Shah Rukh Khan Daddy Yankee Zaskia Sungkar - instagram lists #feedolist

DaddyYankee

💵🔭 €NFOQUE 💶🔭

DaddyYankee

El Sikiri 🔥

Daddyyankee

Con Calma canción del año en los #KidChoiceAwards gracias a todos los chamaquitos que votaron. También contento de recibir el premio de las manos de mi parcero @reykon Se le quiere y se le aprecia bro!

Daddyyankee

Desde niño esperando por este momento. El verdadero baño e’ moco 🤮🤮🤮🤮😂😂 El splash que todo chamaquito sueña! 🤪🤪🤪 #slime #kidchoiceawards “Soy la envidia de mis sobrinos” 😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Daddyyankee

Kid Choice Awards @mundonick #concalma #Mexico 🇲🇽

Daddyyankee

reaDY pa’ romper en @mundonick #concalma #kidchoiceawards

Daddyyankee

FUEEEGOO 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🎵

Daddyyankee

Los sábados también se trabaja! @mundonick #Mexico 🇲🇽

Daddyyankee

Hay negocios que atender. #Mexico por ahí vamos ✈️

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

Daddyyankee

⚡️Neon Daddy 💀

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

Daddyyankee

Daddyyankee

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

iamsrk

May today and every day hereafter bring peace of mind, patience in our hearts, prosperity in our actions and prayers of thankfulness for the gifts that we have. May you all be loving and loved all your lives. Eid Mubarak to everyone.

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

daddyyankee

Entra a www.daddyyankeeshop.com y consigue el #merch exclusivo de los 15 años de “BARRIO FINO”

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

daddyyankee

📝

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

iamsrk

On the way to @latrobeuni University.. Thank you for the kind gesture of offering a scholarship to a girl student from India for higher education and supporting the work at @meerfoundationofficial

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

daddyyankee

“Si el tiempo es oro aprende a fundirlo”

daddyyankee

La disciplina molesta pero aprendes apreciarla cuando ves sus frutos. #Repost @nattinatasha ・・・ Cuando sigues instrucciones al pie de la letra de un Líder, los errores disminuyen ! @reinadlacancion @daddyyankee #rehearsal @elcartelrecordsofficial @pinarecords1 #Daddyyankee #nattinatasha #respect #pinarecords #cartelrecords

daddyyankee

Trabajando en los ensayos de @reinadlacancion

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

iamsrk

Beautiful homes are made by beautiful home makers. Bas!

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

DaddyYankee

Todo estos palomo roncan de dinero y plomo pero yo en modo silencio “callaito”🤫 te la ......🍑 #Repost @monitorlatino_ ・・・ "Runaway" de @sebastianyatra, @daddyyankee, @jonasbrothers y @nattinatasha: #1 DE AMÉRICA. La canción más escuchada en 19 países. #TOP20monitorLATINO

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

DaddyYankee

Trabajando en mi nuevo proyecto @reinadlacancion en Septiembre por @univision 🔥🔥🔥🔥

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

DaddyYankee

G 🌞 🌞 D M O R N 🌴 N G

iamsrk

A decade of D’Decor and a family like relationship. It’s so satisfying making beautiful homes. Thank u so much @ddecordiaries Sanjana Ajay and Sanjay.

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

DaddyYankee

@myketowers @rauwalejandro @lunay @guaynaa @sechmusic & el único veterano que tiene la SANGRE NUEVA!

DaddyYankee

Apoyemos el comercio local. Excelente 👏🏽🇵🇷👏🏽 #GRACIASVSJ

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

DaddyYankee

Hoy se impuso la dignidad de un pueblo. Qué Dios ilumine a #PuertoRico en este nuevo camino! 🙏🏽

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

DaddyYankee

Con coraje pero con SABIDURÍA Exige tu derecho pero con INTELIGENCIA Pasivos pero SIN MIEDO Estamos heridos pero con VALENTÍA, FIRMEZA & DETERMINACIÓN 🇵🇷 Atte. RAYMOND AYALA

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

iamsrk

Perfect Handstand. Perfect Harmony. Perfect Sunset. And Perfect wife!! Thank you @jumeirahvittaveli and @makeplansholidays for a Perfect Holiday.

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

DaddyYankee

Hace 12 años no me presentaba en este hermoso país, #CostaRica 🇨🇷 Gracias por la buena vibra y esa energía a FULL! 🔋⚡️🔋. Me voy con un gran recuerdo a casa, PURA VIDA! 🤟🏽🔥

DaddyYankee

Saliendo para #CostaRica 🇨🇷

DaddyYankee

Gracias #sanpedrosula por el apoyo desde los tiempos de Playe. En alta la energía anoche. Feeling Catracho! 🇭🇳 🤟🏽🔥🔥 #Honduras

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

daddyyankee

#SiSupieras que no encontré caption.

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

daddyyankee

#SiSupieras cual es mi próximo destino ✈️

daddyyankee

Eres tu mejor amigo, tu peor enemigo y a la hora de la verdad solo cuentas contigo. -DY

daddyyankee

#sisupieras de lo que nos reímos @yandel @wisin 🎥

daddyyankee

@

daddyyankee

#SiSupieras que la diferencia está en chequear hasta el mínimo detalle.

daddyyankee

Cerrando la gira con broche de oro con mi gente de #grancanaria Qué clase RUMBA! fueeegoo 🔥🔥🔥🔥 #concalmadegira

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

daddyyankee

Cuando te dicen que el romantiqueo no funciona y #SiSupieras que estamos #1 @itunes @wisin @yandel #Reggaeton @tainy @lunytunes @predikador @pinarecords1 @gabymusic 🧨

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

iamsrk

Last day at school. To adding new experiences and colours to your life ahead....

iamsrk

4 yrs have flown by. Graduating from Ardingly. Last pizza...last train ride...and first step into the real world...school ends...learning doesn’t.

daddyyankee

#SiSupieras que hemos traído el sonido original de vuelta #Reggaeton x #Bailareggaeton @wisin @yandel @wisinyyandel @spotify

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

daddyyankee

SI SUPIERAS que esta noche se paraliza el 🌎 a las 12am con el estreno de #SiSupieras junto a @wisinyyandel Entra a mi canal oficial YouTube/daddyyankee y me cuentas si te gustó la historia del video. 🔺LA ESENCIA 🔺

daddyyankee

Con Calma y sin PRISA rompimos la segunda noche en #Ibiza ⚡️🔋⚡️ La combinación que no FALLA, DY + #ushuaia 🌴🌚🌴 🔥🔥🔥 FUEEGOO 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 @ushuaiaibiza

daddyyankee

Grazie #Barletta alto livelo di energia / Gracias Barletta alto nivel de energía 🇮🇹⚡️🇮🇹⚡️🇮🇹⚡️ #italia

daddyyankee

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ando #ConCalmaDeGira 🇬🇧

daddyyankee

De locos la energía en #Londres Gracias por el apoyo! // The energy in #London was insane. Thanks for the support FUEGO! 🔥 🔥 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇧 #concalmadegira #soldout #daddyyankee

DaddyYankee

FUOCO a Milano! 🔥🔥🔥 / FUEGO en Milano 🔥🔥 #concalmadegira 🇮🇹

DaddyYankee

#SoyUnLocoDemente que to’ le sale! 🔥🔥🔥🔥 R U N A W A Y 🔥🔥🔥🔥

DaddyYankee

TONY STARK sigue vivo! #tbt #2007

DaddyYankee

Buenos días #Instagram 🌞

daddyyankee

“INSTAGRAM” JULIO 5/ JULY 5 @dimitrivegasandlikemike @nattinatasha @daddyyankee @davidguetta 🔥ÉPICO🔥

iamsrk

Glad to be a part of this journey... a timeless film. Voicing it in Hindi with my own Simba. The last time we did a film was around 15 years ago and it was ‘Incredible’ and this time around its even more fun. Hope everyone enjoys it 19th July onwards. #TheLionKing @disneyfilmsindia

daddyyankee

Con Calma y sin PRISA rompimos en #IBIZA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 FUEEGOOOO! 🔥🔥🔥🔥🔥 #concalmadegira #españa

daddyyankee

El compromiso con la familia es tan serio, que a veces por el trabajo, se nos olvida que es nuestro día. Hoy, mis hijos me sorprendieron con unos mensajes de texto que me llegaron al alma. Les tiré “screenshot” y los salvé! 😊 Son las cosas que no tienen precio en la vida. 🙏🏽 FELIZ DÍA DE LOS PADRES A TODOS! #happyfathersday #concalmadegira #europe

daddyyankee

El verdadero party en #Sevilla. Nunca le bajaron a la energía 🔋⚡️🔋 Hoy le toca a Ibiza!! 🇪🇸 #concalmadegira

iamsrk

Ready for the match with the spirit of #FathersDay. Go India Go!!

daddyyankee

R U N A W A Y @sebastianyatra @jonasbrothers @nattinatasha JUNIO 21 / JUNE 21

iamsrk

Another sweet picture from AbRam’s birthday party... #fathersloveoverload

iamsrk

Dreamers r good. But if those dreams r not given a direction they mean nothing.These 2 fulfilled every dream I had,over & above every dream they had for themselves.Adi & Karan. Y share this with all? Cos u should know, more important than ur dreams r those who fulfil them for u

iamsrk

Busy...busy...busy! Time to think out of the box on Ted Talks! Listening and Learning. #TedTalksIndiaNayiBaat.. On @starplus @ted

iamsrk

No more footprints...this is The Abominable Snowman!! Before BatMan & SpiderMan, there is Mr. LetterMan @letterman Thx for ur generosity. Had 2 much fun being interviewed.Not becos it was about me but becos u were kind enough to make me feel I can be me. U r an inspiration sir.

iamsrk

Well done @kkriders & @dk00019 . All played like u should…by backing urselves. @lynny_50 @Warrier63 @shubmangill good job. But tonite belongs to Papa! 3 cheers for proud papa & family.

iamsrk

Little one was a bit confused between ‘Boating’ and Voting, so took him along to experience the difference.

iamsrk

‘You never really understand your personality, unless you have a Mini Me who acts the same way’

iamsrk

PM sahib @narendramodi ne creativity ki liye bola tha. Main thoda late ho gaya video banane mein...aap mat hona Vote karne mein!!! ‘Voting is not only our Right, it is our Power.’ Please Use It. Thank u to @tanishk_bagchi @abbyviral @Parakram_Singh_Rathore

iamsrk

@apple ups it’s game with every new product. Don’t use earphones much but these new #Airpods are amazing. Thanks for adding to my collection Apple.

iamsrk

Thought while waiting to go back home to Mumbai....I should for no reason do a Chennai Selfie...so..bye Chennai & all the wonderful friends I met from the film industry & of course the sporting crowd at the stadium. Whistle Podu!!

iamsrk

Thank u for the honour #universityoflaw & my best wishes to the graduating students. It will encourage our team at @meerfoundationofficial to strive ‘selfishly’ to share more.

iamsrk

What a lovely evening @arsenal congratulations. Thx @m10_official & @gulseamine for your warmth love & hospitality. See u guys soon in India.

iamsrk

“Being with you is like being on Stage. There’s so much light, I can’t see anything else”. Curiosity to know New, Humility to accept u will never know if fully...makes u an actor. #WorldTheaterDay

iamsrk

Wondering...could this be the cloud that stores my data??!

iamsrk

Should I just let the hair grow for another few months??!

iamsrk

There is no better feeling than Coming back Home, for home is the place of love, hope & dreams. Ur bravery makes us stronger. Eternally grateful. #WelcomeBackAbhinandan

iamsrk

Jo dikhe woh sach ho aur jo na dikhe woh jhooth, yeh har baar zaroori nahi. #Badla8March @amitabhbachchan @taapsee #sujoyghosh @redchilliesent #AzureEntertainment

iamsrk

This image reminds me of the Yellow Brick Road....I hope they find answers they r looking for or at least have enough questions to lead a full life....#mysunshines

iamsrk

Badla lena har baar sahi nahi hota, lekin maaf kar dena bhi har baar sahi nahi hota. #BadlaTrailerTomorrow @amitabhbachchan @taapsee #sujoyghosh @gaurikhan @sunirkheterpal #AkshaiPuri @_gauravverma @redchilliesent #AzureEntertainment

iamsrk

Let us all celebrate our great country - India. Prosperity, health and happiness to all. Happy Republic Day. Jai Hind!

iamsrk

“Winning is only half of it..having fun the other half...Playing is All of it!!” The Playboys’ mantra

iamsrk

Weekend Research: “ A survey has found One in Three men are just as lazy as the other Two”. We r the other two and we don’t agree mom!

iamsrk

Thank u all from the bottom of our hearts for making #ZeroDay so special...

iamsrk

Ek pyaar hi toh hai, jo insaanon ke bhi parr laga deta hai! #ZeroTomorrow @anushkasharma @katrinakaif @aanandlrai @redchilliesent @cypplofficial

iamsrk

Aafia, Babita, Guddu, Ashok! Ye pehle hi kam the jo ye ek aur aa gaya! Par cute toh hai ye! #2DaysToZero @anushkasharma @katrinakaif @aanandlrai @redchilliesent @cypplofficial

iamsrk

#BauuaSingh chillin’ on Saturday with Husn, Chips & Angrezi fillum. Bauua I am going to Uttar Pradesh...thoda ghar ka khaana bhijwa dena. Tell Ashok to bring it please and no selfies for him!!

iamsrk

Bhai ne Phir Jiyra Chakna Choor kar diya. Thank u Big Boss & @beingsalmankhan for a great evening starting with #Zero⁠ ⁠ love you all.

iamsrk

She is soooo hot in Husn Parcham that we have to keep her in a tub on the sets. The Beautiful Babita. #HusnParcham

iamsrk

Somebody asked me what Husn Parcham means. Well it means announcement of ones beauty...roughly. Smoothly it means just this...!!! Song out tomorrow...#HusnParcham⁠ ⁠ @katrinakaif

iamsrk

How lovely is this girl!! Can’t wait to show you all Husn Parcham...let’s just elect her in our hearts tomorrow. @katrinakaif

iamsrk

Masha Allah. Thx Al Kout & Cinescape for getting me to meet such beautiful people. Ana Ahbak...I love you Kuwait. Issaqbaazi ho gayi Aap sab se.

iamsrk

Love you Oman & thanks for taking out time to see me. Insha Allah will come back soon and give u all individual hugs! Thx Vox Cinemas...& all the boys & girls in Muscat.

iamsrk

Of all the things I have done for Mere Naam Tu...this is the sweetest. My daughter teaching me to get the lyrics right on the sets. Hope after she sees the song she approves...

iamsrk

This much love for #Zero⁠ ⁠ , only possible in Dubai. Thanks Global Village for the 100,000 hearts beating for Bauua, Aafia & Babita. Will convey ur #Issaqbaazi⁠ ⁠ to them in India. Love u Dubaiwaalon yeh dekho Bauua ki selfie!

iamsrk

Thank u sir @devendra_fadnavis for making me a part of Mumbai 2.0. This is our city and we will do everything with you to make it more creative, competitive & culturally inclusive. Aamchi Magical Mumbai.

iamsrk

With my Juliet in London. What a wonderful experience and exceptional performances by the whole cast. Congratulations to the whole team.

iamsrk

Thank u Odisha for all the excitement, love & the grand beginning to the World Cup Hockey. @naveen_odisha it was lovely to meet u sir. To all the players have a great tournament....& yes..Chak De India!

iamsrk

Kya baat hai #BauuaSingh bhai! Ye thoda sa bad hai, thoda sa mad hai, par apni lady ke liye ekdum best lad hai! Zara iss par bhi nazar daal lo Aafia, @anushkasharma yeh itna bura bhi nahi hai. #MereNaamTu @aanandlrai @ajayatulofficial #IrshadKamil @tseries.official

iamsrk

For all the sons of the world...If your Mama is your Queen then there is no stopping you from being The Happy Prince. ( and an iPad loaded with games helps too )

iamsrk

Ab aaya sach baahar. Dekhiye poori baat jaan ne ke liye. Link in bio. #ZeroKaSach @anushkasharma @KatrinaKaif @aanandlrai @RedChilliesEnt @cypplofficial

iamsrk

#Repost @redchilliesent ・・・ 54 Million in 24 hours! Thank you so much for watching and loving the trailer! ‪ @iamsrk‬ ‪ @anushkasharma‬ ‪ @katrinakaif‬ ‪ @aanandlrai‬ ‪@cypplofficial Keep watching and sharing! Link in bio. ‪#ZeroTrailer54Mn24Hours‬