Wiz Khalifa Zaskia Adya Mecca Lucy Hale - instagram lists #feedolist

lucyhale

pardon my french

lucyhale

dare i say i look tall in this?

LucyHale

baby to my posh

WIZKHALIFA

Every night was legendary

WIZKHALIFA

Decent exposure tour

LucyHale

sometimes we grow up. sometimes we glow up. tagging @carterjenkins cause he took me on my first date ever and my first carpet ever (16 years old and having no idea what I was doing )

wizkhalifa

Bac to normal

wizkhalifa

Tour over motherf @cker let’s get bac in our feet

LucyHale

busy making collect calls and being basic

wizkhalifa

I still rocc my own shit

wizkhalifa

Believe it. Achieve it.

wizkhalifa

My work is never finished

wizkhalifa

So much smoke

LucyHale

👯‍♀️ brows and a two piece

LucyHale

teen choice shenanigans

lucyhale

she had a really good time ❤️

wizkhalifa

Gang wit me

wizkhalifa

My boy is gettin big

wizkhalifa

Hoodie says it all 💯

wizkhalifa

I rocc Taylor Gang.

wizkhalifa

Right bacc

wizkhalifa

Fo real?

wizkhalifa

I’ll be home to soon

wizkhalifa

Young boss. Young king. Young superstar. Young goat.

wizkhalifa

Missed my handsome man so much

lucyhale

We ready. Thanks for the touch up @daviddobrik - @teenchoicefox

lucyhale

Cherry good to see you

lucyhale

i’ll have a shirley temple plz with a paper straw🍒 / 📷: @jamesleewallphoto

lucyhale

And this one!!! ❤️ Montgomery’s for life.

lucyhale

I LOVE THESE PEOPLE !! ❤️💃🏻🥰 @j2pix

lucyhale

TCAs 2019. Reds the word.

lucyhale

Lewk 2

lucyhale

Lewk 1

wizkhalifa

Decent Exposure

wizkhalifa

Worldwide

wizkhalifa

Decent Exposure

lucyhale

#fbf who is sheee

wizkhalifa

TMC

wizkhalifa

Even on the road

WizKhalifa

One of my favorite places on earth.

WizKhalifa

Smile and smoke

WizKhalifa

Smoke up

WizKhalifa

Don’t miss the Decent Exposure Tour

WizKhalifa

I just hope I inspire you to be yourself

WizKhalifa

Decent Exposure Tour

WizKhalifa

Tickets and merch available now

lucyhale

So excited to be back hosting this years @teenchoicefox awards !! YOU TEENS KEEP ME YOUNG!!! @daviddobrik I will see you there my friend 🌟 be sure to tune in 8/11 on Fox

WizKhalifa

@mcqueenvioletfog shots all summer.

WizKhalifa

Decent Exposure Tour

wizkhalifa

See you guys at the show.

wizkhalifa

Tickets and merch available now

lucyhale

#fbf to my first year at coachella

wizkhalifa

Decent Exposure Tour coming to a city near you.

wizkhalifa

Don’t miss the Decent Exposure Tour when we come to your city.

wizkhalifa

New music on the way 💯

wizkhalifa

More weed and fun for everyone on the Decent Exposure Tour.

wizkhalifa

20,000 wit me all repping Taylor Gang. Thank you Pittsburgh.

wizkhalifa

King of Everything. Tickets available now

wizkhalifa

🥦 Decent Exposure Tour tickets available now.

lucyhale

HAPPY BIRTHDAY JANELLE: VIDEO EDITION. Through hair changes, house moves, breakups, world travels, breakdowns, achievements and everything in between...you’re a constant in my life. I’d be completely lost without you. Everyone can agree, you’re about as good as it gets. I really feel like I jenailed this post. Love you Bebe ❤️ @janellehansen

wizkhalifa

She drinks, smokes, and works out in the morning?

wizkhalifa

Tickets and merch for the Decent Exposure Tour available now.

lucyhale

how did I trust myself to wear white ?📷/ @randallslavin

lucyhale

Two more months until we start filming Katy Keene in NYC. Got to meet all the amazing writers today & they’ve really started to create a beautiful little world. ❤️ @cw_katykeene (for those confused, we shot the pilot already. The series starts filming this fall x)

lucyhale

Half Dome, Full Heart 🏞❤️

lucyhale

Ok Yosemite, I see you ❤️

lucyhale

Happy 4th y’all! 🇺🇸🎆👙

wizkhalifa

#decentexposuretour 💎🚀☠️

wizkhalifa

#decentexposuretour ⚰️

wizkhalifa

The futures bein defined. 💯#decentexposurretour

lucyhale

And on this day a Kween was born. She’s brave, she’s bold, she’s beautiful. She rescues puppies, she supports other artists, she’s constantly learning. She’s funny, she takes no shit, she literally never stops working. Kristin, thank you for always pushing me towards being my most authentic self. Thank you for introducing me to @schittscreek. Thank you for your GINORMOUS heart. The most inspiring bishhhh in all the land. Love you my girl. @kristin_ess

lucyhale

gotta pocket fulla sunshine (and an oat latte) 🌻

lucyhale

Happy birthday LoLo. The amount of laughter and insane cackling that has come from my body because of something you’ve said or done or tweeted or instagrammed goes beyond measure. You have a way of making people laugh til it hurts & truly making people feel special. Thank you for going out of your way to lift me up when you know I’ve needed it. Hope your day is full of sunshine with a Mariah Carey soundtrack to back it up. Love you v v much!

wizkhalifa

My dog @mustard just dropped some 🔥🚀

LucyHale

#tbt Tubad so sad

wizkhalifa

No time like right now. Let’s get get it 💯

wizkhalifa

Gonna bowl again soon. Lemme know who wanna roll somethin 🚀

LucyHale

Two years ago she told me that hoop earrings were her thing and I wasn’t allowed to wear them anymore.

wizkhalifa

All whitey than 💎

LucyHale

13 years ago. See who all you can spot 😎 This was a real good find 😂

wizkhalifa

Hope you guys are smoking some good gas this weekend 🚀

lucyhale

ceiling crown ⭐️ (@kristin_ess 🤫)

lucyhale

I promise the bday content is almost done -Last night was beyond and I’ll remember it forever. Thanks to my family & friends for loving me so hard. You truly are who you surround yourself with 🌟Thank you @janellehansen & @elissaleedselkin for planning and thank you @nobumalibu for unbelievable food. Big thanks to @jandlcakes for the outrageously fabulous Elvis cake.

lucyhale

🌺🌼🌸 thanks to my gals for getting me ready for the Malibu dinner party of my 30 year old dreams. @kristin_ess / @kdeenihan / @alyssasutterstylist

lucyhale

30 years around the sun. It’s pretty hard for me to articulate what’s going through my head today, but I’ll really try. Most people are anxious to step into their 30s but honestly, I’ve never felt better. I’ve never felt stronger or more at ease. I’ve never felt more grateful. I’ve never been more capable of taking on whatever it is that life throws at me. I’ve been blessed beyond measure with family who loves me, friends who lift me up, a job I look forward to, a creative heart, let alone all the daily things that many pray for. As I’ve gotten older, my 20s prepared me to be kind, but take no shit- always try harder than the last day but recognize when you need a break- to enjoy the journey even when you aren’t where you want to be- be grateful for the successes, the failures and the heartbreaks because everything eventually makes sense- to appreciate the small victories because life’s greatest pleasures are the simple things- to forgive those who have wronged you because they teach us more about ourselves and who we want to be or not be- to take a stand- and to not be an asshole, unless you cut me off on the freeway cause I will lay on my horn. I’ve had so much to smile about but I’ve also had my heart ripped in two. I’m definitely my own worst enemy at times but im proud that I can now find things I love about myself. Long story short, in this next chapter I just want to be strong for those who have been strong for me, to realize my worth even when I’m not busy, to laugh at the dumb shit, and to find ways to leave this world better. Thanks to all of you who join me on this journey & for accepting me for who I am. I promise to always do my best and keep it real. I promise I’m also wearing sunscreen today. Im overwhelmed with love and gratitude not only today, but every day. THANK YOU for laughing and loving alongside me !! 30, sometimes thriving, sometimes a mess and always flirty ❤️

lucyhale

bring your son to work day

lucyhale

🖤max mara🖤 @instylemagazine

lucyhale

Someone’s almost 30 and here is a photo of me looking back at my 20s and laughing at all the dumb shit I did

lucyhale

can’t believe I’ll be living in the city soon 😍

lucyhale

ruby woo 💄

lucyhale

janny & I took a quick trip to planet Batuu. 10/10 would recommend. Galaxy you later. 🛸

lucyhale

MEMO: “it’s super casual. Dress for comfort” US : ☝🏻☝🏻☝🏻 @cw_katykeene

lucyhale

4 hair changes ago - 📸: @randallslavin

lucyhale

tryna look angelic 📷: @brittanygamblin

LucyHale

•travel as much and as often as you can• broaden your mind• walk in someone else’s shoes• eat foreign cuisine• step outside of your bubble• talk to a stranger•our world is so fkn big and beautiful 💓❤️/ 📷: @oldwilliamreed

lucyhale

really quite excited about this one ! 📕 #thehatinggame

lucyhale

fangirled about working with @makeupbymario yesterday. So amazing to watch him work & always great to see @djquintero - @micaela you’re a genius 🙏🏼 thanks for getting me ready and thanks Mario for completely covering the massive zit on my forehead ❤️

lucyhale

💓❤️💓❤️💓❤️💓❤️💓❤️💓

lucyhale

my love for animal print is still going strong in 2019 @thecw / @cw_katykeene

lucyhale

Cambodia throwback 📸: @oldwilliamreed

zaskiadyamecca

My Squad !! 💪🏻👸🏻 #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou ☺️ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

“Kemana lagi kita kali ini, Bi?!” “Explore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..” #bhrekata

zaskiadyamecca

“Biaa, boleh aku loncat?!” Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore 😂😂😂 boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean 😔😔 #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa 😭😭😭😭 #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre “jangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!” 🤣🤣 Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii 🙏🏻❤️ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat 💪🏻💪🏻

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek 🤣🤣 still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan 😝✌🏻 kali ajaa aba yang dapet 🤣🤣 colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami 🤗 kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo ❤️❤️ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii ❤️🤗selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka “rumah” saya 🤗❤️ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? 😂😂😂 mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi “tahan banting” .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah 🤗🙏🏻 namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) 😝 dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan 😹😹 lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) 🤪🤪 alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil 🙈😅 di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan 🤣🤣 fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista 😆💜 nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa 💃🏻 langsung lah pesen wat di pake malem mingguan 😹😹 #haiyaah dan kesampean kannn hahaha 😝✌🏻 kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan ❤️❤️ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh 😽😽 . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa 😆❤️ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos 🤗🤗🤗

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd 😁 ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga 😝😝 jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official 😎😎😎 wihiiy gaya banget deh ah 😂😂 bismillah semoga berkah bersamaa 🤗 #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official 😍 oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda 😹 hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado 🤗❤️ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee 😽😽😽 . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah 💜🙏🏻

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa 🤗💜 ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk 😹😹 antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih 🤗🤗 Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo 😅 ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya 🤣

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : “Dee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nya” “amaann kooo!!” Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa 😒😒😒 @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan 🤗❤️ berasa kompak rukun akur damai gitu 🤣🤣 emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! 💃🏻 cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa 😽😽 . . Managed by @bff_management