Zaskia Adya Mecca Fendi Daniel Cerejo - instagram lists #feedolist

Fendi

Modern, metropolitan elegance rooted in a free-spirited mood. Discover the # FendiFW19 accessories edit, starring the new # FendiPeekaboo Essential. Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

More is more: go head to toe in the season’s signature Karl Collage print. Shop the edit via the link in bio. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

The season’s most beloved print – the Karl Collage – adds an instant fun factor to any look. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

Artful yet wearable, the Karl Collage print puts a fresh spin on timeless menswear staples. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

Handwritten notes, images, and sketches all come together in the Karl Collage print: a heartfelt tribute to #Fendi’s lifelong creative relationship with Karl Lagerfeld. #FendiFW19 #FendiBaguette Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

Complement your #FendiFW19 look with the latest #FendiEyewear edit starring classic silhouettes, bold colorways, and graphic details. Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

A utopian dreamscape where #Fendi’s heritage and craftsmanship are recreated through an underground lens. Discover more via the link in bio and follow @fisforfendi for more exclusive style stories. #FendiPeekaboo #fisforfendi

Fendi

The result: @mrdoodle’s fun, irreverent take on the #FendiPeekaboo that shatters the boundaries between spontaneity and sophistication. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

Joined by Caterina – a young tailor from the #Fendi atelier – @mrdoodle’s performance combines techniques, materials, and textures to create a unique tailor-made masterpiece. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

@mrdoodle’s street art elevated to high-fashion status, against the breathtaking backdrop of the Eternal City. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

#Fendi, but not as you know it: check out the latest rooftop performance of “Doodling Fendi Roma” feat. @mrdoodle and powered by #fisforfendi. #FendiPeekaboo Discover more on @fisforfendi.

FENDI

Laid-back luxe. Take a closer look at the latest #FendiFW19 men’s accessories edit via the link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Deceptively simple yet ingenious designs are a #Fendi signature – the #FendiFW19 accessories edit proudly proving the point. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Cutting-edge technologies and traditional craftsmanship come together in the #FendiFW19 edit. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Geometric shapes and graphic contrasts take the traditional, everyday staples into a new, design-led territory. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Accessories are both a detail and a focal point of the #FendiFW19 collection. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Spare, sophisticated silhouettes with a retro-futuristic, utilitarian feel. Explore the latest #FendiFW19 arrivals via the link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

High polish with a sporty attitude. Explore the latest #FendiFW19 looks now via Fendi.com. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Intricate cuts, layering, and remarkable materials come together with exceptional ease in the #FendiFW19 collection. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Ultra chic and ultra current: tailoring with a #FendiFW19 twist. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

The crisp, buttoned-up shirt tucked into pleated wide-leg pants radiates relaxed authority. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Laser-cut leather outerwear in timeless and relaxed shapes made to last beyond the season. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

A renewed focus on formality, underscored by a neutral color palette. Explore the #FendiFW19 lookbook – a preview of the season ahead. Link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist @joshuavides.  #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist  @joshuavides. #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist @joshuavides.  #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Functional pieces with feminine polish. Make an entrance into the new season with the #FendiFW19 looks – available now at Fendi.com.

Fendi

A modern minimally-minded aesthetic counterbalanced by pretty pastels, lightness, and transparency. #FendiFW19

Fendi

Tailored silhouettes infused with an architectural sensibility: look for sharp lines, bold construction, and strong color contrasts. #FendiFW19

Fendi

#FendiFW19: quintessentially ladylike with a quirky touch. Explore the latest looks for the season ahead via the link in bio.

Fendi

Raw elegance, romance, and old-fashioned glamour intertwine in the #FendiFW19 collection.

Fendi

Empowering colors and subtly clashing prints bring a contemporary edge to classic femininity. #FendiFW19

Fendi

Just like a Renaissance painting, the #FendiFW19 campaign captures timelessness in every model’s pose, leaving no drape or detail to chance. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: #StephenGan Styling: @chaos Hair: @sammcknight1 Make-up: @emmanuelsammartino Feat: @anokyai, @chunjincj, @fransummers, @kris_grikaite, @ophelieguillermand, @sashaluss, @st.einberg and @iamugbad

Fendi

A manifesto of strong and determined yet delicate femininity – the #FendiFW19 campaign offers a powerful take on #Fendi’s signature sophistication. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: #StephenGan Styling: @chaos Hair: @sammcknight1 Make-up: @emmanuelsammartino Feat: @anokyai, @chunjincj, @fransummers, @kris_grikaite, @ophelieguillermand, @sashaluss, @st.einberg and @iamugbad

Fendi

Making a new statement in the Menswear world, the iconic Baguette bag continues to evolve and transform itself by remaining pure expression of the Fendi unique mix of craftsmanship and innovation. #FendiBaguette #FendiFW19

Fendi

Fendi presents Exploring the Men’s Baguette World, the new short movie of an exciting journey in the Men’s universe, combining imagined and real moments with the iconic Baguette bag. #FendiBaguette #FendiFW19

Fendi

Fendi X Jackson Wang collection, created in collaboration with the Chinese singer and songwriter on the rise, @jacksonwang852g7 #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

@jacksonwang852g7 puts a personal, luxuriously understated twist on an array of streetwear staples in the Fendi X Jackson Wang capsule collection. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

From the #FendiBaguette to a modern take on logomania, the Fendi X Jackson Wang collection looks at #Fendi’s celebrated past and propels it towards the future. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

Comfort, meet luxury. All-black velvets and chenille breathe new life into jumpers, T-shirts, and pants, as well as relaxed suiting, in the Fendi X Jackson Wang capsule collection. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

Minimalism for the millennials: the Fendi X Jackson Wang capsule collection steers clear of punchy prints in favor of next-gen style staples crafted from the finest materials. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

#FendiXJacksonWang: the collection is now available on Fendi.com and selected boutiques worldwide. #Fendi #FisforFendi #JacksonWang

fendi

The #FendiPeekaboo celebrates a bold, strong, and independent vision of femininity – our latest power couple, @deedeepoon and Marjorie Yang, being the perfect case in point. #MeAndMyPeekaboo #FendiEyewear Discover more on @fisforfendi

Fendi

Meet @deedeepoon and Marjorie Yang: the mother-daughter duo starring in the brand-new episode of the #MeAndMyPeekaboo series. #FendiPeekaboo Discover more on @fisforfendi

dcerejo

Stranger Things vibezzz 🚨

Fendi

An underground clubbing soirée in Chengdu, China, gathered some of fashion’s finest on Sunday night to celebrate the launch of our upcoming capsule collection with @jacksonwang852g7: Fendi X Jackson Wang. Discover more on @fisforfendi #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Don’t miss the exclusive capsule collection Fendi X Jackson Wang. Available now on Fendi.cn and selected boutiques in China Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide from July 26th

fendi

Jackson Wang met FendiDi - Fendi's little brother designed by artist Oscar Wang. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

Take a selfie with FendiDI wearing the FF logo outfit and the cross-body Men’s Baguette from the Fendi x Jackson Wang Capsule collection, he is a real trendsetter. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

Exclusively designed by Fendi and artist Oscar Wang, it stands at the entrance of Shamao Street at Chengdu IFS. About 3.3 meters high and 2 meters wide. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

After its recent debut in the #FendiFW19 men’s collection, the #FendiBaguette makes a strong style statement in the Fendi X Jackson Wang edit that brings a new sense of streetwear into #Fendi’s time-honored signature. #FendiXJacksonWang #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.cn and selected boutiques in China from July 20th Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide from July 26th Discover more on @fisforfendi - FENDI x Jackson Wang限定联名系列 为全新推出的男士Baguette手袋增添极具辨识度的街头风格 7月20日,Fendi.cn正式发售

fendi

#FendiXJacksonWang Capsule Collection: be ready, its coming soon! #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Discover more on @fisforfendi - 准备好,他来了!

dcerejo

How was Toy Story? It was great, I had a ball 🔵

dcerejo

Conhecem uma garrafeira…err…palmeira mais fresca do que esta? 🌴 + 🍾 = 😎 #casalgarciafreshred #otintoquesebebefresco #descomplica #hajaalegria #pub *Seja responsável. Beba com moderação.

dcerejo

🕷❤️”Peter Tingle”❤️🕷

dcerejo

É tinto. É fresco. É irresistível. E agora? 🤷🏻‍♂️ #casalgarciafreshred #otintoquesebebefresco #descomplica #hajaalegria #pub *Seja responsável. Beba com moderação.

dcerejo

Shoebacca

dcerejo

🧝‍♀️

dcerejo

You babies out there, drive safely 🚒

dcerejo

Clark Can’t 🍆

dcerejo

<< 👉swipe👈 >> “We’re in the end game, now”, said Dr. Strange. And this is it. The last chance. The one in fourteen million six hundred and five. Will the heroes who remain be able to resurrect the vanished? Or will a new snap of fingers make everyone disappear for good? I can only tell you this: #AvengersEndgame will make you laugh, cry, scream and will shock you with so many surprises... I bet this could be the movie of your life ✨ #VingadoresEndgame #Marvel

dcerejo

dcerejo

These hipsters and their pin rolled jeans, showing off their Monkey Shoulder bottles... 🥃👖 #monkeyshoulder #monkeyshoulderportugal #shoulderperspective #makeitmonkey

zaskiadyamecca

My Squad !! 💪🏻👸🏻 #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou ☺️ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

“Kemana lagi kita kali ini, Bi?!” “Explore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..” #bhrekata

zaskiadyamecca

“Biaa, boleh aku loncat?!” Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore 😂😂😂 boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean 😔😔 #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa 😭😭😭😭 #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre “jangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!” 🤣🤣 Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii 🙏🏻❤️ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat 💪🏻💪🏻

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek 🤣🤣 still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan 😝✌🏻 kali ajaa aba yang dapet 🤣🤣 colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami 🤗 kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo ❤️❤️ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii ❤️🤗selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka “rumah” saya 🤗❤️ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? 😂😂😂 mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi “tahan banting” .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah 🤗🙏🏻 namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) 😝 dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan 😹😹 lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) 🤪🤪 alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil 🙈😅 di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan 🤣🤣 fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista 😆💜 nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa 💃🏻 langsung lah pesen wat di pake malem mingguan 😹😹 #haiyaah dan kesampean kannn hahaha 😝✌🏻 kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan ❤️❤️ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh 😽😽 . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa 😆❤️ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos 🤗🤗🤗

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd 😁 ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga 😝😝 jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official 😎😎😎 wihiiy gaya banget deh ah 😂😂 bismillah semoga berkah bersamaa 🤗 #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official 😍 oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda 😹 hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado 🤗❤️ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee 😽😽😽 . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah 💜🙏🏻

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa 🤗💜 ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk 😹😹 antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih 🤗🤗 Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo 😅 ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya 🤣

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : “Dee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nya” “amaann kooo!!” Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa 😒😒😒 @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan 🤗❤️ berasa kompak rukun akur damai gitu 🤣🤣 emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! 💃🏻 cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa 😽😽 . . Managed by @bff_management