VIDEOS Memes And Videos😆 Pevita Pearce - instagram lists #feedolist

pevpearce

Ayat 2 / Sri Asih & Tira?

pevpearce

Sebuah kebanggaan mendapat tantangan baru untuk memerankan patriot wanita pertama di Indonesia... SRI ASIH 🔥 #negeriinibutuhpatriot #bcu29agustus #SriAsih

pevpearce

Highlight of the year : having the opportunity to be a part of PUBGM world championship in Berlin. What an amazing experience 🔥 this is crazyyyyyy! Thank you untuk semua teman teman yang sudah vote & support! I'm here because of you guys. Sending love and hugs to each of you. (Rank 5 di tournament TeamUP. Not bad laaa 🙃)

pevpearce

Bagus? Bagas?

pevpearce

Showing you my happy face as my hair is now free from dandruff and hair-loss! Thanks to TRESemmé Scalp Care dengan kandungan Tea Tree Oil, bikin bebas beraktivitas tanpa takut ketombe dan rambut rontok mengganggu! #RunwayReadyHair #TRESemme

pevpearce

Throwback to this exciting event at @havaianasid Grand opening event at Grand Indonesia. Yes, third slide is to show you that I'm solid #havaianasindonesia #letssummer

pevpearce

Mood

pevpearce

Have you voted? Menuju PMCO Berlin 2019 #PevitaWin siapa disini PUBGM player? #burberryID

pevpearce

Suhu 🙇🏻‍♀️

pevpearce

Put your game face on! Something excited is coming soon @pvbypevita 🤩♥️

pevpearce

Dor!

pevpearce

So excited to be a part of PUBGM Team Up 100. Udah vote? Counting days to PMCO 2019 Spring Split Finals di Berlin 🤓 https://www.pubgmobile.com/en/event/teamup/m/index.shtml #PUBGMTEAMUP #PUBGMOBILE2019 #TeamUp #ad

pevpearce

pevpearce

pevpearce

Too cute

pevpearce

Kami bangga bermain di Film "Rumah Merah Putih". Dari NTT untuk Indonesia.

pevpearce

Yay I got a package from my favorite hair brand @TRESemmeID ! Semua produk ini penyelamat rambutku dari tuntutan pekerjaan yang harus styling rambut setiap hari. TRESemmé Keratin Smooth Shampoo & Conditioner yang mengandung Keratin dan Argan Oil bikin rambutku ngga kering, ngga kusut, mudah diatur, berkilau dan tampak lebih lurus. Ada juga 2 produk wajibku buat styling, TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray dan TRESemmé Hair Spray Extra Hold!

pevpearce

Dewi Magazine 💫

pevpearce

Muka bahagia ketika kembali ke Kupang.

pevpearce

I'm so lucky to collaborate with these amazing people for this shoot. Kudos to @iwanlatiff for arranging it and also @harionohalim for taking amazing shots and also @hellomorin for making me feel pretty assist by @asriani08 @shandracllas . This shoot also wont happen without @hendynaa Btw there's a behind the scene video by @gadutism on my youtube channel. www.youtube.com/pevitapearce610

pevpearce

Keep things cool with the new #AIGNER Fiorentina Bag. #DADASS19

pevpearce

Selamat hari raya idul fitri untuk semua teman-teman yang merayakan ✨

pevpearce

💫

pevpearce

I have joined the 7 days #DetoxChallenge with TRESemmé Deep Cleanse & Protect @tresemmeid. And you know what? The result is pretty amazing! Kandungan alami Ginger & Green tea serta Micellar Technology membersihkan rambutku secara menyeluruh dari debu dan keringat setiap harinya. So, rambut jadi sehat, fresh dan nggak lepek! Now it’s your turn to join the #DetoxChallenge. Berani?

pevpearce

Never had enough of Havaianas, Stay tuned for lots of surprises from me and @havaianasid ! #HavaianasIndonesia #HavaianasxPevita #I❤HAVAIANAS #MadeInBrazil #LetsSummer

pevpearce

Random thoughts of the day... Should I move out from Jakarta? And start to live in the countryside... such as... Jogja? Or Bali?

pevpearce

I just received this special package from TRESemmé and I can't hide the fact that I am SO excited! Selama Ramadan kali ini, aku ditantang buat ikut #DetoxChallenge selama 7 hari berturut-turut untuk mendetox diriku dan rambutku dengan TRESemmé Deep Cleanse & Protect. Curious enough to see the result? Stay tuned on my Instagrams' feed! @tresemmeid

pevpearce

Ayo kita turunkan peringkat Indonesia, supaya nggak jadi negara kedua penyumbang sampah plastik terbesar dilautan lagi 😡🥵🥶😱 Reduce your single use plastic consumption for plastic bag and plastic straw. Kamu nggak akan mati kalau mengurangi penggunaan plastik sekali pakai kan?. Kontribusi paling gampang : bawa tas belanja sendiri, minta gelas kaca/keramik kalau lagi ngopi di cafe kesayangan. Kamu juga bisa bantu retweet/regram/share post gw ini di IG feed, FB atau Twitter kamu, sertakan tagar #LupainPlastik #RecycleMoreWasteLess #IndonesiaBersihSampah2025. Setiap posting kamu = donasi Rp 1.000,- untuk konservasi laut Indonesia

pevpearce

Walking into the weekend with a smile and the #AIGNER #Diadora Backpack. Find yours at Aigner store. #DADASS19

pevpearce

Waiting for bedug.

pevpearce

Dancing brush.

pevpearce

Senang sekali tadi bisa sharing session dengan tim @wwf_id mengenai ocean life di Indonesia. Semoga bersama-sama kita bisa terus menjaga alam kita sebagai investasi di masa mendatang.

pevpearce

:)

pevpearce

WAKTUNYA ZILINGO 5.5 CELEBRATION! Zilingo akan memulai bulan Ramadan ini dengan diskon terbesar sepanjang tahun! Tau gak, kamu bisa belanja dengan diskon 50%+50% dan menangin PAKET UMRAH & HADIAH MOBIL Gratis ongkir juga lho! Bulan ini akan jadi Ramadan terbaik bareng Zilingo! #belanjaversigue

pevpearce

A curious girl in a big big world.

pevpearce

Today it’s really special to me. Because today it’s the day to announce the winner of TRESemmé The Runway 2019! Are you excited girls? Who's the winner? Subscribe, turn on the notification, and stay tune terus di YouTube TRESemmé Indonesia and watch 360 Live Streaming! Experience the show as if you are there! #TRESemmeRunway2019 #TRESemmeXPevita @tresemmeid

pevpearce

Sebuah quote.

pevpearce

🍃🌴

pevpearce

Congratulations for ten finalists that are selected from my team!! I’m so proud of all of you, girls! And I hope my own team would be an awesome team! Be ready for TRESemmé The Runway 2019! And you can watch 360 Live streaming on YouTube tomorrow. Watch the show like you are there! DON'T MISS IT! #TRESemmeRunway2019 #tresemmexpevita

pevpearce

Indonesia, kamu cantik.

pevpearce

Mau tampil keren dengan outfit idaman kamu? - Download & buka Aplikasi Zilingo - Pilih & screenshot 3 item favorit kamu! - Upload ketiganya di instagram feeds kamu! - Jangan lupa gunakan hashtag #BelanjaVersiGue dan tag @ZilingoID yaa! 10 Pemenang yang beruntung akan mendapatkan 3 item idaman mereka!

pevpearce

💫

pevpearce

pevpearce

pevpearce

Driving tips for traffic : create a playlist before a long journey 💫

pevpearce

Shadow & I

pevpearce

pevpearce

Have you picked your team yet? Don’t miss a chance to win a ticket to New York! Dan aku juga bakal direct coaching you guys to achieve your signature look dengan rambut yang sehat dan indah. Periode submission akan ditutup tanggal 12 April lho. Join now! Don’t forget to tag @tresemmeid and use #TRESemmexPevita #TRESemmeRunway2019

pevpearce

The day when I have no time to be jet-lag.

pevpearce

💫