @ablackladysketchshow premieres this Friday 8/2! Let us lift her up in the light of goodness and hold her there!

gabunion

Don’t sleep!!! All new #AGT starts now!

gabunion

Passing gas or pleased with the audition? @kaaviajames will be watching closely during tonight’s new #agt

gabunion

Standing here with the most viewed viral #AGT audition performance of all time. So proud of my #goldenbuzzer @kodileerocks !

gabunion

Mama Please.

gabunion

Move In Color 👫🏾 @hollyrodfdn gala ❤❤❤

GabUnion

❤❤❤ New Swing & Photo Approval

GabUnion

Today's #WCW is @mjrodriguez7. I 1st met MJ a couple years ago and from the second we saw each other, we hugged like long lost friends. She is an incredible culture shifting talent that demands attention. Now in its 2nd season, @poseonfx was and continues to be must-see TV... and MJ’s character "Blanca" is the rock of the series. Blanca is the fierce, compassionate, loving mother I aspire to be. It was just announced yesterday that she will soon be gracing the Pasadena Playhouse stage in Little Shop of Horrors alongside Amber Riley. Mj is just getting started and I am better for knowing her. Let us lift her up in the light of goodness and hold her there.

GabUnion

@kaaviajames isn't so sure about how her dad is gonna do at the judges table. #agt starts now!

GabUnion

Who’s shady now @kaaviajames?! 😂 Mom and dad at the judges table together tonight on #AGT

GabUnion

This photo was taken before I had to tell @kaaviajames that her dad got the guest judge spot on #AGT and not her. Let the shade ensue.

GabUnion

Today’s #WCW is the dynamic and immensely talented @stormreid. She has been involved with groundbreaking film & television like A Wrinkle In Time, When They See Us, and Euphoria.  Not to mention she just booked Suicide Squad and Don’t Let Go with David Oyelowo! At just 16 years old she is poised, sweet, and a kind activist. She is one of the new voices of the next generation and her fashion sense is next level! Beyond acting, she’s founded a production company, and will be producing and directing soon…. which I am SO here for! Can’t wait to see what comes next. Let us lift her up in the light of goodness and hold her there.

GabUnion

On my Titanic ish, except I'm not letting Jack go out like that. And I've got @dwadecellars rose' 💃🏿💃🏿💃🏿

gabunion

Tonight we have to say goodbye to some talented folks on #agt 😭So I’ll be staying in my happy place for now. All new @agt starts right now!

gabunion

Melting chocolate. Brace yourself for #AGT judge cuts tonight.

gabunion

Settled and Serving. #AGT @shopsaisankoh ❤🔥❤

gabunion

🎶Driftin on a memory, ain't no place I'd rather be...🎶 #WadeWorldTour2019 #567 🇮🇹👫🏾❤

gabunion

❤❤❤ #WadeWorldTour2019 🇮🇹 #WhenFoolsFallInLove2019 #567 #deodorantballs swimsuit by @manie_one 📸 by @jasonbolden

gabunion

I'd like to thank the Academy... #KidsChoiceSports @dwyanewade ❤🌟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👑

gabunion

Once upon a slime #KidsChoiceSports

gabunion

Oh Mama 💃🏿 📸 by @ayannnamcknight ❤❤❤

gabunion

Hips and Lips... The Wade's ❤

GabUnion

Fam on the 4th ❤❤❤

GabUnion

She needs a stand up special. @kaaviajames keeps that same energy... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

GabUnion

Today's #WCW is my little cousin, the pride of Nor Cal, repping the Bay to Sacramento @saweetie !!!! I remember the 1st time I laid eyes on her as a tiny baby and my dad told her dad "Ya done good kiddo.” Saweetie continues the family tradition of being an independent self made woman. This USC graduate has her albums ICY & High Maintence and hit singles like Icy Grl, My Type and Pissed out now with the video for "My Type" which dropped today. She is as compassionate as she is a baddie. She is as fly as she is intelligent. And she is as family oriented as she is a hard worker. I'm just painfully proud of all that shes accomplished on her own terms and all by herself with zero help. She assembled an amazing team and keeps cranking out bangers. And it was just her birthday so everyone wish her a HBD! Let us hold her in the light of goodness and keep her there. Love you fam

GabUnion

Me dealing with all the work I still have to complete going into a holiday break... Basically 🤷🏾‍♀️ #NotTodayAndForSureNotTomorrow

GabUnion

Best of @kaaviajames 👼🏾👼🏾👼🏾❤❤ In honor of the best of @agt tonight 🤗🤗🤗#agt

GabUnion

Nebraska Babies 🌽🌽🌽 #GBR

Laudyacynthiabella

Wohooooo..berapa hari yang lalu kita back to school looh😉 !! Hihihihihi mengenang masa2 sekolah.Aku ditemenin @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 ! Jadiii yaaa makuku ,Alhamdulilah Sekarang @bandungmakuta punya varian baru loohh.. ada yang tau ga apa namanya ? & apa aja rasanya ... ayoo makuku siapa yang tauuu ?? 😉

Laudyacynthiabella

Alhamdulilahh hari ke dua bersama keluarga amir hatta.,seneng banget yang dari Bengkulu,Bali, Batam,& Jakarta. Semua hadir untuk nambo tersayang❤️ Terimakasih yaAllah untuk silaturahim yang indah ini🤲🏼 Semoga kita semua selalu dalam lindunganMu🥰

Laudyacynthiabella

🤲🏼🥰

Laudyacynthiabella

Keluarga Amir hatta❤️ #nambo89tahun

Laudyacynthiabella

Nambo❤️ #89yearsold #Alhamdulilah

Laudyacynthiabella

🎪❤️

Laudyacynthiabella

Hihihihihihi..ga nyangka yaaa,kita kenal dari 2003 loooh😳 Semua fase kita lewatin nya bareng,sekarang fase nya jaga persahabatan kita & saling mendoakan. Semoga kita selalu di jalan Allah SWT yaaa yang❤️

Laudyacynthiabella

☃️❄️

Laudyacynthiabella

💚

Laudyacynthiabella

Alhamdulillaah... wohooooooo!!! Silver play button dari @youtube sudah sampai. Hihihihi seneng deh.. makasih yaaa untuk subscriber #lcbchannel 😉 ❤️love!!

Laudyacynthiabella

Laudyacynthiabella

Assalamualaikum teman-teman! Jangan lupa,hari ini di @shopee_id ada Super Grand Prize Day ya. Dapetin Dobel Golden Ticket dengan belanja di Shopee, dan dapetin kesempatan menangin Samsung S9+ yang diundi hari ini😉 • • Selain itu, kamu juga bisa belanja produk dari brand favorite kamu dengan diskon up to 99%. Jangan lupa pake kode voucher aku: SHOPEELCB, dan dapetin cashback 50% hingga 50rb Koin Shopee tanpa min. pembelian. • Eitsss, hari ini juga ada Goyang Shopee 3x Sehari lho, 9 Pagi, 5 Sore, dan 9 Malam. Yuk, undang temen-temen kamu untuk dapat bonus koin! Daaann kejutan lainnya, ada flash sale 9x juga lho hari ini! Ayooo, jangan sampe kehabisan :) • Untuk info lebih lanjut, langsung aja follow @shopee_id ya! • #ShopeeID #ShopeeID99 #SuperShoppingDay

Laudyacynthiabella

Anekaria 🍃🍃

Laudyacynthiabella

Hi Lgirls Malaysia, Selamat Hari Kemerdekaan Malaysia! I have a good news that the discount is still available. Enjoy the 31% off from @lbylcb @mylbylcb for all items except LBrooch and Geulis Series. Only available until tomorrow 31st august • • Semoga dapat menjadi bangsa yang hidup dalam harmoni, seiya sekata, bersatu padu dan kasih sayang terhadap negara. 😊

Laudyacynthiabella

Kemarin selesei kerja langsung dinner sama titiiwww!! MashAllah seneng banget. Terlalu lama ga duduk berdua sambil cerita-cerita😥 Jadi kita punya kebiasaan yang kita lakuin kalau lagi ketemu,Kita tulis wish kita di note. Terakhir kita tulis waktu lagi liburan ber2. Dan Alhamulilah apa yang kita tulis sudah terwujud. Allah maha baik🙏🏼😊 • • Semoga yang kita tulis tadi malem di ijabah Allah ya tiw🍃 LOVE U titiwwwwwww.. • • Ps: aku pake lipstik kamalia loh.. makasih ya tiw @kamaliabeauty nyaa☺️🍃 & aku pake top dari @wanda_haraa . Thanks ya pooh❤️

Laudyacynthiabella

lunch bareng @zaskiasungkar15 @shireensungkar !! Sekarang Bella sungkar pulang dulu yaaaa🤪☺️ Masih kangen kalian loh🍂🍂🍂

Laudyacynthiabella

Ditemenin mereka🖤 #sayang🍃🍃

Laudyacynthiabella

🍃Beki🖤

Laudyacynthiabella

🍂🍂🍃

Laudyacynthiabella

Kembali ke pelukan nya @zaskiasungkar15 😘☺️ #BEKI🖤

laudyacynthiabella

#acropolis

laudyacynthiabella

#sholateidadha ☺️

laudyacynthiabella

Allahu Akbar 3x Walillahilham. • • Selamat hari Raya Idul Adha. Semoga ALLAH melimpahkan cinta Nabi Ibrahim AS kepada ALLAH kedalam diri kita sampai akhir hayat kita. Dan kita tau banyak cara menuju mulia Bisa jadi kurban salah satunya Alhamduliah bagi kita yang sudah menyisihkan rezeqi untuk berbagi bersama Semoga kita berkah yaaa❤️ Selamat Idul Adha.. mohon maaf lahir & batin 🙏🏼 #whenincappadocia

laudyacynthiabella

Hanya Allah yang dapat membuat yang tidak mungkin menjadi mungkin 🍂🍃

laudyacynthiabella

#whensunsetsdown🌅

laudyacynthiabella

Jadi yaaa..di foto ini aku pakai L hijab yang series geulis motif batik. Terus waktu aku mau bikin series ini,niat nya untuk ngerayain 73thn indonesia. Dan Alhamdulilah,3 hari yang lalu aku di undang kbri untuk ngerayain 17agustus. Jadi aku bisa ngerayain pakai hijab karya ku. Horeeeee💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 #ceritasambiljualan #yukhijabnyakaka #Lmotifbatik #Lgeulis

laudyacynthiabella

#ootDirgahayu 🇲🇨 Tadi malam pengalaman pertama aku merayakan kemerdekaan di malaysia.. mashAllah seneng nyaa. Makasih ya suami udah nememin🙏🏼❤️🇲🇨 #73thindonesiamerdeka . . Lace outer by @lacebyartkea @wanda_haraa 😊

laudyacynthiabella

L ❤️

laudyacynthiabella

🍂🍂

laudyacynthiabella

Pose lagi mikir new vlog mau bahas apa yaaa 🤔 Naaahh.. Biar seru aku buka QnA yaaa.kalian bisa comment di #LCBChannel di first video, Atau comment dibawah ini yah👇👇👇 • • dan bisa request video content apa untuk new vlog aku nanti! • • Ps (jangan comment aja.. subscribe jugaa yaa guys😬)

laudyacynthiabella

MashAllah❤️ Selamat ya sayang semoga ilmu nya bermanfaat bagi banyak orang.sukses yaa dijah💐💋

laudyacynthiabella

❤️

laudyacynthiabella

Moms 😉

laudyacynthiabella

Fun with my favorite kiddos❤️

laudyacynthiabella

Bebelly time😉 Moment nya pas banget,lagi kumpul-kumpul.. terus di rumah ada @bebellybakery ! Anak-anak super happy😉 #bebellybakery #melekatmanisdihati

laudyacynthiabella

Tante fit.. semoga doa-doa nya di ijabah Allah yaa🙏🏼❤️ #minus5orang😎 #anekaria

laudyacynthiabella

Dari semua hasil foto yang focus cuma ini,walaupun ada yang belum senyum,ada yg merem. Gpp yaaaa.. Yang penting tujuan kita sama🤪😉 #mygirls #anekaria

laudyacynthiabella

Silaturahmi sama panda🐼🐼😉

laudyacynthiabella

Alhamdulilaaah akhirnya bisa ketawa2,chit-chat lagi sama teteh fica & princess tasha😉 #silaturahmiituindah

laudyacynthiabella

Kamu masih penasaran gimana cara konsumsi Charmes White Secret supaya lebih maksimal hasilnya, mudah kok.. yuuk ikuti langkah berikut ini : • • 1. konsumsi 2x sehari, 1 sendok setelah bagun pagi, dan 1 sendok lagi sebelum tidur malam 2. Larutkan 1 sendok serbuk Charmes White Secret ke dalam air mineral dan aduk sampai rata. 3. Minum segelas air larutan Charmes White Secret, dan siap untuk rasakan perubahan kulit cantik bercahaya. • • Easy & simple kan… So kamu yang penasaran belum coba keajaiban Charmes White Secret, yuk follow dan order di @charmesofficial. #charmeswhitesecret

laudyacynthiabella

Halloooo tante-tante yang suka online shopping.. tau ga,sekarang mami shireen,mami kia,bunda bella punya olshop preloved loh.. check ya sist IG kita. Hehehehehhe namanya @bekishi_preloved tante.. happy shopping ya tante-tante👠👛👜👚👟🕶

laudyacynthiabella

Photo 1 : tadi malem dateng ke wedding with suami❤️ Swipe——> Photo 2,3,4 : 📸 by suami 😅 niat foto nya mau keliatan kurus dan tinggi Eh yang ada malah ketawa-ketawa😅alhasil foto yang di posting super apa ada nyaaa ✌🏾 Btw,aku mau kasih info kalau tadi malem aku pake baju melayu by @renzilazuardi Terus stylist nya @wanda_haraa ! Abis ini berdoa semoga suami sabar kalau di minta tolong foto 😎