Victoria's Secret Jessica Mila Agnesia rondarousey - instagram lists #feedolist

victoriassecret

Best of both worlds: Who says your everyday bra can’t have a little lace, too?

victoriassecret

Feeling Incredible all over.

RondaRousey

So the word is out I nearly lost my finger shooting @911onfox. Freak accident, first take of the day a boat door fell on my hand, I thought I just jammed my fingers so I finished the take before looking (I know it sounds crazy, but I’m used to live audiences and never showing pain unless I’m supposed to) after a break in the action I told our director the situation and was rushed via ambulance to the hospital where they promptly reattached my bone and tendon with a plate and screws. I returned to filming the next day and finished my scenes before returning home to recover. Modern medicine amazes me, I already had 50% range of motion back in 3 days. There’s so much more than I can write here, stayed tuned via @rondarouseydotcom for the full story. And of course tune in to see how well I can act like my finger didn’t just fall off in this upcoming season of @911onfox

victoriassecret

Trust us, you’re going to want to get up close and personal with our new Incredible bras.

victoriassecret

All-day comfort...just one of the reasons we call this bra and panty Incredible.

victoriassecret

Sheer bliss: All-new mesh styles.

victoriassecret

The best plus-ones for a girls’ night out? Bodysuits & bustiers. ( @itsmemariasee & @kasalmen)

victoriassecret

Deep plunge and soft lace under a classic white button-down? Definitely not business as usual. #regram @negin_mirsalehi

victoriassecret

A peek underneath, via @vivaluxuryblog. #regram

victoriassecret

Wanted: luxury at every layer.

victoriassecret

Breathtaking lace. Intricate cutouts. Take it all in.

rondarousey

victoriassecret

When something is this incredible, you don’t want to miss out. The new Fall Collection is here and it’s worth sharing.

victoriassecret

Not a stitch (or a strap) out of place.

victoriassecret

Some lingerie just begs to be seen.

victoriassecret

@natalieoffduty means business when she layers strappy lingerie under a power suit. #regram

victoriassecret

New lingerie + a sultry Eau de Parfum = a match made in heaven. Discover the power of Bombshell Intense @vsbeauty. #ThePerfectRed

victoriassecret

Fridays in lace.

victoriassecret

Every hour is golden hour in soft, shimmery chainmail.

victoriassecret

Sometimes, barely there is just what you need.

victoriassecret

Our Angels are coming to 5 cities for an exclusive Angel Credit Cardholder event. Visit us for style tips, special offers & more. Learn more via link in bio.

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain ✨✨ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh 😍 Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

victoriassecret

The finest possible match.

victoriassecret

@carmellarose got the memo: gorgeous lingerie is meant to be seen. #regram

victoriassecret

Another weekday morning made glamorous.

victoriassecret

Attn: anyone with an eye for detail. The Fall Collection = made for you.

victoriassecret

Power. Strength. Glamour. Passion. Discover the new Bombshell Intense Eau de Parfum @vsbeauty. #VSBeauty #ThePerfectRed

victoriassecret

Get swept away in the decadent affair of Lush Cherry, Red Peony and Sultry Vanilla. Are you ready? Go inside @VSBeauty #ThePerfectRed

victoriassecret

That feeling when you can’t take your eyes off of...you.

victoriassecret

There’s nothing wrong with showing off.

victoriassecret

Soft lace, silky-smooth satin. Feel it and believe it.

rondarousey

#SummerSlam will always have a special place in our Rowdy Harts! Kick ass @natbynature!! It’s your time to shine, blind them bitches with your brilliance! 🥋❤️

victoriassecret

Statement straps. Floral lace. There’s so much to uncover in the Fall Collection.

victoriassecret

The new gold standard. There’s a reason we call it *luxe* lingerie.

victoriassecret

Explore elegant details at every turn.

victoriassecret

Sometimes, all you need is lace.

victoriassecret

The little things are everything.

victoriassecret

Hate to see you go, love to watch you leave.

VICTORIASSECRET

Delicate satin and see-through panels? Sheer genius.

VICTORIASSECRET

Almost too gorgeous to cover up...but too good *not* to share.

VICTORIASSECRET

Two ways to lace up.

VICTORIASSECRET

Luxe fabrics for living your best life, via the new Fall Collection.

VICTORIASSECRET

Our most sensual lingerie ever. Now that’s saying a lot.

VICTORIASSECRET

This changes everything. The Fall Collection is here.

VICTORIASSECRET

“I’m back into my lingerie phase now” – a Bond Street customer speaks for all of us, re. the Fall Collection.

RondaRousey

My mom @annmaria7gen found this old picture of me - this basically sums up the next 30 years to come - me naked and crying on the floor 😂 #imstrugglinghere

VICTORIASSECRET

The Fall Collection is more than new lingerie—it’s a new beginning. Tomorrow, it’s on.

victoriassecret

Luxurious, down to the smallest detail. It’s a theme for fall.

victoriassecret

It’s not complicated, when you start with sheer quality.

victoriassecret

“Really gorgeous.” “It’s quite different.” That’s how Londoners describe the Fall Collection (and it sounds even better with a British accent).

victoriassecret

Fine floral lace. Sumptuous satin. Experience it firsthand on 8.8.

victoriassecret

Up close. Very personal. Reveal all the exquisite details on 8.8.

victoriassecret

“Everything is super trendy & chic” – overheard at our Fall Collection preview at New Bond Street, London.

victoriassecret

See it. Feel it. Believe it. Our most beautiful collection in years drops 8.8.

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

victoriassecret

Neon pink: not for wallflowers. Head to our story to discover more mix & match trends!

RondaRousey

The uprising cannot be swept under the table ... the tables have turned... and they’re everywhere!!! Prepare yourself and check the link in my bio to know our enemy!!!

RondaRousey

When the tables turn, it takes a team of real badasses to take on those big wooden bastards 😎 and a team of dedicated nerds at #NoDNBproductions to make equally badass posters🤓 @rondarouseydotcom Check the link in my bio for the full trailer!!

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu ✨ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian ☀ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

RondaRousey

Check think in my bio to game with me and @xavierwoodsphd in the newest @upupdwndwn !!!!

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema 🦕 Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot ❤️ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

rondarousey

#trafficjamin

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

rondarousey

@travisbrownemma nothing is better than doin life with you, thanks for stickin around for another year, you make dreams come true every day!!! • Happy Birthday Sexy Butt 😘❤️🎂

rondarousey

Handsome husband ✔️ Yosemite adventures ✔️ FTA ✔️

jscmila

Don't lose focus 🌿 @rayban glasses from @optikseis

jscmila

🎈🎈🎈 @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 😊 #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #I♥️Havaianas

rondarousey

This is just the beginning, @edmenshahbazyan, congrats on another well deserved dominant victory tonight!!! @onefightmanagement check the link in my bio to see what happened

rondarousey

My money is on @edmenshahbazyan to break @jonnybones record for youngest @ufc champion. Check the link in my bio to get in on the best kept secret in mma @onefightmanagement

rondarousey

Congratulations to the Armenian national team on their two gold medals in the European Games team event. 🥊🏆🥇🥇 @armboxfed and congrats to my friend @jemymabetrian who brought home the bronze! Love seeing young talent coming up and working hard - Enjoy these victories, you’ve all earned it!

rondarousey

Congrats @qosbaszler on defending your @wwenxt title last night. Few things give me greater pleasure than watching you @jessamynduke and @marinashafir expose superficial alliances like @shirai_io and @candicelerae. This Pale Horse Rider knows, fictional fair-weather friendships will always crack and crumble before #the4horsewomen

jscmila

“wedding aku harus jadi wedding of the year!!!” -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

rondarousey

Kick some ass tonight ladies!!!! Don’t miss @wwenxt tonight, check the link in my bio for more info! @qosbaszler @jessamynduke @marinashafir #4Horsewomen #4HW

rondarousey

He makes me laugh 😂😍 #BrowseyAcres

jscmila

❤ Inilah Official Poster Film Bridezilla! ❤ Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire ❤ Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua 😊 disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! ✨👌🏻 #filmimperfect

jscmila

Bali and chill 🍃 Relaxing in @luawear_

rondarousey

🐐🐐🐐 #dgaf

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atas⬆ Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! ☀☀☀ . . . 📸 @dhikaananta_

rondarousey

Happy Father’s day to the man who made me a mother and gave me a family🙏🏼 @travisbrownemma You impress me every day with your endless effort to give our boys the best life possible. I learn from you every day watching you teach our boys how to be men. I’m thankful for you every day because I know how incredibly lucky I am. Happy Fathers Day, My Love 😘❤️

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2👁) is now on Netflix 🎬 #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort 😜 . . 📸 by @dhikaananta_

jscmila

When in Bali. 🍹🛁 @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions💆‍♀ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

jscmila

❤️✨

rondarousey

“When I go for a drive I like to pull off to the side Of the road, turn out the lights, get out, and look up at the sky And I do this to remind me that I'm really really tiny In the grand scheme of things and sometimes this terrifies me But it's only really scary cause it makes me feel serene In a way I never thought I'd be because I've never been So grounded and so humbled and so one with everything I am grounded, I am humbled, I am one with everything” I Like Giants - Kimya Dawson 📸 @juliadmars

jscmila

🍧🍧🍧 @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile 😊

RondaRousey

Be rowdy and proud all year long!! Get your own @rondarouseydotcom pride shirt today - link in bio! Individuals in the LGBTQ community are three times more likely to have a mental health condition. All profit goes to @didi_hirsch non profit mental heath services✌🏼🏳️‍🌈

rondarousey

Watched 24 last night on #wwenetwork ... Thank you @wwe for making such a beautiful piece I could watch with my husband and sons... what incredible year... I miss and love you all so much🙏🏼❤️

jscmila

Amsterdam is beautiful ✨, I will miss its clear skies and warm coffee ☕ Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews 🤗 Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? 😤😁😭😂 Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla 👰 #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

RondaRousey

Everything the light touches, Roadie ☀️ 🐶🐐🐓🦆 #BrowseyAcres the sequel to the adventures of Road Dog is coming soon via @rondarouseydotcom • 👖 @paige Bodysuit @lululemon 📸 @juliadmars

RondaRousey

We’ve got a survivor! 🍓we’re gunna need more beer, slugs are decimating my strawberries!! Stay tuned via @rondarouseydotcom for the strawberry-slug war of 2019🐌 #BrowseyAcres top @bellacanvas, pants @ragandbone, boots&socks @thefryecompany, fannypack @alexanderwangny 📸 @juliadmars

RondaRousey

What up Howie?? #foxupfront @wwe #smackdown • 💃🏼 @alejandrostylist 💇🏼‍♀️ @thisisbabe 💄 @heeezooo

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya 👇

rondarousey

After a crazy year with @WWE I finally had time to sit down and catch up with @UFC and @meganolivi to reflect on being the first woman inducted into the UFC hall of fame, the first women’s main event of Wrestlemania, and looking forward to what’s next - Link in bio!

rondarousey

Happy Mothers Day to the Baddest Mom on the Planet!! @annmaria7gen

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic ✨✨👏 #LoveinSpades

jscmila

Current mood be like 🖤♣️🖤 . @3mongkis x @paolatambunann

rondarousey

Congrats @billyproboxer on an impressive hard fought victory under @goldenboy, you showed a lot of heart and we’re happy to have you as our newest addition to @onefightmanagement

rondarousey

Thank you @colbertlateshow for having me back and signing my cast! If anyone missed it or wants to watch again check the link in my bio! Don’t miss me as Sonya Blade in @mortalkombat 11 out now!

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! ✨ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? 💚 Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more 💔 I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment 💚🌎 #visitvictoriaaustralia

RondaRousey

NetherRealm + @rondarouseydotcom = 🤯check the link in my bio for our piece on the newly released @mortalkombat 11 and my role as Sonya Blade! As for the ripping off arms question, the answer isn’t “probably” - it’s “definitely”😈 #fatality

RondaRousey

Doing charity ✔️, raising awareness ✔️, making out with my handsome amazing husband.... ✔️!!!! #LAfamilyhousing #LAFH #LAFHawards2019

jscmila

Coffee shop ootd shot ☕, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! ❤👜 #LoveInSpade

rondarousey

104 years ago on April 24th 1915, the Armenian people suffered a brutal genocide carried out by the Turkish Government. Over a hundred years have past but the wounds remain fresh and open because of refusal to recognize the fact this genocide happened. It’s never too late to admit fault and turn your enemies into allies. It’s never too late to let go of the hate from the past and hold onto hope for the future #1915neveragain #recognizethearmeniangenocide

rondarousey

Hey #RowdyOnes, don’t miss @colbertlateshow next Monday!! We’ll be talkin about my role as Sonya Blade in @mortalkombat 11, Wrestlemania, why tables are for bitches, and why goats are the perfect apocalyptic companion 🐐🐐🐐

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! 😀 . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊🧡

jscmila

Happy Easter 🐣 Let us be reminded today of how much God loves all of us ❤

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah 😊

RondaRousey

There’s new life at #BrowseyAcres🥚🐣🐥we’ve been taking baby steps towards sustainability and just hatched our first chicks! There was an outbreak of Newcastle disease in our area and there are no chicks for sale this spring. So we took it upon ourselves to hatch our own chicks and ducklings this year - and it was surprisingly easy - all it took was an incubator, some water, and a little space on our liquor shelf! Stay tuned via @rondarouseydotcom to join us on or journey to make #BrowseyAcres 100% sustainable and as zombie apocalypse proof as possible!

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future 🇮🇩😊 Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika ❤

rondarousey

❤️😍😍❤️ #impregnationvacation

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! ☁

RondaRousey

We had so many last minute buys I decided to extend the sale an extra day-thank you everyone for the support!Last chance to get my limited edition mugshot shirt!A portion of proceeds go to @DidiHirsch nonprofit mental health services #erasethestigma link in bio

rondarousey

TONIGHT #RondaVsCharlotteVsBecky #wrestlemania35 streaming live on #WWEnetwork

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . 📸 by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

RondaRousey

THREE DAYS #RondaVsCharlotteVsBecky #wrestlemania35 streaming live this Sunday on #WWEnetwork

RondaRousey

Hey guys!! The Washington DC POlice Department let me out of jail with a pic and a tshirt!! (just like the Jurassic Park ride, thrilling experience, I highly recommend it) So if any of you #RowdyOnes would like to rally for my freedom via your apparel choices - you can get yours for a limited time via @rondarouseydotcom - link in bio!!

RondaRousey

THIS SUNDAY #RondaVsCharlotteVsBecky #Wrestlemania35 streaming live on #WWEnetwork

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame 🍩😚🍩

RondaRousey

FIVE DAYS #Wrestlemania35 #RondaVsCharlotteVsBecky streaming live on #WWEnetwork #April7th

RondaRousey

Happy April fools day! If you missed out on my confessions of sax addiction yesterday, check the link in my bio🤣

RondaRousey

Just got out of jail, and all I got was this same lame mugshot @beckylynchwwe got from Atlanta

RondaRousey

In a @rondarouseydotcom exclusive, I address the rumors concerning my future after Wrestlemania. Link in bio

jscmila

The more I travel, the more I want to discover 👣🌏

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! 🌈. . 📸 by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many ❤ May your weekend be as colorful ✨✨

RondaRousey

9 DAYS #wrestlemania35 #RondaVsCharlotteVsBecky steaming live on #WWEnetwork #April7th

rondarousey

2 of the 5 fastest finishes in @UFC title fight history were mine. Come to think of it 3 of the 10 fastest title victories in @ufc title history were mine. And you honestly expect me to pretend this ginger thespian who’s never even heard of a hair tie can finish a fight faster than me? Told you this whole “beat the clock” charade was a farce. If you wanna see how fast a wannabe Viking can run, check the link in my bio

rondarousey

I came. I saw. I changed the game. Three women are going to headline #Wrestlemania this year. • I won’t hold my breath expecting any thank yous, but you’re all welcome anyway. 😎 #MRSwrestlemania • Check the link in my bio for my @rondarouseydotcom exclusive interview on #RondaVsCharlotteVsBecky being announced as the main event for #Wrestlemania35!

rondarousey

TWO WEEKS #RondaVsCharlotteVsBecky #Wrestlemania35 streaming live on #WWEnetwork

rondarousey

@wwe can fire me whenever they want. I’ll gladly go home and live happily ever after with the love of my life @travisbrownemma. They can’t control me with this job. • @wwe can assign as many security they want to follow me, they can’t control me with hired goons. • @wwe can go ahead and fine me however much they want. They can’t control me with money. • You’re all lucky my husband @travisbrownemma was there to stop me when I was just getting started. Now that he’s been banned from #Raw, your luck has run out. • For a recap of tonight check the link in my bio

rondarousey

Well, this one’s a glutton for punishment... @ashasebera_danabrooke I’m taking your assumption you even stand a chance against me as a personal insult. I promise you’re not leaving Chicago unscathed.

rondarousey

Sunday April 7th #RondaVsCharlotteVsBecky #Wrestlemania #RawWomensChampionship Streaming live on #WWEnetwork