Zac Efron Ashanty TaeYeon - instagram lists #feedolist

zacefron

Can you see it ๐Ÿ‘€...? If you want to, click the link in my bio. ๐Ÿ“ธ @kasey

zacefron

๐ŸŒž๐Ÿ’ฆ๐ŸŒฟ๐ŸŒฒ

zacefron

๐ŸŽฅ โžก๏ธ bio

zacefron

#Repost @guyfieri next time youโ€™re in LA Iโ€™ll take you to #flavortown ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ . . . They say imitation is the sincerest form of flattery ๐Ÿ˜‚ @zacefron

zacefron

C L E A R ๐ŸŒฒ๐ŸŒฟ

zacefron

Baywatch reunion ๐Ÿ˜œ. @alexandradaddario is on Gym Time. Link in bio

ZacEfron

Learning from the best up here in Mammoth๐Ÿค @jeremymcgrath

zacefron

๐Ÿ‘€ me in back helping my Dad build our house. Honestly- from total scratch- thats the kind of guy he is. Happy Fatherโ€™s Day, Dad. Love you

zacefron

After all these years, I still havenโ€™t washed this nipple @jimcarreyhere

zacefron

New Gym Time is LIVE. @josephineskriver @kelseymerritt @jastookes @sarasampaio are VS Angels but theyโ€™re also incredible athletes. They also said I earned my wings so thatโ€™s great too๐Ÿ‘. ๐Ÿ“ธ @willkamp

ZacEfron

Love you Grandma. Rest In Peace. Weโ€™ll take good care of Grandpa for you.

zacefron

Fishing beside the 5 freeway in Los Angeles... and we didnโ€™t get sick after ๐Ÿ˜‚. Link in bio

zacefron

Watch Extremely Wicked today on @netflix!

zacefron

This thing scares me. Feels like west world. Gonna make sure no one brings it to life.

zacefron

Reunited ๐Ÿ™๐Ÿ˜. #Kimmel @jimmykimmellive

zacefron

What a night. London showed up! ๐ŸคŸ#extremelywicked

zacefron

Just touched down in #londontown and went straight to the pitch. Thank you @dele for the invite and congrats on a big win @spursofficial

zacefron

Behind the scenes of todayโ€™s press with @lilyjcollins #extremelywicked #netflix #may3rd

zacefron

New Gym Time episode๐Ÿ‘ŠIโ€™ve seen @marcedeslewis in the gym before and was blown away. But after training with him Iโ€™m truly humbled. Check out how a 13 year NFL veteran keeps in shape. Link in bio.

zacefron

Physical Therapy has become my morning routine post surgery.. check out what a session looks like in my bio ๐ŸคŸ

ZacEfron

Caught up with my good friend @nina in the gym๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Link in bio.

zacefron

My new Youtube channel is live! Come join me at 9:00am PST - Iโ€™ll be answering questions until my first video drops. Link in bio

zacefron

Excited to share what Iโ€™ve been working on with you ๐Ÿ˜Ž

zacefron

Stoked #tbt

zacefron

Better every day. Taking it literally, 1 step at a time.... thx for support everyone ๐Ÿ‘Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

zacefron

@lakings in overtime #freehockey

zacefron

Got some recovery tips from @jaytrain today in PT - he tore his ACL in October but is looking strong. Thanks for the motivation homie๐Ÿ‘Š

zacefron

Feeling fresh! Everyday a step forward post surgery ๐Ÿค™๐Ÿ™ #Bzzzz

ZacEfron

Happy Valentineโ€™s Day! I love you all โค๏ธ

zacefron

I tore my ACL shredding the gnarโ›ท ๐Ÿ˜• but all is good. I opted for surgery so I can come back stronger than ever. Thank you to Dr. Kvitne and his team at Kerlan-Jobe Surgery Center. Iโ€™ll keep you updated as I heal and progress! Thanks for all the love and positivity!

zacefron

Happy birthday @dylanefron! Honestly, I never in my wildest dreams, wouldโ€™ve thought that the little terror, devil, monster that was my little brother would turn into my very best friend. Iโ€™m so proud of the man you are today. Letโ€™s save the world together- one waterfall at a time. Love ya little brother!

zacefron

Great workout today with the hilarious @geoffmstults

zacefron

This is going to be a fun one! Official Trailer drops TOMORROW!! #TheBeachBum ๐Ÿค™๐Ÿ™

zacefron

14 weeks ago my friend @calebdavidge was hit by a car. It was gnarly. Iโ€™m incredibly thankful heโ€™s alive and so impressed by his positivity throughout this process. You inspire me brother. Cant wait to surf again with you soon #mondaymotivation

zacefron

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ L A B U E N A V I D A ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ

zacefron

No Free Solo

Zacefron

Winter waves (๐Ÿ“ธ: @petehalvorsen)

Zacefron

Behind the scenes filming #extremelywickedshockinglyevilandvile - we filmed in a prison for 2 weeks- my โ€œtrailerโ€ was an actual prison cell. Countdown to #Sundance

Zacefron

Starting the year off right! I partnered with @Amazon to share my top 50 fitness products, including my favorite equipment, protein powder, gear and more. Check out my full list of products at amazon.com/zacefron #NewYearWithAmazon #AmazonSports #ad

Zacefron

Sandboarding outside Lima, Peru๐Ÿค™๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ช๐Ÿ™#2018throwback

Zacefron

โ€œThe meeting of two eternities, the past and future....is precisely the present moment.โ€ - HDT #YourTimeIsNow #HugoMan #HUGOreversed

Zacefron

Bonjour, mon amour #2018throwback โค๏ธ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿค˜

Zacefron

Itโ€™s not which road you take, but how you take it. #YourTimeIsNow #HugoMan #HUGOreversed

Zacefron

Dhanyawaad Nepal ๐Ÿ™ #2018throwback #tbt

zacefron

Ready for Sundance! #extremelywickedshockinglyevilandvile

zacefron

Thanksgiving 2018โœŒ๏ธ

zacefron

So full... Happy Thanksgiving!

zacefron

Mi nueva amiga Amapola ๐ŸŽ

zacefron

Novembeard

zacefron

Donโ€™t go chasing waterfalls, but if youโ€™re going to... do it with friends.

ashanty_ash

Dari masih pd gadis hehe sampe skr udh pd emak2๐Ÿ˜€ temen2 seperjuangan HI Paramadina 2001.. thanks for coming @dapurasixmenteng

ashanty_ash

Thanks for coming๐Ÿ˜ @dapurasixmenteng @dapurasix @dapurasixmakassar @dapurasixmedan

ashanty_ash

Wajah cerah sekarang bisa didapatkan dengan mudah, hanya dengan melakukan perawatan menggunakan Whitening cream series by @ashantyid . 5 langkah perawatan wajah yang mampu menjadikan wajah cerah kamu bersih tanpa apa noda atau flek bekas jerawat ๐Ÿ’› Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

loose powder yang bagus nggak harus dari brand ternama luar atau yang harganya super mahal, dan bahkan bisa kita dapetin dari brand lokal yang affordable. Buat yang penasaran nih kita kasih tau Loose Powder yang bagus untuk kamu pakai yaitu Loose Powder Ashanty-H by @ashantybeautycosmetics, punya tekstur ringan di kulit bisa dibilang juara buat dipake makeup sehari-hari ataupun makeup berat sekalipun! Nggak heran banyak artis dan beauty vloger atau bloger pakai bedak ini lho! Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Melembabkan, tidak membuat bibir kering, menutrisi, serta tidak membuat bibir kamu menjadi hitam itu semua kelebihan kalo kamu pakai Lipmatte #Ashanty-H dari @ashantybeautycosmetics ๐Ÿ’‹ Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Welcome home๐Ÿ˜

ashanty_ash

Thanks fotonya๐Ÿ˜ #binusbusinessschool #wisudaS2

ashanty_ash

Siigemeshhh @arsya.hermansyah pict by @azriel_hermansyah

ashanty_ash

CARA MINUM PAKET DIET DAN SEHAT : โ€ข Pagi Hari (saat bangun tidur, supaya bercampur dengam enzim di mulut) Minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml), lalu minum 2 sendok makan ASH Juice โ€ข Malam Hari (sesaat sebelum tidur) : Minum 2 sendok makan ASH Juice, lalu minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml) TIPS : Disarankan ada jeda kurang lebih 15 menit antara minum ash juice dengan ash lemon atau sebaliknya. Fungsi lemon untuk detoksifikasi usus, membuang racun2 yang menumpuk di tubuh, jika sudah bersih, metabolisme bagus, zat-zat yang terdapat di ASH Juice bisa terserap maksimal Info dan Pemesanan : WA1: 0819 3211 1012 WA2: 0813 9890 2788 WA3: 0878 7890 5088 WA4: 0878 8009 7722

ashanty_ash

Siapa yang udah nungguin DAPUR ASIX dikotamu? KABAR GEMBIRA buat yang ada di Medan & Makassar nih! Ga lama lagi kita hadir dengan menu-menu nusantara khas @dapurasix favoritmu! . Pantengin terus instagramnya @dapurasixmedan & @dapurasixmakassar untuk info selanjutnya! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿณ *OPEN SOON* _________________________________ Untuk info dan order: WA : 087714149822 WA : 081298406173 WA : 081380858483 __________________________________ #dapurasix #cemilan #kuliner #kulinerindonesia #kulinernusantara #masakanrumah #homemade #pencintakuliner #foodlover #indonesianfood #cemilankekinian #cemilanmurah #keluargaA6 #ASIXfamily #keluargaASIX

taeyeon_ss

์žฅ๋ณด๊ธฐ ํฌ ์ฆค์—๋กœ์šฐ ๐ŸŽ‰

ashanty_ash

Hari gini masih bingung mau pilih softlens yang nyaman dan harganya pas dikantong ?? Pasti belum coba softlens by @ashantybeautycare.id Selain memiliki berbagai macam variant mulai dari warna dan motif yang super duper bagus softlens ini juga nyaman banget loh digunakan, ringan dimata, tidak pedih dan tidak mengganjal. Memakai softlens dapat membuat look wajah kamu terlihat berbeda dan tentunya semakin lebih cantik lohh dari biasanya๐Ÿ˜ buat kamu yang memiliki mata minus dan males pake kacamata jangan khawatir kamu juga bisa coba pakai softlens by @ashantybeautycare.id tersedia plano sampai denga minus 6. Tunggu apa lagi yuuk order sekarang juga ๐Ÿ˜ untuk melihat lebih banyak variant softlens, informasi dan pemesanan softlens kamu bisa langsung kunjungi instagram @ashantybeautycare.id ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป

taeyeon_ss

์ƒ์ผ์ถ•ํ•˜ํ•ด ์ œ๋กœโ™ก #์ คํƒ„์ ˆ #820

taeyeon_ss

ashanty_ash

Bingung cari baju koko yang nyaman dipakai seharian dan ga bikin gerah? Pas banget nih! ARSYA ARSYA hadir dengan katun premium dan menyerap keringat, ditambah bikin penampilan anak tambah lucu dan trendy. Langsung di pesan yuk! Details: โœ” Warna: Hitam Putih Varian: Coklat Army โœ” 1 Set (atasan + bawahan, tidak termasuk peci) โœ” Bahan: *100% katun *Variasi unik *Lembut & tidak gatal *Bahan adem & nyaman dipakai *Jahitan rapi *Mudah dicuci & disetrika โœ” READY Size: *S: 1-2 tahun *M: 2-4 tahun *L: 4-6 tahun Untuk info lengkap, harga & order: WA: 081807599873 Bisa ke distributor resmi kita: โ€ข @arsyxarsya_surabaya 0821 3556 5649 (khusus Surabaya) โ€ข @arsyxarsya_medan 0813 6108 0235 (khusus Medan) โ€ข @arsyxarsyamalang 0822 3586 7725 (khusus Malang) โ€ข @arsyxarsya_bekasi 0813 1120 6826 (khusus Bekasi) โ€ข @arsyxarsyamadiun 081289859393 (khusus Madiun) โ€ข @arsyxarsya_asembagus 0812 5922 0669 (khusus Asembagus) โ€ข @arsyxarsya_jogja 0812 1895 0705 (khusus Jogja) โ€ข @arsyxarsya_jakarta 08111499948 (khusus Jakarta) โ€ข @arsyxarsyasumbar 081266601884 (khusus Sumbar) โ€ข @arsyxarsya_madura 0821 4332 2929 (khusus Madura) โ€ข @arsyxarsya_makassar 081355131320 (khusus Makassar) โ€ข @arsyxarsya_pekanbaru 081261843694 (khusus Pekanbaru) โ€ข @arsyxarsya_bengkulu 082178222777 (khusus Bengkulu) #bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko #bajugamis#bajuhijab #hijab #hijabanak #hijabstyle#hijabfashion #jualgamis #jualgamisanak#bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko#bajukokoanak #bajugamis#bajugamisanak #hijab #hijabanak#hijabstyle #hijabfashion #jualgamis#jualgamisanak

taeyeon_ss

#์›ƒ๋Š”๋‚จ์ž ๐Ÿ‘๐Ÿป

taeyeon_ss

์–ด๋ฆด์  ๋‚˜์˜ ๊ฟˆ ๋†€์ด๊ณต์›์‚ฌ์žฅ #์‹คํ™”

taeyeon_ss

๐Ÿ‰๋‚ฉ์ž‘์ˆ˜๋ฐ•์˜ ์ด์•ผ๊ธฐ ๐Ÿ“บ #์†Œ๋…€ํฌ๋ ˆ์ŠคํŠธ

taeyeon_ss

๋ฌผ๊ณ ๊ธฐ๋‘๋งˆ๋ฆฌ

taeyeon_ss

๐Ÿ’ฆ

taeyeon_ss

๐ŸŽต #0 #page0 Today 6pm KST w/ @melomance_official @smtownstation #ํƒœ์—ฐ X #๋ฉœ๋กœ๋ง์Šค

taeyeon_ss

๐Ÿ’— #holiday #gg ์œ ๋…ธ์™“ 8์›”์€ ์†Œ์‹œ์—๊ฒŒ ์žˆ์–ด์„œ ๊ต‰์žฅํžˆ ์˜๋ฏธ์žˆ๋Š” ๋‹ฌ์ด์•ผ ๊ทธ๋ž˜์„œ 8์›”๋‹ฌ์—” ์†Œ์‹œ๋ฅผ ๊ผญ ๋ด์•ผํ•ด ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’—๐Ÿ’• ์ถ•ํ•˜ํ•ด ์†Œ๋…€์‹œ๋Œ€

taeyeon_ss

๐Ÿ’— #holiday #gg

taeyeon_ss