NBA Wayne Rooney Ashanty - instagram lists #feedolist

NBA

@spidadmitchell with a throwback nod to Chuck Daly and the original #DreamTeam with the red, white & blue track jacket! (repost ๐Ÿ“ธ @natlyphoto)

NBA

#FIBAWC prep continues away from the court for @usabasketball! #USABMNT

NBA

The scene in Melbourne at @usabasketballโ€™s first practice! #USABMNT #USAGotGame #FIBAWC

NBA

Heading out for more #FIBAWC prep... next stop: Melbourne, Australia! #USABMNT

NBA

Behind the scenes at todayโ€™s #USABMNT photo shoot before the team leaves for Australia! #FIBAWC #USAGotGame

NBA

๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ defeats ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ 90-81 in tonightโ€™s #FIBAWC tune-up in Anaheim! #USABMNT #USAGotGame

NBA

2016 ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿฅ‡ @money23green & son DJ stop by @usabasketball #USABMNT practice!

NBA

2014/2016 ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿฅ‡๐Ÿฅ‡ @demar_derozan stops by @usabasketball #USABMNT practice in Los Angeles! #Comp10

NBA

The #USABMNT resumes #FIBAWC prep in Los Angeles!

NBA

Join us in wishing @boogiecousins of the @Lakers a HAPPY 29th BIRTHDAY! #NBABDAY

NBA

The #WorldGotGame! 2019 #FIBAWC tips off on August 31th! (repost @fibawc)

NBA

Join us in wishing @andredrummondd of the @detroitpistons a HAPPY 26th BIRTHDAY! #NBABDAY

NBA

Some of the faces of the @usabasketball #USABMNT! ... ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ€: Blue/White Game โฐ: 10:00pm/et ๐Ÿ“บ: @nbatv & @twitch

NBA

On the anniversary of the #DreamTeam winning ๐Ÿฅ‡...TAP to SHOP the @mitchellandness @usabasketball collection from @nbastore!

NBA

2012/2014 #USABMNT ๐Ÿฅ‡ @antdavis23 stops by @usabasketball practice!

waynerooney

๐ŸŽฏโšซ๏ธ๐Ÿ”ด #DCU

NBA

The scene in Las Vegas today with @usabasketball!

NBA

โ˜˜๏ธ ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ ๐Ÿ€ Representing the @celtics for the #USABMNT!

waynerooney

โ€ชDelighted to announce Iโ€™ll be joining @dcfcofficial as player coach in January ๐Ÿ™‚ #WR32โ€ฌ

NBA

Who had your fave #NBAKicks at @usabasketball #USABMNT practice in Las Vegas today??

NBA

Some of the faces at Day 1 of #USABMNT training in Las Vegas!

NBA

๐Ÿ†CHAMPIONS๐Ÿ† @TWolvesGaming are your Season 2 #NBA2KLeague champs! (repost @nba2kleague)

NBA

Join us in wishing @kporzee of the @dallasmavs a HAPPY 24th BIRTHDAY! #NBABDAY

NBA

๐Ÿ“ธ @joelembiid picks up a new hobby at #BWBAfrica!

NBA

@brooklynnets teammates @kyrieirving & @carislevert at @lvaces/@la_sparks @wnba action!

waynerooney

#MLSAllStars complete โœ… Back to @dcunited to get ready for @philaunion โšซ๏ธ๐Ÿ”ด

waynerooney

#MLSAllStar team ๐Ÿ™Œโญ๏ธ

waynerooney

We had a great time at the #MLSskills challenges last night. Now for the match against @atleticodemadrid ๐Ÿ™Œโšฝ๏ธ

waynerooney

#MLSAllStar โญ๏ธ

waynerooney

Congratulations to my friend @patrice.evra on a brilliant career. Some great years spent together and a few trophies won. Best of luck in your retirement mate ๐Ÿ‘๐Ÿ†๐Ÿ™Œโšฝ๏ธ

waynerooney

๐Ÿคโšซ๏ธ๐Ÿ”ด @bastianschweinsteiger

NBA

THE EMOTIONS. Undrafted โžก๏ธ First time All-Star โžก๏ธ MVP ๐Ÿ’ฏ @eweezy_3 wins MVP of the @att #WNBAAllStar ๐Ÿ† (repost @wnba)

NBA

@kobebryant & @cp3 courtside for the #WNBAAllStar Game in Las Vegas!

NBA

Itโ€™s @att #WNBAAllStar GAMETIME in Las Vegas on ABC!

NBA

Congrats to @diamonddoesit1 & @strick40, the winners of todayโ€™s #WNBAAllStar Skills Challenge & 3PT contest!

NBA

@russwest44 debuts his new @houstonrockets threads!

NBA

Through the defense! #NBADunkWeek

waynerooney

๐ŸŽฏโšฝ๏ธ #tbt @manchesterunited

NBA

๐Ÿ’ฅ @swipathefox ๐Ÿ’ฅ #NBADunkWeek

NBA

LeBronโ€™s first points for the @lakers... a DUNK! #NBADunkWeek

NBA

@hami.diallo x @shaq! #NBADunkWeek

WayneRooney

Good to be home for a few days. Thanks @everton for our new shirts ๐Ÿ’™

NBA

@giannis_an34, through the glass! #NBADunkWeek

NBA

Join us in wishing @bensimmons of the @sixers a HAPPY 23rd BIRTHDAY! #NBABDAY

WayneRooney

Canโ€™t wait to take part in the @MLS All Star Skills Challenge. See link in bio for details โšฝ๐ŸŽฏ #MLSAllStar

WayneRooney

3 points last night. Great team effort ๐Ÿ™Œโšซ๏ธ๐Ÿ”ด #DCU

NBA

Join us in wishing @aldridge_121 of the @spurs a HAPPY 34th BIRTHDAY! #NBABDAY

NBA

New @celtics threads for @_kw15!

NBA

๐Ÿ€ Happy World EMOJI Day! ๐Ÿ€

WayneRooney

Match day tomorrow โšฝ๏ธ๐Ÿ’ญ #focused

NBA

New @sixers threads for @alhorford & @jrich_0!

NBA

New @pelicansnba threads for @zo @1ngram4 @jhart @_dfavors15!

WayneRooney

Congratulations to @englandcricket on winning the World Cup. What a final. Brilliant lads ๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐Ÿ‘๐Ÿ #CWC19

NBA

๐Ÿ‘€ todayโ€™s consolation round winners at the @nbasummerleague in Las Vegas!

NBA

The @nbasummerleague championship bracket is set!

NBA

The @nbasummerleague consolation games tip off today at 4:00pm/et!

WayneRooney

Congratulations to @crouchy on a brilliant career. Pleasure to play and share a dressing room with him, never a dull moment. Not sure what was going on here ๐Ÿคฃ

NBA

Swipe through to recap Thursdayโ€™s six games at the @nbasummerleague! #NBASummer

WayneRooney

๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

NBA

20 teams.. 10 winners.. in Mondayโ€™s @nbasummerleague action!

NBA

๐Ÿ“ธ @sideshowjax_ ๐Ÿ“ธ

NBA

Three generations of โ€œCPโ€ here at the @nbasummerleague... @papapaul3, @littlechrisp & @cp3! #NBASummer

WayneRooney

โšซ๏ธ๐Ÿ”ด @dcunited @mls

NBA

Todayโ€™s @nbasummerleague action tips off at 3:30pm/et!

NBA

20 teams hit the floor in Saturdayโ€™s @nbasummerleague action in Las Vegas!

NBA

The champs at @nbasummerleague! ๐Ÿ“ธ๐Ÿ†

WayneRooney

#tbt to the Dallas Cup in 1999 ๐Ÿคฃ๐Ÿ†. Happy to be back and looking forward to facing @fcdallas tonight ๐Ÿ‘๐Ÿผ

WayneRooney

Happy 4th of July! #tbt to the first day I arrived in America this time last year ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธโšฝ๏ธ๐Ÿ™Œ

WayneRooney

โ€ชSchool finished for the boys. Summer time ๐Ÿ˜Žโ˜€๏ธ๐Ÿ’™โ€ฌ

WayneRooney

๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

WayneRooney

๐Ÿฆโค๏ธ

WayneRooney

Thank you to all the fans for my first selection as an #MLSAllStar Fan XI. DC will be represented. #DCU

WayneRooney

Match day ๐Ÿ™Œ๐Ÿ† #USOpenCup

WayneRooney

โ€ชGood luck to everybody involved with @socceraid for @unicef_uk tonight. A great event for a special cause. Enjoy the moment ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ’™๐ŸŒŽโ€ฌ

WayneRooney

๐Ÿ’™๐Ÿ’™

WayneRooney

Happy Anniversary @coleen_rooney. 11 years today! Love you girl โค๏ธ๐Ÿ˜˜

WayneRooney

โšฝ๏ธโœ๏ธ

WayneRooney

โ€ชGood luck to everybody taking part in @socceraid for @unicef_uk this Sunday. @usainbolt and the #SoccerAid World XI take on England at Stamford Bridge ๐ŸŒŽ๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟโ€ฌ . โ€ชSee link in bio to get your tickets and help a great cause ๐Ÿ’™โ€ฌ

WayneRooney

Honoured to help open The Fields at RFK Campus. A new recreational hub for DC ๐Ÿ™‚๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

WayneRooney

Ice cream time for Cass ๐Ÿฆ๐Ÿ˜‹

WayneRooney

Congratulations to @callumsmith23 on a brilliant performance at the weekend. Special talent! ๐ŸฅŠ Madison Square Garden ๐Ÿ—ฝ #repost @callumsmith23

WayneRooney

๐Ÿ“ธ๐Ÿคโšซ๏ธ๐Ÿ”ด

waynerooney

Absolute pleasure to meet 85 year-old, John Rooney Snr, ahead of our game against @torontofc tonight. A lifelong football fan based in Toronto who has followed my career since I started out at @everton. Great guy with a great family, thanks for your time John ๐Ÿ’™โšฝ๏ธ #DCU #TORvDC

waynerooney

Congratulations to @robinvanpersie on a brilliant career. It was pleasure playing with him and becoming a good friend. Wonโ€™t ever forget winning that 20th league title ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ†

waynerooney

Another good win and team effort yesterday. What a strike @paularriola ๐Ÿ‘๐ŸŽฏ๐Ÿš€ #DCU

waynerooney

What a session this was. Smithy putting us through our paces for Sport Relief in 2010 ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… @manchesterunited @j_corden #ThrowbackThursday #tbt

waynerooney

โšซ๏ธ๐Ÿ”ด @dcunited

waynerooney

โค๏ธ

waynerooney

#tbt to Street Striker. Some great times @andyansah ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐ŸŽฅโšฝ๏ธ๐Ÿ‘–

waynerooney

Congratulations to my good friend and former teammate @johnoshea81 on a brilliant career. Enjoy your retirement mate and good luck for whatโ€™s ahead ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

waynerooney

3๏ธโƒฃ points โšซ๏ธ๐Ÿ”ด #DCU

waynerooney

โ€ชDisappointing result yesterday but looking forward to putting it right on Wednesday with a good performance #DCUโ€ฌ

waynerooney

๐Ÿ‘ซ @coleen_rooney

WayneRooney

Happy Birthday @coleen_rooney โค๏ธ

WayneRooney

#OnThisDay in 2003, making my full @england debut ๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ #ThreeLions

WayneRooney

๐Ÿ™Œ๐Ÿผโšซ๏ธ๐Ÿ”ด #DCU

WayneRooney

Happy Motherโ€™s Day @coleen_rooney. Thanks for everything you do for our boys, we love you โค๏ธ

WayneRooney

Next up for @dcunited is @orlandocitysc on Sunday. See you soon @luisnani ๐Ÿ˜‰โšซ๏ธ๐Ÿ”ด

WayneRooney

โ€ชAnother good @england performance. Great to watch the second half and catch up with @ashearer9 ๐Ÿ‘๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟโ€ฌ

ashanty_ash

Dari masih pd gadis hehe sampe skr udh pd emak2๐Ÿ˜€ temen2 seperjuangan HI Paramadina 2001.. thanks for coming @dapurasixmenteng

ashanty_ash

Thanks for coming๐Ÿ˜ @dapurasixmenteng @dapurasix @dapurasixmakassar @dapurasixmedan

ashanty_ash

Wajah cerah sekarang bisa didapatkan dengan mudah, hanya dengan melakukan perawatan menggunakan Whitening cream series by @ashantyid . 5 langkah perawatan wajah yang mampu menjadikan wajah cerah kamu bersih tanpa apa noda atau flek bekas jerawat ๐Ÿ’› Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

loose powder yang bagus nggak harus dari brand ternama luar atau yang harganya super mahal, dan bahkan bisa kita dapetin dari brand lokal yang affordable. Buat yang penasaran nih kita kasih tau Loose Powder yang bagus untuk kamu pakai yaitu Loose Powder Ashanty-H by @ashantybeautycosmetics, punya tekstur ringan di kulit bisa dibilang juara buat dipake makeup sehari-hari ataupun makeup berat sekalipun! Nggak heran banyak artis dan beauty vloger atau bloger pakai bedak ini lho! Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Melembabkan, tidak membuat bibir kering, menutrisi, serta tidak membuat bibir kamu menjadi hitam itu semua kelebihan kalo kamu pakai Lipmatte #Ashanty-H dari @ashantybeautycosmetics ๐Ÿ’‹ Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Welcome home๐Ÿ˜

ashanty_ash

Thanks fotonya๐Ÿ˜ #binusbusinessschool #wisudaS2

ashanty_ash

Siigemeshhh @arsya.hermansyah pict by @azriel_hermansyah

ashanty_ash

CARA MINUM PAKET DIET DAN SEHAT : โ€ข Pagi Hari (saat bangun tidur, supaya bercampur dengam enzim di mulut) Minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml), lalu minum 2 sendok makan ASH Juice โ€ข Malam Hari (sesaat sebelum tidur) : Minum 2 sendok makan ASH Juice, lalu minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml) TIPS : Disarankan ada jeda kurang lebih 15 menit antara minum ash juice dengan ash lemon atau sebaliknya. Fungsi lemon untuk detoksifikasi usus, membuang racun2 yang menumpuk di tubuh, jika sudah bersih, metabolisme bagus, zat-zat yang terdapat di ASH Juice bisa terserap maksimal Info dan Pemesanan : WA1: 0819 3211 1012 WA2: 0813 9890 2788 WA3: 0878 7890 5088 WA4: 0878 8009 7722

ashanty_ash

Siapa yang udah nungguin DAPUR ASIX dikotamu? KABAR GEMBIRA buat yang ada di Medan & Makassar nih! Ga lama lagi kita hadir dengan menu-menu nusantara khas @dapurasix favoritmu! . Pantengin terus instagramnya @dapurasixmedan & @dapurasixmakassar untuk info selanjutnya! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿณ *OPEN SOON* _________________________________ Untuk info dan order: WA : 087714149822 WA : 081298406173 WA : 081380858483 __________________________________ #dapurasix #cemilan #kuliner #kulinerindonesia #kulinernusantara #masakanrumah #homemade #pencintakuliner #foodlover #indonesianfood #cemilankekinian #cemilanmurah #keluargaA6 #ASIXfamily #keluargaASIX

ashanty_ash

Hari gini masih bingung mau pilih softlens yang nyaman dan harganya pas dikantong ?? Pasti belum coba softlens by @ashantybeautycare.id Selain memiliki berbagai macam variant mulai dari warna dan motif yang super duper bagus softlens ini juga nyaman banget loh digunakan, ringan dimata, tidak pedih dan tidak mengganjal. Memakai softlens dapat membuat look wajah kamu terlihat berbeda dan tentunya semakin lebih cantik lohh dari biasanya๐Ÿ˜ buat kamu yang memiliki mata minus dan males pake kacamata jangan khawatir kamu juga bisa coba pakai softlens by @ashantybeautycare.id tersedia plano sampai denga minus 6. Tunggu apa lagi yuuk order sekarang juga ๐Ÿ˜ untuk melihat lebih banyak variant softlens, informasi dan pemesanan softlens kamu bisa langsung kunjungi instagram @ashantybeautycare.id ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป

ashanty_ash

Bingung cari baju koko yang nyaman dipakai seharian dan ga bikin gerah? Pas banget nih! ARSYA ARSYA hadir dengan katun premium dan menyerap keringat, ditambah bikin penampilan anak tambah lucu dan trendy. Langsung di pesan yuk! Details: โœ” Warna: Hitam Putih Varian: Coklat Army โœ” 1 Set (atasan + bawahan, tidak termasuk peci) โœ” Bahan: *100% katun *Variasi unik *Lembut & tidak gatal *Bahan adem & nyaman dipakai *Jahitan rapi *Mudah dicuci & disetrika โœ” READY Size: *S: 1-2 tahun *M: 2-4 tahun *L: 4-6 tahun Untuk info lengkap, harga & order: WA: 081807599873 Bisa ke distributor resmi kita: โ€ข @arsyxarsya_surabaya 0821 3556 5649 (khusus Surabaya) โ€ข @arsyxarsya_medan 0813 6108 0235 (khusus Medan) โ€ข @arsyxarsyamalang 0822 3586 7725 (khusus Malang) โ€ข @arsyxarsya_bekasi 0813 1120 6826 (khusus Bekasi) โ€ข @arsyxarsyamadiun 081289859393 (khusus Madiun) โ€ข @arsyxarsya_asembagus 0812 5922 0669 (khusus Asembagus) โ€ข @arsyxarsya_jogja 0812 1895 0705 (khusus Jogja) โ€ข @arsyxarsya_jakarta 08111499948 (khusus Jakarta) โ€ข @arsyxarsyasumbar 081266601884 (khusus Sumbar) โ€ข @arsyxarsya_madura 0821 4332 2929 (khusus Madura) โ€ข @arsyxarsya_makassar 081355131320 (khusus Makassar) โ€ข @arsyxarsya_pekanbaru 081261843694 (khusus Pekanbaru) โ€ข @arsyxarsya_bengkulu 082178222777 (khusus Bengkulu) #bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko #bajugamis#bajuhijab #hijab #hijabanak #hijabstyle#hijabfashion #jualgamis #jualgamisanak#bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko#bajukokoanak #bajugamis#bajugamisanak #hijab #hijabanak#hijabstyle #hijabfashion #jualgamis#jualgamisanak