nike German Garmendia Zaskia Sungkar - instagram lists #feedolist

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

nike

“Pain goes away. But the pride of knowing you gave everything? That’ll stick with you forever.” -@mathewfras ⠀ Mat defended his title as the Fittest Man on Earth by winning his fourth-straight CrossFit Games championship, proof that Hard Work Pays Off. #HWPO #justdoit

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

nike

“Your team is your family, and it’s for them that you want to play.” ⠀ Kristina left her parents to pursue her dream of playing football for her country. Sharing a bed with her grandma as she trains at her club in Moscow, she’s doing whatever it takes to represent Russia. ⠀ Follow her story in ’Spit Fire, Dream Higher’—our latest collaboration with @adwoaaboah and @gurlstalk.

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

nike

“Football means everything to me. I want to play football forever. I do.” ⠀ Football is Londiwe’s life, keeping her off the streets of Johannesburg and bonded to her teammates with a shared love of the beautiful game. ⠀ Follow her story in ‘Spit Fire, Dream Higher’ – our latest collaboration with @adwoaaboah and @gurlstalk.

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

nike

“When you stop thinking about things that have happened in the past and focus on this moment, you achieve greatness. Your destiny is in your hands.” Precious trains at Right to Dream Academy—the first women’s football academy in West Africa. On and off the pitch, she’s proving that young women can take control of their lives and achieve incredible things. Follow her story in "Spit Fire, Dream Higher"—our latest collaboration with @adwoaaboah and @gurlstalk.

germangarmendia

Hoy me desperté con esta noticia y aún no lo proceso!!! La revista @time ha creado una lista con las 25 personas más influyentes del mundo y ESTOY EN LA LISTA!!! 🎉🎉🎉 (Link en mi bio) junto a personas como @arianagrande @bts.bighitofficial entre otros... y sinceramente no se por donde empezar, no entiendo mi vida jaja (risa nerviosa). Quiero tomar este espacio para nuevamente agradecerles por TANTO, por después de tantos años seguir aquí conmigo en las buenas y en las malas, gracias por crecer conmigo y no solo me refiero a mi carrera también me refiero a crecer conmigo como persona, gracias por estar conmigo en las victorias y perdonarme y guiarme en mis errores, gracias por no dejarme solo cuando las cosas se ponen mal. No se como poner exactamente en palabras lo hermoso que estos últimos 8 años han sido para mi, no entiendo mi vida pero no la cambiaría por nada. Este chico con grandes sueños por siempre les estará eternamente agradecido 🙏 y #EstoRecienEstaComenzando

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

germangarmendia

One love ✌️

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

nike

“‘Spit Fire, Dream Higher’ is the culmination of an incredible journey to unearth girls from around the world who have fought through oppression and continue to be resilient through their love for football. The documentary truly celebrates them and the grassroots communities they are a part of.” - @adwoaaboah ⠀ Don’t change your dream, change the world. #justdoit

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

nike

Few make history. Fewer change it. ⠀ Don’t change your dream. Change the world. #justdoit

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

nike

“I fight for my people, I fight for everyone. Sport should be an equal language for all.” - @castersemenya800m #justdoit

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

germangarmendia

Describe esta foto con un emoji 👇

nike

“Whatever happens, we’re a team. In defeat as much as in victory. It’s impossible to win by yourself.” @amandine_henry ⠀ When Amandine Henry and her teammates were young, they could only dream of an opportunity like this. ⠀ Today, that dream becomes reality. ⠀ Don’t change your dream. Change the world. #justdoit

NIKE

“Even if I were born again, I’d still play football.” @ji_soyun10 ⠀ Ji So-Yun's dream isn’t to be one of the best female football players in the world. ⠀ Ji dreams of becoming one of the best players in the world, period. #justdoit

germangarmendia

No hay lugar como el hogar 🇨🇱 (comenta la bandera de tu país aquí abajo👇)

NIKE

“It’s important for girls to believe in themselves, because if you believe in yourself that means you can do anything.” - Makena, Age 9, #justdoit

NIKE

“One of the biggest things is just trusting yourself.” @naomiosaka ⠀ Just because your situation changes doesn’t mean you have to. #justdoit

germangarmendia

Acompañame a ver esta maravillosa historia!! 🦄 (Comenta un emoji azul 🧢)

germangarmendia

Días hermosos con la mujer más hermosa ❤️🇩🇴

germangarmendia

Nunca había visto algo así en mi vida, el agua me llega a los tobillos y la costa esta al menos a 500m de distancia, ¿¿que clase de paraíso es este?? No puedo creer lo hermosas que son las playas de República Dominicana 🇩🇴 Mi gorrito y yo nos hemos enamorado #repúblicadominicana

Nike

“Believe in yourself and trust that your mind and heart can break barriers.” @kipchogeeliud ⠀ It takes more than elite endurance to win a world championship. More than a timely kick to take home a gold medal. More than a stubborn work ethic to break a world record. ⠀ It takes a whole lot of belief. And that same belief carried Eliud Kipchoge to win today in London. #justdoit

germangarmendia

🎈MUCHAS GRACIAS por todos los saludos de cumpleaños 🎁 Me siento tan afortunado al ver la interminable cantidad de mensajes que tengo llenos de tanto cariño y aprecio, no saben lo agradecido que estoy de que sean parte de mi vida. Solo les quiero contar que estoy en la mejor etapa de mi vida, agradecido por el camino que elegí y emocionado por lo que se viene, una vez más MUCHAS GRACIAS y les mando un pedazo de pastel 🍰 yaaay cumpleaños!! 🎈 🎁

germangarmendia

Ontas?

nike

“It is great to see the trend of women coming to the marathon, taking on the challenge and really growing with it.” - @paula_radcliffe ⠀ Tomorrow, 60,000 runners will line up in Paris. That’s 60,000 runners who’ve committed weekends, early mornings, late nights, some sanity, and a few toenails to run 26.2 miles. Yeah, they’ve given up a lot. But it’s nothing compared to what they’ve gained. ⠀ Follow @nikerunning to support @voltwomen. #justdoit

germangarmendia

Mi parte favorita del día son los abrazos que recibo cuando me reconocen en la calle ❤️🚕

germangarmendia

Un chico con su silla roja ❤️ Rojo pasión oyeeee!!

nike

“World’s greatest selfie? I’d like to think so.” — @samanthakerr20 ⠀ First, find a crazy dream. Then, find the others whose dreams are just as crazy. #justdoit

germangarmendia

Congelado hasta el alma pero disfrutando NYC 🚕

germangarmendia

Nunca hago #TBT pero encontré esta foto de cuando fui a Argentina y dije “QUIERO UNA FOTO CON ESE PARED!!” Y eso... esa es la historia de como conocí esta pared, nos casamos y tuvimos 3 hijos. 🤓

germangarmendia

Vamos por un buen finde!! ¿Como va tu sábado? ⚜️

germangarmendia

Estoy en mi cama muriendo del resfrío así que subo una foto para recordar cuando NO estaba enfermo jojo mandenme emojis de sopa 🍲

nike

“I just tell myself don’t quit. This is what you were born into this world for, it’s for boxing.” ⠀ A crazy dream can do a lot of things. It can challenge you. Push you. Keep you from quitting. ⠀ Or, in 14-year-old Chantel Navarro’s case, it can carry forward a family tradition. ⠀ Meet the latest in a long line of Navarro boxers on IGTV. #justdoit

nike

It’s only a crazy dream until it’s a reality. #justdoit ⠀ The International Boxing Association rewrote the rules, allowing women everywhere to box in hijabs. A huge win for @zeina.boxer and for women across the world.

nike

One crazy dream turns into another. And another. And another. And another. And another. #justdoit

nike

“To dream big requires courage.” - @iremyamany ⠀ Imagine loving your sport so much that you go a decade without winning a tournament and still don’t quit. Then, one day, you win. And then you win again. And again. And again. That’s how Turkish Taekwondo fighter Irem Yaman finally earned the nickname #Goldhunter. During one of her training days, she shared how those years of sacrifice and loss weren’t always easy. But they were worth it. See Irem’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

“It’s in women’s nature to be strong.” - @yasemin.adar ⠀ Before Turkish wrestling champion Yasemin Adar became the best, people had more to say about her looks and her lifestyle than her talent on the mat. But she kept practicing. Kept working. Kept winning. At the National Wrestling Club in Istanbul, she shared what she wants for the future of her sport, and showed what true power looks like. See Yasemin’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

“We live in a time where everything should be possible, but you have to fight for change.” - @zeina.boxer ⠀ German boxer Zeina Nassar didn’t start out looking to change the rules, but when she saw that women like her weren’t allowed to wear hijabs while competing, she made it her mission to do exactly that. Now, she’s fighting to change the rules internationally, so all women can experience the power of sport. See Zeina’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

“I don’t wanna be just some other boxer with a good story. I want to be known as a great boxer.” - @somaliboxer ⠀ A lot can be said about British boxing champion Ramla Ali’s past, but it doesn’t define her. In an old local’s gym in East London, she shared what challenged her yesterday, what inspires her today, and what she’s fighting for tomorrow. ⠀ See Ramla’s full story on @nike IGTV #justdoit

germangarmendia

El nuevo integrante de la familia ❤️ 🐈 Estábamos en la tienda comprando comida para Lucy cuando pasamos frente a la sección de adopción de mascotas y vimos un gatito completamente solo el cual parecía enfermo, le preguntamos a la encargada si el gatito estaba bien, nos contó que tenia una infección en los ojos por lo cual nadie quería adoptarlo, ademas era un gatito criado en la calle con una oreja cortada, todos sus hermanos y hermanas ya habían sido adoptados hace 1 mes pero el seguía ahí y era muy probable que nadie lo iba a adoptar. • Me fui de la tienda ya que no tenía intension de adoptar un 3er gato pero el corazón me ganó, regresé a la tienda y luego de platicarlo bastante finalmente adoptamos el gatito. Su nombre es Sherlock y ahora esta sano y feliz en su nuevo hogar ❤️

germangarmendia

#10yearchallenge #10yearschallenge 🌟 Me costo encontrar una foto del 2009 pero lo logré! 🙌 #GermanElHombreMasSerioDelMundo

germangarmendia

🌴🌴🌴🌴

germangarmendia

ULTIMA FOTO DEL 2018!! 🎉 ¿Como van a celebrar el 2019?

germangarmendia

FELIZ NAVIDAD!!! 🎄🎁 ¿Que le pidieron a Santa ehh?

nike

"It’s my walk to the ring alone and it’s my fight to fight alone.” ⠀ 14 years ago, Ghanian-born @boxingbuatsi came to the UK with a crazy dream. This Saturday, it’s on him to keep fighting for it. #justdoit

germangarmendia

Si algún día llego a lanzar un album navideño, esta será la portada, y se llamara “Naughty Boy”... ya verán jaja 🎄

nike

“I want my legacy to be universal.” @michaelbjordan’s dreams are bigger than the big screen. #justdoit

Nike

Don’t just dream of a place on the podium. Dream of a place in history. #justdoit

Nike

Don't chase records. Chase history. #justdoit

germangarmendia

Gracias Perú por tanto amor, gracias por esperarme en el aeropuerto a las 2 de la mañana y gracias por todos los abrazos, me llevo el corazón lleno y con todas las ganas de regresar ❤️ #DiHola

Nike

"People once told me that I couldn’t be a wrestler because I’m a woman.” World Championship finalist @yasemin.adar keeps doing what she was told she couldn’t. #justdoit

germangarmendia

No saben la alegría que siento de comenzar con esto, ya no puedo esperar mañana para verlos en la firma de mi libro “Di Hola”. Hoy estoy en prensa, conversando con muchos medios sobre todo el proceso de creación del libro, youtube y otras cosas y me la estoy pasando genial! Gracias México por tratarme como en casa!! 🇲🇽❤️ Comenta la bandera de tu país!!

germangarmendia

Hoy cumplo 2 años junto a la mujer mas hermosa de este mundo y no puedo creer lo afortunado que soy, gracias @lenaychantelle por ser mi mejor amiga y compañera de aventuras, felices 2 años y vamos por 50 mas!! ❤️ #Hawaii #FelizAniversario

germangarmendia

Hawaii es una locura, siento que estoy en una película! ❤️🌴 No vinimos a Hawaii solo por que si, ¿A que crees que vinimos? 👀 #hawaii #oahu

germangarmendia

Esta semana encontré un pueblito llamado Big Bear Lake, al parecer la mayoría de las personas van cuando es navidad, que es cuando esta nevado, pero como yo siempre ando super perdido ahi estoy con todo el sol! ☀️ jajaja da igual, lo disfrute igual!

NIKE

Never stop chasing your crazy dreams. #justdoit

nike

“My father used to tell me that the real dreamer is the one who dreams about the impossible.” #justdoit

nike

Yesterday, 2:01:39 seemed crazy. Today, it’s the marathon world record. #justdoit

nike

“My crazy dream is to lose 500 pounds.” See @thatbigguy700’s story on our IGTV. #justdoit

germangarmendia

You Feel Like Home 🏡

germangarmendia

Este finde se cumplieron 7 años desde que decidí subir un video a internet, 7 años desde que mi vida cambio por completo, y parece como si hubiese sido ayer, el tiempo vuela cuando haces lo que amas! Solo quiero agradecerles por permitirme estar en sus vidas por tanto tiempo, No tengo idea ni me quiero imaginar que seria de mi ahora si no hubiese subido ese primer video, ese bendito primer video. 7 años en los que he reído, llorado, triunfado y fracasado, he aprendido y he cometido errores y todo frente a ustedes. Gracias por estar conmigo para celebrar nuestras victorias y apoyarme en nuestras derrotas, digo “nuestras” por que nunca he sentido que esto es algo que he hecho solo, son ustedes la razón por la que estoy aquí y seguiré adelante! Sobre todo gracias por permitirme ser yo, a veces feliz, a veces triste y a veces hasta aburrido, aun sigo creciendo y aprendiendo de mis errores que probablemente siga cometiendo pero gracias por dejarme ser, tengo tantas cosas que hacer aún y tantas ideas que explorar, 7 años parecen mucho pero tengo energía para rato!! Vamos por mas sueños y por mas metas, ESTO ESTA RECIEN COMENZANDO!!!

nike

“Who would ever think a kid like me would go pro? Me.” @shaquem_griffin ⠀ If you have only one hand, don’t just watch football, play it. In the starting lineup. #justdoit

germangarmendia

No hay nada como los días de playa ☀️

germangarmendia

Fui a mi primer partido de baseball!! ⚾️ No entendí nada pero me la pase increíble! jajaj Es como una buena metáfora para la vida, no tengo ni la menor idea que estoy haciendo con mi vida PERO ME LA PASO BIEN!! 💙

germangarmendia

Vayan ahora al canal de @amandacerny (youtube.com/MissAmandaCerny) nos bombardeamos con preguntas mientras jugamos tenis 🎾 VAYAN AHORA YA!!

nike

You can take the superhero out of her costume, but you can never take away her superpowers. #justdoit

germangarmendia

Noche de bolos 🎳 por favor ignoren mi cola. • Ps. Ni se les ocurre ver mis historias y verme apestando, aquí en esta foto por lo menos aun podemos fingir que soy bueno a los bolos, no matemos la fantasia!!!

germangarmendia

💙 Mickey y Minnie 💜

germangarmendia

Siempre es raro ir a una sesión de fotos y estar serio y profundo por mas de 10 segundos jaja, pero hay una razón para este photoshoot. Como muchos ya saben estoy trabajando en un nuevo libro, es un nuevo desafío para mi ya que es totalmente diferente al anterior, ya esta casi terminado y no puedo esperar a que ustedes lo tengan en sus manos y lo amen tanto como yo, por ahora solo les quiero adelantar que sera una novela, así que prepárense para transportarse a una historia que les hará reír y llorar! • Estará listo aprox. en Octubre, pero por ahora les tengo un juego, ¿puedes adivinar el titulo del libro?, deja tu respuesta en los comentarios 📚 VEAMOS SI ALGUIEN LO DESCUBRE!

germangarmendia

Si algo me ha enseñado hacer deporte es que todo lo que vale la pena en esta vida solo llega con trabajo y dedicación, esa es la clave para absolutamente todo: D.E.D.I.C.A.C.I.O.N. No se puede hacer trampa, no existen atajos. Cualquiera puede motivarse por un par de horas, para los campeones en un estilo de vida! 💪 Be a Champion #FeeltheFloatride #Reebok

nike

A Star is born. @k.mbappe29 #JustDoIt

nike

No love lost. The greatest athlete ever is the mother of all inspiration. @serenawilliams #justdoit

nike

Unstoppable belief. #JustDoIt

nike

20 years in the making. Believe. #JustDoIt

germangarmendia

Día en la playita! ☀️ 🏝 (ok, probablemente revise mas de 3 veces si tenia el cierre arriba antes de subir la foto) ¿que prefieres tu, un día en la playa o un día en la nieve?

nike

Always believe in your game @neymarjr 🤙🇧🇷 #JustDoIt

nike

@k.mbappe29 believes there’s a number on your back, and it’s not your age. #justdoit

germangarmendia

🌞 #dmxfusion #reebokclassics

germangarmendia

La vida se disfruta mejor rodeado de buenas personas! ❤️ / @juandediospantoja @kimberly.loaiza @lenaychantelle

germangarmendia

¿💜💙?

germangarmendia

Juro que toda mi vida llevo diciendo “no me gusta el café, no entiendo la adición de las personas por el café” pero basta con encontrar un solo buen lugar de café para hacerte adicto, ahora no funciono sin un café en la mano, aggg soy tan normal!! eeeeeen fin, espero les haya gustado mi interesante historia con mi café jaja 📸: @gilsphotography

germangarmendia

Siempre con determinación, sin miedo. ☀️

germangarmendia

El truco es pretender que no sabes que te están tomando una foto 🤔 📸: @gilsphotography

germangarmendia

Una foto antigua con mi madre ❤️ con todo mi pelo Emo pero no importa, aprovechen a sus mamis que se extrañan cuando estas lejos!

germangarmendia

Es fácil mantenerte motivado cuando estas haciendo ejercicio o en el gym, lo difícil y realmente desafiante es mantener esa motivación y disciplina el resto del día. A seguir dandole no hoy, no mañana, SIEMPRE!! 💪 #SpeedTR #AlwaysTraining #Reebok