Zaskia Adya Mecca Kevin Hart Calvin Harris - instagram lists #feedolist

kevinhart4real

Screaming Happy B Day to my wife @enikohart ....I’m better because of you...Love you to the moon & back!!!!! Thank you for all that you do....we celebrate you today!!!!!! #Harts #GettingOldIsDopeAsHell

kevinhart4real

#DopePic #LiveLoveLaugh

kevinhart4real

#DopePic #ComedicRockStarShit

kevinhart4real

All I can say is wow....2 years I have now been on the top of this list. Thank you to all of my fans that have helped me get here!!!! I love you all

kevinhart4real

#LiveLoveLaugh #DopePics #ComedicRockStarShit

kevinhart4real

#Harts #LiveLoveLaugh

kevinhart4real

When epic backgrounds become real life πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ #TheseAreTheMomentsThatMakeMeWorkHarderAndWantMore #ComedicRockStarShit #DopePic .....

kevinhart4real

#Harts

kevinhart4real

Happy Anniversary honey...thank you for rocking with me and believing in me and loving me the way you do. I loves ya to the moon and back #Harts

kevinhart4real

Words cannot explain how much of a joy it’s been working with this unbelievably talented little girl @melodyhurd ....You have made this movie β€œFatherHood” so special....we are going to make a major impact with this one. I can’t wait for the world to see.... #Fatherhood

kevinhart4real

"I'm" .... #Motivation #HappySunday ....oops "you're"....Stop judging me πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

calvinharris

Another sold out @ushuaiaibiza last night!!! Thank you to everyone who came down! And thank you @sonnyfodera @monkidj @jamierivermusic for joining me!

kevinhart4real

Wake up & take my @getvitahustle & then go to the gym & then shower & head to work in @tommyjohnwear AKA Quality & Comfort at its best....This is my life on repeat....I do things at the highest level possible because I got My mind & body where they both need to be....Being comfortable is a needed bonus!!!!!! Come & join me & get some of this Hustle & Comfort!!!!! #VitaHustle #TommyJohnxKevinHart

calvinharris

Denmark !

kevinhart4real

#HobbsAndShaw #NowPlaying

kevinhart4real

#TBT To when @tommyjohnwear launched our women's line that has been unbelievably successful to date...Im in love with our product & I'm in even more love with the response from the people... Wait until you see what we have coming your way....My new underwear line Tommy John X Kevin Hart is insane along with our lounge wear!!!!!!! #TommyJohn #QualityAndComfortAtITSbest

kevinhart4real

All I can say is WOW & thank you to all of my wonderful fans that helped make these moments possible!!!! I love all of you... #ComedicRockStarShit

kevinhart4real

God is good.... #ComedicRockStarShit

KevinHart4Real

This encounter floored me...this is my 2nd movie that I have done that has been based off of a true story. The 1st was the "The Upside" which was an unbelievable story....Now I'm doing "Fatherhood" which is a movie based off of Matthew Logelin's life. What this man has been thru is unreal....he is the definition of Tru strength in my eyes...he lost his wife after she delivered their baby at the hospital. His life took a turn that he never saw coming....while facing his darkest moment in his life he was left with the responsibility of raising his child. Nobody believed in him or his ability to step up to the plate...but he did it. It was hard and grueling but he found a way to pour all of the love he had into his daughter "Madeline " because that's what his wife would have wanted him to do....Matt & Maddy came to visit us on set today...both of their smiles bought a different type of energy to our set. I'm in awe of their story and even more so of this opportunity. Their bond is inseparable and rightfully so. I can't wait for the world to see what this man and his daughter made it thru.....#Fatherhood #ComingSoon #MeAndMelodyAeeDoingOurBestToMakeYouProud ....Trust me when I tell you that this is a movie that we all need to see. The movie gives an amazing Message to ALL FATHERS πŸ’ͺ🏾

Calvinharris

Pacha Ibiza on a Tuesday night πŸ“Έ @conormcdphoto

Calvinharris

Crazy show in Pristina thanks @dualipa @dukagjinlipa for inviting me!!

calvinharris

Madddd opening night at @ushuaiaibiza thank you everyone who came down can’t wait for next week!!

kevinhart4real

Picture #1 was taken Nov 24th when I was reading the latest draft of β€œFatherhood” & picture #2 is me today thinking about how good of a decision it was to do this movie!!!!! #Fatherhood #Growth #BoxOfficeKiller #HartBeatProductions

kevinhart4real

Real picture of me sleeping on set in a scene πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚...The crew thought I was playing but I was knocked the hell out!!!! #Fatherhood #NightShoots ....I’m a fall asleep master these days πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ I’m getting old

kevinhart4real

Slowdown for what???? Let's gooooooooo ....I got my foot on the gas people!!!!!! #ComedicRockstarShit #MakingHistory #LaughOutLoudNetWork #HartBeatProductions

kevinhart4real

On set working.... #FatherHood

kevinhart4real

On the set of my new movie "Fatherhood"....all I can say is Wooooooow. I can't wait for you guys to see this movie!!!!!! #FatherHood

kevinhart4real

I had such a good time...thank you @GolfChannel and @fehertwit #Feherty

kevinhart4real

I would have loved to put a deep caption on this photo but I got nothing πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚#DopePic

calvinharris

Another big weekend @omnianightclub @wetrepublic

kevinhart4real

#Harts

kevinhart4real

Received the "Generation Award" at the Just For Laughs festival last night. Truly blown away & humbled by this...major thank you to the festival & an even bigger thank you to my fans & supporters who have helped make moments like this possible. I love all of you!!!!!! #ComedicRockStarShit #MakingHistory #JustGettingStarted

KEVINHART4REAL

Grown Little 40yr old man.... #ComedicRockStarShit

KEVINHART4REAL

On set with my team #Harts #Fatherhood

kevinhart4real

#WCE #MrsHart

KEVINHART4REAL

#Harts #Fatherhood #FamilySetVisits

KEVINHART4REAL

Such an amazing cast.... #Fatherhood

KEVINHART4REAL

Shooting a movie called "Fatherhood" & embracing it at the same damn time! #Harts

calvinharris

@omnianightclub

KEVINHART4REAL

Day 2 of my commercial shoot for @tommyjohnwear ....New product for Men & women is on the way people. I can't wait for y'all to see my Tommy John X Kevin Hart 3.0 collection....New Heat coming soon damn it!!!!!

KEVINHART4REAL

From the movie set to my new campaign/commercial shoot for @tommyjohnwear ....I can't wait for you guys to see the new product that we have coming your way!!!! Stay tuned damn it!!!!! I am a owner/ambassador ...I only invest in the things that u believe in...quality and comfort is a must for me!!!!!! #TommyJohn #NoAdjustmentNeeded #BigThingsComing

KEVINHART4REAL

So Proud of my damn kids...So I get to work today and we were greeted by a group of amazing camp kids that had signs up that said We love you Kevin Hart & bunch of other really nice things. These messages were all hand written on huge poster boards....after we took pictures and said our hello’s I told the camp kids that I would treat them to some ice cream....I challenged my kids to get it done and they responded to the challenge. They Found a ice cream place β€œWild Willy’s” & got them to come to the location so they could hand deliver the ice cream to the kids themselves....they even made a sign πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. These are the priceless moments that you hold onto. Job well done.... #Harts

KEVINHART4REAL

Proud dad #Harts

KEVINHART4REAL

#Harts

calvinharris

Elevating again

kevinhart4real

I don't know how to do things halfway....it's all or nothing. I'm excited as hell about my partnership with SiriusXM & the potential of growth that our future holds. Make sure y'all listen to My station on SiriusXM channel 96 & catch "Straight From The Hart"....we are now doing 2hr episodes. Onward & upward people!!!!!

KEVINHART4REAL

Caption these πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #My40TH

KEVINHART4REAL

So happy to announce the start of my new show "Hart to Heart" which will be kicking off July 27th & 28th in Montreal during the Just For Laughs Comedy Festival....Always pushing Always finding new ways to create....Also thank you To @iamwandasykes @trevornoah @anthonyanderson & @howiemandel for being my 1st guest for these amazing 1 on 1 interviews!!!!

KEVINHART4REAL

#FatherHood #CantWaitForTheWorldToSeeThisMovie

KEVINHART4REAL

I only get better....WE PROGRESS & Never digress.... #HustleHart #Motivation #ComedicRockStarShit

kevinhart4real

It was a motion picture #My40TH

kevinhart4real

#My40TH #DopePics

kevinhart4real

#My40th #LiveLoveLaugh

kevinhart4real

Words can't explain how amazing my 40th B Day party was....The room was filled with nothing but good vibes and love. Major thank you to @taola for allowing me to take over the Resturant & turn it into a Night Club for the night. Also thank to Bonnie Walker Events for helping me pull off such an epic party. This pic explains so much because I got so fucked up that alot of the night is nothing but a blurr πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚....I had to leave my own party at 1:20am because I felt like I was about to fall. I told my wife that we had to get the fuck out of here before I embarrass my damn self...the tequila got the best of me again πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ I love and appreciate everyone that came out and celebrated with me. It was a STONE COLD GROVE PEOPLE!!!!! My little ass is 40....And at this age the best feeling in the world is self happiness....All I can say is THANK YOU GOD!!!! #LookAtMyEyes #iThrewUpInTheCar #NikoThrewUpFirstTho #MyBodyDontRecoverTheSame #FuckDrinking .....I blame @michaelrubin ....You did this to me man πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

kevinhart4real

Sheeeeesh #Harts

kevinhart4real

I added some more muscle to the family for my 40th....welcome home "Menace" #MuscleCarLover

kevinhart4real

It's the little things that make me the happiest...These T Shirts were amazing. #Harts

kevinhart4real

#Harts

CalvinHarris

Thank you everybody who came down to @wetrepublic this afternoon!!

CalvinHarris

Another big night @omnianightclub πŸ›Έ

CalvinHarris

calvinharris

Come for the music stay for the onions. Just pulled these out the ground. Onion provider βœ”οΈ

calvinharris

Thanks @capitalofficial ! Some crowd at Wembley Stadium today ! 🀯πŸ”₯πŸŽ‰

calvinharris

Thank you to everyone that came down to @wetrepublic and @omnianightclub this weekend hope everyone had a great time, also swipe to check out these carrots

calvinharris

Massive sense of achievement this Sunday #heirloom

calvinharris

Big Sunday night @omnianightclub Las Vegas !!!

calvinharris

Some crowd at @wetrepublic today!!! Thank you for coming down!

calvinharris

The look of love @tiesto πŸ“·: @conormcdphoto

calvinharris

Friday night @omnianightclub

calvinharris

Back at the pool @wetrepublic !!!

calvinharris

Ushuaia this summer !!!! @ushuaiaibiza

calvinharris

OUT NOW I’m Not Alone 2019 @camelphatmusic remix @djthomasschumacher remix 2019 re-edit & 2009 remaster LINK IN BIO x

calvinharris

I’m back at Pacha Ibiza this summer!

calvinharris

This Friday I’m Not Alone 2019 with @camelphatmusic and @djthomasschumacher remixes and the remastered (and re-mixed down) 2009 original !!!

calvinharris

πŸŒ€

calvinharris

You are an engineer

calvinharris

Fridays @omnianightclub !

CalvinHarris

Friday at @omnianightclub !! Great to be back! Doing it all again this Friday !!!

calvinharris

Behind the scene πŸ“·: @conormcdphoto

calvinharris

BRITs 2019

calvinharris

Producer of the Year and Best Single at the BRITs! Thank you @dualipa @samsmith @ragnbonemanuk @winnieharlow @emilnava and alllll the dancers and voguers and crew for pulling off a big old performance

calvinharris

BEST SINGLE AT THE BRITS!!!! @dualipa smasheddddd itttt @jessiereyez ❀️❀️❀️

calvinharris

Slide πŸ’ΏπŸ’ΏπŸ’Ώ in America ! Thank you!!!

calvinharris

Still here

calvinharris

Biiiig performance with @dualipa @samsmith @ragnbonemanuk coming at the @brits next month

Calvinharris

Success

Calvinharris

β€ͺGiant is my 40th top 40 production! What a great birthday present 😁Thank you!!!‬

calvinharris

Very happy to be back in Las Vegas @omnianightclub for another year!

calvinharris

2019

calvinharris

GIANT is out NOW! Link in bio @ragnbonemanuk

calvinharris

GIANT w/ @ragnbonemanuk is out now! Link is in bio

calvinharris

GIANT is out now, link in bio!!

calvinharris

Giant w/ Rag n Bone Man is out in a few hours !!

calvinharris

Giant w/ @ragnbonemanuk coming Friday! Link to presave in bio!!

calvinharris

January

calvinharris

That’s your dinner I found

calvinharris

Thank you @dualipa and @samsmith for our records this year, I’m grateful to have worked with such talented, hard working and fun artists...and thank YOU for streaming / buying / enjoying these songs it really means the world. More to come in 2019!

calvinharris

Thank you 2018 for these trousers

calvinharris

1800s

calvinharris

Thank you so much 2 billion streams this year is absolutely insane!!! Thank you @dualipa @samsmith @jessiereyez @partynextdoor @normani for an amazing year big up @spotify

zaskiadyamecca

My Squad !! πŸ’ͺπŸ»πŸ‘ΈπŸ» #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou ☺️ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

β€œKemana lagi kita kali ini, Bi?!” β€œExplore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..” #bhrekata

zaskiadyamecca

β€œBiaa, boleh aku loncat?!” Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean πŸ˜”πŸ˜” #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa 😭😭😭😭 #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre β€œjangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!” 🀣🀣 Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii πŸ™πŸ»β€οΈ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek 🀣🀣 still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan 😝✌🏻 kali ajaa aba yang dapet 🀣🀣 colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami πŸ€— kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo ❀️❀️ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii β€οΈπŸ€—selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka β€œrumah” saya πŸ€—β€οΈ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi β€œtahan banting” .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah πŸ€—πŸ™πŸ» namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) 😝 dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan 😹😹 lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) πŸ€ͺπŸ€ͺ alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil πŸ™ˆπŸ˜… di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan 🀣🀣 fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista πŸ˜†πŸ’œ nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa πŸ’ƒπŸ» langsung lah pesen wat di pake malem mingguan 😹😹 #haiyaah dan kesampean kannn hahaha 😝✌🏻 kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan ❀️❀️ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh 😽😽 . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa πŸ˜†β€οΈ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos πŸ€—πŸ€—πŸ€—

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd 😁 ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga 😝😝 jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official 😎😎😎 wihiiy gaya banget deh ah πŸ˜‚πŸ˜‚ bismillah semoga berkah bersamaa πŸ€— #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official 😍 oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda 😹 hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado πŸ€—β€οΈ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee 😽😽😽 . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah πŸ’œπŸ™πŸ»

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa πŸ€—πŸ’œ ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk 😹😹 antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih πŸ€—πŸ€— Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo πŸ˜… ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya 🀣

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : β€œDee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nya” β€œamaann kooo!!” Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan πŸ€—β€οΈ berasa kompak rukun akur damai gitu 🀣🀣 emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! πŸ’ƒπŸ» cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa 😽😽 . . Managed by @bff_management