YouTube Vin Diesel Jessica Mila Agnesia - instagram lists #feedolist

YouTube

@Nataliesoutlet's got producitivity tips for anyone getting ready to go back to school. ๐Ÿ™Œ Link in bio to visit her channel.

YouTube

Weekend smile. โ˜€๏ธ @mostlysane

YouTube

This YouTube Creator Award took @gawx_art 24 hours to make. ๐Ÿ˜ฑ Link in bio to watch this amazing creation. #FanArtFriday

YouTube

Whoโ€™s got the travel bug?! โœˆ๏ธ @gabrielconte

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain โœจโœจ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh ๐Ÿ˜ Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

YouTube

The feelingโ€™s mutual โค๏ธ @macdoesit

YouTube

This @safiyany cake is everything. Watch @rosannapansino build it from scratch - link in bio. ๐Ÿ‘ฐ๐ŸŽ‚

YouTube

Watching @sidemen go through the Wipeout course has got to be one of the funniest things ๐Ÿ˜‚ link in bio to watch their full video.

YouTube

Sheโ€™s blondeeee! ๐Ÿ’‡โ€โ™€๏ธ @vereenasayed

YOUTUBE

Saturday sunset. โ˜€๏ธ @summermckeen

YOUTUBE

Weekend mode. โœ… @eljuanpazurita

YouTube

Outfit on point. ๐Ÿ‘Œ @daniellaperkins

YouTube

Precious.

YouTube

Who saw @luisitocomunicaโ€™s latest trip to Guatemala?! Click the link in our bio to watch him tour these buses, locally known as โ€œburras.โ€

YouTube

Summer time chic. โ˜€๏ธ Head over to @kiannanaomi's channel for lifestyle content, her experiences in college and more. Link in bio.

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

YouTube

Patterns for days. ๐Ÿ˜ Click the link in our bio to watch @q2han and @ascia's snackable collab.

YouTube

How does she do it?! ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก @jo_franco

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu โœจ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian โ˜€ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

youtube

It's You&A time with the one and only, @larrayox. Head over to our story and get your ๐Ÿ”ฅ questions answered!

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus ๐Ÿ’• #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

youtube

@_emmachamberlain defining "living my best life" ๐ŸŒŸ

youtube

@DenzelDion giving us denim for days.

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema ๐Ÿฆ• Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot โค๏ธ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

YouTube

We all need a friend with the ๐Ÿ”ฅ pics like @jenerationdiy

YouTube

Daily dose of @DeanTheBasset. His parents document his adorable life for you all to see. Basically vlogging... but with paws. ๐Ÿถ Click the link in our bio to view his channel!

YouTube

We caught up with your faves on the 10th anniversary of #VidCon to learn about where they came from and where they see themselves going. Link in bio to watch the full video. ๐ŸŒŸ

YouTube

Nothinโ€™ like a little Summer rain โ˜”๏ธโ˜€๏ธ @best.dressed

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

YouTube

This might be fake, but we ship it either way, @alexwassabi @vanessamerrell. Who's excited for new music?! ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ

YouTube

Feel that wind in your hair! Do you know @oliviasui? Her mukbang and food related videos are bound to make you laugh ๐Ÿคฃ

YOUTUBE

Ummm this is seriously van goals! This is @jennelle.eliana's van that she's converted into her home. Subscribe to her channel to check it out! ๐Ÿš

YOUTUBE

@rosannapansino took the historic #Apollo11 moon landing to the next level with this edible lunar masterpiece.

YOUTUBE

Surf lessons for @rkyncl courtesy of @caseyneistat... ๐Ÿ‘€ Welcome to the West Coast!

YouTube

Proud to be who you are! These London-based creators got together earlier this month to celebrate #Pride. #tbt

YouTube

@levibernhardt is one to watch! Submit your questions and get to know him today during our You&A. Watch our Story now โฌ†๏ธ

YouTube

#OOTD so chic! Meet @yuyacst, a creator from Mexico who vlogs about beauty and shares fashion tips.

VinDiesel

Day 16! Grateful, Blessed and Inspired. #Fast92020

YouTube

On island time! See more from comedian @codyko and lifestyle vlogger @kelsey_kreppel on their channels ๐ŸŒด๐Ÿ•’

VinDiesel

Happy Creative... #Fast92020

YouTube

So many special moments from #VidConUS! From meetups, to OnStage, to creator panels...what were your highlights? ๐Ÿ“ธ: @blackprints

YouTube

The best part of #VidConUS is seeing all our favorite creators together in one place! Check out who came by the creator meetups this year ๐ŸŽฅ๐Ÿ‘‹ ๐Ÿ“ธ: @blackprints

YouTube

Get ready for more laughs and more adventure! @lizakoshy shared a Season 2 first look of #LizaOnDemand premiering this September. #VidConUS ๐Ÿ“ธ: @blackprints

Youtube

Did you make it to OnStage last night? Check out musical ๐ŸŽค and dancing performances from some of your favorite creators last night at the OnStage live show. #VidConUS

YouTube

Hello from #VidConUS where creators and fans gather to celebrate ๐ŸŽฅ magic! Follow along on our Story throughout the weekend and comment below to tell us your VidCon highlights so far

YouTube

School is out for summer โฐ At least for our educational creator superstars as we are wrapping up #YouTubeEduCon. Can you guess where we are going next? Hint: see the comment section.

VinDiesel

We all know the legacy Chris Bridges has created in the music industry... but what I am particularly proud of is his growth as an actor. It has been a pleasure to watch him turn Tej into a household name. His contributions donโ€™t stop there, when it comes to the Worldโ€™s saga... look how he embraces and welcomes our new cast member John Cena... grateful for both of them. #Fast92020

YouTube

Can you say fierce?! Check out @mihlalii_nโ€™s channel for all things beauty ๐Ÿ’„ link in bio

jscmila

Don't lose focus ๐ŸŒฟ @rayban glasses from @optikseis

youtube

Is it Friday yet? #MondayMood

jscmila

๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 ๐Ÿ˜Š #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #Iโ™ฅ๏ธHavaianas

youtube

Friends who pose together, stick together!

vindiesel

Wisdom... to acquire it, often takes nothing more than to simply listen, to the people you love who have it. Sir Michael Caine, grateful for your friendship. All love.

Youtube

Look back at it ๐Ÿ‘€ @connorfrantaโ€™s channel ranges from lifestyle vlogs to comedy skits to inspirational films ๐Ÿ”

YouTube

What #4thOfJuly snacks are you making today? ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿฅ‘๐Ÿ‰

YouTube

Queen of the castle! ๐Ÿ‘‘ Check out Dubai based creator @lailamouradโ€™s channel for travel, fitness, and lifestyle vlogs. Link in bio ๐Ÿฐ

vindiesel

Day 7! All love...

YouTube

@elle.mills is serving up a fresh You&A! Head to our story to watch her answer your ๐Ÿ”ฅ questions.

YouTube

"Pride is the ability to LOVE freely and live in your TRUTH!" ๐ŸŒˆ Swipe through to find out what #Pride means to @kingsleyyy, @ryanbpotter, @insidethelifeofmandm, and @soundlyawake ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ ๐Ÿ“ธ: @ryanduffin

YouTube

All that glitterโ€™s is goldโœจTomorrow is #WorldPride and @GigiGorgeous sat down with us to talk #Pride and all that sheโ€™s learned over the years! Link in bio to watch the full video โฌ†๏ธ #YouTubeFanArt: @aadam_sheikh

YouTube

It's a wrap at #creatorsummit Paris ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท How many creators from Europe, Middle East and Africa can you spot in this photo? Tag your favourites below โฌ‡๏ธ and check out our stories to see what went down.

YouTube

Floating our way into day 2 of #creatorsummit in Paris. It's been really fun learning how to say "Leave a comment below" in so many languagesย ๐Ÿ˜Ž

youtube

Itโ€™s time to meet the one and only, @itstarekali. Click the link our bio to watch him talk his inspiration and experiences while getting #Pride ready. โฌ†๏ธ

jscmila

โ€œwedding aku harus jadi wedding of the year!!!โ€ -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

jscmila

โค Inilah Official Poster Film Bridezilla! โค Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire โค Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua ๐Ÿ˜Š disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! โœจ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #filmimperfect

jscmila

Bali and chill ๐Ÿƒ Relaxing in @luawear_

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atasโฌ† Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! ๐Ÿ’• #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! โ˜€โ˜€โ˜€ . . . ๐Ÿ“ธ @dhikaananta_

vindiesel

Even while daddy is busy and focused on the monumental task of Nine... the family puts a smile on my face. Blessed.

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2๐Ÿ‘) is now on Netflix ๐ŸŽฌ #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort ๐Ÿ˜œ . . ๐Ÿ“ธ by @dhikaananta_

jscmila

When in Bali. ๐Ÿน๐Ÿ› @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions๐Ÿ’†โ€โ™€ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

jscmila

โค๏ธโœจ

jscmila

๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile ๐Ÿ˜Š

jscmila

Amsterdam is beautiful โœจ, I will miss its clear skies and warm coffee โ˜• Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews ๐Ÿค— Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla ๐Ÿ‘ฐ #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

vindiesel

Dom state of mind...

vindiesel

The journey continues...

vindiesel

๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ”ง๐ŸŽฅ

vindiesel

It was a day of mourning, but a day of love shown to the significant life of Our brother John Singleton. His youngest angel Seven brought smiles to us all... Our prayers are with the Singleton family... we love you John.

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya ๐Ÿ‘‡

vindiesel

Happy Motherโ€™s Day to you and yours. I canโ€™t explain the love I have for my mother in words... But, I can say there is no greater gift in life than a loving mother.

vindiesel

My brother Bobby... let me tell you about this amazing individual. He has a way of giving everyone he comes in contact with so much inspiration. You see it in the roles he plays. Like me he has never won an Oscar, but that means zero when it comes to how he has affected the world. His very existence represents the power of resilience. The love you have for him pales in comparison to the love I have for his spirit. On the weekend of the highest grossing movie of all times he in the most humble way says, your next brother. Fast 9 is going to take the industry to new heights! His belief in me sometimes scares me. I never want to let anyone down. So I will do everything in my power to make sure FAST 9 is everything! I love you RDJ and your brotherhood is truly a gift of which I am eternally grateful for. #teamstark #wearegroot #disney #marvel #universal #daretodream #teamgroot #domtoretto #FAST9 #leadwithlove #bloodshot #iloveyou

vindiesel

Fast fan art... AMAZING! Fast fans... THE BEST IN THE WORLD!! Meadow and the whole Walker family, will never know how much strength they have given me over the last five years. Hope to make you proud. All love, all ways.

vindiesel

Justin Lin and the writing team are so committed... one canโ€™t help but to be excited to make magic. #FAST9

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic โœจโœจ๐Ÿ‘ #LoveinSpades

jscmila

Current mood be like ๐Ÿ–คโ™ฃ๏ธ๐Ÿ–ค . @3mongkis x @paolatambunann

vindiesel

I got a great feeling about this summer... haha. Remember to set goals, and more importantly, go for it.

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! โœจ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? ๐Ÿ’š Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

vindiesel

Iโ€™m talking too much... haha. But whoever made this. Props. All love. #Toretto #Fast

vindiesel

Pinewood DR... where we filmed xXx3. And where we may film reshoots for Bloodshot. Nostalgia.

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more ๐Ÿ’” I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment ๐Ÿ’š๐ŸŒŽ #visitvictoriaaustralia

vindiesel

Happy Birthday to one of the best people I have ever had the opportunity to know. @jordanabrewster it has been a true blessing to call you my sister on and off screen for the last 20 years. WE LOVE YOU!!!

vindiesel

Some people move on... not us... not us. Proud of the cast. #whateverittakes #Marvel

jscmila

Coffee shop ootd shot โ˜•, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! โค๐Ÿ‘œ #LoveInSpade

vindiesel

Great meeting today with the Sony Marketing team. Although Bloodshot is still 10 months away from itโ€™s release, they are moving with so much excitement that one canโ€™t help but to be excited for the new hero genre... #Bloodshot 2020 #Sony #valiant

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! ๐Ÿ˜€ . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! ๐Ÿ˜Š๐Ÿงก

jscmila

Happy Easter ๐Ÿฃ Let us be reminded today of how much God loves all of us โค

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah ๐Ÿ˜Š

vindiesel

Have a great holiday weekend.

vindiesel

She was there from the beginning. Yes she is our brilliant costume designer, but she has enhanced the films in so many more ways, while always guarding the integrity. Film at its greatest level is made by all the players... When the whole team gives everything they got... Seeing her today, means we are one step closer to making magic. Blessed. #Fast9 2020

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ˜Š Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika โค

vindiesel

One week away from the Avengers Endgame premiere... whoโ€™s not excited? Haha. All love, Always. #WeAreGroot

vindiesel

Make it happen Mondays... Haha. Keep grinding.

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

vindiesel

And thatโ€™s how it goes. Generation to generation...

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! โ˜

vindiesel

Youโ€™ve always inspired me to reach higher... Thanks for the love.

vindiesel

As Our cinematic characters evolve.. we as actors hope to embrace that evolution and find its significance in our own existence. #Fatherhood #Fast9

vindiesel

If you would have asked me back then... if 2 decades later, I would be embarking on the 9th chapter of this global saga, I might have said, impossible! You know how sacred this is to us, you know why we have to reach higher. All love, Always.

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . ๐Ÿ“ธ by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

vindiesel

We will find a way, or we will make one... Hannibal Barca

jscmila

Ready for the weekend?

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame ๐Ÿฉ๐Ÿ˜š๐Ÿฉ

vindiesel

The Alpha Angel turns eleven today... Proudest father in the world. All love, always!

jscmila

The more I travel, the more I want to discover ๐Ÿ‘ฃ๐ŸŒ

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! ๐ŸŒˆ. . ๐Ÿ“ธ by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many โค May your weekend be as colorful โœจโœจ

vindiesel

Grrrrrr...

vindiesel

There is a smile, that we usually try to suppress when you know something special is coming. Always opting to play it cool... but the studio is going CRAZY about the first cut of BLOODSHOT! So if you will allow just a slight grin of anticipation... haha. Proud of the work that the whole team has done and continues to do until itโ€™s release. #bloodshot

vindiesel

Happy Creative! Thank you for the little angels birthday wishes... You all are Our greater family! All love, Always.

vindiesel

Was very honored to receive the Voice of Change award from Maestro Cares... and of course I always love chillin with my brother Marc. All love, Always.

vindiesel

Happy Birthday Michael! I am so blessed to have you in my life... All love, Always.

vindiesel

Love seeing your creativity... which character you choose to spotlight and the themes you incorporate. You all are so good at it haha. #happycreativesunday

vindiesel

The same mic the Beatles used to Record. Wow. Never be afraid to step out of your comfort zone. You may discover new talents. All love. #abbeyroad

vindiesel

There are movies... and then there is Fast, every frame is sacred to me. Glad to have partners who feel that same responsibility. Very excited to share the new countries we will be filming in... Blessed and grateful. #JustinLin #London #Fast9

vindiesel

All love... @nathalieemmanuel

vindiesel

Never do I come to London without a proper dinner with dad. Sir Michael Caine.

vindiesel

Picture says it all. So much love for this beautiful and incredible, multicultural queen. Tonight we celebrate her 30th birthday here in London! The world is a better place because of you @nathalieemmanuel, and I am blessed to call you my sister. I will love you forever!!! #Ramsey #Fast9

vindiesel

All love...

vindiesel

In my sonโ€™s voice... Do you even Oscars bro? Hahaha. Such a great night, so much love and so many cool moments. And sooo much family, the Fast Family, the Marvel Family, the xXx Family, the Riddick Family, the Bloodshot Family... Spike Lee Family, Steven Spielberg Family... the list goes on. #oscars2019 #vanityfair

vindiesel

Preparing oneself to fully become the part, I must stop for a moment of gratitude... thank you all for believing in me as I again enter that Dom state of mind... F9 script is... WOW!

vindiesel

Indeed, it is kind of fun to do the impossible...

vindiesel

Happy V day...

vindiesel

We worked all weekend... and grateful for it. After thirteen years and four films together, its remarkable how committed and passionate @justinlin and I continue to be. Thatโ€™s the only way we know.

vindiesel

Have a great weekend... be safe out there. #AllLove

vindiesel

Thanks for the decades of loyalty and love... hereโ€™s to the next chapter of Our beloved saga. Always... #tbt #FAST9

vindiesel

Furyan...