Zaskia Sungkar Ellen Nash Grier - instagram lists #feedolist

theellenshow

@DrewBrees is one of the most incredible friends. He wore these custom cleats, and now he’s raffling them off. He has some big shoes to fill. Here’s your chance. *link in bio @theellenfund #WeNeedGorillas #repost @drewbrees ・・・ I am raffling off these cleats this week to raise funds for the Ellen DeGeneres campus of the Dian Fossey Gorilla Fund. My wife Brittany and I took these pictures in Rwanda in June while trekking these magnificent endangered animals. We also saw the future site of the Ellen Campus where conservation efforts will take place to preserve these mountain gorillas. We will personally match whatever we raise through the raffle up to $25K. Click the link in my bio to enter. Thank you.

theellenshow

The final step! #LocksofLove

theellenshow

I am so proud of my niece Eva, who donated her hair to Locks of Love! Kindness has never been this adorable.

theellenshow

Happy anniversary, Portia. 11 years. My favorite number with my favorite person. 📷: @laraporzak

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

theellenshow

I need an emoji of this immediately!

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

theellenshow

It takes a big talent to be a little woman. #LittleWomenMovie

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

TheEllenShow

Just add water.

TheEllenShow

#repost @sussexroyal ・・・ 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘 Today is #WorldElephantDay and we are pleased to announce that since we followed our friends at @ElephantswithoutBorders (EWB) on Instagram in July, when we were celebrating the environment, you and our friend @TheEllenFund ( @TheEllenShow) have spread the word and EWB have been able to help protect 25 elephants by fitting them with satellite navigation collars! These collars allow the team at EWB to track the elephants, as well as to learn their essential migratory patterns to keep their corridors safe and open so future generations of elephants can roam freely. In honour of this amazing support, EWB have named their most recently collared Elephant...ELLEN! We can’t wait to see where she will go! 🐘 Two years ago on World Elephant Day, The Duke and Duchess of Sussex joined Dr Chase to help in this conservation effort. Below, a few words from Mike and his partner Kelly at EWB: • ‘Today is a day to honor and celebrate the majestic elephant and to make a strong stand for conserving and protecting one of the world’s most beloved animals. elephants are intelligent, sentient beings capable of emotions from joy to grief. They are ‘environmental engineers,’ a key-stone umbrella species, and the fight to save them is in effect, a fight to save entire ecosystems and all wildlife. Today elephants are facing many challenges; habitat loss and competition for resources creates conflict with humans, climate change and fires destroy much needed resources and poaching for the demand of ivory makes elephants bigger targets than ever. African elephants are especially prone to human-wildlife conflict because of their large home ranges. Finding, preserving and creating elephant corridors is therefore of great importance in helping to maintain habitats suitable for movement and minimising human-elephant conflict. Corridors are a mitigation technique to better the livelihoods of local communities and the elephants themselves, by providing environment and ample space for wildlife to navigate from one habitat patch to another, without affecting the livelihoods of communities.’ • EWB - Dr Mike Chase, Ms Kelly Landen . 📸 by DOS © SussexRoyal

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

theellenshow

How incredible is this? @DrewBrees is wearing these tonight in the pregame against the Vikings, and next week the Brees Dream Foundation is gonna raffle them off!

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

theellenshow

Happy #InternationalCatDay! I hope you spend it relaxing in your favorite basket. #EDEllenDeGeneres #EDPets @edbyellen

theellenshow

When life hands you lemons, hand them to a baby and get your camera.

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

theellenshow

Piñacoladoodle

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

nashgrier

#Wifey🌴🐆

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

nashgrier

If the shoe fits 🤷‍♂️ #tbt

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

nashgrier

Counting down the days ✨

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

nashgrier

😄 @btan96

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

nashgrier

Baby shower season 🚿

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

theellenshow

I put my dog Augie on one of my favorite pairs of sneakers on EDbyEllen.com. Tag a dog lover who would do the same. @edbyellen

nashgrier

#tbt 😏❤️🎥

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

theellenshow

Here, I’ll take it. My arms are longer.

nashgrier

Can’t wait for “back in ‘19” to sound old as hell

theellenshow

Bows and stripes forever.

nashgrier

30 weeks 🥒

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

TheEllenShow

Somebody please put me in this basket.

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

nashgrier

Thinking bout the future like 👪 #Happy4th

theellenshow

Nothing says "Happy 4th of July" like a sale! @theellenshop

theellenshow

This is definitely a can-do attitude. Happy #4thofJuly!

TheEllenShow

I hope you’re crushing summer as hard as this baby.

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

TheEllenShow

Red, white, and adorablue.

Theellenshow

The perfect thing to watch o’er the ramparts in. #EV1 @Walmart

Theellenshow

We have to stand up for elephants, or there won’t be any left to stand up for. #BeKindToElephants #repost @theellenfund ・・・ This news from Botswana is heartbreaking. Elephants are being hunted in one of the last safe spaces available. #BeKindToElephants *link in bio

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

Theellenshow

Go follow @EDbyEllen! If they hit 1M followers, one follower is gonna win a $1,000 EDbyEllen gift card! I’m so excited, I fell off the couch.

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

TheEllenShow

It’s a good thing I don’t have a segment called “Ellen Rate My Baby and Dog,” because this would win.

TheEllenShow

I’m flashing my baby blues for our flash sale on sunglasses! Happy #nationalsunglassesday! @edbyellen

TheEllenShow

My ride to the #GameofGames set.

TheEllenShow

That’s a lot of shade. #EllenSummerPhotos

TheEllenShow

My new favorite pool floatie. #EllenSummerPhotos

theellenshow

This one’s a wiener.

theellenshow

My kinda dog. #Pride

theellenshow

Send me your favorite summer photos! Use #EllenSummerPhotos and tag @ellentube. Just don’t drop your phone in the pool while you do it.

TheEllenShow

The perfect look for your office pride party. They have those, right?

TheEllenShow

In honor of today’s podcast, here’s Kevin’s 8th-grade graduation photo. #EllenOnTheGo #ItGotBetter @kleman

TheEllenShow

Going back to standup was scary, exciting and challenging, but I’m glad I did it. I’ve loved of every second of it. @NetflixIsAJoke #FYC

nashgrier

💞

nashgrier

#tbt 🖤

TheEllenShow

Spa day.

nashgrier

😌

TheEllenShow

Mahk is heah tomorrah.

nashgrier

Do Do Do Do Do Dora 🎒🎶

TheEllenShow

Now this is some good news.

nashgrier

Thanks for having us @socialawards 🌍#ThinkSocial

TheEllenShow

This is my favorite crossover episode ever. #repost @ellenslucky13 ・・・ @theellenshow has yet again brought people together our Lucky Kirby @kirbymacs and @emekannaka finally met for the first time and the smiles speak for themselves. #EllensLucky13 #family #ellendegeneres #imatellen #besties #Friends #friendship

nashgrier

🥋

TheEllenShow

Here are 4 things I love this morning- our three dogs and @generalpublic.art #repost @generalpublic.art ・・・ Saturday morning at our beach house. GP art by Suzie Jellinek. Available at RH.com #RHbeach

TheEllenShow

Happy Friday #EV1.

nashgrier

☀️

nashgrier

😶😙😀

TheEllenShow

Someone is jealous of Charlie.

nashgrier

Plastic toothbrushes take hundreds of years to decompose, Get a bamboo one pls ♻️ #tbt

TheEllenShow

My new Alta bedding collection at Bed Bath and Beyond is the perfect gift for your bed. It deserves something nice.

nashgrier

🥜

nashgrier

I’ve done a lot of cringeworthy shit in my time but I never once made a musically #PutThisOnMyTombStone

nashgrier

None of us would be here without a strong woman! Thanks for keeping me alive all these years @therealelizabethgrierfloyd 😂 I’m so blessed to have you! #HappyMothersDay 🌸

nashgrier

SO EXCITED TO FINALLY ANNOUNCE THIS!!! Pre-order for “NASH” is now available everywhere! Swipe up on my story to cop 📚

nashgrier

🎞

nashgrier

top of the mornin’ 💤

nashgrier

IT’S A BOY 💙

nashgrier

We’re pretty much cyborgs if you really think about it📱

nashgrier

One of those days🤰🏽 #nesting #21weeks #coffeestain #catdaddy

Theellenshow

Happy birthday to 3 of my favorite people, @EllieKemper, @DavidBeckham and @TheRock... or as I now call you: Tall, Grande and Venti.

nashgrier

🗣SHE GOT DA 🦄🐎 IN THE 🔙🤪🔊‼️

nashgrier

Can’t even believe this is me 😂 #tbt

Theellenshow

The #EV1 summer collection is here! Check it out at Walmart.com today.

Theellenshow

Tomorrow, I remind @BlakeShelton time is almost up for proposing to @GwenStefani.

theellenshow

Tomorrow, @ZacEfron is here. You should be warned – he’s gotten even better looking. And so has this guy.

theellenshow

Check out all of the amazing pieces from @generalpublic.art available at Restoration Hardware. #MyWifeIsAmazing

theellenshow

Thanos isn’t gonna get this one. #AvengersEndgame

nashgrier

Waiting to see where @willgrier7 gets drafted like 🧐

nashgrier

20 weeks 😍

Theellenshow

You won’t believe what Portia put in my Easter basket.

Theellenshow

Don’t miss this dance party with Captain Marvel and Black Widow tomorrow.

nashgrier

Happy #EarthDay 🌍 Every decision you make has an impact on the future of our planet! Buying local, supporting small businesses/organic farming, swapping plastics for reusable materials and cutting out meat/dairy once a week are just a few of the things you can do to immediately make a difference! The fate of entire species and their ecosystems is in our hands, it’s beyond time to start acting like it ♻️

nashgrier

Getting into character 👟 #dadkicks

nashgrier

1 + 1 = 3 👶

nashgrier

What y’all mad about today? 💭

nashgrier

📷 @btan96

nashgrier

Happy Birthday @willgrier7 🏈 can’t wait to watch you ball out at the next level #24

nashgrier

Life is so much better when you mind your own business ☕️

nashgrier

This place is breathtaking 🏔

nashgrier

nashgrier

QUEEN 🌸

nashgrier

“You got somethin’ in your teeth” ❄️

nashgrier

shoutout eleven

nashgrier

Can’t do laundry without losing 🧦 📷@edwin.j.ortega 👕@fairfaxcopenhagen 💄@makeupbyhendra

nashgrier

Nothin’ like a good stretch 😂 📷@edwin.j.ortega 👕@fairfaxcopenhagen 💄@makeupbyhendra

nashgrier

MOOD 📷@edwin.j.ortega 👕@fairfaxcopenhagen 💄@makeupbyhendra

nashgrier

#tbt 🚣

nashgrier

🐝🐝🐝

nashgrier

📷 @alex_hainer