Zaskia Sungkar Scott Disick Candice Swanepoel - instagram lists #feedolist

angelcandices

๐Ÿ‘™ ๐ŸŒฑ๐ŸŒฟ

angelcandices

Melhor grude do mundo โ˜€๏ธ#Ariel #europeansummer

angelcandices

Beach bums โ˜€๏ธ๐Ÿ 

angelcandices

My angel boy ๐Ÿ‘ผ๐Ÿผ

angelcandices

โœจโ˜€๏ธโœจ

angelcandices

๐Ÿ™๐Ÿฆ‘๐Ÿฆ๐ŸŸ๐Ÿ 

angelcandices

๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois ๐Ÿ› jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

angelcandices

๐Ÿ’™โ˜€๏ธ#europeansummer

angelcandices

Jack where are you...? #europeansummer

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!๐Ÿฅณ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang ๐ŸŽ‰ Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural ๐Ÿ›>

angelcandices

Preview the new @tropicofc collection on @modaoperandi ๐Ÿฆ #kenya

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang ๐Ÿ˜˜ love it love it >

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate ๐Ÿคฃ ๐Ÿ‘>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 ๐Ÿ‘ >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt๐Ÿ–ค Thank you @local.id

angelcandices

European summer ๐Ÿ’™

angelcandices

@voguehongkong @adamfranzino ๐Ÿ’ƒ

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung ๐Ÿ› >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Azekk๐Ÿ˜‹๐Ÿ–ค anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< โ™ ๏ธ๐Ÿ› >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin๐Ÿค— lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai ๐Ÿ› >

zaskiasungkar15

< Itโ€™s almost time for Eid Adha girls! ๐Ÿ˜ So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat ๐Ÿคฃ . so here i choose to make this casual โ€œ Adha Dress โ€œ @kiabyzaskiasungkar ๐Ÿ˜˜ The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. ๐Ÿ’› #AdhawithKIA >

angelcandices

You are made from the same creative energy that made the whole universe..Stay connectedโœจโญ๏ธ#humanexperience

angelcandices

@voguehongkong ๐Ÿ’ซ

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng ๐Ÿ’›๐Ÿ› ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide ๐Ÿค— sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

angelcandices

๐Ÿƒ

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAYโœจ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang ๐ŸŽ‰ Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!๐Ÿงก

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya ๐Ÿ’

angelcandices

Once upon a time in the jungles in Costa Rica ๐ŸŒฑ๐Ÿฆ‹ #puravida

letthelordbewithyou

๐Ÿ› CONGRATS to @leandraelise who is the winner of the $1000 @talentless shopping spree and BIG thank you to everyone who entered!

angelcandices

Dreaming of My time spent in Kenya ๐ŸŒ @mmtckenya

letthelordbewithyou

Itโ€™s about to go down! August 4th tune in @flipitlikedisick

angelcandices

Anyone who really knows me knows I love to be freely creative. I love beauty in all its forms. This is my creative process when making swim for my @tropicofc community. Each piece is carefully put together and thought out to make a girl feel her most beautiful. I start with simple silhouettes and start forming the piece by trimming here and there on my own body to get the most flattering result possible. I love it all, from beginning to end and then I get to enjoy them all on the beautiful beaches I visit! This is such a gratifying process for me and even better when I see how beautiful you all look and feel in them. This is how #savannah came to life #comingsoon #resort19

angelcandices

Today is my fathers birthday! The most incredible father, husband and now grandpa! I couldnโ€™t have been blessed with a better role model than him. My father is the most selfless dedicated loyal and kind person I know. My heart explodes with love when I see how much my sons adore him. You are so loved dad. Happiest birthday ganpa ๐Ÿฅฐ

zaskiasungkar15

< #cuz โ™ฅ๏ธ๐Ÿ› >

angelcandices

Never not mermaiding ๐Ÿงœ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ @voguehongkong

angelcandices

New for @voguehongkong @adamfranzino @mariel_barrera @anyaziourova @hollymillshair

angelcandices

Concrete jungle ๐Ÿ—ฝ @misssixty

angelcandices

๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐ŸŒฟ๐ŸŒฑ Mornings in @aloyoga

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

angelcandices

THESE EYES. They belong to Save the Rhino Trust Namibian trackers and Rhino Rangers - the men who risk everything, everyday to protect the last free-roaming population of black rhinos left on earth. Theyโ€™ve seen it all, and they still see HOPE in the madness. So today on World Ranger Day July 31, letโ€™s show them we see them and help them do their job for rhinos, for us and for the future of this planet! Join me, @savetherhinonamibia and @wildnetorg by sharing this picture and donating at https://donate.wildnet.org/srt Letโ€™s spread awareness using #eyeseeyou

zaskiasungkar15

< รท[<|] ยฎ<|~? Xx >ร— #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd ๐Ÿ›๐Ÿ’› >

angelcandices

I had an unforgettable experience spending time with the Pataxรณ tribe in South Bahia Brazil. Sharing knowledge art and ritual. 11,000 Pataxรณ people currently live inside their protected land in different communities. Porto do Boi consists of a small family community who created a Cultural Centre to be open for visitors since 2004. In 2013 their main structure fell down due to the lack of income to maintain the structure. Since then the community had to find other ways of sustaining themselves moving to cities in search of jobs. As a consequence, the Cultural Centre of Porto Do Boi had to close their doors. The current leader Tige Maturemba Baixu is now gathering help to rebuild the Culture Centre and revive the Pataxรณ Culture with the help of visitors and volunteers. The relationship the Pataxรณ people have maintained with nature and their surroundings led to the development of an acute spiritual consciousness... Celebrating the moon, the sun and many other entities through various rituals and prayers, the lifestyle of the Pataxรณ tribe is still oriented today in close connection and relation with the transcendental bond their ancestors have developed with their natural environment. Thank you @portodoboi for sharing your beauty with me and my friends. ๐Ÿฆœ๐ŸŒฑ๐ŸŒฟ www.portodoboi.com

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes ๐Ÿ›๐Ÿคฃ

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . Iโ€™m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

angelcandices

๐Ÿ†de olhar agateado๐Ÿ†

angelcandices

Pause. Breathe. Flow. @aloyoga @caraivabelavista_pousada

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg๐Ÿค—๐Ÿ’›

angelcandices

๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท๐ŸŒŽ๐Ÿ‘ฃ๐Ÿ‘™numa quarta feira.

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt ๐Ÿ˜ tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya ๐Ÿคฃ #gakbisamakeup >

angelcandices

โ€˜Caminhando pela vidaโ€™

zaskiasungkar15

< push the limit ๐Ÿ’ช #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt ๐Ÿค—

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online ๐Ÿ˜˜ Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii ๐Ÿ >

angelcandices

Feliz aniversรกrio bb. Vocรช entrou na minha vida sรณ trazendo felicidade! Vc รฉ LUZ Bravin! Te amo amigo ๐Ÿ’™ Eu tinha muita sorte de te conhecer. @bravin

angelcandices

Preview of @tropicofc Resort collection coming out in September, shot in Kenya in the Masai Mara ๐ŸŒ #python

angelcandices

Baby C ๐Ÿ’™

letthelordbewithyou

Good times with my boy @otaduyyachts love being on the water

zaskiasungkar15

< 2015 ๐Ÿ’›>

angelcandices

Brazilian winter โ˜๏ธ

letthelordbewithyou

When I get older I might be the most interesting man in the world ๐ŸŒŽ #ageinglikefinewine๐Ÿท

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

letthelordbewithyou

Go see my jeweler @jadellebh ๐Ÿ’Ž I have been through so many jewelers but I have never seen the quality, service, and amazing pricing like @jadellebh hands down best place around

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!๐Ÿฅณ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang ๐ŸŽ‰ Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

angelcandices

In a Barbie world...๐Ÿ’…๐Ÿผ

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi ๐Ÿ›>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl ๐Ÿ› ๐Ÿ’ช๐Ÿผ >

zaskiasungkar15

< zeyenk๐Ÿ’›> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

letthelordbewithyou

Peace โœŒ๏ธ

angelcandices

Stopped by the @vitalproteins brunch this morning for a collagen boost and a little breaky. Iโ€™ve always believed in a beauty regime that starts from within. They have loads of amazing products filled with superfoods and beauty potions for my morning smoothies. Thx for having me!

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar ๐Ÿ˜˜ MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA ๐Ÿ˜ We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram ๐Ÿค— > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt ๐Ÿคฃ Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??๐Ÿค— kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya ๐Ÿ˜˜>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! ๐Ÿ–ค๐Ÿ˜ @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar โ€˜s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar ๐ŸŽŸ๐Ÿ’• aaand SOLD OUT โŒ MasyaAllah ๐Ÿค— thankyou

angelcandices

Morning! ๐ŸŒธ

angelcandices

๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธ โ˜€๏ธ

angelcandices

Me and my cubs ๐Ÿ†

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum ๐Ÿ–ค ๐Ÿค— > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > ๐Ÿ–ค

letthelordbewithyou

๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Save 30% @talentless this holiday weekend with code FIREWORKS. Sale ends 7/7 @ 11:59pm.

letthelordbewithyou

My floating angels

angelcandices

@fendi Couture. An unforgettable first time to Rome!Thank you for having me ๐Ÿ–ค #fendihautecouture

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!โœจ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang ๐ŸŽ‰ Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!๐Ÿงก

angelcandices

Rome in a day.. โœจ

AngelCandices

โœจโญ๏ธโœจ

AngelCandices

Summer plans...To be as free,naked and tan as possible on any/all beaches. ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > ๐Ÿค—

AngelCandices

๐ŸŒผflor do dia๐ŸŒผ

AngelCandices

๐ŸŒˆโœจ

AngelCandices

Had the best time @disneylandparis thank you @chaos for being awesome!

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang ๐Ÿ›๐Ÿ’›> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

AngelCandices

Celebrating ๐“…๐“‡๐’พ๐’นโ„ฏ with the best๐ŸŒˆ

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara ๐Ÿ˜๐Ÿ› @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah ๐Ÿ›> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran ๐Ÿ› sampe sekarang tiap hari masih kangen ๐Ÿ’› >

letthelordbewithyou

New Talentless Womenโ€™s Collection Dropping Today ๐Ÿ”ฅ | Introducing our oversized crop tee and our premium boxing shorts. Available now in 6 colors.

angelcandices

@aloyoga around the world ๐ŸŒ #ad

letthelordbewithyou

We fly

angelcandices

Celfie ๐Ÿ™‚๐Ÿคณ๐Ÿฝ

letthelordbewithyou

I use 2 post lots of pics of my cars, but now I post a lot of pics of my kids. I guess I found my real love and passion

letthelordbewithyou

Water world ๐ŸŒŽ โค๏ธ

angelcandices

Back to my trip to Kenya...did you know Kenya is the #1 producer and exporter of black tea in the world? Kenyaโ€™s tea is world renowned and proven to contain higher levels of antioxidants compared to tea produced in other parts of the world. It was simply spectacular to experience. @mmtckenya

letthelordbewithyou

Lazy day for p and her protector

letthelordbewithyou

Yellow, itโ€™s me ๐Ÿ‘‘ @suspiciousantwerp #suspiciousantwerppartner

letthelordbewithyou

The mission for my brand @talentless is to offer the exact same quality as other luxury brands that charge 3X our prices. Shop now to get my new favorite hoodie #marblecollection

letthelordbewithyou

Check out my wiener

letthelordbewithyou

Yes yall itโ€™s me reigny

letthelordbewithyou

Missing mex ๐ŸŒฎ

letthelordbewithyou

๐ŸšจNEW DROP for @talentless! Introducing Marble Tees and Hoodies in stock now. Go to link in my bio to shop.

letthelordbewithyou

Back 2 basics

letthelordbewithyou

My love ๐Ÿ˜

letthelordbewithyou

#ad Getting fit on @boombod weight loss shots. Already seeing great results. Itโ€™s up to 50% off today, go get your own at boombod.com

letthelordbewithyou

All the way up with my little reign

letthelordbewithyou

My little dumpling ๐ŸฅŸ โค๏ธ

letthelordbewithyou

Lifeโ€™s a beach when youโ€™re @talentless

letthelordbewithyou

Peace and โค๏ธ from Reigny

letthelordbewithyou

Happy birthday my love ๐Ÿ˜

Letthelordbewithyou

Been waiting all week to post this #wcw

Letthelordbewithyou

Little miss daisy is driving me

letthelordbewithyou

๐ŸŒŠ waves donโ€™t die

letthelordbewithyou

Daddy shark, doo doo doo doo doo doo Daddy shark, doo doo doo doo doo doo Daddy shark, doo doo doo doo doo doo Daddy shark!

letthelordbewithyou

Just dropped the new athletic grey sweat sets on @talentless. Link in bio.

letthelordbewithyou

Rolls right @jkplatinum

letthelordbewithyou

U r my everything โค๏ธ

letthelordbewithyou

@suspiciousantwerp hoodie szn ๐Ÿ’€ #suspiciousantwerppartner

letthelordbewithyou

dream time boat

letthelordbewithyou

Iโ€™m almost on a boat

letthelordbewithyou

Iโ€™m off to space

letthelordbewithyou

My dog would probably do it for a Louis belt. Thatโ€™s just all she knows

letthelordbewithyou

The 3 musketeers โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜Š

letthelordbewithyou

Heaven

letthelordbewithyou

My little angel pie wearing my brand @talentless and looking 2 damn good

letthelordbewithyou

@HeySilkySkinCo DIY laser hair removal, you guys are genius โšก๏ธ #HeySilkySkin #ad

letthelordbewithyou

Just me and my boo โค๏ธ

letthelordbewithyou

Spend Valentineโ€™s Day like the Lord at @TheSugarFactory at @TheatreBoxSD in San Diego. Make your reservations now to enjoy it with me

letthelordbewithyou

I love it when they call me big papa

letthelordbewithyou

On the point, top of the dune

letthelordbewithyou

Drive

letthelordbewithyou

The man, the myth, the lord

letthelordbewithyou

My love my life my partner in crime โค๏ธ๐Ÿ™